Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από aivas19 »

Τραορε ακομα και αν ο Ισιντορ ειναι σε καλυτερη ηλικια. Ο Τραορε ισως πιασει ποσοστα Πριγιο

Εντιτ: Ακυρο ειναι ελευθερος απο το καλοκαιρι χαχα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Napoli4 »

danirifle έγραψε:
ναπολιτάνε καλό το δίλημμα που θέτεις

εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ τον μπαλογιάννη
οι ηγετικές τάσεις που είχε δείξει στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, η εμπειρία του σε επίπεδο σουπερ λιγκ και η άνεσή του να πάιξει σε διάφορες θέσεις, τον προκρίνουν στο μυαλό μου από τους άλλους δύο

για το αριστερό μπακ, νομίζω πως ήρθε η ώρα να επαναπατριστεί ο σταφυλίδης
ξέρω ότι το όνομά του ίσως έχει κουράσει, αλλά έφτασε κοντά στα 30 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι
θα δώσει και εμπειρία και ποιότητα και πιάνει και θέση γηγενή στο ρόστερ
Δεν ξέρω για τον Σταφυλίδη. Είναι αρκετά στάσιμος τα τελευταία χρόνια. Όχι πως οι παραστάσεις του είναι αμελητέες, αλλά τις τελευταίες χρονιές δεν έχει πολλές συμμετοχές, βγάζει και τραυματισμούς.

Για επαναπατρισμό πάντως, γράφτηκε πρόσφατα πως "βλέπουν" Γιαννούλη οι αεχ και γαύρος.
Δεν ξέρω αν θέλει να γυρίσει. Πάντως δεν είναι βασικός, το συμβόλαιό του λήγει το 24 και η Νόριτς είναι 11η.
Θα μου πεις τι διαφορετικό από τον Σταφυλίδη... Άλλο Αγγλία και είναι 3 χρόνια μικρότερος..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Aυτο τωρα που γραφουν οτι ο Μποτο εχει ξεχωρισει παικτες και την επιλογη θα την κανει ο Σαββιδης,οπως και στη περιπτωση Ταισον,να το παρουμε σοβαρα?
:mrgreen:
Προφανώς υπάρχει διαφορά στο κόστος χρήσης (αμοιβή παίκτη). Φαντάζομαι ότι στα εισηγητικά έχει αναφερθεί αναλυτικά τι υπέρ δίνει ο κάθε ένας στην ομάδα, ή για να είμαι πιο σωστός πόσο βελτιωμένη θα φανεί η ομάδα αν πάρει τον πιο ακριβό σε σχέση με τον πιο φθηνό και ο Ιβάν θα αποφασίσει αν η διαφορά στην απόδοση της ομάδας αξίζει την διαφορά στο κόστος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Napoli4 έγραψε:
danirifle έγραψε:

οι ηγετικές τάσεις που είχε δείξει στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, η εμπειρία του σε επίπεδο σουπερ λιγκ και η άνεσή του να πάιξει σε διάφορες θέσεις, τον προκρίνουν στο μυαλό μου από τους άλλους δύο

ξέρω ότι το όνομά του ίσως έχει κουράσει, αλλά έφτασε κοντά στα 30 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι
Δεν ξέρω για τον Σταφυλίδη. Είναι αρκετά στάσιμος τα τελευταία χρόνια. Όχι πως οι παραστάσεις του είναι αμελητέες, αλλά τις τελευταίες χρονιές δεν έχει πολλές συμμετοχές, βγάζει και τραυματισμούς.

Για επαναπατρισμό πάντως, γράφτηκε πρόσφατα πως "βλέπουν" Γιαννούλη οι αεχ και γαύρος.
Δεν ξέρω αν θέλει να γυρίσει. Πάντως δεν είναι βασικός, το συμβόλαιό του λήγει το 24 και η Νόριτς είναι 11η.
Θα μου πεις τι διαφορετικό από τον Σταφυλίδη... Άλλο Αγγλία και είναι 3 χρόνια μικρότερος..
καλά, δεν το συζητώ
μία κίνηση του ΠΑΟΚ για γιαννούλη θα ήταν όνειρο, αλλά δε βλέπω να γυρνάει ελλάδα τόσο σύντομα
και πέλκα θα θελα

γενικά τα ελληνάκια μας που φεύγουν εξωτερικό θα πρέπει πάντα να είναι στο μυαλό της ομάδας
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορεί ο σημερινός ΠΑΟΚ να δώσει για αριστερό μπακ το συμβόλαιο του Γιαννούλη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Aυτο τωρα που γραφουν οτι ο Μποτο εχει ξεχωρισει παικτες και την επιλογη θα την κανει ο Σαββιδης,οπως και στη περιπτωση Ταισον,να το παρουμε σοβαρα?
Όταν μας λέγανε ότι μεταγραφή δε θα γίνει πως ακριβώς το πήρες;;;

