23.Joan Sastre
-
Re: 23.Joan Sastre
1) Ζεις σε Σπιταρόνα 2) οδηγας αμαξαρα τυπου X6 και καλυτερο 3) Μπορεις να εχεις γυναικες οσες θες 4) Τρως καλα και υγιεινα 5) Το βραδυ πριν το ματς, μενεις σε 5στερο ξενοδοχειο και ξεκουραζεσαι 7) ολη τη ζωη σου παιζεις μπαλα 8) τα παπουτσια σου κοστιζουν 400-500€ 9) σε προσεχουν κινησιολογοι και οι καλυτεροι γιατροι 10) οι φανελα ειναι τελεια δεν κολαει με τον ιδρωτα, η καλτσα δεν σου κοβει την κυκλπφορια κλπ 11) η μπαλα ειναι φοβερη μοντερνα αξιας 150€ χωρις ψεγαδι 12) το ΤΕΡΜΑ ειναι 7 μετρα χ 2.40 μετρα 13) ο κοσμος του ΠΑΟΚ σε χειροκροτει και σε αποθεωνει οταν μπαινεις στο χορταρι 14) ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΑΜΩΣΒξξ&/&/€€/&/&!,&2@-@-&/&,!2!&1!,
Ο πιο αδικημένος παίκτης του ΠΑΟΚ.
Όχι ότι είναι ο Καφού αλλά είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος διαθέσιμος στη θέση του.
Και δύο χρόνια μένει κερκίδα για μήνες, εκτός αποστολών, εκτός ευρωπαϊκής λίστας και άλλα.
Και δύο χρόνια μένει κερκίδα για μήνες, εκτός αποστολών, εκτός ευρωπαϊκής λίστας και άλλα.
- Μπαρκαρούτσος
alexgarcia6 έγραψε:1) Ζεις σε Σπιταρόνα 2) οδηγας αμαξαρα τυπου X6 και καλυτερο 3) Μπορεις να εχεις γυναικες οσες θες 4) Τρως καλα και υγιεινα 5) Το βραδυ πριν το ματς, μενεις σε 5στερο ξενοδοχειο και ξεκουραζεσαι 7) ολη τη ζωη σου παιζεις μπαλα 8) τα παπουτσια σου κοστιζουν 400-500€ 9) σε προσεχουν κινησιολογοι και οι καλυτεροι γιατροι 10) οι φανελα ειναι τελεια δεν κολαει με τον ιδρωτα, η καλτσα δεν σου κοβει την κυκλπφορια κλπ 11) η μπαλα ειναι φοβερη μοντερνα αξιας 150€ χωρις ψεγαδι 12) το ΤΕΡΜΑ ειναι 7 μετρα χ 2.40 μετρα 13) ο κοσμος του ΠΑΟΚ σε χειροκροτει και σε αποθεωνει οταν μπαινεις στο χορταρι 14) ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΑΜΩΣΒξξ&/&/€€/&/&!,&2@-@-&/&,!2!&1!,
[youtube]RorB0U2VL34[/youtube]
-
- Επικοινωνία:
Ναι το κοντρόλ του Sastre φταίει και όχι ότι πετάξαμε 70 λεπτά με έναν πλέον βετεράνο που τον έκαναν γιο γιο όπως και στην ήττα με την χάρτινη.Οτι να'ναι
23.Joan Sastre
Επρεπε να ειναι βασικος σημερα, ο αρχηγος θα μπορουσε να μπει στο τελευταιο 15 και να τα δωσει ολα χωρις εκπτωσεις για οικονομια δυναμεων.
Στη φαση που έχασε το κοντρόλ απογοητευτικα γιατι πιστευα στην ανατροπη αλλα δεν φταει για την ηττα.
Ίσως να ηταν και κρυος ακομα, δεν θυμαμαι το λεπτο ή ποτε μπηκε αλλα εδω ο Σαματα τα χανει που ειναι η δουλεια του να σκοραρει, τον Σαστρε θα σκίσουμε;
Στη φαση που έχασε το κοντρόλ απογοητευτικα γιατι πιστευα στην ανατροπη αλλα δεν φταει για την ηττα.
Ίσως να ηταν και κρυος ακομα, δεν θυμαμαι το λεπτο ή ποτε μπηκε αλλα εδω ο Σαματα τα χανει που ειναι η δουλεια του να σκοραρει, τον Σαστρε θα σκίσουμε;
Ναι ο Σάστρε φταίει και όχι κάποιοι άλλοι που πετούσαν αετό.
