Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ο Λινο απο τους πιο υποτιμημενους μας παικτες δεν ξερω γιατι....αλλα η προσφορα του ειναι τοσο μα τοσο ουσιαστικη.....θα δυσκολευτουμε να βρουμε αντικαταστατη παρα μα παρα πολυ.....
Ο Λίνο είναι μαζί με Βενετίδη και Ολιβάρες τα καλύτερα αριστερά μπάκ που είχαμε έβερ.Τον Ιωσηφίδη δεν τον πρόλαβα.

Ποιός είναι αυτός ρε tad?tad έγραψε: ο αβαλιάν (18 ετών) που έχουμε μου αρέσει
Κωστάκης με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.Photis έγραψε:Ο Λίνο είναι μαζί με Βενετίδη και Ολιβάρες τα καλύτερα αριστερά μπάκ που είχαμε έβερ.Τον Ιωσηφίδη δεν τον πρόλαβα.

- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ. Με μόνη παρατήτρηση ότι ο Λεονάρντο είναι στοίχημα όσον αφορά στην σημερινή σωματική του κατάσταση. Αν μπορεί να αγωνιστεί και δεν έχει πρόβλημα υγείας, τότε ναι, αφού όπως σωστά λες θα πρέπει ο Σταφυλίδης να ...ενηλικιωθεί.tad έγραψε:Η θέση του αριστερού μπακ είναι η δυσκολότερη να καλυφθεί από έλληνα ...
τον πιο ελπιδοφόρο τον έχουμε ήδη και είναι ο Σταφυλίδης (18 ετών) ενώ και ο αβαλιάν (18 ετών) που έχουμε μου αρέσει ... είναι όμως πολλοί μικροί ακόμα και θέλουν αρκετή δουλειά (1-2 χρόνια σε σωματοδομή και εμπειρία). Δεν μπορούν να καλύψουν την βασική θέση ..
Ο Λινο είναι παίχτης υψηλών προδιαγραφών και το κυριότερο σοβαρός για Βραζιλιάνος ...
Ο λεονάρντο είναι στοίχημα ... δεν μπορεί να συγκριθεί με Λίνο ... έχει πολλά ψωμιά να φάει
- Caballo Viejo
Δεν χρειάζεται τόσο λιβανωτό για τον Λίνο.
Για μένα ο Πορτογάλος είναι ένας πολύ καλός επιθετικός ακραίος μπακ-χαφ που μας έσπρωχνε μπροστά από τα αριστερά τα τελευταία χρονια. Αμυντικά ας το αφήσουμε καλύτερα...
Αν λοιπόν μπορούμε να πάρουμε το Λεονάρντο (και με τους όρους που ακούστηκαν) πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Έστω και ως εναλλακτική για το Λίνο θα είναι πολύ καλή επιλογή, που μπορεί να μας βγει και για του χρόνου. Είναι καλός παίχτης.
Για μένα ο Πορτογάλος είναι ένας πολύ καλός επιθετικός ακραίος μπακ-χαφ που μας έσπρωχνε μπροστά από τα αριστερά τα τελευταία χρονια. Αμυντικά ας το αφήσουμε καλύτερα...
Αν λοιπόν μπορούμε να πάρουμε το Λεονάρντο (και με τους όρους που ακούστηκαν) πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Έστω και ως εναλλακτική για το Λίνο θα είναι πολύ καλή επιλογή, που μπορεί να μας βγει και για του χρόνου. Είναι καλός παίχτης.
MANIAKOS έγραψε:ο Λινο απο τους πιο υποτιμημενους μας παικτες δεν ξερω γιατι....αλλα η προσφορα του ειναι τοσο μα τοσο ουσιαστικη.....θα δυσκολευτουμε να βρουμε αντικαταστατη παρα μα παρα πολυ.....
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου μανιακε........απολυτα ομως........
Παντως καλα παμε,πηραμε παικτη χωρις δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη, μετα λεμε να παρουμε παικτη με δικαιωμα συμμετοχης απο τον γεναρη, αντε μας μενει και καποιος για την επομενη αγωνιστικη περιοδο.
- Caballo Viejo
Eδώ και αρκετή ωρα ειμαστε οφ τοπικ.
Ο Λίνο ειναι αυτός που ειναι.... Ο Λεονάρντο το ίδιο.
Εγώ θέλω στη θεση του μπακ έναν Λινο, χωρίς τις χτυπητές αμυντικές αδυναμίες....και σε ελαχιστα πιο δυνατό σκαρί
Αυτο θελω για να πάω μπροστα.. φτάνει πια με τους ανισορροπους αμυντικα-επιθετικά παικτες. Θέλω ένα ολοκληρωμένο μπακ.
Ολοκληρωμένο μπακ ειναι ο Τοροβουτας. Τέτοια μπακ πρεπει να κοιτάζω και όχι να ψάχνω στα αζήτητα του θρηνου.
Ο Λίνο ειναι αυτός που ειναι.... Ο Λεονάρντο το ίδιο.
Εγώ θέλω στη θεση του μπακ έναν Λινο, χωρίς τις χτυπητές αμυντικές αδυναμίες....και σε ελαχιστα πιο δυνατό σκαρί
Αυτο θελω για να πάω μπροστα.. φτάνει πια με τους ανισορροπους αμυντικα-επιθετικά παικτες. Θέλω ένα ολοκληρωμένο μπακ.
Ολοκληρωμένο μπακ ειναι ο Τοροβουτας. Τέτοια μπακ πρεπει να κοιτάζω και όχι να ψάχνω στα αζήτητα του θρηνου.
joshua έγραψε:Παντως καλα παμε,πηραμε παικτη χωρις δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη, μετα λεμε να παρουμε παικτη με δικαιωμα συμμετοχης απο τον γεναρη, αντε μας μενει και καποιος για την επομενη αγωνιστικη περιοδο.
Πηγαινε μερικες σελιδες πισω και θα δεις οτι ο παιχτης μπορει να παιξει κανονικα (λεοναρντο)
Εσενα σου εχει γινει συνηθεια το κραξιμο οποτε δεν μου κανει εντυπωση.