Με. Τον ίδιο τρόπο παρτο και τώρα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Napoli4 έγραψε:Αλλάζοντας λίγο το θέμα και εν αναμονή εξελίξεων,
Από αυτά που έχετε δει,
Αν είχατε να επιλέξετε για την θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ έναν μεταξύ των Τσαούση, Τζοβάρα και Μπαλογιάννη, ποιον θα επιλέγατε;

Ο Τσαούσης έχει εξαιρετικό πόδι και στημένα, είναι πιο επιθετικογενής, κάνει και τα βασικά στην άμυνα.
Ο Τζοβάρας είναι ψηλός, δυνατός, πολύ καλός επιθετικά (έπαιζε/παίζει και εξτρέμ), αλλά αμυντικά έχει κακές τοποθετήσεις και δεν εμπνέει σιγουριά.
Ο Μπαλογιάννης ως πρώην χαφ είναι ο πιο ισορροπημένος παίκτης, όχι πολύ γρήγορος, έχει καλές σέντρες/πάσες, αλλά δείχνει να έχει χαμηλό ταβάνι.

Εμένα προσωπικά, η αδυναμία μου είναι ο Τζοβάρας. Πιστεύω χρειάζεται να έχεις έναν τόσο επιθετικογενή μπακ στο ρόστερ για τα μικρά ματς, ενώ στα πιο δύσκολα μπορείς να τον βάλεις και πιο μπροστά (όπως κάναμε πέρσι με τον Λούκας). Η σωματοδομή και η αθλητικότητά του είναι επίσης από τα θετικά του στοιχεία.

Κουβένα να γίνεται...
Νομίζω λίγο γρηγορότερα από όσο περιμένουμε ο σελιμαι θα ολοκληρώσει το παραμύθι και θα έχει αυτόν τον ρόλο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

proedros έγραψε:Από Ουκρανία αυτός που αξίζει είναι ο Λασίνα Τραορέ…
Τρομερός παίκτης αλλά απλησιαστος για εμάς. Προσιτό από εκεί βλέπω μόνο αυτόν εδώ που πριν μερικά χρόνια ήταν για σπουδαία πράγματα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται https://www.transfermarkt.com/olarenwaj ... 94#subnavi
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω να ψαχνουμε φορ 1.76...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάλι το βρίσκω λογικό την τελευταία γνώμη να την έχει το αφεντικό, που πληρώνει.
Νομίζω αυτό είχε πει και ο Μποτο όταν είχε έρθει, ότι έτσι δουλεύει.
Παει ο Μποτο, πχ, στον Ιβαν και του λέει έχω τον χ παίκτη με τοσα λεφτά που κάνει αυτά τα πράγματα στο γήπεδο, αλλά άμα έχουμε 5 φράγκα παραπάνω μπορούμε να πάρουμε αυτό που κάνει παραπάνω πράγματα στο γήπεδο.
Έτσι κι αλλιώς τους στόχους τους θέτει η διοίκηση και αυτή πρέπει να δώσει τα εργαλεία στους υπαλλήλους της, στην προκειμένη, λεφτά.
Η τεχνική προεπιλογή έχει γίνει από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, από εκει και πέρα η διοίκηση αποφασίζει τι θέλει.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Χουλιαμοερωτηση; Τραορε ή Ισιντορ;
Ισιλντουρ απ την Middle Earth FC
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν μας κάνει αυτός, φόρεσε το δαχτυλίδι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

danirifle έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
danirifle έγραψε:

καλά, δεν το συζητώ
μία κίνηση του ΠΑΟΚ για γιαννούλη θα ήταν όνειρο, αλλά δε βλέπω να γυρνάει ελλάδα τόσο σύντομα
και πέλκα θα θελα

γενικά τα ελληνάκια μας που φεύγουν εξωτερικό θα πρέπει πάντα να είναι στο μυαλό της ομάδας
Ονείρωξη πραγματική θα ήταν μια επιστροφή Γιαννούλη- Τζολη- Πέλκα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να γίνει πραγματικότητα. Σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο θα είχαμε τον καλύτερο ελληνικό κορμό της τελευταίας 20ετιας και θα σαρωναμε τα πάντα. Και μόνο στην σκέψη ενός Π.Α.Ο.Κ. με Kotarski,Ingason,Μιχαηλίδη,Κουλιεράκη,Rafa,Γιαννούλη, Λύρατζη,Sastre,Augusto,Dantas,Soares,Κωνσταντέλια, Zivkovic,Narey,Τζόλη,Πέλκα,Τζίμα,Κούτσια με ολίγον Βρακά,Bradonjic,Selimaj,Γκιτέρσο και 3-4 πραγματικά ποιοτικούς ξένους......παθαίνω πριαπισμό!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ανακοινώθηκε και το φορ

Ουπς λάθος τοπικ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”