Europemania II

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Europemania II

Δημοσίευση από theo-drama »

Μέχρι στιγμής για του χρόνου στην Ευρώπη θα ξεκινησουμε

1.ΠΑΟΚ στην 49η θέση με 32,5 βαθμούς.
2. ολυμπιακός στην 58η θέση με 26 βαθμους.
3. αεχ στην 142η θέση με 7,5 βαθμούς.
4. οάρης(αν παίξει στας Ευρωπας) στην 152η θέση με 7 βαθμους(ο αηττητος στο βικελαου)
5. ΠΑΟ στην 222η θέση με 5 βαθμούς( ο περάσμενα μεγαλεία κ Ελλάς Ευρώπη μπαναθηναϊκός) με 5 βαθμούς.

Με 4 νίκες περναμε τους 40 βαθμούς......τον Απρίλη.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

DamoN έγραψε:Σύμφωνα με τον περίγυρο μου και εδώ μέσα που διαβάζω μεσες άκρες
Καλή:
Κοταρσκι
Κουλιερακης
Μιχαηλιδης
Λυρατζης
Μπαμπά
Τσιγγαρας
Μαρκος αντονιο
Ζιβκοβιτς (επιτέλους μπήκε μετά από 3 χρόνια)
Κωνσταντελιας
Τάισον ( κατάφερε μπήκε και αυτός )
Τζιμας

Κακή
Ζιβκοβιτς (κώνος )
Εκονγκ (άσχετος )
Νασμπεργκ (ξυλοκόπος)
Σαστρε ( δεν μαρκάρει )
Ράφα Σοαρες (λίγος)
Μειτε ( σνομπ)
Σβαμπ (αργος)
Ντεσποντοφ ( καλός είναι αλλά δεν τραβαει )
Μουργκ (λίγος)
Μπράντον ( δεν ξέρει μπάλα )
Σαματτα (ηθοποιός)
Ο Λύρατζης από πότε είναι καλύτερος του Σαστρε? Που του έτρωγε τη θέση ο Κεντζιόρα πριν αφήσει τα μούτρα με τον Σαστρε ο Ρουμάνος και που σε 1 ολόκληρο χρόνο έχει παίξει 8 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μπήκε ο Σάστρε και θυμηθήκαμε τι θα πει να έχεις μπακ.
Άκυρο με το τοπικ και δε θέλω να χαλάω το κλίμα αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τα πολλά από μένα την Κυριακή
Περιορισμένος χρόνος!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχουμε ήδη 11+2 = 13 βαθμούς φέτος.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Φίλε Πατρίτσιο καμπς (παιχταρα) προφανώς δεν κατάλαβες ότι η τοποθέτηση μου ήταν χιουμοριστική - επικριτική για αυτούς που ενώ η ομάδα παίζει μπαλαρα και χαίρεσαι να την βλέπεις κράζουν κάποιους παίχτες και τον προπονητή ακόμα. Βέβαια σε σχέση με το καλοκαιρι που είχαμε σταύρωμα πάλι καλά μετριάστηκε Κάπως αυτό. Προφανώς δεν υιοθετώ αν και αυτό για τον λυρατζη είναι επιχείρημα μομφής προς τον προπονητή γιατί ο Λευτεράκης έχει μείνει αρκετά πισω.
Υ.Γ Μιλας με άνθρωπο που στο 5-1 στο μπουρδελο (το ματς με το γκολ ριβαλντο-ζιοβανι-Καστίγιο ) πίστευα ότι θα πάρουμε διπλό εύκολα και μέχρι να φάμε το πρώτο ελεγα ποιος Ολυμπιακός ρε μλκ 3 γκολ θα τους ρίξουμε .
Εμένα πάντως αν με ρωτάς ο Σαστρε είναι ο καλύτερος μπακ του κόσμου μια κλάση πάνω από καρβαχαλ και δεν τον αλλάζω με κανέναν . Καλύτερος μόνο θα είναι αυτός που θα πάρουμε τον χειμώνα (αν πάρουμε )
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και έτσι θα έπρεπε να είναι φίλε Damon.
Αυτοί που φοράνε τα ασπρόμαυρα είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Με πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέραμε να προκριθούμε ομίλους και να τερματίσουμε πρώτοι.
Ελπίζω όλη αυτήν την προσπάθεια να μας την ανταποδώσει μια φορά η κλήρωση και στους 16 να κληρωθούμε με μια βατή ομάδα που θα μας κάνει να αισιοδοξούμε τόσο για πρόκριση όσο και για κατάκτηση πολύτιμων ευρωβαθμών.
Οι δύσκολοι ας έρθουν από τους 8 και μετά.
Θα είναι κρίμα να μας έρθει άγιαξ, φρανκφούρτη ή και δυο τρεις ακόμα δύσκολοι αντίπαλοι από τους 16.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Νομίζω Άιντραχτ δεν μπορεί να μας έρθει στους 16... Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ - Όλγα Χιονίδου

Μπορεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να μην τα κατάφεραν απέναντι σε Άγιαξ και Μακάμπι Χάιφα αντίστοιχα, ωστόσο οι νίκες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ήταν αρκετές για να κάνει άλμα δύο θέσεων η Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

O χθεσινός (14/12) απολογισμός των ελληνικών ομάδων ήταν δύο νίκες και δύο ήττες στην τελευταία αγωνιστικής της φάσης των ομίλων σε Europa & Conference League.