Και ναι κακώς παραχωρούν τον Λύρατζη.
Όσο τουλάχιστον δεν φέρνουν δεξί μπακ.
Και ναι κακώς παραχωρούν τον Λύρατζη.
Όσο τουλάχιστον δεν φέρνουν δεξί μπακ.
- AlxNeapoli1
Καταλαβατε γιατι δεν πρεπει να καταδικαζουμε παικτες και προπονητη παιδια? Ο Σαστρε ειναι το καλυτερο μας μπακ και αν επαιζε απο αρχη δε θα δεχομασταν τα γκολ απο εκει. ΑΛΛΑ και ο προπονητης που εκανε λαθος εκτιμηση, μεχρι τωρα παιρνει αρισταalexgarcia6 έγραψε:1) Ζεις σε Σπιταρόνα 2) οδηγας αμαξαρα τυπου X6 και καλυτερο 3) Μπορεις να εχεις γυναικες οσες θες 4) Τρως καλα και υγιεινα 5) Το βραδυ πριν το ματς, μενεις σε 5στερο ξενοδοχειο και ξεκουραζεσαι 7) ολη τη ζωη σου παιζεις μπαλα 8) τα παπουτσια σου κοστιζουν 400-500€ 9) σε προσεχουν κινησιολογοι και οι καλυτεροι γιατροι 10) οι φανελα ειναι τελεια δεν κολαει με τον ιδρωτα, η καλτσα δεν σου κοβει την κυκλπφορια κλπ 11) η μπαλα ειναι φοβερη μοντερνα αξιας 150€ χωρις ψεγαδι 12) το ΤΕΡΜΑ ειναι 7 μετρα χ 2.40 μετρα 13) ο κοσμος του ΠΑΟΚ σε χειροκροτει και σε αποθεωνει οταν μπαινεις στο χορταρι 14) ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝαρη?ξξ&/&/€€/&/&!,&2@-@-&/&,!2!&1!,
-
Εγω ειπα πουθενα οτι ευθυνεται ο σαστρε για την ηττα; Η μηπως εξεφρασα απλα εκνευρισμο που δεν μπορεσε να κανει ενα απλουστατο κοντρολ σε πλεον κομβικη θεση και στιγμη;;
Ο «ενας πλεον βετερανος» εχει ονομα φιλαρακι πεστο μη φοβασαι
Με την χαρτινη παιξαν απο ενα ημιχρονο. 1-0 σκορ και στα δυο, στο 1ο δεχτηκαμε 4 τελικες στο 2ο (με σαστρε) 10.
Στο κοντρολ του σαστρε γινεται 2-2 στο 87’ και μετα τα λεγαμεboogeyman77 έγραψε:Ναι το κοντρόλ του Sastre φταίει και όχι ότι πετάξαμε 70 λεπτά με έναν πλέον βετεράνο που τον έκαναν γιο γιο όπως και στην ήττα με την χάρτινη.Οτι να'ναι
Ο «ενας πλεον βετερανος» εχει ονομα φιλαρακι πεστο μη φοβασαι
Με την χαρτινη παιξαν απο ενα ημιχρονο. 1-0 σκορ και στα δυο, στο 1ο δεχτηκαμε 4 τελικες στο 2ο (με σαστρε) 10.
Εχει βεντετα δηλαδη ο προπονητης μας με τον «πιο αδικημενο παικτη του ΠΑΟΚ»;Tolaros έγραψε:Ο πιο αδικημένος παίκτης του ΠΑΟΚ.
-
- Επικοινωνία:
Να φοβηθω τι; Για τον Vieirinha λέω που ήταν βασικός και στις τρείς ήττες μας στην Ελλάδα φέτος και όποιος έπαιξε από την μεριά του έκανε εμφάνιση καριέρας! Καλός, χρυσός,τον αγαπάμε όλοι όμως καθαρά ποδοσφαιρικά θα έπρεπε να σταματήσει εδώ και δύο χρόνια.Δεν γίνεται να πληρώνει αγωνιστικά η ομάδα το ότι θέλει να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών.Τεσπα....ολοι έχουμε νεύρα.Στα επόμενα τρία ντέρμπυ θα φανεί αν η ομάδα πνευματικά είναι έτοιμη να επανέλθει σε τίτλους η θα ειναι ακόμα μια χρονιά όπως οι τελευταίες.
- Μπαρκαρούτσος
Δε μιλάμε για ματς που θες να βάλεις τον αρχηγό για να κρατήσει πιο σωστά τη θέση του.
