9. Fedor Chalov
-
Re: 9. Fedor Chalov
Η μεταμόρφωση δύναται να επέλθει εφόσον ξεκινήσει βασικός τα επόμενα 5-6 παιχνίδια με τουλάχιστον 70λεπτες συμμετοχές (όπως έγινε και με τον Ντεσπόντοφ τόσο πέρυσι όσο και φέτος). Με το εναλαξ,μια τον έναν μια τον άλλον,55 λεπτά τον έναν 35 λεπτά τον άλλον το πιθανότερο είναι να αρκεστούμε σε αναλαμπές.
- Σουριναμέζος
Ισχύει αυτό, το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει Δεκέμβρης και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το ποιός θα πρέπει να είναι αυτός που θα πάρει σερί παιχνίδια βασικός και ποιός θα έρχεται από τον πάγκο. Εγώ ας πούμε θέλω να πάρει ο Τισουντάλι 5-6 παινχίδια βασικός ανεξάρτητα του τι εικόνα θα έχει.Maezono Masakiyo έγραψε:Η μεταμόρφωση δύναται να επέλθει εφόσον ξεκινήσει βασικός τα επόμενα 5-6 παιχνίδια με τουλάχιστον 70λεπτες συμμετοχές (όπως έγινε και με τον Ντεσπόντοφ τόσο πέρυσι όσο και φέτος). Με το εναλαξ,μια τον έναν μια τον άλλον,55 λεπτά τον έναν 35 λεπτά τον άλλον το πιθανότερο είναι να αρκεστούμε σε αναλαμπές.
- kataramenos5
Πολύ δύσκολα να ξεκινήσει στο επόμενο βασικός. Από τη στιγμή που οι επιλογές για ροτεισον από το κέντρο και μπροστά με παίκτες που εμπιστεύεται ο προπονητής είναι μόλις 2 ( Τισου κ μουργκ) , αναγκαστικά θα είναι ένας από τους δύο που θα κάτσει πάγκο
-
Γιατί να μην μπορεί να ξεκινήσει βασικός με την Καλλιθέα;
Δεν νομίζω να παίζει θέμα κούρασης
Δεν νομίζω να παίζει θέμα κούρασης
Ας αφήσουμε τον προπονητή να μοιράσει τον χρόνο όπως αυτός νομίζει. Είμαστε σε οριακή κατάσταση στο rotation. Δεν είναι ανάγκη μετά από παιχνίδι εκτός την Πέμπτη να παίξει βασικός ο ίδιος.
Από την άλλη Κυριακή παίζουμε 5 παιχνίδια δυνατα σε 2 βδομάδες. Τους χρειαζόμαστε όλους. Δε χρειάζεται να γίνει καμιά στραβή.
Από την άλλη Κυριακή παίζουμε 5 παιχνίδια δυνατα σε 2 βδομάδες. Τους χρειαζόμαστε όλους. Δε χρειάζεται να γίνει καμιά στραβή.
- ΑποστόληςΑ
Σωστή παρατήρησηKwstisGtv έγραψε:Με τις μπαλιές ξυράφι του Ντεσπόντοφ και Αντρίγια, αυξάνονται οι πιθανότητες να σκοράρει συχνά. Ο Ρασβάν το είδε αυτό και είδαμε το αποτέλεσμα.
Αν τροφοδοτείται σωστά, αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να σκοράρει συχνότερα
-
Φένεται σαν να έχει το μυαλό να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και να είναι ουσιαστικός αλλα δεν φένεται να έχει την τεχνική κατάρτιση για να το επιτύχει. Αντιθέτως ο Τισουντάλι έχει την τεχνική κατάρτιση αλλα δεν φένεται να έχει το μυαλό.