Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από boogeyman77 »

nunies4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.

Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.

Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Γκρινια απο ποιους; Απο εμας τους οπαδους; Γιατι τι λογος μας πεφτει; Και ο Τζιμας πωληθηκε με υπερογκο ποσο και παλι γκρινια υπηρχε. Ο οπαδος σε καθε πωληση καλου παικτη θα γκρινιαζει. Το ποσο της πωλησης θα επρεπε να ειναι αδιαφορο για τον οπαδο.
Ο οπαδός θα γκρινιάζει σε κάθε πώληση καλού παίκτη ανεξαρτητος ποσού διότι ξέρει πλέον πως θα τον αντικαταστήσουν με κάποιον φθηνό ξεζουμισμενο παλαίμαχο η απλά χαμηλής ποιότητας. Εάν σε κάθε πώληση "ασημικου" επενδύαμε τα 2/3 του ποσού που εισπράτταμε για αντικαταστάτη όπως κάνουν όλα τα σοβαρά club στον κόσμο,δεν θα υπήρχε καμμία γκρίνια.
Όταν βλέπεις λοιπόν να έχει βγάλει για πώληση η ΠΑΕ τον Kotarski και να σου μοστραρουν για αντικαταστάτη έναν απίθανο Γεωργιανό συνομήλικο του τερματοφύλακα που η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική του στιγμή ήταν το γκολ που έφαγε από το κέντρο από Despodov και η θέση αναπληρωματικού σε ομάδα του Καζακστάν......Ε κάπου λές στάκα,με δουλεύουν μες στα μούτρα μου!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Βλέπω τον γκουγκεσασβιλι στη ροστοφ δανεικό.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Από το στόμα μου το πήρες
george188

Δημοσίευση από george188 »

boogeyman77 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.

Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.

Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Γκρινια απο ποιους; Απο εμας τους οπαδους; Γιατι τι λογος μας πεφτει; Και ο Τζιμας πωληθηκε με υπερογκο ποσο και παλι γκρινια υπηρχε. Ο οπαδος σε καθε πωληση καλου παικτη θα γκρινιαζει. Το ποσο της πωλησης θα επρεπε να ειναι αδιαφορο για τον οπαδο.
Ο οπαδός θα γκρινιάζει σε κάθε πώληση καλού παίκτη ανεξαρτητος ποσού διότι ξέρει πλέον πως θα τον αντικαταστήσουν με κάποιον φθηνό ξεζουμισμενο παλαίμαχο η απλά χαμηλής ποιότητας. Εάν σε κάθε πώληση "ασημικου" επενδύαμε τα 2/3 του ποσού που εισπράτταμε για αντικαταστάτη όπως κάνουν όλα τα σοβαρά club στον κόσμο,δεν θα υπήρχε καμμία γκρίνια.
Όταν βλέπεις λοιπόν να έχει βγάλει για πώληση η ΠΑΕ τον Kotarski και να σου μοστραρουν για αντικαταστάτη έναν απίθανο Γεωργιανό συνομήλικο του τερματοφύλακα που η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική του στιγμή ήταν το γκολ που έφαγε από το κέντρο από Despodov και η θέση αναπληρωματικού σε ομάδα του Καζακστάν......Ε κάπου λές στάκα,με δουλεύουν μες στα μούτρα μου!
Για να μιλάς για εκείνο το γκολ λογικά δεν έχεις δει όλο το ματς τοτε που αν δεν ήταν αυτός θα πήγαινε 0-6 κ λογικά δεν έχεις δει κανένα του ματς με καμία ομάδα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Κοταρσκι στα 7 πιστεύω θα δωθεί . Μια χαρά για τερματοφύλακα .
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Και γιατι πρεπει να πωληθει ακριβως?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να ισοζυγιστούν, το κατά δύναμιν, τα έξοδα με τα έσοδα.
TransferMania

Κατι που δεν εγινε με την πωληση Τζιμα?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Διαβάζω τα post φίλων κατά εμε βλέπω δίδυμό να είναι Pavlenka-Gugeshashvili και ενας μικρός από τον ΠΑΟΚ Β' τερματάς για 3ος για να τον δηλώνουμε+++,τώρα για τι τιμή θα δοθεί ο Kotarski και κάθε Παίχτης δεν μας ενδιαφέρει δεν παίζουμε football-manager, απόψεις λέμε εφικτές στα μάτια μας.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

olienin έγραψε:Και κάτι για τον Μπακαμπου γιατί ακούσαμε σημεία κ τέρατα το Γενάρη . Πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι ότι το 2ο φορ της Μπέτις Ελλάδα κάνει πλάκα . Μόνος του το πήρε το ματς χθες κ Ελλάδα θα σου έκανε 10 γκολ από Γενάρη ως τώρα . Δε μιλάμε για ηλικία . Μιλάμε για 1.5 χρόνο συμβόλαιο να σε βοηθήσει βραχυπρόθεσμα.
Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα είναι κομμάτι δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Έχω έναν προβληματισμό.

Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία σε μια ομάδα και φθάνει η στιγμή που παίζουν στην ομάδα και αντι να σκέφτονται να παραμείνουν και με τη δική τους συμβολή να κατακτήσουν τίτλους , να συνεισφέρουν στην ομάδα που αγαπούν βιάζονται να φύγουν.

Δεν έχουν όνειρο να πετύχουν, να μεγαλώσουν την ομάδα που αγαπούν;

Να πει μέσα του δεν φεύγω από εδώ θέλω να πάρω την ομάδα από το χέρι και να την παω πιο ψηλά.

Μου είναι ακατανόητο σε αυτή την ηλικία να μην υφίσταται αυτός ο ρομαντισμός.

Δεν έχουν εγωισμό;

Που πας ρε κουλιερακη ....Τζήμα.....τζολη...Γιαννούλη...κτλ;

Αν έμεναν μερικά χρόνια πόσα λιγότερα χρήματα θα κέρδιζαν;

Αν έμεναν όμως θα γράφονταν στην ιστορία ως μια ομάδα που άφησε το στίγμα της με το ταλέντο της.

Δεν μπορεί η ομάδα να τα εμπνεύσει η δεν θέλει η οι ίδιοι δεν θέλουν ;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μάλλον κάτι βλέπουν που εμείς δεν βλέπουμε
TransferMania

van rooy έγραψε:Έχω έναν προβληματισμό.

Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία σε μια ομάδα και φθάνει η στιγμή που παίζουν στην ομάδα και αντι να σκέφτονται να παραμείνουν και με τη δική τους συμβολή να κατακτήσουν τίτλους , να συνεισφέρουν στην ομάδα που αγαπούν βιάζονται να φύγουν.

Να πει μέσα του δεν φεύγω από εδώ θέλω να πάρω την ομάδα από το χέρι και να την παω πιο ψηλά.

Δεν έχουν εγωισμό;

Αν έμεναν όμως θα γράφονταν στην ιστορία ως μια ομάδα που άφησε το στίγμα της με το ταλέντο της.

Ποιος ρωτησε τα παιδια και ειναι τοσο σιγουρο οτι ΟΛΑ βιαζονται να φυγουν?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

van rooy έγραψε:Έχω έναν προβληματισμό.

Δεν έχουν εγωισμό;

Το σκέφτεσαι με λογική δεκαετίας 70. Σε κάποια πρόταση σού γράφεις αν έχουν όνειρο να μείνουν στην ομάδα που αγαπούν..
Ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια κάνει παιδομάζωμα από όλη την Ελλάδα. Οι γονείς επιλέγουν τον ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν ότι θα είναι το σωστό σκαλοπάτι για μια επαγγελματική καριέρα.
Έχεις την εντύπωση ότι ο Ντελιας και η οικογένεια του ήταν ΠΑΟΚ; Η μήπως αυτή του Κουλιε η ο ίδιος;
Επέλεξαν τον ΠΑΟΚ με κριτήρια εντελώς επαγγελματικά και δυνατοτητας εξέλιξης και όχι συναισθηματικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 14 Μαρ 2025, 22:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τι λέτε ρε παιδιά;παγκοσμιως αυτό γίνετε εκτός αν μιλάμε για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ...δηλαδή στην εποχή που ζούμε θα πει ο κάθε ντελιας και ο κάθε κουλιε όχι δεν θα πάω να πάρω επί δέκα τα λεφτά,δεν θα πάω να παίξω σταθερά τσ λ με προοπτική να το παρω ,δεν θα πάω να παίξω στα καλύτερα πρωταθλήματα και γήπεδα θα κάτσω στην Ελλάδα..αυτά γινόταν το 80 όχι τώρα..το ότι θέλουν να εξελιχθούν δεν τα κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ ούτε φταίει η ομάδα σε κάτι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”