4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:Υπερβολες. Ηρεμηστε λιγο με τον αφορισμο.

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα θέλω στην ομάδα μου. Να πάει να τα κάνει αλλού. Ας πάει με το Λημνιό (που έκανε τα ίδια και στον ΠΑΟΚ) και τον Μπαcryσέτα. Να πάει εκεί και ο Φορτούνης και να παίρνουν 45 πέναλτυ το χρόνο.

figurehead4 έγραψε:Αν ένα 20χρονο παιδί πρέπει σήμερα να παραιτηθεί επειδή έπεσε εύκολα μια δυο φορές και κακώς το έκανε ΟΚ, κάποιοι άλλοι τι θα έπρεπε να κάνουν σήμερα που φταίνε πραγματικά για την απίστευτη αυτή ξεφτιλα;
Χαρακίρι;
Να χάσεις 1-4 είναι στα πλαίσια του ποδοσφαίρου και μπορεί να συμβεί.
Θεατρινιλίκια στο θέατρο.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Κατσε σοβαρα μιλουσες πριν δηλαδη; Εσυ τωρα εισαι mod εδω;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ρε φιλε τι γραφεις? Για ενα παιδι διαμαντι του ΠΑΟΚ μιλας!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Διαμάντι-ξεδιαμάντι, να μάθει ότι εδώ είναι ΠΑΟΚ και δεν πέφτουμε σαν να μας πυροβόλησαν.
alexgarcia6 έγραψε:Κατσε σοβαρα μιλουσες πριν δηλαδη; Εσυ τωρα εισαι mod εδω;
Ο άλλος φοράει το Δικέφαλο στο στήθος και δεν ντρέπεται να πέφτει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε ντέρμπυ που βλέπει όλη η Ελλάδα!
Χώρια που στο 3ο ή 4ο γκολ μάρκαρε τον Κανέναν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ με το νόημα που θέλει να περάσει ο μπαρκαρούτσος.
Τα θεατρικά καραγκιοζιλίκια, είναι πιο σημαντικά για μένα από το 1-4.
Δε γίνεται να μας πειράζει ο Μπακασέτας και στο Κουλιεράκη να λέω έλα μωρέ είναι δικό μας παιδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 19 Φεβ 2024, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Εγω εγραψα οτι εκανε σωστα που βουτηξε; Η αποθεωσα την εμφανιση του;

Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εσυ εγραψες να φυγει και να του λυσουν το συμβολαιο και να κλαιει απτην ντροπη του. Μη λες κατι που δεν ειπα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Επειδή πρόκειται για νεαρό παίκτη καλό είναι να επισημαίνουμε τα λάθη μεν, χωρίς αφορισμούς δε.

Και το σημερινό ναι ήταν σημαντικό λάθος. Δεν είναι νοοτροπία αυτή για παίκτη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όσο σκληρό και αν ακούγετε αυτό που λέει ο Μπάρκα, τόσο δίκιο έχει με την αγανάκτησή του...
ΠΑΟΚ γίναμε γιατί δεν θέλαμε να βλέπουμε πουστιές και καραγκιοζιλίκια! Πολεμάς και νικάς κάθε ματς με @ρχίδια στα σκέλια και όχι σαν σταρ της Αννίτας Πάνια! Να του τραβήξει κάποιος το αυτί να συνέλθει γιατί τον χρειαζόμαστε, τον χρειάζεται η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Τι σχέση έχει ρε φίλε η δίκαιη αγανάκτηση με το ότι πρέπει να φύγει και τα λοιπά; Δεν σχολίασα κανέναν που αγανάκτησε, ούτε τον Μπάρκα γι αυτό. Τα υπόλοιπα όμως δεν λέγονται.

Δηλαδή αυτοί που περπατάνε ή γυρνάνε κώλο αντί να μαρκαρουν, αυτοί που δεν δίνουν πάσα ούτε από το ένα πόδι στο άλλο για να γίνουν ήρωες, αυτοί που κάνουν χαβαλέ λες και δεν τρέχει τίποτα και κυρίως αυτοί που χεζονται σε κάθε ντέρμπι δεν πρέπει να παραιτηθούν πρώτοι με αυτή τη λογική;

Τελος πάντων, όλοι τσιτωμενοι είμαστε, δεν θέλω να το συνεχίσω, δεν είμαι και πολύ καλά. Σεβαστή κάθε άποψη. Καληνυχτώ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

alexgarcia6 έγραψε:Εγω εγραψα οτι εκανε σωστα που βουτηξε; Η αποθεωσα την εμφανιση του;

Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εσυ εγραψες να φυγει και να του λυσουν το συμβολαιο και να κλαιει απτην ντροπη του. Μη λες κατι που δεν ειπα

Μα δεν είπα ότι είπες ότι έκανε σωστά! :mrgreen:
Σε άλλα topic διαβάζουμε (γενικά) ατάκες τύπου "δεν είναι ποδοσφαιριστής", ενώ ο άνθρωπος κάνει 5 δίωρες προπονήσεις την εβδομάδα! Δεν βρίσκω τόσο βαριές τις ατάκες μου. Και γράφω αρκετά εν ψυχρώ, δεν είδα τον αγώνα λόγω δουλειάς. Συμπέρασμα από τα highlights έβγαλα.

Και μπράβο στην ΠΑΕ που δεν έκρυψε τα καραγκιοζιλίκια του Κουλιεράκη.
alexgarcia6

Αναφερθηκα στο ποστ σου με τις ατακες οπως λες, και μου απαντησες «ναι αλλα δες τι θεατρο εκανε και φταιει και στα γκολ» θαρρεις και διαφωνησα σε αυτο

Anyway, ναι, βγηκαν και λογαριασμοι με 2 δημοσιευσεις να μας πουν «καλησπερα γιαυτο και γιαυτο τον λογο πρεπει να φυγει ο ραζβαν» αλλα προφανως δεν θα κατσω να ασχοληθω. Ουτε με αυτους που ειναι οι πλεον αντιδραστικοι και οπου φυσαει ο ανεμος. (Χασαμε σημερα = ξηλωστε τα ολα)

Αλλα εσυ εχεις ρολο και θεση εδω οποτε θεωρω τελειως φαουλ αυτα που ειπες

Ενα «συνελθε κουλιε, στον ΠΑΟΚ παιζεις» το γραψαμε/ειπαμε ολοι, σε κανεναν δεν αρεσαν αυτα που ειδαμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όταν το έγραψα, δεν είδα κανένα ποστ στο φόρουμ, δεν είχα ιδέα τι γινόταν εδώ.
Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, απλώς σε λέω ότι δεν ήξερα αν γράφτηκε κάτι σ'αυτό το topic.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αυτα τα καραγκιοζιλικια να τα κανεις μονο και αν ποτε φορεσεις τη φανελα ενος εκ των τριων βρωμερων. Στον ΠΑΟΚ οχι.

Για να μη παρεξηγηθω αναφερομαι στο θεατρο του και μονο
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Απλα μην ξανατολμησεις να προσβαλεις την ιδεα του ΠΑΟΚ με τα καραγκιοζλικια τυπων σαν τον Κασετα και τον Πεφτουνη..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πω ρε θέλω να ξαναδώ τα highlights, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σημεία είναι οι βουτιές, για να προσπεράσω.
Πωωωω θα τρελαθώ ρε φίλε!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”