Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο οι επιλογές είναι οι εξής:
1. Τετράδα στην άμυνα με Περέιρα αριστερά, Βιερίνια δεξιά.
2. Τετράδα στην άμυνα με Βιερίνια αριστερά, Τέιλορ δεξιά.
3. Τριάδα στην άμυνα με τρία στόπερ ( Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη) και τον Βιερίνια αριστερό πλάγιο χαφ.
Ας ελπίσουμε ο Ραζβαν να επιλέξει την καλύτερη λύση με βάση τις διαθέσιμες επιλογές, την κατάσταση των παικτών και την εικόνα των προπονήσεων.
Μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο οι επιλογές είναι οι εξής:
1. Τετράδα στην άμυνα με Περέιρα αριστερά, Βιερίνια δεξιά.
2. Τετράδα στην άμυνα με Βιερίνια αριστερά, Τέιλορ δεξιά.
3. Τριάδα στην άμυνα με τρία στόπερ ( Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη) και τον Βιερίνια αριστερό πλάγιο χαφ.
Ας ελπίσουμε ο Ραζβαν να επιλέξει την καλύτερη λύση με βάση τις διαθέσιμες επιλογές, την κατάσταση των παικτών και την εικόνα των προπονήσεων.
- kataramenos5
Υπαρχει και το πολυεργαλειο Κρεσπουρα που μπορει να παιξει στ ακρα. Εκει ομως πας με Βαρελα Μιχαηλιδη στο κεντρο.
Δυστυχώς καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν είναι πολύ καλή και δε φταίει ο Ραζβαν για αυτό φυσικά, αλλά μάλλον αυτός θα τα ακούσει στο τέλος.
Εγώ θα έπαιζα με Βιεϊρίνια και Λυρατζη δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε όσους έφεραν τον Τειλορ.
-
montekristo
Υπαρχει κι η επιλογη με Βιερινια δεξια
και Μιχαηλιδη αριστερα
και με Βαρελα και Κρεσπο στοπερ
αλλα αποκλειεται να την κανει.
Δυστυχως.-
ΥΓ. Τζαμπα και βερεσε καιγεται ο Ζιβκοβιτς μακρια απ το κουτι εχοντας να διανυσει μεγαλες διαδρομες ως εκει.
και Μιχαηλιδη αριστερα
και με Βαρελα και Κρεσπο στοπερ
αλλα αποκλειεται να την κανει.
Δυστυχως.-
ΥΓ. Τζαμπα και βερεσε καιγεται ο Ζιβκοβιτς μακρια απ το κουτι εχοντας να διανυσει μεγαλες διαδρομες ως εκει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άρα και ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου άμπαλοι είναι που δεν τον έβαζαν, ενώ η αλεπού ο Φαρκε ξέρει μπαλίτσα...15_50 έγραψε:Coach, παρότι μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ στην Αγγλία (10 μέρες δεν τις λες και λίγες), παρότι μου πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο να βρω θέση στην 11αδα (δύο ματς στον πάγκο δεν τα λες και λίγα), παρά το ότι επίσης μου πήρε μίσο αιώνα για να βρω δίχτυα (12 λεπτά είναι αυτά) και γνωρίζοντας εκ του προτέρων ότι τακτικά και πάλι δεν θα φτάσω ποτέ στο επίπεδο του El Injury, παρόλα αυτά θα ήθελα να σου στείλω τα φιλάκια μου...
Με αγάπη
ΧΡΗΣΤΟΣ
Τ-Ζ-Ο-Λ-Η-Σ
χαριτωμένε
Δεν ξέρω αν ο Φαρκέ είναι αλεπού, το σίγουρο είναι πως βρίσκεται κάπου που ο Λουτσέσκου και ο Γκαρσία (προς το παρόν τουλάχιστον) μόνο στα όνειρα τους μπορούν να δουν ότι κάποια μέρα θα βρεθούν.Μαυρο Χιονι έγραψε:Άρα και ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου άμπαλοι είναι που δεν τον έβαζαν, ενώ η αλεπού ο Φαρκε ξέρει μπαλίτσα...15_50 έγραψε:Coach, παρότι μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ στην Αγγλία (10 μέρες δεν τις λες και λίγες), παρότι μου πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο να βρω θέση στην 11αδα (δύο ματς στον πάγκο δεν τα λες και λίγα), παρά το ότι επίσης μου πήρε μίσο αιώνα για να βρω δίχτυα (12 λεπτά είναι αυτά) και γνωρίζοντας εκ του προτέρων ότι τακτικά και πάλι δεν θα φτάσω ποτέ στο επίπεδο του El Injury, παρόλα αυτά θα ήθελα να σου στείλω τα φιλάκια μου...
