Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε το θεμα μποβε. Ισως το πιο κουλο ονομα που εχει ακουστει, πριν λιγο καιρο επαιζε για πρεμιερ λιγκ.
Απ την αλλη ο ταχιροβιτς ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνουμε θεωρητικα σαν αντι-μειτε και πρώτος πλέι μεικερ απ την άμυνα.
Χαζευοντας λιγο τον κολλέυ, αποφασισα να κανω μια ημικωλοτουμπα, ο τυπος φαινεται αμυντικος σκυλι που παει στη μπαλα και δεν μαρκαρει με τα ματια και πισω βηματα αλα βαρελα και εκονγκ. Ερωτηματικό η κατασταση του σαν παίχτης προχωρημενης ηλικιας που φευγει απο τουρκια, να μην εκτεθει στην ταχύτητα. Ελπίζω να ερθει κι ο πολωνος μαζι, θα ειναι καλη καβατζα.
Απ την αλλη ο ταχιροβιτς ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνουμε θεωρητικα σαν αντι-μειτε και πρώτος πλέι μεικερ απ την άμυνα.
Χαζευοντας λιγο τον κολλέυ, αποφασισα να κανω μια ημικωλοτουμπα, ο τυπος φαινεται αμυντικος σκυλι που παει στη μπαλα και δεν μαρκαρει με τα ματια και πισω βηματα αλα βαρελα και εκονγκ. Ερωτηματικό η κατασταση του σαν παίχτης προχωρημενης ηλικιας που φευγει απο τουρκια, να μην εκτεθει στην ταχύτητα. Ελπίζω να ερθει κι ο πολωνος μαζι, θα ειναι καλη καβατζα.
Αυτό που προβληματίζει γενικότερα είναι ότι ο Κόλεϊ είχε εξεταστεί πριν κάνα μήνα σαν περίπτωση και ο φάκελος τους δεν εγκρίθηκε από προπονητή/διοίκηση κυρίως λόγω ηλικίας, μπορεί και χαρακτηριστικών. Τώρα, εφόσον δεν βρήκαν τίποτα και ήταν πλήρως απροετοίμαστοι (ενώ ήξεραν εδώ και 3 μήνες ότι ο Κουλιεράκης χαιρετάει) ξανά άνοιξαν τον φάκελο του και από το άκυρο φαίνεται να μας κάνει τελικά.
Τα ίδια ακριβώς και με τον Μπακαγιόκο, τον οποίο βάσει ρεπορτάζ τον πρότειναν στον Λουτσέσκου αλλά αυτός ήταν κάθετος ότι δεν πιστεύει στο restart του και δεν τον ενέκρινε. Από χθες όμως, βγαίνει ότι ο Μπακαγιόκο έγινε φαβορί για την θέση και πλησιάζει.
Εμένα προσωπικά με αυτά τα δεδομένα με πιάνει κρύος ιδρώτας. Και το λέω γιατί όταν συμβαίνει κατι τέτοιο, πέρα από ότι εκθέτεται η ΠΑΕ, σημαίνει ότι θα έρθουν παίκτες κατ' ανάγκη λόγω της τρελής καθυστέρησης, οι οποίοι δεν κάλυπταν τα θέλω του προπονητή.
Τα ίδια ακριβώς και με τον Μπακαγιόκο, τον οποίο βάσει ρεπορτάζ τον πρότειναν στον Λουτσέσκου αλλά αυτός ήταν κάθετος ότι δεν πιστεύει στο restart του και δεν τον ενέκρινε. Από χθες όμως, βγαίνει ότι ο Μπακαγιόκο έγινε φαβορί για την θέση και πλησιάζει.
Εμένα προσωπικά με αυτά τα δεδομένα με πιάνει κρύος ιδρώτας. Και το λέω γιατί όταν συμβαίνει κατι τέτοιο, πέρα από ότι εκθέτεται η ΠΑΕ, σημαίνει ότι θα έρθουν παίκτες κατ' ανάγκη λόγω της τρελής καθυστέρησης, οι οποίοι δεν κάλυπταν τα θέλω του προπονητή.
Φαίνεται να καταλήγουμε σε λύσεις ανάγκης να κλείσουμε όπως-όπως τα κενά. Εδω ομως δεν εχουμε να κάνουμε με κενά, έχουμε να κάνουμε με κομβικές θέσεις και λογικά θα το πληρώσουμε...
Καλά συγνώμη δεν έγινε φανερό σε όλους από την χθεσινή παρέλαση των ονομάτων ότι μπήκαμε στη ζώνη του λυκόφωτος; Εκεί που έχει πάρει φωτιά ο κολος μας και εξετάζουμε ότι μας προταθεί; Προφανώς όλες αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι προϊόν προετοιμασίας.
Το μόνο που ελπίζουμε είναι να είμαστε τυχεροί στην επιλογή
Το μόνο που ελπίζουμε είναι να είμαστε τυχεροί στην επιλογή
Το οτι όμως αυτές οι δευτεροτρίτες επιλογές Κόλλει και Μπακαγιόκο ακούγονται για μέρες και δέν έχουν κλείσει ακόμα υποδηλώνει οτι μιλάμε ή περιμένουμε άλλους. Εμένα αυτό μου λέει. Όσο οι πρώτοι στόχοι δεν κλείνουν κάπου και ο ΠΑΟΚ δεν διαρρέει οτι αποσύρεται από τον Χ Ζιγκό, αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς σημαίνει οτι περιμένει.