Ο ρουλης ούτε παίκτη είχε από εκεί να απειλήσει ούτε ανεβασματα από το μπακ του
Τον ρίχνεις μέσα και είσαι αυτομάτως καλύτερος επιθετικά
Ο ρουλης ούτε παίκτη είχε από εκεί να απειλήσει ούτε ανεβασματα από το μπακ του
Τον ρίχνεις μέσα και είσαι αυτομάτως καλύτερος επιθετικά
Εγώ απλά θα αναφέρω ότι ο προπονητής επέλεξε τους Κεντζιόρα και Βιερίνια για τα δεξιά της άμυνας όπως φάνηκε και από την Ευρωπαϊκή λίστα. Μετά από 2-3 συνεχόμενες τραγωδίες ή παρολίγον τραγωδίες (Κηφισιά, ΟΦΗ, σκουλήκι στην Τούμπα), ο Ισπανός ενεργοποιήθηκε κακήν κακώς. Μάλλον συμπωματικά, θα ξεκίνησε να βγάζει μάτια στις προπονήσεις, όπως ο Μιχαηλίδης μετά από κάποια ματς με Νάσμπεργκ φαντάστικ.
Το κύριο γεγονός και το κλου της υπόθεσης, είναι πως με τον κακό/λίγο και δέκτη ολικού κραξίματος Σάστρε στην αρχική 11αδα ο ΠΑΟΚ έχει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ (στην πλειονότητά τους εμφατικές με αποκορύφωμα το τηγάνι), χτίζοντας το σερί που του επέτρεψε να κοιτάει μέχρι σήμερα τον τίτλο στα μάτια.
Και ναι, αν ο Λύρατζης δεν υπολογίζεται καλώς ή κακώς ως μπακ απ του Ισπανού, το δεξί μπακ είναι η μοναδική απαραίτητη προσθήκη για το χειμώνα.
Το κύριο γεγονός και το κλου της υπόθεσης, είναι πως με τον κακό/λίγο και δέκτη ολικού κραξίματος Σάστρε στην αρχική 11αδα ο ΠΑΟΚ έχει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ (στην πλειονότητά τους εμφατικές με αποκορύφωμα το τηγάνι), χτίζοντας το σερί που του επέτρεψε να κοιτάει μέχρι σήμερα τον τίτλο στα μάτια.
Και ναι, αν ο Λύρατζης δεν υπολογίζεται καλώς ή κακώς ως μπακ απ του Ισπανού, το δεξί μπακ είναι η μοναδική απαραίτητη προσθήκη για το χειμώνα.
Παιδιά η κατάσταση είναι πολύ απλή ΗΔΗ από πέρυσι τον Αύγουστο (2022).
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Τότε μάλιστα δεν υπήρχε για κανένα από τα ακραία μπακ μας. Φέτος αυτό εστιάστηκε στα δεξιά.
Αυτό εν μέρει είναι δικαιολογημένο καθώς ο παίκτης έβγαλε και φόβο σε κάποια ματς και έκανε μεγάλες κοιλιες τα δύο προηγούμενα χρόνια
Αλλά και εν μέρει αδικαιολόγητο καθώς ο παίκτης έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στον επιθετικό τομέα, έχει σκοράρει έχει βγάλει ασίστ και είναι γρήγορος, δεν είναι κωλοπαιδο, γενικώς προσφέρει.
Νομίζω ότι για μέτρια - εύκολα ματς, ο Σαστρε είναι μια χαρά. Και το ματς σταλο Χαριλάου τέτοιο ήταν, εύκολο. Και το κάναμε δύσκολο.
Είναι άδικο αυτό που γίνεται, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ανεξήγητο. Έχει τις βάσεις του.
Προσωπικά λέω ότι 25χρονος Ισπανός που αποκτήθηκε με τριακόσια χιλιάρικα και έχει αυτά τα στοιχεία, δεν είναι αποτυχημένη μεταγραφή. Ούτε όμως και να σου δώσει τίτλους.
Εφόσον ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται, πρέπει επειγόντως να έρθει καραβασικος παίκτης και να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.
Πετάμε στα σκουπίδια σημαντικές ευκαιρίες ειδικά με τον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα. Είναι αυτοκτονικο.
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Τότε μάλιστα δεν υπήρχε για κανένα από τα ακραία μπακ μας. Φέτος αυτό εστιάστηκε στα δεξιά.