Ο Δικέφαλος, αρχικά, πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτυπώνονται σε 800 βαθμούς για την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA που της δίνουν την δυνατότητα να ανέβει στην 17η θέση, προσπερνώντας τόσο τη Σερβία όσο και την Ουκρανία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στις θέσεις πάνω από την Ελλάδα βρίσκονται το Ισραήλ (16η θέση) και η Νορβηγία (15η θέση). Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι μπορεί να είναι καθοριστική, καθώς έχασε έδαφος η Ελλάδα και θα μπορούσε να προσπεράσει και τους Ισραηλινούς.

Η διαφορά της Ελλάδας από το Ισραήλ έχει διαμορφωθεί σε 1700 βαθμούς, ενώ από την Νορβηγία σε 1950 βαθμούς. Όσο για την Δανία που βρίσκεται στην 14η θέση, έχει μόνη εκπρόσωπο την Κοπεγχάγη στους «16» του Champions League, ωστόσο, το σενάριο να την φτάσει η Ελλάδα για φέτος, μοιάζει πλέον πολύ μακρινό.

H κατάταξη από τη 14η έως και την 22η θέση:

14. Δανία 31.450 (1/4)
15. Νορβηγία 29.875 (1/4)
16. Ισραήλ 29.625 (2/5)
17. Ελλάδα 27.925 (2/5)
18. Ουκρανία 27.800 (1/5)
19. Σερβία 27.775 (0/5)
20. Πολωνία 25.375 (1/4)
21. Κροατία 24.275 (1/4)
22. Κύπρος 22.100 (0/4)
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

DamoN έγραψε:Φίλε Πατρίτσιο καμπς (παιχταρα) προφανώς δεν κατάλαβες ότι η τοποθέτηση μου ήταν χιουμοριστική - επικριτική για αυτούς που ενώ η ομάδα παίζει μπαλαρα και χαίρεσαι να την βλέπεις κράζουν κάποιους παίχτες και τον προπονητή ακόμα. Βέβαια σε σχέση με το καλοκαιρι που είχαμε σταύρωμα πάλι καλά μετριάστηκε Κάπως αυτό. Προφανώς δεν υιοθετώ αν και αυτό για τον λυρατζη είναι επιχείρημα μομφής προς τον προπονητή γιατί ο Λευτεράκης έχει μείνει αρκετά πισω.
Υ.Γ Μιλας με άνθρωπο που στο 5-1 στο μπουρδελο (το ματς με το γκολ ριβαλντο-ζιοβανι-Καστίγιο ) πίστευα ότι θα πάρουμε διπλό εύκολα και μέχρι να φάμε το πρώτο ελεγα ποιος Ολυμπιακός ρε μλκ 3 γκολ θα τους ρίξουμε .
Εμένα πάντως αν με ρωτάς ο Σαστρε είναι ο καλύτερος μπακ του κόσμου μια κλάση πάνω από καρβαχαλ και δεν τον αλλάζω με κανέναν . Καλύτερος μόνο θα είναι αυτός που θα πάρουμε τον χειμώνα (αν πάρουμε )
Δεν είχα καταλάβει ότι είναι καυστικό το σχόλιο φίλε, τα ακούω κάθε μέρα από κάποιους που κυριολεκτούν αυτά τα σχόλια, για αυτό και το παρερμήνευσα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Napoli4 έγραψε:Νομίζω Άιντραχτ δεν μπορεί να μας έρθει στους 16... Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Η κλήρωση γίνεται 23 Φλεβάρη άρα είναι πιθανή αντίπαλος και η Άιντραχτ. Ας ελπίσουμε να πέσει πάνω της ο γαύρος στην κλήρωση της Δευτέρας. Διαφορετικά να πέσει ο Άγιαξ πάνω της ώστε να φύγει από τη μέση ένας δυνατός και να αυξηθούν οι πιθανότητες για βατό αντίπαλο στους 16.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Napoli4 έγραψε:Νομίζω Άιντραχτ δεν μπορεί να μας έρθει στους 16... Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Μακάρι να μην μπορεί.
Τον ολυμπιακο δεν τον φοβάμαι μπορεί να αποκλειστεί από όλους,δεν χρειάζονται οι Γερμανοί.
Όποτε εγώ θέλω Άγιαξ- Άιντραχτ να φύγει ένας από αυτούς.
Πρόπερσι επειδή πίστευα ότι η ομάδα είχε ταβανιασει είχα χαρεί στην κλήρωση με μαρσειγ .
Φέτος που πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολυ μακριά δεν θέλω 16 και 8 ´´μεγαλες ´´ ομάδες δηλαδή και σφυρίχτρα .
Στους 4 αν ο Θεός θέλει να φτάσουμε μέχρι εκεί φέρτε μου οποία θέλετε. Μετά θα έχουμε φορα ΠΑΟΚ με ότι σημαίνει αυτό.
Νόμιζω μπορούμε να κάνουμε ότι η Γαλατα στο ΟΥΕΦΑ το 1999 νομίζω
Βασικα αν δεν ήταν ο τελικός στη Αθήνα θα το πίστευα πιο πολύ . Η Αθήνα , και η κατάληψη που θα γίνει μου φέρνει λίγο Φάιναλ φορ Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ . Βασικα μέχρι τελικό ΘΑ ΠΑΜΕ .
Μετά δεν ξέρω ούτως η άλλως δεν ξέρω αν θα μπορώ να το διαχειριστώ . Μόνο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Μπορεί να μας έρθει. Μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οτι δεν κληρώνονται στους 16 ομάδες απο την ίδια χώρα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ελα Μηλιε πες μας ποιο ειναι το nickname σου στο φορουμ

Κι όμως, υπάρχει εφικτό σενάριο που μπορεί να φέρει τον πρωταθλητή Ελλάδας (μόνο αν είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός) στο League stage του επόμενου Champions League!

Αρθρο Μηλιου στο ΣΔΝΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”