95. Στέφανος Τζίμας
- WeWillRockYou
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Η συγκεκριμένη συγκυρία θα είναι περισσότερο ''ευχάριστος'' πονοκέφαλος για την ΠΑΕ ( όχι για τον κόσμο), καθώς σε κάθε περίπτωση, είτε θα εξασφαλίσει ένα πολύ καλό ποσό ή έναν έτοιμο βασικό παίκτη.vs40 έγραψε: Υγ: Στα παραπάνω ποστ πουθενά δεν έκανα κριτική στο γιατί ο παίκτης δεν έπαιξε πέρυσι. Τη σπόντα την πέταξε το Γερμανικό Kicker και όχι εγώ. Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με Σαμάτα οπότε η κριτική στον προπονητή δεν υπάρχει πλέον. Λοιπόν πες μου το καλοκαίρι του 2025, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αν έρθει πρόταση 12εκ ευρώ με τον Τζίμα να έχει βάλει 12γκολ σε σχεδόν γεμάτη χρονιά στη β Γερμανίας; Αυτό ρώτησα και δεν έκανα κριτική όπως κάνει έμμεσα το Kicker.
Φυσικά για εμάς, ως οπαδοί, η επιθυμία να βλέπουμε τα παιδιά μας με τα ασπρόμαυρα είναι μεγάλη και έχει την δική του χάρη. Αλλά στο καθαρά λογικό κομμάτι, το να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 12 εκ. για παίκτη εκτός του βασικού σου ρόστερ ή έναν παικταρά φορ από τα σπλάχνα της ομάδας, είναι ευτύχημα.
Εκεί νομίζω μετά η διοίκηση πατάει στην προσωπική σχέση που έχει αναπτύξει με τον κάθε παίκτη και μπαίνει ο παράγοντας Ίβαν, για να καθορίσει τι είναι προτιμότερο.
- abc_o_ karpouzas
Ρε πόσο εγωιστές μπορείτε να γίνετε μερικοί...
Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι ο τζημα θα ήταν καλύτερα να μείνει εδώ στην Ελλάδα;
Πρώτα από όλα εκεί που θα πάει ο προπονητής ήταν ένας από τους πιο χαρισματικός επιθετικούς που έβγαλε η Γερμανία....
Όλο και κάτι καλύτερο θα τον δείξει...ολο και κάτι περισσότερο θα μάθει....
Τι σχέση έχουν τα λεπτά συμμετοχής αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις...αυτο..που πρέπει
Και τι είδους ερώτημα είναι το τι....θα κάνουμε...αν έρθει κάποια πρόταση
Θα σπάσουμε αυγά και θα κάνουμε μια ομελέτα....
Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι ο τζημα θα ήταν καλύτερα να μείνει εδώ στην Ελλάδα;
Πρώτα από όλα εκεί που θα πάει ο προπονητής ήταν ένας από τους πιο χαρισματικός επιθετικούς που έβγαλε η Γερμανία....
Όλο και κάτι καλύτερο θα τον δείξει...ολο και κάτι περισσότερο θα μάθει....
Τι σχέση έχουν τα λεπτά συμμετοχής αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις...αυτο..που πρέπει
Και τι είδους ερώτημα είναι το τι....θα κάνουμε...αν έρθει κάποια πρόταση
Θα σπάσουμε αυγά και θα κάνουμε μια ομελέτα....
όπως ήταν δυνατόν να δούμε τον ντέλια για έναν ακόμη χρόνο ?
τι? άλλο ο ντέλιας?
δεν είναι καλό να απομονώνουμε τις ακαδημίες από την μετέπειτα πορεία κι εξέλιξη των παιδιών. γιατί οι ακαδημίες είναι ένας αγωγός που οδηγεί τον αθλητή παραπάνω. αν εμείς δεν έχουμε το σχέδιο, την τεχνογνωσία να ανέβει ακόμη πιο πολύ ένας αθλητής τότε.....
