Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Οκ, ήρθε ένα πρωί ο Ρέμπε κι από τότε κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα χωρίς έλεγχο από πουθενά...Γιατί διαβάζετε τέτοια πράγματα ρε παιδιά... Τα ίδια που έγραφαν για τον Άρνεσεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnySSS την Πέμ 21 Ιαν 2021, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris++++
Αριθμητικο κενο υπαρχει;icue έγραψε:@Napoli4 υπαρχει αποχωρηση, του Εσιτι.
Εγω παντως βλεπω τις 2 θεσεις στα χαφ να ειναι οι πιο βολικες στο rotation. Ξεκουραζεται ο Σβαμπ, ξεκουραζεται ο Καντουρι, δεν καιγεται ο Τσιγγαρας.
Αντίθετα στο 10 εχεις μονο τον Ουαρντα, ενω στα εξτρεμ εχεις μονο τον Μουργκ να ξεκουραζει τους Τζολη και Ζιφκο.
Εκτος κι αν το πλανο ειναι με την αποκτηση χαφ, ο Καντουρι να μετατοπιστει στο 10 ή ως εξτρεμ.
- bersekeros
Σεβασμός στην τρίτη ηλικία.
Ρε τον μπάρμπα Δημήτρη...ο άχρηστος Γερμανός τον αποκαλεί.
Το υστερόγραφο πρέπει να "έφτιαξε" πολλούς.
Ρε τον μπάρμπα Δημήτρη...ο άχρηστος Γερμανός τον αποκαλεί.
Το υστερόγραφο πρέπει να "έφτιαξε" πολλούς.
Γράψτε λάθος, νόμιζα ήταν ο Μπούζος.Mīngus έγραψε:Ο συγκεκριμένος όμως εμφανίζεται και στο Open...
Η διαφορά είναι μόνο ένα γράμμα και λίγα κιλά σάλιο.Mīngus έγραψε:Γράψτε λάθος, νόμιζα ήταν ο Μπούζος.Mīngus έγραψε:Ο συγκεκριμένος όμως εμφανίζεται και στο Open...
- bersekeros
Είναι πλέον απροκάλυπτα εχθρικά. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.Mitsospaoki4 έγραψε:Τα χουμε ξαναπεί
Εδώ και καιρό η στάση της metrosport και του metropolis είναι πολύ ύποπτα για μέσα Θεσσαλονίκης..
Δεν ξέρω αν παίζει κάτι από πίσω με χοντρό ή το ανθρωπάκι του χοντρού από το χαριλαου..
Κρίμα για κάνα δυο παιδιά που συνεχίζουν, αναγκαστικά φαντάζομαι, για λόγους βιοπορισμού, γιατί είναι ζόρικες οι εποχές, να εργάζονται εκεί.
Γελάσαμε με το άρθρο... Φυσικά οι εφημερίδες θέλουν μεταγραφές, τίποτα το καινούργιο.
Έχοντας δουλέψει σε εφημερίδες, ξέρω ότι τέτοιο άρθρο δε βγαίνει επειδή είναι η γνώμη του αρθρογράφου που το κάνει. Για να έχει τέτοιο ύφος ύφος ένα άρθρο σημαίνει ότι υπάρχει γραμμή από το αφεντικό. Οπότε δεν έχει σημασία ποιος το γράφει.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δουλέψει ως αρδ, ούτε ήμουν ποτέ
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δουλέψει ως αρδ, ούτε ήμουν ποτέ
Τον Μάιο που θα τρέχουμε στο λευκό θα γλύφουν πάλι ..αγνοήστε τους
- thomas Murg
Γιατί όταν τα διαβάζουμε μας κακοφαίνεται κι όταν τα λέμε μεταξύ μας....ασκούμε κριτική; 
Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο το να αρθρογραφείς χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
Γιατί ούτε ο Πέλκας έφυγε με 1,2Μ, ούτε ο Άκπομ με 1Μ.
Ο Ρέμπε έχει κάνει πολύ σοβαρά λάθη αλλά όταν έχεις δημόσιο λόγο καλό είναι να παραθέτεις ακριβή δεδομένα και όχι να το παίζεις μυαλοπώλης.
Γιατί ούτε ο Πέλκας έφυγε με 1,2Μ, ούτε ο Άκπομ με 1Μ.
Ο Ρέμπε έχει κάνει πολύ σοβαρά λάθη αλλά όταν έχεις δημόσιο λόγο καλό είναι να παραθέτεις ακριβή δεδομένα και όχι να το παίζεις μυαλοπώλης.
- Vet_eranos
Σκεφτομουν..
130 μυρια εσκασε η Μπαρτσα για τον 20χρ. παλτουδο-Ντεμπελε..στην Ντορτμουντ βεβαια..
Δεν μας συγκρινω με το τι συμφωνιες μπορει να πετυχει η Ντορτμουντ αλλα αυτους τους 2 παιχτες ανετα..
Ιβαν, ασε τον Ρεμπε, παρτο πανω σου...ειναι 5-10 συλλογοι που μπορουν να τα σκασουν ακομα κ σε τετοιες εποχες αυτα ή παρομοια λεφτα..
Αυτος ο παιχτης μεχρι κ νεο γηπεδο μπορει να σου χτισει οχι μονο να σου καλυψει φφπ κτλ..
ΥΓ. Μην απαξιωνετε την ομαδα..Ειναι καλη..σε 3-4 γκελες(αελ,ατρομητα,ρουλης,) και στα πρωθυπουργικα γραφεια χαθηκε το πρωταθλημα που δεν αφηνουν τους απογονους να γκελαρουν για να το παρουν κ να το παρουν κ αηττητο, εμμονη που τους δημιουργησαμε..σε φυσιολογικες συνθηκες θα ημασταν αν οχι φαβορι, σιγουρα μεσα στο παιχνιδι ακομα..
Ενα καλο ξεσκαρταρισμα κ 2 καλες κινησεις ειναι το ολο θεμα..ηρεμια ..
Κλειστε τον Τσεχο αμεσα..
σκορπιες σκεψεις μιας κ νηνεμια..
130 μυρια εσκασε η Μπαρτσα για τον 20χρ. παλτουδο-Ντεμπελε..στην Ντορτμουντ βεβαια..
Δεν μας συγκρινω με το τι συμφωνιες μπορει να πετυχει η Ντορτμουντ αλλα αυτους τους 2 παιχτες ανετα..
Ιβαν, ασε τον Ρεμπε, παρτο πανω σου...ειναι 5-10 συλλογοι που μπορουν να τα σκασουν ακομα κ σε τετοιες εποχες αυτα ή παρομοια λεφτα..
Αυτος ο παιχτης μεχρι κ νεο γηπεδο μπορει να σου χτισει οχι μονο να σου καλυψει φφπ κτλ..
ΥΓ. Μην απαξιωνετε την ομαδα..Ειναι καλη..σε 3-4 γκελες(αελ,ατρομητα,ρουλης,) και στα πρωθυπουργικα γραφεια χαθηκε το πρωταθλημα που δεν αφηνουν τους απογονους να γκελαρουν για να το παρουν κ να το παρουν κ αηττητο, εμμονη που τους δημιουργησαμε..σε φυσιολογικες συνθηκες θα ημασταν αν οχι φαβορι, σιγουρα μεσα στο παιχνιδι ακομα..
Ενα καλο ξεσκαρταρισμα κ 2 καλες κινησεις ειναι το ολο θεμα..ηρεμια ..
Κλειστε τον Τσεχο αμεσα..
σκορπιες σκεψεις μιας κ νηνεμια..