Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

joshua έγραψε:Εγω παντως κουραστηκα ρε παιδες...
Και που είσαι ακόμα. Επίσημα ξεκινάμε την πρώτη Ιουλίου. Χαχαχαχχααχαχα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

monte εχει χαθει καθε ειδους μετρο απο καθε ''πλευρα''...Πραγματικα βρισκομαι σε μεγαλη αμηχανια και καπως ετσι νιωθουν και τα αλλα παιδια.Η που θα πρεπει να σβησουμε τα παντα και να αρχισουμε τις τιμωριες η και εγω δεν ξερω...Πλησιαζουμε να γινουμε αυτο που παλευαμε να αποφυγουμε,πλησιαζουμε την αντιστοιχη αρρωστεια που επικρατει στα σοσιαλ μιντια αριστερα και δεξια, την ωρα που εμεις λεγαμε οτι μεσα στι διαφωνιες μας δεν εχουμε φτασει στο σημειο να ξεκατινιαζομαστε.Ειναι γνωστο οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τη κριτικη,ισα ισα που παντα βρισκομαι σε αυτη τη πλευρα,σχεδον σε καθε πτυχη της ζωης μου,αλλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το χανουμε...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Η κριτικη ειναι θεμιτη. Βελτιωνει. Η στειρα επιθεση στους παντες και τα παντα για το οτιδηποτε οπως επισης και οι αλλαλαγμοι για Λουτσε παικτες διοικηση κλπ κλπ πραγματικα κουραζει.
Και δεν εχει και τελειωμο. Αεναη ειναι. Φυγε Λουτσε….. τι ειναι αυτος ο καινουριος που φερατε…. Γατακια σκυλακια παπακια.

Καμια ποδοσφαιρκη προταση για την αγαπη μας τον ΠΑΟΚ εχετε βρε σεις? Αναλωνεστε σε επιθεσεις δεξια και αριστερα. Για ποιο πραγματικο λογο ταχαμου? Αντικειμενικο λογο.

Κουραση….πραγματικα. Και εχουμε ενα ροστερ λειψο που σε εναμιση μηνα θα παει να παιξει την χρονια μας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Α και θυμαμαι ακουγα ραδιοφωνο πριν κανα χρονο να λενε οτι τον Ιβαν δεν τον πιανουν τα εμβολια γιαυτο περιορισε τις εμφανισεις του. Μπορει να το ειπε και ο ιδιος. Αν θυμαμαι καλα στο οπεν οταν μιλουσε στους εργαζομενους εκει για τις φημες που τον ηθελαν να τα πουλαει ολα.

Και απο αυτο ο αλλος λεει για ιατρικα απορητα και ετσι. Σε ποιο συμπαν ζουμε?? Τι Ζουμε???
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Είναι πραγματικά κουραστικό αυτό που γίνεται πλέον.
Πόσος κόσμος τον περιμένει στην γωνία για οτιδήποτε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:monte εχει χαθει καθε ειδους μετρο απο καθε ''πλευρα''...Πραγματικα βρισκομαι σε μεγαλη αμηχανια και καπως ετσι νιωθουν και τα αλλα παιδια.Η που θα πρεπει να σβησουμε τα παντα και να αρχισουμε τις τιμωριες η και εγω δεν ξερω...Πλησιαζουμε να γινουμε αυτο που παλευαμε να αποφυγουμε,πλησιαζουμε την αντιστοιχη αρρωστεια που επικρατει στα σοσιαλ μιντια αριστερα και δεξια, την ωρα που εμεις λεγαμε οτι μεσα στι διαφωνιες μας δεν εχουμε φτασει στο σημειο να ξεκατινιαζομαστε.Ειναι γνωστο οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τη κριτικη,ισα ισα που παντα βρισκομαι σε αυτη τη πλευρα,σχεδον σε καθε πτυχη της ζωης μου,αλλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το χανουμε...
σβου και μπαν και λογαριασμό σε κανέναν. Έστω και υπερβολικά.
Κι ας αρχίσετε απο μένα όπου κι οποτε τα έχω κάνει ζεπελιν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολοι οι μοντ αναψτε ενα κερι στον Αη Ζαφειρη γιατι η ...τυχη σας εξαρταται απ αυτον.Αν αυριο μεθαυριο φερει καμια καλη φορακλα κι ενα χαφαρο θα περασετε ανετο και ξεκούραστο καλοκαιρι.Αν παλι οχι και τα νευρα του πριουσιου λαου παραμεινουν κροσσια ...ατσαλωθειτε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ζαφείρης και φέρει δύο έννοιες πλέον αντιπαραλληλες
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ας χαλαρώσουν οι πάντες λίγο.