και ξέρεις κάτι φίλε καρπούζα, το ελληνικό πρωτάθλημα μια χαρά είναι για να εξελίξει έναν ποδοσφαιριστή. όπως έχει τα αρνητικά του έχει κι αρκετά πλεονεκτήματα.
ξέρεις εσύ, φαίνεται ότι έχεις γνώση επί θεμάτων αθλητικής ανάπτυξης
τι? άλλο ο ντέλιας?
δεν είναι καλό να απομονώνουμε τις ακαδημίες από την μετέπειτα πορεία κι εξέλιξη των παιδιών. γιατί οι ακαδημίες είναι ένας αγωγός που οδηγεί τον αθλητή παραπάνω. αν εμείς δεν έχουμε το σχέδιο, την τεχνογνωσία να ανέβει ακόμη πιο πολύ ένας αθλητής τότε.....
και ξέρεις κάτι φίλε καρπούζα, το ελληνικό πρωτάθλημα μια χαρά είναι για να εξελίξει έναν ποδοσφαιριστή. όπως έχει τα αρνητικά του έχει κι αρκετά πλεονεκτήματα.
- ΑποστόληςΑ
σδνα
Ο Μίροσλαβ Κλόζε έχει επικοινωνήσει με τον Στέφανο Τζίμα, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της Νυρεμβέργης, με την τελική απόφαση να ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Η τελική επαφή Τζίμα - ΠΑΟΚ καθορίζει τις εξελίξεις στην υπόθεση ενδιαφέροντος της γερμανικής ομάδας για τον 18χρονο φορ. Οι ιθύνοντες της Νυρεμβέργης θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, κάνοντας λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδος.
Κάτι που έχει επικοινωνήσει και ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Μίροσλαβ Κλόζε, στο περιβάλλον του νεαρού επιθετικού που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική δανεισμού, θεωρώντας ότι θα πάρει πολύτιμο χρόνο και εμπειρίες προκειμένου να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος και ώριμος ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ.
Στη διάρκεια της χθεσινής μέρες φάνηκε ότι αυτή η υπόθεση είναι σχεδόν «τελειωμένη», ωστόσο, όσο δεν λαμβάνεται η τελική απόφαση, δεν μπορεί να μιλήσεις κανείς για τετελεσμένα.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελική επαφή των δύο πλευρών, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη…
Ο Μίροσλαβ Κλόζε έχει επικοινωνήσει με τον Στέφανο Τζίμα, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της Νυρεμβέργης, με την τελική απόφαση να ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Η τελική επαφή Τζίμα - ΠΑΟΚ καθορίζει τις εξελίξεις στην υπόθεση ενδιαφέροντος της γερμανικής ομάδας για τον 18χρονο φορ. Οι ιθύνοντες της Νυρεμβέργης θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, κάνοντας λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδος.
Κάτι που έχει επικοινωνήσει και ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Μίροσλαβ Κλόζε, στο περιβάλλον του νεαρού επιθετικού που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική δανεισμού, θεωρώντας ότι θα πάρει πολύτιμο χρόνο και εμπειρίες προκειμένου να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος και ώριμος ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ.
Στη διάρκεια της χθεσινής μέρες φάνηκε ότι αυτή η υπόθεση είναι σχεδόν «τελειωμένη», ωστόσο, όσο δεν λαμβάνεται η τελική απόφαση, δεν μπορεί να μιλήσεις κανείς για τετελεσμένα.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελική επαφή των δύο πλευρών, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη…
Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που μας αγαπησε ξαφνικα ο Κλοζε και η Νυρεμβεργη και θελουν να μας ετοιμασουν εναν παικτη για του χρονου.
