Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Στο βίντεο που πόσταρε ο Psaras και δείχνει την σημερινή εκπομπή του ΟΠΕΝ, ο Καμπουράκης και οι λοιποί ήταν όλο ειρωνία για τη ΝΙΚΗ, ο δε συγγραφέας ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ την χαρακτήρισε Ιράν σε Χριστιανική έκδοση. Όλοι συμφωνούν ότι η ΝΙΚΗ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Εναντίον της επιτίθενται ακόμη και ακροδεξιά σάιτς (Pronews) ή κάπως παλαβά (makeleio).
Τα τελευταία δυο παίζουν Βελόπουλο και βάλουν λυσσαλέα εναντίον της ΝΙΚΗΣ γιατί θεωρούν ότι τους αφαίρεσε ψήφους.
Ο Χίος μακελειό, είναι κάθε μέρα στ κανάλι Αλερτ του Βελόπουλου
Είναι καθαρά χριστιανική κίνηση, φανατικοί και πρωτοστάτες του αντιεμβολιαστικου κινήματος.
Αυτά προς ενημέρωση.
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Στο βίντεο που πόσταρε ο Psaras και δείχνει την σημερινή εκπομπή του ΟΠΕΝ, ο Καμπουράκης και οι λοιποί ήταν όλο ειρωνία για τη ΝΙΚΗ, ο δε συγγραφέας ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ την χαρακτήρισε Ιράν σε Χριστιανική έκδοση. Όλοι συμφωνούν ότι η ΝΙΚΗ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Εναντίον της επιτίθενται ακόμη και ακροδεξιά σάιτς (Pronews) ή κάπως παλαβά (makeleio).
Τα τελευταία δυο παίζουν Βελόπουλο και βάλουν λυσσαλέα εναντίον της ΝΙΚΗΣ γιατί θεωρούν ότι τους αφαίρεσε ψήφους.
Ο Χίος μακελειό, είναι κάθε μέρα στ κανάλι Αλερτ του Βελόπουλου
Είναι καθαρά χριστιανική κίνηση, φανατικοί και πρωτοστάτες του αντιεμβολιαστικου κινήματος.
Αυτά προς ενημέρωση.
Το συμπέρασμα ό τι είναι "φανατικοί" πως το έβγαλες?
κάποτε δούλευα ως διευθυντής πωλήσεων σε ένα εργοστάσιο, στο οποίο οι 3 μέτοχοι ήταν πολύ ευέλικτοι.
Όταν οργανώναμε το πλάνο της νέας χρονιάς, μου ειπαν "τι κεφάλαιο θα χρειαστείς για τις πωλήσεις;".
Εγώ άρχισα να τους αναλύω τα μπόνους των πωλητών, τον βασικό τους μισθό, τα έξοδα ταξιδιών, τα έξοδα διαφήμισης, τα έξοδα συμμετοχής σε εκθέσεις, κτλ κτλ.
Οι 3 μέτοχοι μου είπαν "τις αναλύσεις κράτα τις για εσένα. εμείς σου καλύπτουμε το ετήσιο μπάτζετ και εσύ το διαχειρίζεσαι όπως θέλεις. Θέλεις να το μοιράσεις όλο στους πωλητές σου; κάντο. θέλεις να το κρατήσεις όλο εσύ; κάντο. θέλεις να το διαχειριστείς σύμφωνα με τις αναλύσεις σου; επιλογή σου. Εμείς στο τέλος θέλουμε 1-2-3 στόχους να πιάσουμε. Το πως θα τους πιάσεις, επιλογή σου. Πάρε τα φράγκα και διαχειρίσου τα".
Αν στο τέλος της χρονιάς, δεν έπιανα τους στόχους, θα ημουν αποτυχημένος. Και αυτοί, δεν θα δέχθονταν τη επιτυχία μου. Αν ξόδευα όλο το μπάτζετ στα μπουζούκια, αλλά επιανα τους στόχους, θα ήταν ευχαριστημένοι.
Γιατί τα γράφω αυτά;
Ο μεγαλομέτοχος δεν πρέπει να ασχολείται με την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Έχει ειδικούς για αυτό, τους οποίους τους πληρώνει.
Βάζει επίσης το κεφάλαιο για την επομενη χρονιά, είτε απο την τσέπη του, ειτε απο τα κέρδη της προηγούμενης που πάλι δικά του είναι.
Δεν πρέπει να ασχολείται ποιος παίχτης θα έρθει κ ποιος παίχτης θα φυγει, αν η ομάδα θα παίξει το τάδε ή το δείνα σύστημα, αν θα παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο που θα χαροποιεί τον κόσμο ή αν θα κλέβουνε τους αγώνες αλα Σάντος.
Αυτό όμως που πρέπει να τιν ενδιαφέρει, είναι αν στο τέλος της χρονιάς, ο ένας ή οι δύο ή οι δεκαδύο στόχοι που έθεσε στην αρχή της χρονιάς επιτεύχθησαν.
Αυτό πρέπει να κρίνει ο μεγαλομέτοχος.
Αν ο κάθε Λούτσε θεωρεί πως μπορεί να πιάσει τους στόχους που του ζητήθηκαν με τον Μπίσε κ τον Βιερίνια, ο μεγαλομέτοχος δεν χρειαζεται να έχει λόγο.
