Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Το πιο σημαντικό όλων αποσιωπάται από τους ΑΡΔ αλλά και για τους περισσότερους από εμάς έχει περάσει στα ψιλά.
Τσουβάλιασμα όλων των ομάδων και των προέδρων τους ενώ ο ΠΑΟΚ και η ηγεσία του έχουν επιλέξει τον δρόμο της Αρετής σε τούτο το ξεκατίνιασμα. Για να φτιάξουν όμως το αφήγημά τους κοτσάρουν και έναν Λούτσε μέσα σε όλο αυτό και επιτελούν τον ρόλο τους ως ισαποστάκηδες και όλοι το ίδιο είναι.
Τσουβάλιασμα όλων των ομάδων και των προέδρων τους ενώ ο ΠΑΟΚ και η ηγεσία του έχουν επιλέξει τον δρόμο της Αρετής σε τούτο το ξεκατίνιασμα. Για να φτιάξουν όμως το αφήγημά τους κοτσάρουν και έναν Λούτσε μέσα σε όλο αυτό και επιτελούν τον ρόλο τους ως ισαποστάκηδες και όλοι το ίδιο είναι.
Μια χαρά κελαηδάνε και χωρίζουν την Αθηνα στη μέση κι αυτοί όταν έχουν παράπονα.

Τι θέλει πάλι το βοδι;Υποστηρίζει ότι είναι οφσαιντ;αφού φαίνεται με γυμνό μάτι ότι καλύπτεται.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παρα τα οσα γινονται για τον ελεγχο της διαιτησιας και της επο, εχετε παρατηρησει οτι η απευθειας ανοιχτη συγκρουση αποφευγεται? Με οσα γινονται και μιλωντας για ελλαδα, θα περιμενε κανεις ανοιχτη συγκρουση μεταξυ χοντρου και καβουρα και να μη πω και πολεμος στην πολη μεταξυ οπαδων.
Μυτη δεν εχει ανοιξει και παραμενει "proxy war" με ανακοινωσεις και επιθεσεις στους μπαλτακους κτλ.
Ολοι λενε οτι "δε θα τελειωσει το πρωταθλημα" και τετοια αλλα εμενα η θεωριεα συνομωσιας μου ειναι το αντιθετο. Οτι εχει πεσει "εντολη" η αν θες συμφωνια με την κυβερνηση να μην πλακωθουνε ανοιχτα και να μη γινει πολεμος. Το να σφαχτουν κατι ΠΑΟΚ δε τους νοιαζει φυσικα αλλα δεν θελει η ΝΔ ενδοΠΟΚαικο πολεμο. Γι αυτο κι εγω θελω να γινουν σφαγες και να γινουν ολα μπουρδελο. Να πονεσει ο κουλης.
Μυτη δεν εχει ανοιξει και παραμενει "proxy war" με ανακοινωσεις και επιθεσεις στους μπαλτακους κτλ.
Ολοι λενε οτι "δε θα τελειωσει το πρωταθλημα" και τετοια αλλα εμενα η θεωριεα συνομωσιας μου ειναι το αντιθετο. Οτι εχει πεσει "εντολη" η αν θες συμφωνια με την κυβερνηση να μην πλακωθουνε ανοιχτα και να μη γινει πολεμος. Το να σφαχτουν κατι ΠΑΟΚ δε τους νοιαζει φυσικα αλλα δεν θελει η ΝΔ ενδοΠΟΚαικο πολεμο. Γι αυτο κι εγω θελω να γινουν σφαγες και να γινουν ολα μπουρδελο. Να πονεσει ο κουλης.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Συμφωνω με CCCP
Ο χοντρος ειπε για απειλες θανατου του τιγρη στον Μπαλτακο και δεν το διευψευσαν καν απο την χαρτινη
Ο χοντρος ειπε για απειλες θανατου του τιγρη στον Μπαλτακο και δεν το διευψευσαν καν απο την χαρτινη
Πώς εννοείτε εσείς την ανοιχτή σύγκρουση; Τι άλλο δηλαδή να γίνει;
- Kabamaru11
Miles, ουτε καν αναφερωντε ο ενας στον αλλο αεχ και γαυρος. Για να μη πουμε κι ολας οτι ειναι και καλα μαχη και των τριων για τον τιτλο και ο βαζελος ειναι θυγατρικη του χοντρου. Ο χοντρος δε βαλετε ΠΟΤΕ του βαζελου ακομα και οταν ανακοινωνει οτι σφαχτηκε σε ματς μεταξυ τους.
Προς το παρων πολεμος λεζαντας και προπαγανδας γινεται.
Προς το παρων πολεμος λεζαντας και προπαγανδας γινεται.
Ο χοντρός είτε βγάζει ανακοινώσεις ως superleague, όπου επιτίθεται μόνο στην ΕΠΟ, τυπικά δεν μπορεί στην ΑΕΚ, είτε ως γαύρος, όπου εκεί είναι πιο ελεύθερος και έχει αναφερθεί ανοιχτά στην ΑΕΚ. Με τον Αλαφούζο δεν ασχολείται είτε γιατί όντως είναι "περίεργη" η συμπεριφορά του από τότε που πήραν την ΕΠΟ οι Πόντιοι, είτε γιατί ακριβώς δεν εμπλέκεται στα της ΕΠΟ/ΚΕΔ - δεν είναι αυτή τη στιγμή ο εχθρός του, το εμπόδιο για να ξαναπάρει τα πάντα θεσμικά. Η διαιτησία είναι του Μίμη.
https://twitter.com/Northfce1/status/16 ... kboXQ&s=19
Είναι φοβερό. Είναι τρομερό. Είναι αδιανόητο το ποσό απροκάλυπτα και χωρίς καμία προσπάθεια να κρυφτούν μιλάνε για επικοινωνία.