Να μας εκανε τετοια διαφημιση ο Τζολης φετος;
Δεν θυμαμαι να εγραψα εγω οτι ο Τζιμας ειναι ανηλικος ενω δεν ηταν, ουτε οτι οι αντιπαλοι αμυντικοι τον πηραν καροτσακι, για να δικαιολογησω την αποφαση του προπονητη να τον βγαλει στο ημιχρονοΜαυρο Χιονι έγραψε:Το συγκεκριμένο ποστ μόνο κακιά βγάζει κατά της ομάδας. Φυσικά και δεν ξέρουμε. Ας αφήσουμε τους ειδικούς να κρίνουν.Special 4 έγραψε:Ο,τι κ να ξερουν οι επαγγελματιεςΜαυρο Χιονι έγραψε:Δηλαδή δεν ξέρουν οι επαγγελματίες, που ζουν τους ποδοσφαιριστές καθημερινά, και ξέρουμε εμείς που τους βλέπουμε στη χαξη και στη φέξη. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Νυρεμβέργη και το να στέλνει δανεικούς να ψηθούν στη β Γερμανίας μόνο σε καλό θα του βγει.
Ο,τι κ να λεμε εμεις εδω π αφου δεν ξερουμε μαλλον κακως σχολιαζουμε, καθως αφου δεν ξερουμε πρεπει να συμφωνουμε οπωσδηποτε με τους επαγγελματιες π ξερουν - αυτο δεν ειναι το συμπερασμα οπως το διατυπωνεις?
Τοτε οπως κ στην περιπτωση Κωνσταντελια, αυτος π θ αποφασισει στο τελος, ειναι ο Ιβαν Σαββιδης
Ξερουν, δεν ξερουν οι επαγγελματιες, καλυτερα να βλεπω τον Τζιμα τριτο επιθετικο, παρα να φυγει ο Τζιμας κ να πληρωνουμε ενα εκατομμυριο στο Σαματα για να ειναι ο τριτος επιθετικος
Γιατι δε νομιζω οτι θα δοθει ο Τζιμας δανεικος, οτι θα πουληθει/δανειστει ο Σαματα κ εμεις θα φερουμε 2 καινουρια σεντερ φορ
Να θυμισω τα ποστ π αφηθηκαν να γραφονται οτι δηθεν ο Κωνσταντελιας εχει καψα να φυγει?
Απο καλοσυνη γραφοντουσαν?

Οποτε αυτα τα περι κακιας προς την ομαδα π γραφεις, ειναι περιττα κ αστοχα
Ναι, οι ειδικοι θα κρινουν, δεν εχουν το αλαθητο, στο τελος ο Σαββιδης θα αποφασισει κ εγω θα εχω την αποψη μου π θα την εκφραζω ελευθερα, χωρις να επιτρεπω ομως αυτο να χαρακτηριζεται ως κακια κατα της ομαδας
Ειναι ο Ρεμπε εκειicue έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που μας αγαπησε ξαφνικα ο Κλοζε και η Νυρεμβεργη και θελουν να μας ετοιμασουν εναν παικτη για του χρονου.
Η Νυρεμβεργη δεν εχει την πιεση του πρωταθλητισμου. Δεν ειναι μονο θεμα πρωταθληματοςMaxpaok έγραψε:όπως ήταν δυνατόν να δούμε τον ντέλια για έναν ακόμη χρόνο ?
τι? άλλο ο ντέλιας?
abc_o_ karpouzas Εγώ δε λέω να μην πάει Γερμανία. Απλά να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση. Εννοείται ότι ο ποδοσφαιριστής θα βελτιωθεί περισσότερο στη Γερμανία, από ότι στον Ατρόμητο πχ. Ο παίκτης θα κερδίσει. Εγώ θέλω να κερδίσει και ο ΠΑΟΚ όμως.
Θέλω πολύ να δω τον Τζίμα τουχρόνου (σεζόν 25/26) βασικό στον ΠΑΟΚ και όταν έρθει η ώρα της πώλησης, να είναι για ένα ποσό ρεκόρ.
Θέλω πολύ να δω τον Τζίμα τουχρόνου (σεζόν 25/26) βασικό στον ΠΑΟΚ και όταν έρθει η ώρα της πώλησης, να είναι για ένα ποσό ρεκόρ.