Με αγάπη
ΧΡΗΣΤΟΣ
Τ-Ζ-Ο-Λ-Η-Σ
χαριτωμένε
Καλα χαλαρωστε παιδια. Περσυ το παιδι καηκε με 30 φευγα ματς σε 4-5 μηνες.
Και φετος ηταν προς μεταγραφη οποτε ουτε να στηριχθεις μπορουσες ουτε να πολυδουλεψεις μαζι του.
Ουτε ο Γκαρσια ουτε ο Λουτσε ειναι χαζοι.
Και φετος ηταν προς μεταγραφη οποτε ουτε να στηριχθεις μπορουσες ουτε να πολυδουλεψεις μαζι του.
Ουτε ο Γκαρσια ουτε ο Λουτσε ειναι χαζοι.
Οποιος ισχυρισθει οτι ο Τζολης δεν ηταν για να παιζει στον ΠΑΟΚ πρεπει να το γυρισει στο πινκ πονκ.
Την ειδαμε την αλεπου. Με την Σιτυ επρεπε νΑ τον ριξει μεσα μπας και του εβγαζε καμια φαση. Και ο Γιανουλης δεν του εκανε τον εβγαλε και στο β εκανε παρτυ απο εκει η Σιτυ.15_50 έγραψε:Δεν ξέρω αν ο Φαρκέ είναι αλεπού, το σίγουρο είναι πως βρίσκεται κάπου που ο Λουτσέσκου και ο Γκαρσία (προς το παρόν τουλάχιστον) μόνο στα όνειρα τους μπορούν να δουν ότι κάποια μέρα θα βρεθούν.Μαυρο Χιονι έγραψε:Άρα και ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου άμπαλοι είναι που δεν τον έβαζαν, ενώ η αλεπού ο Φαρκε ξέρει μπαλίτσα...15_50 έγραψε:Coach, παρότι μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ στην Αγγλία (10 μέρες δεν τις λες και λίγες), παρότι μου πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο να βρω θέση στην 11αδα (δύο ματς στον πάγκο δεν τα λες και λίγα), παρά το ότι επίσης μου πήρε μίσο αιώνα για να βρω δίχτυα (12 λεπτά είναι αυτά) και γνωρίζοντας εκ του προτέρων ότι τακτικά και πάλι δεν θα φτάσω ποτέ στο επίπεδο του El Injury, παρόλα αυτά θα ήθελα να σου στείλω τα φιλάκια μου...
Με αγάπη
ΧΡΗΣΤΟΣ
Τ-Ζ-Ο-Λ-Η-Σ
χαριτωμένε
-
ron-swanson
Όντως μυρωδιάς. Μόνο 2 φορές πρώτος στο πρωτάθλημα (την μία φορά αήττητος) + 2 κύπελλα + τρέμπλ στην Ασία.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο μπαμπάς τον έφερε.......gika έγραψε:Εγώ θα έπαιζα με Βιεϊρίνια και Λυρατζη δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε όσους έφεραν τον Τειλορ.
- episimos73
Δηλαδή ήταν απόφαση Λούτσε η μεταγραφή του μικρού;
Ήμαρτον ρε που λέει και μια ψυχή.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ήμαρτον ρε που λέει και μια ψυχή.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
ariskatiforos
εισαι λατρεια ανολοκληρωτε που βγηκες τυχαια επειδη ο ΠΑΟΚ δε κυνηγουσε στοχους
ερωτας απο την πρωτη ματια