Πρέπει να το δούμε όλοι μας για να καταλάβουμε γιατί γίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων και το χαρτομάνι μεταξύ των μεγάλων και τι ρόλο βαρανε οι ΑΡΔ.
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΜΕ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ.
Δεν είναι χαζοί. Πληρώνονται γι'αυτό.
Ξεκάθαρος στόχος τους ο Μπαλτακος.
Είναι φοβερό. Είναι τρομερό. Είναι αδιανόητο το ποσό απροκάλυπτα και χωρίς καμία προσπάθεια να κρυφτούν μιλάνε για επικοινωνία.
Πρέπει να το δούμε όλοι μας για να καταλάβουμε γιατί γίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων και το χαρτομάνι μεταξύ των μεγάλων και τι ρόλο βαρανε οι ΑΡΔ.
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΜΕ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ.
Δεν είναι χαζοί. Πληρώνονται γι'αυτό.
Ξεκάθαρος στόχος τους ο Μπαλτακος.
- Montrealiotis
Άκου ρε τι λέει ο τύπος και να είναι καθαρό το γκολ, δεν πρέπει να το λένε…
- V-olakiotis
Τελευταίο δίμηνο, είναι της μόδας να πηγαίνουν φανατικοί απόγονοι και αειχαρτινοι στα γήπεδα των αντιπάλων τους με κασκόλ του γηπεδούχο. Να κόβουν κίνηση και να επιλέγουν λεία η λάφυρα.CCCP έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παρα τα οσα γινονται για τον ελεγχο της διαιτησιας και της επο, εχετε παρατηρησει οτι η απευθειας ανοιχτη συγκρουση αποφευγεται? Με οσα γινονται και μιλωντας για ελλαδα, θα περιμενε κανεις ανοιχτη συγκρουση μεταξυ χοντρου και καβουρα και να μη πω και πολεμος στην πολη μεταξυ οπαδων.
Αποτελέσματα: να φάει ξύλο ένας αειχαρτινος από την Εύβοια αν θυμάμαι καλά, πέριξ του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας μετά από αγώνα και να του πάρουν το πανό που ο ίδιος τοποθετούσε στο γήπεδο. Το πανό εμφανίστηκε αμέσως μετά ως λάφυρο στο τηγάνι.
Σε ρελανς, αειχαρτινοι έκλεψαν νομίζω στον αγώνα με ΠΑΟ μέσα από το τηγάνι πάνω ιστορικού συνδέσμου των απογόνων (Κερατσίνι ή Δραπετσώνα) το οποίο εμφάνισαν ως λάφυρο αμέσως μετά.
Στο παιχνίδι βόλεϊ γυναικών Γαύρος - ΠΑΟΚ είχε, λόγω σχετικης φήμης για πέσιμο αειχαρτινων, ελάχιστο κόσμο, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ποδοσφαίρου είχε τελειώσει και υπήρχε δυνατότητα να πάνε οργανωμένοί η μεμονωμένοι στου Ρέντη.
Άλλο level καφρίλας...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Αυτοι ειναι. Χρονια τωρα.. Καταλαβαινετε γιατι σκουζουν με τοσο θερμηMontrealiotis έγραψε:Άκου ρε τι λέει ο τύπος και να είναι καθαρό το γκολ, δεν πρέπει να το λένε…
- PAOK_Antarctica
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπήκαν χάρτινοι ανάμεσα στους δικούς μας στον Βόλο, πήγαν να πάρουν πανί αλλά τελικά πήραν ξύλο.
Τι φλώροι είναι αυτοί ρε;
Τι φλώροι είναι αυτοί ρε;
Το ίδιο προσπάθησαν χάρτινοι και στο Βόλος-ΠΑΟΚ με ατυχή κατάληξη.V-olakiotis έγραψε:Τελευταίο δίμηνο, είναι της μόδας να πηγαίνουν φανατικοί απόγονοι και αειχαρτινοι στα γήπεδα των αντιπάλων τους με κασκόλ του γηπεδούχο. Να κόβουν κίνηση και να επιλέγουν λεία η λάφυρα.CCCP έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι παρα τα οσα γινονται για τον ελεγχο της διαιτησιας και της επο, εχετε παρατηρησει οτι η απευθειας ανοιχτη συγκρουση αποφευγεται? Με οσα γινονται και μιλωντας για ελλαδα, θα περιμενε κανεις ανοιχτη συγκρουση μεταξυ χοντρου και καβουρα και να μη πω και πολεμος στην πολη μεταξυ οπαδων.
Αποτελέσματα: να φάει ξύλο ένας αειχαρτινος από την Εύβοια αν θυμάμαι καλά, πέριξ του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας μετά από αγώνα και να του πάρουν το πανό που ο ίδιος τοποθετούσε στο γήπεδο. Το πανό εμφανίστηκε αμέσως μετά ως λάφυρο στο τηγάνι.
Σε ρελανς, αειχαρτινοι έκλεψαν νομίζω στον αγώνα με ΠΑΟ μέσα από το τηγάνι πάνω ιστορικού συνδέσμου των απογόνων (Κερατσίνι ή Δραπετσώνα) το οποίο εμφάνισαν ως λάφυρο αμέσως μετά.
Στο παιχνίδι βόλεϊ γυναικών Γαύρος - ΠΑΟΚ είχε, λόγω σχετικης φήμης για πέσιμο αειχαρτινων, ελάχιστο κόσμο, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ποδοσφαίρου είχε τελειώσει και υπήρχε δυνατότητα να πάνε οργανωμένοί η μεμονωμένοι στου Ρέντη.
Άλλο level καφρίλας...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!