Αυτό εν μέρει είναι δικαιολογημένο καθώς ο παίκτης έβγαλε και φόβο σε κάποια ματς και έκανε μεγάλες κοιλιες τα δύο προηγούμενα χρόνια
Αλλά και εν μέρει αδικαιολόγητο καθώς ο παίκτης έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία στον επιθετικό τομέα, έχει σκοράρει έχει βγάλει ασίστ και είναι γρήγορος, δεν είναι κωλοπαιδο, γενικώς προσφέρει.
Νομίζω ότι για μέτρια - εύκολα ματς, ο Σαστρε είναι μια χαρά. Και το ματς σταλο Χαριλάου τέτοιο ήταν, εύκολο. Και το κάναμε δύσκολο.
Είναι άδικο αυτό που γίνεται, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ανεξήγητο. Έχει τις βάσεις του.
Προσωπικά λέω ότι 25χρονος Ισπανός που αποκτήθηκε με τριακόσια χιλιάρικα και έχει αυτά τα στοιχεία, δεν είναι αποτυχημένη μεταγραφή. Ούτε όμως και να σου δώσει τίτλους.
Εφόσον ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται, πρέπει επειγόντως να έρθει καραβασικος παίκτης και να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.
Πετάμε στα σκουπίδια σημαντικές ευκαιρίες ειδικά με τον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα. Είναι αυτοκτονικο.
Rain, τηρουμένων των αναλογιών, ο Σάστρε νομίζω είναι κατάλληλος και για δύσκολα ματς. Το διπλό πέρυσι στη λεωφόρο με 0-3, το 2-0 με άεκ στην Τούμπα και το διπλό στο καραϊσκάκη φέτος με Σάστρε τα πήραμε.
Ξέρεις πόσο φανατικός είμαι υπέρ του Ρασβάν. Αν κάποιον δεν τον εμπιστεύεσαι στα δύσκολα και τον εμπιστεύεσαι στα εύκολα υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο εμφάνισής του. Με τον Σάστρε δεν γίνεται ακριβώς αυτό.
'Εχεις δίκιο ότι το ματς προχθές ήταν εύκολο. Όταν μπήκε ο Σάστρε όμως ήταν ήδη 2-0 άρα είχε γίνει δύσκολο. Άρα τον εμπιστεύθηκε σε κάτι δύσκολο.
Το ματς στο καραϊσκάκη ήταν μετά την κάκιστη εμφάνιση στη φιλαδέλφεια. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και με πολλή πίεση. Κι όμως, τον Σάστρε έβαλε. Εγώ βλέπω λοιπόν ότι τον Σάστρε δεν τον βάζει μόνο στα εύκολα. Τον βάζει και όταν τα δύσκολα γίνονται δυσκολότερα.
Δε θεωρώ λοιπόν πως είναι θέμα αγωνιστικής εμπιστοσύνης. Ο ίδιος ο Ράσβαν δήλωσε μετά από το εκείνο το ποστάρισμα δυσαρέσκειας του Σάστρε, ότι και αυτός είχε δυσαρέσκεια απέναντι στο Σάστρε για εκείνο το λάθος που έκανε στον τελικό. Νομίζω λοιπόν ότι σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις τους περνάνε διακυμάνσεις.
Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να έρθει τώρα παίκτης αν ο Ράσβαν έχει τον Σάστρε σε σκωτσέζικο ντους.
Μέχρι να έρθει όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δε γίνεται ο Σάστρε να παίζει μόνο στα εύκολα ή όταν πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι μεταγραφή Μπότο αλλά δε θέλω να μπλέκω σε τέτοια σενάρια. Θέλω να μένω μόνο στα αγωνιστικά.
Με αυτήν την οπτική λοιπόν θέλω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό που έγραψε ολόσωστα ο sn0ufel4 για το ματς με τον άρη.
Υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του όταν μπήκε ο Κωνσταντέλιας.
Για μένα είναι λάθος αυτό. Ο Ντέλιας μπήκε στο 54 στο 1-0. Η ομάδα αμέσως έχασε την τακτική της ισορροπία. Το 2-0 το φάγαμε στο 59 και ο Άρης έχει ακόμα 2 φάσεις 4 με 3 και 3 με 2 που θα μπορούσαμε να φάμε κι άλλο γκολ.
Η κατακόρυφη άνοδος της ομαδικής απόδοσης πραγματοποιήθηκε όταν μπήκε ο Σάστρε.
Αν ο Ράσβαν μαζί με τον Ντέλια έβαζε ταυτόχρονα τον Σάστρε στο 54, πιθανότατα θα κερδίζαμε..