-
Ο Μποβε εξαιρετικός αλλά χωρίς μέλλον στον ΠΑΟΚ. Με 1,8 συμβόλαιο και με πιθανή ρήτρα 6εκατ? Πως ξερεται ότι δεν έγινε προεργασία για CB? Υπάρχει πληροφόρηση ή το αναφέρετε απλά για να πείτε κάτι στραβό?
Να πλήρωνε και κανένας το μάρμαρο για την χείριστη προετοιμασία ποιος έκλαιγε. Ο μόνος που την πληρώνει είναι η τσέπη του Ιβάν και ο Λουτσέσκου... Τόση δύναμη έχει πια αυτός ο Κωστίκος ή οποιοσδήποτε άλλος εκεί μέσα που η αχρηστία του κοστίζει εκατομμύρια στον Ιβάν και υπονομεύει τη δουλειά της ομάδας;;;;;Την πληρώνουν τεχνικοί διευθυντές που είναι βιτρίνες τόσα χρόνια και δεν την πληρώνει ο υπεύθυνος... Τόσα στεγανά πια σε αυτό το θέμα η διοίκηση εδώ και χρόνια ενώ άλλα τα μαθαίνουμε χαρτί και καλαμάρι σε λίγες μέρες;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 27 Αύγ 2024, 08:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Colley έκλεισε αλλά περιμένει να μείνει ελεύθερος.
Ελπίζω να μην πάρει μέρες αυτή η ιστορία.
Για το δεξί στόπερ του Πολωνού λένε οι Ιταλοί ότι είναι δύσκολο , οπότε με την πίεση του χρόνου θα πρέπει να βρεθεί άμεσα άλλη λύση.
Στα χαφ εμένα μου φαίνονται όλοι σχεδόν ανέφικτες περιπτώσεις, πλην Μπακαγιοκο.
Ελπίζω να μην πάρει μέρες αυτή η ιστορία.
Για το δεξί στόπερ του Πολωνού λένε οι Ιταλοί ότι είναι δύσκολο , οπότε με την πίεση του χρόνου θα πρέπει να βρεθεί άμεσα άλλη λύση.
Στα χαφ εμένα μου φαίνονται όλοι σχεδόν ανέφικτες περιπτώσεις, πλην Μπακαγιοκο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ο Μποβε πως θα ερθει σε μας ρε παιδια; Αντε να παιζαμε Τσουλου να πω οκ. Γιατι πχ δεν μπορει να παει δανεικος στην Ιταλια ή ακομα και Ισπανια Γερμανια; Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα
Τι εγινε ρε παιδια,τετοια καταιγιδα χτες αλλα τελικα τιποτα? Τικ τοκ,τικ τοκ,μαλλον πρεπει να κλεισουμε τα μεσα και να τα ανοιξουμε ξανα Σαββατο για αρχη...
- PAOKevolution
Άντε παλικάρια μου. Βιαστείτε λίγο. Περνάνε οι μέρες. Ικανοποιήστε τον προπονητή.
Πάντως αν και δε μου αρέσει να προτρέχω, δε μπορώ να δεχτώ πως 3 μήνες τώρα που ψάχνουνε αμυντ. χαφ, θα καταλήξουμε στον Μπακαγιόκο.
Εδώ που φτάσαμε, οι επιλογές πρέπει να είναι μία και μία. Και πιστεύω θα είναι.
Πάντως αν και δε μου αρέσει να προτρέχω, δε μπορώ να δεχτώ πως 3 μήνες τώρα που ψάχνουνε αμυντ. χαφ, θα καταλήξουμε στον Μπακαγιόκο.
Εδώ που φτάσαμε, οι επιλογές πρέπει να είναι μία και μία. Και πιστεύω θα είναι.
Εγω παλι εχω καλο προαισθημα για τον Μπακαγιοκο αν καταληξουμε εκει.
Καλός ο Bove? Τώρα βρήκα να μην παρακολουθώ την ομάδα μου στην Ιταλία
-
Φιλε στο πρωτο ματς επαιζε με πυρετο και στο δευτερο χωρις προπονησεις απο την ιωση. Ποσο ευκολα ξεχναμε?Psagmenos4 έγραψε:Ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει Bove και κάποιοι λέτε ότι προτιμάτε τον Μειτε από αυτόν? Αν υπάρχει έστω 1% να ερθει θα πρέπει να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Επιτέλους για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα έχουμε γρήγορο σύγχρονο ευρωπαϊκό κέντρο. Καμία σχέση με τον πολύ καλό αλλά αργό Μειτε που στο ματσ που έπρεπε να φανεί με την Μπριζ σε 2 παιχνίδια τα πιτσιρίκια τον σβήσανε από τον χάρτη
Εγω δεν τον θελω τον Ιταλο για ενα σωρο λογους...Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει περαν του ενος χρονου και παλι θα ψαχνομαι το καλοκαιρι,επειδη ειναι 22χρονος Ιταλος και οταν παει Σερρες θα φυγει τρεχοντας,επειδη το θεωρω δυσκολο να βαλει τον εγωισμο του κατω απο την ομαδα του Λουτσεσκου,επειδη ειναι 8ρι και εμεις θελουμε παικτη που να ξεκιναει απο το 6,επειδη,επειδη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 27 Αύγ 2024, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.