Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Χασαμε 25-23 το πρωτο σετ,
ενω ειμασταν μπροστα 20-22
τραγικη υποδοχη
ενω ειμασταν μπροστα 20-22
τραγικη υποδοχη
Ηλίθια λάθη, ακόμη πιο ηλίθια η μετάδοση με το ριζόμυλο μαλγάρων στα μούτρα μας.
Χάσαμε 2-3 φορές διαφορές 3-4 πόντων, συνήθως με αυτές τις ομάδες κάναμε το αντίθετο.
Έλλειψη συγκέντρωσης νομίζω. Ελπίζω να διορθωθούμε άμεσα.
Χάσαμε 2-3 φορές διαφορές 3-4 πόντων, συνήθως με αυτές τις ομάδες κάναμε το αντίθετο.
Έλλειψη συγκέντρωσης νομίζω. Ελπίζω να διορθωθούμε άμεσα.
- Willie the Pimp
Από 15-20, σε 25-23 και 1-0. Εντελώς ασόβαρη η ομάδα σ' αυτό το σετ. Ελπίζω να συγκεντρωθούν γιατί βρωμάει γκέλα σήμερα...
- miburosaito
Κακη υποδοχη στο τελος του σετ - ειπαμε Μαρτινα γυρνα ή εστω τηλεφωνα
Παντως το σετ μπορουσε να παει υπερ μας ακομα και ετσι, εκανε ΠΑΛΙ λαθος με τα ταιμ αουτ ο Μαρκο
Ο Τερζης ντρεπεται να του το πει? Δεν το καταλαβαινω αυτο...
Δεν ειναι η πρωτη φορα και φοβαμαι ουτε η τελευταια. Θυμηθηκε να το παρει στο 24-22, δηλαδη ημαρτον
Παντως εχω την αισθηση οτι το μπλοκ εχει βελτιωθει λιγο στα χτυπηματα απο 2 και 4, δεν καναμε kill blocks πολλα ακομα αλλα εχουμε καλυτερη τοποθετηση και σπανε αρκετες μπαλες
Να εχουμε υποψιν μας οτι με το Μαρκοπουλο παιζουμε και στο κυπελλο μεσα στη βδομαδα...

Παντως το σετ μπορουσε να παει υπερ μας ακομα και ετσι, εκανε ΠΑΛΙ λαθος με τα ταιμ αουτ ο Μαρκο
Ο Τερζης ντρεπεται να του το πει? Δεν το καταλαβαινω αυτο...
Δεν ειναι η πρωτη φορα και φοβαμαι ουτε η τελευταια. Θυμηθηκε να το παρει στο 24-22, δηλαδη ημαρτον
Παντως εχω την αισθηση οτι το μπλοκ εχει βελτιωθει λιγο στα χτυπηματα απο 2 και 4, δεν καναμε kill blocks πολλα ακομα αλλα εχουμε καλυτερη τοποθετηση και σπανε αρκετες μπαλες
Να εχουμε υποψιν μας οτι με το Μαρκοπουλο παιζουμε και στο κυπελλο μεσα στη βδομαδα...
Καλύτερα ήταν χωρίς τον σπικερ.
Προσπαθώ να καταλάβω αν υπερισχύει η "παίκτρια του Μαρκόπουλου" από την "παίκτρια του ΠΑΟΚ".
Που τον βρήκαν αυτόν.
Update: Σε ολόκληρο το σετ δεν έχει πει ούτε ένα όνομα παίκτριας, και από τις 2 ομάδες...
Προσπαθώ να καταλάβω αν υπερισχύει η "παίκτρια του Μαρκόπουλου" από την "παίκτρια του ΠΑΟΚ".
Που τον βρήκαν αυτόν.
Update: Σε ολόκληρο το σετ δεν έχει πει ούτε ένα όνομα παίκτριας, και από τις 2 ομάδες...