danielo_4 έγραψε:«Άνεργοι παίκτες» θεωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 6 του κανονισμού της ΦΙΦΑ όσοι έμειναν ελεύθεροι πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, δηλαδή πριν από τις 8 η ώρα το βράδυ της 31ης Αυγούστου 2011. Για παράδειγμα αν και σήμερα το πρωί έμενε ένας παίκτης ελεύθερος από την ομάδα του, με κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου, δηλαδή πριν πέσει η μεταγραφική αυλαία, μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα μέχρι στις 10 Σεπτεμβρίου. Όμως από τώρα και πέρα, επειδή πέρασε 8 η ώρα και έληξε η μεταγραφική περίοδος, δεν μπορεί να γίνει καμία ελεύθερη μεταγραφή από ομάδα σε ομάδα, ούτε να αφήσει κάποια ομάδα έναν παίκτη ελεύθερο και να πάει σε άλλη. Όποιος μείνει ελεύθερος από τώρα και στο εξής, έχει δικαίωμα να μεταγραφεί τον Ιανουάριο. Όποιος όμως ήταν πριν ελεύθερος, μπορεί να μεταγραφεί μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.
http://www.gianninasports.gr/index.php? ... 1-17-24-21
Για να σε διευκολυνω τζος σου κανω παραθεση τον φιλο που το βρηκε.

Πρόσεχε αδερφε...giapas έγραψε:...
Ολοκληρωμένο μπακ ειναι ο Τοροβουτας. ...
Νομίζω ότι ο καραγκούνης έχει το copywrite στο "καραβούτας" και δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλού...
Μη φας καμιά μύνηση απο το πουθενά..

Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Μεγάλος παίκτης ο Ιωσηφίδης απο όλες τις πλευρές αγωνιστικές και μη....geoavr έγραψε:Κωστάκης με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.Photis έγραψε:Ο Λίνο είναι μαζί με Βενετίδη και Ολιβάρες τα καλύτερα αριστερά μπάκ που είχαμε έβερ.Τον Ιωσηφίδη δεν τον πρόλαβα.
![]()
![]()
την μια προσπαθησαμε να αναστησουμε τον Μουν, τωρα θα προσπαθησουμε να αναστησουμε τον Λεοναρντο...
ρε ζαγορακη σταματα τις χαζες μεταγραφες θα ανεβει κι αλλο το ανοιγμα και μετα θα μιλας για προστιμα...
ρε ζαγορακη σταματα τις χαζες μεταγραφες θα ανεβει κι αλλο το ανοιγμα και μετα θα μιλας για προστιμα...