Ο Μεγαλομέτοχος οφείλει όμως στο τέλος της χρονιάς να αξιολογήσει τα αποτελέσματα.
Και να αποφασίσει αν τελικά εκείνοι που είναι στο τιμόνι, είναι άξιοι της επένδυσής του.
Φιλε Ιβάν, μας χάρισες πολλά.
Αλλα το σημερινό φίλε, θα μας συμαδεύει έως να πεθάνουμε. Η νοοτροπία του ηττοπαθή, θέλει πολλά χρόνια να καταπολεμηθεί.
Η γενιά μας, θα το κουβαλάει έως τον θάνατο.
Το σημερινό, δεν ξεπερνιέται ούτε με 10 πρωταθλήματα ή 20 κύπελλα.
Το σημερινό, ξεπερνιέται μόνο σε είσοδο στους Ομίλους του Chàmpions League.
Μπορείς να το καταφέρεις με τον Λουτσέσκου; Επιλογή σου. Θα το προσπαθήσεις με αλλον προπονητη; Επιλογή σου.
Εγώ θα σε κρίνω στο τέλος.
Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει πως διοικεις τις επιχειρησεις σου.
Στον ΠΑΟΚ εισαι μυρωδιας και σου τα τρωνε κανονικα.
Μονο με μπατζετ που θα ειναι πολυ μεγαλυτερο του δευτερου θα εχεις δυνατη ομαδα ικανη να διεκδικησει τιτλους και Ευρωπη.
Αυτο που αξιζει 100 σε βαζουν να το πληρωνεις 300.
Σου ταζουν αλλα δεν σου δινουν τιποτα
Ακομα και φετος τα εσταξες αλλα ο Ρουμανος δεν θελει να δουλεψει με το πλανο του Μποτο και την δουλεια του Παμπλο την εχει χεσμενη.
Ξεκινα να ξηλωνεις απο αυτους που σε συμβουλευουν πρωτα.
Όσοι πιστεύετε ότι ξαφνικά θα γυρίσει ο εξαφανισμένος κ θα πέσουν λεφτά για παίχτες είστε γελασμενοι ή ύποπτοι.... Αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατρακύλα της ομάδας είναι ο εξαφανισμένος....Είπαμε ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ!!!!!
Για να δούμε. Θα συνεχίστει αυτή η παράνοια με το skype παύλα τηλέφωνω και του χρόνου η θα αλλάξουν πράματα. Βεβαια και να έρθει το καλοκαίρι δεν ξέρω πόσους θα βρει εκεί έτσι που τα έχει κάνει.
gpap έγραψε:
Φιλε Ιβάν, μας χάρισες πολλά.
Αλλα το σημερινό φίλε, θα μας συμαδεύει έως να πεθάνουμε. Η νοοτροπία του ηττοπαθή, θέλει πολλά χρόνια να καταπολεμηθεί.
Λεφτά θέλει. Ποιότικούς παίκτες θέλει. Μάτος, Βιερίνια, Πρίγιοβιτς, Μαουρίτσιο, Κρέσπο θέλει.
Η Αεχ ήταν τόσα χρόνια ο ορισμός της ομάδος-λούζερ. Και μέσα σε ένα χρόνο, με καινούριο προπονητή, τα σήκωσε όλα. Ούτε μεταβατικές χρονιές, ούτε αυτάρκειες, ούτε selling club, ούτε ακαδημίες. Τα έχωσε και πέτυχε.
Αυτό το διάστημα θα απασφαλίσουν πολλοί εναντίον του, προσωπικά θα αποφύγω να μπω σε αντιπαράθεση. Δεν έχει νόημα. Μπορεί και να μην τα καταφέρω, δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η αρχική μου πρόθεση είναι όμως να μην ξεκατινιαστώ στο συγκεκριμένο νήμα.
PAOK_Antarctica έγραψε:Κατρακύλα από εκεί που αυτός μας ανέβασε βέβαια.
Εκτός αν είχες τόσες απαιτήσεις και πριν τον Ιβάν.
Από έναν άνθρωπο που υποτίθεται είναι στο Forbes με ότι αυτό συνεπάγεται θέλω να είναι ξεκάθαρος κ δίπλα στην ομάδα ασχέτως χρημάτων....Εάν δεν μπορεί τότε ας βρει διάδοχη κατάσταση....Δεν είμαι προσωπολατρης κ επιτέλους δεν είναι στο απυρόβλητο ο Ιβάν....Κ μην μου πεις να βρω εγώ τον επόμενο....Τεράστιος επιχειρηματίας είναι εάν δεν μπορεί ή δεν θέλει ας βρει να δώσει σε κάποιον που θέλει κ μπορεί....Εγώ είμαι ΠΑΟΚ όχι Σαββίδης....Κ πριν ΠΑΟΚ ήμουν κ μετά από αυτόν ΠΑΟΚ θα είμαι όσο ζω.....
Ελπίζω Ιβάν να εμπεδωσες την μέγιστη αστοχία σου να διώξεις τον Πάμπλο και να φέρεις τον απατεώνα δίνοντας του 1,8 το χρόνο. Διωξτον άμεσα ή στείλτον στον ΠΑΟΚ β.