Από 19-22 μας ισοφάρισαν με σερί μπλοκ.
Το κέντρο μας και ειδικά η Μπλάνκο είναι κακό
Το κέντρο μας και ειδικά η Μπλάνκο είναι κακό
- miburosaito
Εχει καρφωματα, αποκρουσεις, ται μπρεικ (αντι για ταιμ αουτ) και διαφορα αλλα
Μεγαλο μπλοκ της Μερτεκης μολις τωρα
Παλι λαθος στα ταιμ αουτ....

Μεγαλο μπλοκ της Μερτεκης μολις τωρα
Παλι λαθος στα ταιμ αουτ....
- V-olakiotis
1-1 σετ
26-28
Θριλερ
Θεουλης ο σπικερ
Βαθμοι αντι ποντοι
Ημιχρονα αντι σετ
Δυστυχως η Κλεπκου δεν μπορει να ανταποκριθει σαν λιμπερο
26-28
Θριλερ
Θεουλης ο σπικερ
Βαθμοι αντι ποντοι
Ημιχρονα αντι σετ
Δυστυχως η Κλεπκου δεν μπορει να ανταποκριθει σαν λιμπερο
- miburosaito
Το εσωσαν το σετ το πουλεν και η καημενη η Κρολ (και παλι), απαραδεκτος Μαρκο με τα ταιμ αουτ παλι
Η οποια Κρολ θα ερθει το κυπελλο σε λιγες μερες, θα εχει μεινει απο δυναμεις, δεν θα μπορει να περασει τα χτυπηματα στην ευθεια, θα εκνευριστεί και μετα θα κλαιμε (περιγραφω οτι εγινε με την Μπρνο δηλαδη)
Θα πρεπει να μπει ο πρωτος χρονος στην εξισωση ακομα και σε καταστασεις με ουδετερη υποδοχη ΚΑΙ σιγουρα οταν μπορει η Βεργιδου στη κοντρα μπαλα, αν θελουμε να την εχουμε σε καλη κατασταση στο κυπελλο δηλαδη
Η οποια Κρολ θα ερθει το κυπελλο σε λιγες μερες, θα εχει μεινει απο δυναμεις, δεν θα μπορει να περασει τα χτυπηματα στην ευθεια, θα εκνευριστεί και μετα θα κλαιμε (περιγραφω οτι εγινε με την Μπρνο δηλαδη)
Θα πρεπει να μπει ο πρωτος χρονος στην εξισωση ακομα και σε καταστασεις με ουδετερη υποδοχη ΚΑΙ σιγουρα οταν μπορει η Βεργιδου στη κοντρα μπαλα, αν θελουμε να την εχουμε σε καλη κατασταση στο κυπελλο δηλαδη
Το έσωσε η Μερτέκη με μονό μπλοκ στη Λέιθαμ, και η 36ρα Κρολ με φοβερή άμυνα με το ένα χέρι πέφτωντας στην άκρη...
Δεν ξέρω πόσο κακή πρέπει να είναι η Μπλάνκο για να βγει εκτός, πραγματικά. Την έχουν καταπιεί η του Μαρκόπουλου
Δεν ξέρω πόσο κακή πρέπει να είναι η Μπλάνκο για να βγει εκτός, πραγματικά. Την έχουν καταπιεί η του Μαρκόπουλου
25-23
Τον ηπιαμε
Καποτε θα γινοταν
Να παρουμε την νικη τουλαχιστον
Τον ηπιαμε
Καποτε θα γινοταν
Να παρουμε την νικη τουλαχιστον
-
Κάτσε μην χάσουμε με καθαρό σκορ κιόλας. Θα κλαίμε την πρώτη θέση για το Μαρκόπουλο
- Willie the Pimp
2-1... Φενόλιο μπράβο αγόρι μου... Η Ηλιοπούλου να κουβαλάει τα νερά μόνο... Συνέχισε Βεργίδου...έτσι