-
- Επικοινωνία:
Και εμένα δεν μου κολλάει.Οχι τόσο στο να τον θέλει η Νυρεμβέργη μιας και έχει τεχνικό διευθυντή τον Rebbe αλλά στο τι θα κερδίσει δίνοντας χρόνο και ετοιμάζοντας έναν παίκτη που δεν θα υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει.Δεν έχει καμμία λογική τέτοια κίνησηicue έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που μας αγαπησε ξαφνικα ο Κλοζε και η Νυρεμβεργη και θελουν να μας ετοιμασουν εναν παικτη για του χρονου.
Αν ο ΠΑΟΚ δώσει δανεικό το Τζημα ,είναι μια ένδειξη ότι αξιολογεί πως τώρα ο παίκτης δε μπορεί να βοηθήσει ούτε ως αξιόπιστος δευτεροτριτος.
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος αξιολόγηση και λάθος τακτική να στείλεις δανεικό το Τζιμα και να πάρεις κάποιον ξένο στη θέση του.
Δε το καταλαβαίνω αυτο το ενδεχομενο, μου φαίνεται ενάντια στο στόχο που έχει η ομάδα.
Οι Γερμανοί μια χαρά κέρδος θα έχουν. Άμεσο αγωνιστικό και προοπτική να γλυκαθει ο παίκτης και να έχει θετική στάση σε μελλοντικές διαπραγματευσεις.
Ο Τζιμας πρέπει να αισθανθεί έμπρακτα ότι η ομάδα του τον λογιζει ως το next big thing.
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος αξιολόγηση και λάθος τακτική να στείλεις δανεικό το Τζιμα και να πάρεις κάποιον ξένο στη θέση του.
Δε το καταλαβαίνω αυτο το ενδεχομενο, μου φαίνεται ενάντια στο στόχο που έχει η ομάδα.
Οι Γερμανοί μια χαρά κέρδος θα έχουν. Άμεσο αγωνιστικό και προοπτική να γλυκαθει ο παίκτης και να έχει θετική στάση σε μελλοντικές διαπραγματευσεις.
Ο Τζιμας πρέπει να αισθανθεί έμπρακτα ότι η ομάδα του τον λογιζει ως το next big thing.
Θα μπορουσε να αξιολογεί οτι μπορει να βοηθήσει ως 2 3ος αλλα να θεωρεί καλυτερο για τον ιδιο (αρα και την ομαδα μακροπρόθεσμα) να παει καπου ως πρώτος.
μήπως τελικά όλες αυτές οι σχέσεις έχουν ένα βαθύτερο και μακρύτερο εύρος?...
ο ρέμπε παλαιότερα σε μας, αν υπήρξε καλή σχέση? κι ο μπότο. κι άλλοι. παίρνουν-φέρνουν παίκτες. δείχνουν στις ομάδες τους τις γνωριμίες τους, τις ικανότητες, την διορατικότητα τους.
σήμερα ο μικρός αύριο σου ζητάει κάποιον άλλον. εσύ γνωρίζεις και τον εμπιστεύεσαι επίσης. εκείνος μεθαύριο σου στέλνει σήμα για κάποιον δικό του που σου ταιριάζει.
λέω εγώ.... τώρα.... πάντως όλες αυτές οι σχέσεις, για την πλειονότητα, είναι επί τω πλείστων δημόσιες σχέσεις και μετά όλα τα υπόλοιπα.
ο ρέμπε παλαιότερα σε μας, αν υπήρξε καλή σχέση? κι ο μπότο. κι άλλοι. παίρνουν-φέρνουν παίκτες. δείχνουν στις ομάδες τους τις γνωριμίες τους, τις ικανότητες, την διορατικότητα τους.
σήμερα ο μικρός αύριο σου ζητάει κάποιον άλλον. εσύ γνωρίζεις και τον εμπιστεύεσαι επίσης. εκείνος μεθαύριο σου στέλνει σήμα για κάποιον δικό του που σου ταιριάζει.
λέω εγώ.... τώρα.... πάντως όλες αυτές οι σχέσεις, για την πλειονότητα, είναι επί τω πλείστων δημόσιες σχέσεις και μετά όλα τα υπόλοιπα.