Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Δεν θα παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ ο Τειλορ. Ο ανθρωπος δεν ειναι δεξι μπακ. Ενα γρηγορο μετριο δεξι χαφ ειναι.
Παλι θα ψαχνομαστε να απαλλαγουμε απο ξενους και συμβολαια σε κανα εξαμηνο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλι θα ψαχνομαστε να απαλλαγουμε απο ξενους και συμβολαια σε κανα εξαμηνο.
- ToMousiTouCrespo
Εγώ πάντως -όχι σήμερα τόσο- βλέπω πως του έχει περάσει το μήνυμα και όλες του τις επαφές προσπαθεί να τις τελειώσει με τη μία. Ο Εσίτι δεν είναι ανάγκη να προωθεί το παιχνίδι. Ο Εσίτι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κλείνει χώρους σε θέση άμυνας, να παίρνει την κατοχή και με μία πάσα να βρίσκει αυτόν που θα προωθήσει το παιχνίδι, ο οποίος θα πρέπει να κινείται εκεί που πρέπει για να την υποδεχθεί με πρόσωπο μπροστά ει δυνατόν. Ομάδα είναι - ρόλο έχει το νταμάρι αν του το βάλει κάποιος στο μυαλό.proedros έγραψε:Ο Εσίτι δεν έχει την γρήγορη πρώτη πάσα...Με Εσίτι στο κέντρο δύσκολα θα βγεις γρήγορα στην κόντρα..Με τους αλλους θα μου πεις βγαίνεις??Όχι, γι αυτό χρειάζεται αναβάθμιση εκεί..επίσης πηγαίνει πολύ άτσαλα στα μαρκαρίσματα, και αν και 1.90 δεν έχει καθόλου κεφάλι...Ότι κάνει προσπάθεια το παιδί κάνει αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί πολλά..Pellaios έγραψε:Θα συμφωνήσω για Καγκάβα, θα διαφωνήσω για εσιτι. Φαίνεται ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια, σήμερα προσπαθεί να καλύψει χώρους πιέζει όταν η μπάλα πάει στα μεσοδιάστηματα και παίζει με τον Σβαμπ που δεν είναι καλός αμυντικά και σήμερα έχασε όλες τις μονομαχίες. Ενοψη κουριτς και τραυματία Αουγκούστο ο εσιτι είναι η μοναδική επιλογή ως δεύτερος αμυντικό χαφ και πρέπει να στηριχθεί...το ξέρει ο Ρουμάνος...
Το πρόβλημα στην ομάδα είναι στο 10 και αριστερά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λες και χρειαζεται να σαι μαντης ή τεραστια μπαλαδοφατσα για να το καταλαβεις αυτο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τουλαχιστον να το γυρισουμε σε 3-4-3 για να βρει ρολο και θεση χωρις να εκθετει του συμπαιχτες του και να δημιουργει αμυντικα θεματα στην ομαδα
Τουλαχιστον να το γυρισουμε σε 3-4-3 για να βρει ρολο και θεση χωρις να εκθετει του συμπαιχτες του και να δημιουργει αμυντικα θεματα στην ομαδα
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι παίκτες τύπου Taylor χρειάζονται 3 στόπερς.
Ναι αλλα εμεις καναμε σκαουτινγκ τρομαρα μου και τον φεραμε για αμυνα 4αδα...
Για το θέμα Τζόλη
Αν για κάποιο περίεργο λόγο είχαμε ακόμα στην ομάδα τον Γιαννούλη
οι δυό τους μαζί σήμερα (η μέχρι τέλος Αυγούστου) θα είχαν προτάσεις 35 εκ σύνολο
Ποιος ακριβώς είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη σήμερα ????????? (και στα πρώτα ευρωπαϊκά;)
Ας βάλουμε λοιπόν μέσα στο γήπεδο τα 8 εκ του,σε μια στοιβα από 100 ευρα και μια κορδέλα από πάνω τους
Όπότε όταν μιλάτε για κορδέλες και αεροδρόμια να σκέφτεστε και τα αρνητικά.Μην παραπονιέστε για την από αριστερά,εικόνα της ομάδας όμως
Όχι πως μπορούσε να μείνει ο Γιαννούλης στην ομάδα,αφού ήθελε να φύγει,αλλά όπως έλεγα και πέρυσι,όχι και να χαιρόμαστε κιολας
ΥΓ
Λίγη πίστη στο παιδί,μην τον βγάλετε και τελείως άχρηστο
οι δυό τους μαζί σήμερα (η μέχρι τέλος Αυγούστου) θα είχαν προτάσεις 35 εκ σύνολο
Ποιος ακριβώς είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη σήμερα ????????? (και στα πρώτα ευρωπαϊκά;)
Ας βάλουμε λοιπόν μέσα στο γήπεδο τα 8 εκ του,σε μια στοιβα από 100 ευρα και μια κορδέλα από πάνω τους
Όπότε όταν μιλάτε για κορδέλες και αεροδρόμια να σκέφτεστε και τα αρνητικά.Μην παραπονιέστε για την από αριστερά,εικόνα της ομάδας όμως
Όχι πως μπορούσε να μείνει ο Γιαννούλης στην ομάδα,αφού ήθελε να φύγει,αλλά όπως έλεγα και πέρυσι,όχι και να χαιρόμαστε κιολας
ΥΓ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:22, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μπα φίλε. Ο «καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ» δεν βλέπεται εδω και μισό χρόνο.tad έγραψε:Εσείς δηλαδή από ένα τέτοιο φιλικό βρήκατε να σχολιάσετε αρνητικά το καλύτερο παίχτη του ΠΑΟΚ μακράν από τον δεύτερο.
Όταν βλέπεις τέτοιους παίχτες ενώ έπαιζες με Ματος πονάει η καρδιά σου
Να χεις απο πισω σου τον ερασιτεχνη και κατω του μετριου Περειρα και να περιμενεις να φανεις...Doomlord4 έγραψε:Για το θέμα Τζόλη
Ας βάλουμε λοιπόν μέσα στο γήπεδο τα 8 εκ του,σε μια στοιβα από 100 ευρω και μια κορδέλα από πάνω τους
Όπότε όταν μιλάτε για κορδέλες και αεροδρόμια να σκέφτεστε και τα αρνητικά.Μην παραπονιέστε για την από αριστερά,εικόνα της ομάδας
ΥΓ
Αστειος σχεδιασμος απο καθε αποψη.
Από τις δηλώσεις του Ρουμάνου φαίνεται ότι τον Μαροκινό τον βλέπει στο 10 μάλλον
Αρα χρειαζομαστε και αλλο χαφ περα απο το Κουρτιτς.
- ToMousiTouCrespo
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό το ξέσκισμα στον Τέιλορ. Στην παρούσα φάση έχουμε έναν δεξιό μπακ πιο επιθετικογενή και έναν πιο ισορροπημένο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ματς θα χρησιμοποιείται ο αντίστοιχος. Αν αργότερα αλλάξουν τα δεδομένα οκ, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Αλλά σχόλια του στυλ "δεν θα παίξει μπάλα αυτός" όταν τον έχεις δει με το ζόρι 1,5 ώρα σε φιλικά μου φαίνονται ανούσια και περιττά.
- PAOK_Antarctica
Δείπνο σύσφιξης σχέσεων με πρωτοβουλία του αρχηγού.paokovios1974 έγραψε:Δεν πάμε πουθενά με τέτοιες εμφανίσεις, να μαζευτούμε να δούνε τι φταίει .