Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Εγώ γιατί νομίζω ότι ο Λεονάρντο είχε συνεχή προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια.Μονίμως τραυματία σχεδόν τον θυμάμαι στον γαυρο και με βάση το wiki τραυματίας ήταν και όλη την περσινή χρόνια.
Ειχε δειξει καλα στοιχεια επιθετικα , κακά όμως στην άμυνα.
Σε γενικές γραμμές νομίζω είναι ενας Λίνο λίγο πιο νέος.
- ΑποστόληςΑ
Ε, όχι και ΛΙΓΟ μικρότερος. 8 έτη και 2 μήνες είναι η διαφορά τους...
Ο Λεονάρντο είναι ένας πολύ υψηλών προδιαγραφών ποδοσφαιριστής ...
δυστηχώς για αυτόν έχει 2 χρόνια να παίξει μπάλα λόγω τραυματισμών ...
Είναι απλά ένα στοίχημα ... αν βγει έκανες την καλή γιατί ο τύπος είναι παιχταράς ... γρήγορος και μπαλαδόρος
Το ΑΝ όμως είναι μεγάλο και εξαρτάται καθαρά από το αν θα μπορέσει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μέσα από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ...
αν κοστίζει κάτω από 50 χιλιάρικα έως Ιανουάριο ή 100 χιλιάρικα έως Ιούνη θα το έπερνα το ρίσκο ... αλλιώς καλύτερα ρισκάρω με Σταφυλίδη ο οποίος ακόμα έχει πολλούς τραυματισμούς ...
ο Λεονάρντο είναι σημαντικός γιατί μπορεί να παίξει εύκολα και ως αριστερό χαφ ...
δυστηχώς για αυτόν έχει 2 χρόνια να παίξει μπάλα λόγω τραυματισμών ...
Είναι απλά ένα στοίχημα ... αν βγει έκανες την καλή γιατί ο τύπος είναι παιχταράς ... γρήγορος και μπαλαδόρος
Το ΑΝ όμως είναι μεγάλο και εξαρτάται καθαρά από το αν θα μπορέσει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μέσα από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ...
αν κοστίζει κάτω από 50 χιλιάρικα έως Ιανουάριο ή 100 χιλιάρικα έως Ιούνη θα το έπερνα το ρίσκο ... αλλιώς καλύτερα ρισκάρω με Σταφυλίδη ο οποίος ακόμα έχει πολλούς τραυματισμούς ...
ο Λεονάρντο είναι σημαντικός γιατί μπορεί να παίξει εύκολα και ως αριστερό χαφ ...
Μεγάλα προβλήματα τραυματισμών.Έχει πρόβλημα στο γόνατο και έχει κάνει 2 εγχειρήσεις.
Μία θλάση την δεύτερη του χρονιά στον γαύρο τον κράτησε έξω 5 μήνες !!!
Ολίγον τι γυάλινος δηλαδή...
Από παικτική αξία ένας μέτριος βραζιλιάνος full back.Σαν και αυτόν στην Βραζιλία υπάρχουν χιλιάδες.
Κάτι από Μούν μου θυμίζει...

Μία θλάση την δεύτερη του χρονιά στον γαύρο τον κράτησε έξω 5 μήνες !!!
Ολίγον τι γυάλινος δηλαδή...
Από παικτική αξία ένας μέτριος βραζιλιάνος full back.Σαν και αυτόν στην Βραζιλία υπάρχουν χιλιάδες.
Κάτι από Μούν μου θυμίζει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geoavr την Τρί 06 Σεπ 2011, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και με πολύ χειρότερα σωματικά προσόντα.Αφού τελικά μπορούμε να υπογράψουμε τους κομένους του γαύρου δε κοιτάμε τον Νέμεθ για μπακ απ του Κλάους;Παίζει και πιο πίσω καλή προσθήκη.giapas έγραψε:Ειχε δειξει καλα στοιχεια επιθετικα , κακά όμως στην άμυνα.
- paokmaniak
Ολο το ζουμι ειναι ποτε και ποια θα ειναι η αποφαση για Βολο-Καβαλα. Για μενα 1000 φορες Ζαραδουκας πχ παρα Λεοναρντο που ειναι κ ψιλοσακατης
- ΑποστόληςΑ
Το ότι έχει τραυματιστεί δεν σημαίνει τίποτε. Μ' αυτή τη λογική και ο Βιερι που τραυματίστηκε τότε δεν θα έπρεπε να παίξει ποτέ καλή μπάλα! Το πρόβλημα είναι αν έχουμε άλλες θέσεις ξένων, γιατί πήξαμε στους Βραζιλιάνους. Όσο για τον Ζαραδούκα: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ τουλάχιστον επιθετικά. Μιάμιση κλάση παραπάνω ο Βραζιλιάνος.
ΕΛΕΟΣ με τους "παικταράδες" του Βόλου!
οι ελευθεροι του γαβρου παιζουν σε θεσεις που θελουμε λεοναρντο αρ μπακ////νεμεθ περιφ φορ///Γκαλιτσιος δ μπακ αλλα εκει υπαρχει ο αποστολοπ...
ο λεοναρντο ητανε καλος οταν πρωτορθε γρηγοροας δυνατος αλλα και αμυντικα δεν ηταν ασχημος....το ντεμπουτο του αν θυμαμαι το κανε στη τουμπα με κονσεισαο αντιπαλο στο παιχνιδι που χασε το πεναλτι ...
εμενα και οι 3 περιπτωσεις μ αρεσαν .......ειμαι θετικος για τους 2 πρωτους
ο λεοναρντο ητανε καλος οταν πρωτορθε γρηγοροας δυνατος αλλα και αμυντικα δεν ηταν ασχημος....το ντεμπουτο του αν θυμαμαι το κανε στη τουμπα με κονσεισαο αντιπαλο στο παιχνιδι που χασε το πεναλτι ...
εμενα και οι 3 περιπτωσεις μ αρεσαν .......ειμαι θετικος για τους 2 πρωτους
- paokmaniak
O Zαραδουκας ειναι σε καλη ηλικια, Ελληνας, μελος της εθνικης πλεον και χωρις τραυματισμους γιατι να το συγκρινω με εναν ανενεργο για 2 χρονια Βραζιλιανο??ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι έχει τραυματιστεί δεν σημαίνει τίποτε. Μ' αυτή τη λογική και ο Βιερι που τραυματίστηκε τότε δεν θα έπρεπε να παίξει ποτέ καλή μπάλα! Το πρόβλημα είναι αν έχουμε άλλες θέσεις ξένων, γιατί πήξαμε στους Βραζιλιάνους. Όσο για τον Ζαραδούκα: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ τουλάχιστον επιθετικά. Μιάμιση κλάση παραπάνω ο Βραζιλιάνος.
Εγώ ποτέ δεν μπορώ να κάνω σύγκριση ενός Ελλήνα και ενός ξένου περίπου ισάξιων παικτών.
Η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά προς την μία μεριά...

Η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά προς την μία μεριά...

- paokmaniak
α και μια ασχετη ερωτηση γιατι γραφεις με μπλε γραμματα Αποστολη? Σου τελειωσε το μαυρο μελανι?