Εν κατακλείδι, όσο υπάρχει Σάστρε στην ομάδα, αυτήν την στιγμή πρέπει να είναι πάνω στην ιεραρχία από τον Αντρέ.
Δεν πρέπει να παίζει ρόλο το αν το ματς είναι δύσκολο ή όχι. Για παράδειγμα όσο δύσκολο και να είναι το ματς στη Φιλαδέλφεια, δε γίνεται να παίζει ο Αντρέ πάνω στον Πινέδα.
Ο Αντρέ έχει θέση σε συγκεκριμένα ματς (ματς που θα παίζουμε σε χαμηλά μέτρα και χωρίς πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια μας), για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (όχι πάνω 50 με 55 λεπτά) και μόνο με τον Αντρίγια μπροστά του.
Ξέρεις πόσο φανατικός είμαι υπέρ του Ρασβάν. Αν κάποιον δεν τον εμπιστεύεσαι στα δύσκολα και τον εμπιστεύεσαι στα εύκολα υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο εμφάνισής του. Με τον Σάστρε δεν γίνεται ακριβώς αυτό.
'Εχεις δίκιο ότι το ματς προχθές ήταν εύκολο. Όταν μπήκε ο Σάστρε όμως ήταν ήδη 2-0 άρα είχε γίνει δύσκολο. Άρα τον εμπιστεύθηκε σε κάτι δύσκολο.
Το ματς στο καραϊσκάκη ήταν μετά την κάκιστη εμφάνιση στη φιλαδέλφεια. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και με πολλή πίεση. Κι όμως, τον Σάστρε έβαλε. Εγώ βλέπω λοιπόν ότι τον Σάστρε δεν τον βάζει μόνο στα εύκολα. Τον βάζει και όταν τα δύσκολα γίνονται δυσκολότερα.
Δε θεωρώ λοιπόν πως είναι θέμα αγωνιστικής εμπιστοσύνης. Ο ίδιος ο Ράσβαν δήλωσε μετά από το εκείνο το ποστάρισμα δυσαρέσκειας του Σάστρε, ότι και αυτός είχε δυσαρέσκεια απέναντι στο Σάστρε για εκείνο το λάθος που έκανε στον τελικό. Νομίζω λοιπόν ότι σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις τους περνάνε διακυμάνσεις.
Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να έρθει τώρα παίκτης αν ο Ράσβαν έχει τον Σάστρε σε σκωτσέζικο ντους.
Μέχρι να έρθει όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δε γίνεται ο Σάστρε να παίζει μόνο στα εύκολα ή όταν πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι μεταγραφή Μπότο αλλά δε θέλω να μπλέκω σε τέτοια σενάρια. Θέλω να μένω μόνο στα αγωνιστικά.
Με αυτήν την οπτική λοιπόν θέλω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό που έγραψε ολόσωστα ο sn0ufel4 για το ματς με τον άρη.
Υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του όταν μπήκε ο Κωνσταντέλιας.
Για μένα είναι λάθος αυτό. Ο Ντέλιας μπήκε στο 54 στο 1-0. Η ομάδα αμέσως έχασε την τακτική της ισορροπία. Το 2-0 το φάγαμε στο 59 και ο Άρης έχει ακόμα 2 φάσεις 4 με 3 και 3 με 2 που θα μπορούσαμε να φάμε κι άλλο γκολ.
Η κατακόρυφη άνοδος της ομαδικής απόδοσης πραγματοποιήθηκε όταν μπήκε ο Σάστρε.
Αν ο Ράσβαν μαζί με τον Ντέλια έβαζε ταυτόχρονα τον Σάστρε στο 54, πιθανότατα θα κερδίζαμε..
Εν κατακλείδι, όσο υπάρχει Σάστρε στην ομάδα, αυτήν την στιγμή πρέπει να είναι πάνω στην ιεραρχία από τον Αντρέ.
Δεν πρέπει να παίζει ρόλο το αν το ματς είναι δύσκολο ή όχι. Για παράδειγμα όσο δύσκολο και να είναι το ματς στη Φιλαδέλφεια, δε γίνεται να παίζει ο Αντρέ πάνω στον Πινέδα.
Ο Αντρέ έχει θέση σε συγκεκριμένα ματς (ματς που θα παίζουμε σε χαμηλά μέτρα και χωρίς πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια μας), για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (όχι πάνω 50 με 55 λεπτά) και μόνο με τον Αντρίγια μπροστά του.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπήκε καν στους υποψήφιους mvp του αγώνα, όπου μπαίνουν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.