Όλο το χρόνο σε κάθε τοπικ γίνεται της μουρλης, καλά να μη συζητήσω τί λέγεται για παίχτες και για καβούρια Ιβάν κι ότι μας κοροϊδεύει και και και..
Και ένα σωρό άλλα και πολύ σοβαρά μάλιστα που πέρασαν αβαβα..

Από τους ίδιους που εδώ σε αυτό το τοπικ είναι υπερασπιστές.

Τυχαίο? Lucescu FC γίναμε επιτρέπεται να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον Ρασβαν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λουτσεσκαϊκός, θα λεγαμε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η αλήθεια είναι ότι άμα δεν μπούμε και φέτος ομίλους ε μάλλον προς ελληνική ονομασία πρέπει καλύτερα και όχι FC.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:monte εχει χαθει καθε ειδους μετρο απο καθε ''πλευρα''...Πραγματικα βρισκομαι σε μεγαλη αμηχανια και καπως ετσι νιωθουν και τα αλλα παιδια.Η που θα πρεπει να σβησουμε τα παντα και να αρχισουμε τις τιμωριες η και εγω δεν ξερω...Πλησιαζουμε να γινουμε αυτο που παλευαμε να αποφυγουμε,πλησιαζουμε την αντιστοιχη αρρωστεια που επικρατει στα σοσιαλ μιντια αριστερα και δεξια, την ωρα που εμεις λεγαμε οτι μεσα στι διαφωνιες μας δεν εχουμε φτασει στο σημειο να ξεκατινιαζομαστε.Ειναι γνωστο οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τη κριτικη,ισα ισα που παντα βρισκομαι σε αυτη τη πλευρα,σχεδον σε καθε πτυχη της ζωης μου,αλλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το χανουμε...
Τζος τουλαχιστον απο σενα αυτον τον συγκεκριμενο
λιβελλο με τις κατα συρροην χυδαιοτητες γενικοτερα
αλλα και επι προσωπικου κατα συμφορουμιτη/ων θα
περιμενα τουλαχιστον να τον σβησεις κανοντας φυσικα
και καποια παρατηρηση στο συγγραφεα του αλλα τελικα
βγηκα λαθος και απογοητευτηκα παρα πολυ. Να ξερεις!

Το τι θα κανετε στο εξης ειναι δικη σας δουλεια και
δεν προκειται να πω ουτε την αχρειαστη αποψη μου
αλλα αν ξαναδιαβασω τετοιες χυδαιοτητες δεν σας
υποσχομαι οτι θα τηρησω τους κανονες του φορουμ!
rainmaker έγραψε:Ο Θεός
Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο.-
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με ψυχραιμία, νηφαλιοτητα, ειλικρίνεια στην τοποθέτηση του, όχι αοριστες κρίσεις περί ευθυνών αλλά αλήθειες με το όνομα τους. Χωρίς κραυγές, σιχτιρια αλλά ούτε και χαιδέματα.

Τα παραπάνω για το σχόλιο του Ιάσωνα.!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Ολοι οι μοντ αναψτε ενα κερι στον Αη Ζαφειρη γιατι η ...τυχη σας εξαρταται απ αυτον.Αν αυριο μεθαυριο φερει καμια καλη φορακλα κι ενα χαφαρο θα περασετε ανετο και ξεκούραστο καλοκαιρι.Αν παλι οχι και τα νευρα του πριουσιου λαου παραμεινουν κροσσια ...ατσαλωθειτε.
Ας μην αυταπατώμαστε, φίλε κατ. Με 2 έστω πραγματικά καλές μεταγραφές, ακόμα και τέλος της βδομάδας, δεν πρόκειται να μπει φρένο στην τοξικότητα. Ας δούμε όλην την εικόνα, όπως έχει. Πάρα πολλοί περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τα πάντα. Για ψύλλου πήδημα, αν κρίνουν ότι "επιβάλλεται", θα συνεχίσουν το ανελέητο κράξιμο. Υπάρχει τρελή κακοπιστία και κακεντρέχεια πλέον. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κι αν θες τη γνώμη μου, πια δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό. Αυτό είναι η επιφάνεια απλά. Υπάρχει πλέον μίσος για ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, ασχέτως πόστου.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έχετε πάθει αμοκ για την αγιοσυνη μιας μικροκοινωνιας.
Που δεν είμαστε τέτοια, τέτοιου μεγέθους.
Βάλτε αυτί σε τοίχους και μάτια σε κλειδαροτρυπες να μάθετε τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι δύο, τριών, τεσσάρων μελών.
Και σεις ονειρεύεστε ένα οπαδικο φόρουμ με χωρίς ακρότητες σε σκέψη και έκφραση!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”