Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- bersekeros
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Η θυγατρική πάντως, ούτε μιλάει ούτε λαλάει. Μόκο και κοκοκό οι σπρίντερς της γειτονιάς.
Μόνο μια στεναχωρημένη ανακοίνωση της πλάκας έβγαλε, ο κεντρικός φραπεδοτεκές.
Μόνο μια στεναχωρημένη ανακοίνωση της πλάκας έβγαλε, ο κεντρικός φραπεδοτεκές.
- episimos73
Fawkes έγραψε:episimos73
Δεν το ξέρουν αυτό στην ΠΑΕ;
Εννοείται ότι θα πρέπει να το ξέρουν.
και πως ηξερε που θα ειναι ο σιαμπανης;αρα το ειχαν κανονισει
Πάντος ο Σπυρόπουλους στο SDNA γράφει ότι εμείς πατήσαμε την μπανανόφλουδα γιατί θα αντιμετωπίσουμε το γαυρο σε ένα γήπεδο που είναι ανίκητος.
πχ. δικαιοσύνη/παρακράτος/αστυνομία
Σαν να προσπαθούμε να περπατήσουμε στο νερό όπως λέει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- episimos73
episimos73 έγραψε:Fawkes έγραψε:episimos73
Δεν το ξέρουν αυτό στην ΠΑΕ;
Εννοείται ότι θα πρέπει να το ξέρουν.
ΣυμφωνώParolos έγραψε:Θα το ξαναπω 4η φορά να κλείσει το φόρουμ να γίνει πριβέ για κάποιες μέρες.
συμφωνω να κλεισει και εγω.σιγουρα βλεπουν εδω μεσα
Re: Προπαγάνδα και
και τι έπρεπε να κάνουμε αυτήν την αηδία ο γαβρος θα την κάνει κάθε χρόνο πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε μέσα σε τοξικά απόβλητα και να επιβιώνουμε........Мир έγραψε:Πάντος ο Σπυρόπουλους στο SDNA γράφει ότι εμείς πατήσαμε την μπανανόφλουδα γιατί θα αντιμετωπίσουμε το γαυρο σε ένα γήπεδο που είναι ανίκητος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 15 Δεκ 2020, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο με την γιδα στην πλάτη π εβγαλε τωρα το χειροτερο κλαμπ του κοσμου το ειδε εδω μεσα κλειστε το τοπικ.
Υπαρχουν και αποδειξεις οτι βλεπουν, σε φορουμ που το ονομα του περιεχει το λειτουργικο μοριο της ζωης και ενα χρωμα σχολιαζουν οτι γουσταρουν να μπαινουν εδω μεσα και να διαβαζουν. Τους αφιερωνω το αβαταρ μου αν το διαβαζουν αυτο. Παρόλα αυτά, δεν νομιζω οτι μπορει να ειπωθει κατι εδω μεσα που δεν ξερουν αυτοι που πρεπει να τα ξερουν.
Δεν έχει άδικο
"Και φυσικά καταλήξαμε, εκ νέου ο Ολυμπιακός να σέρνει τον ΠΑΟΚ (ακριβώς επειδή ο ΠΑΟΚ τσιμπάει...) εκεί που είναι ανίκητος. Η ιστορία, θα τραβήξει. Για τον Ολυμπιακό, η κατάσταση είναι win-win. Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με τον Σιαμπάνη, όπως δεν είχε καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με την Ξάνθη. Αξία έχει, η ανακατωσούρα αυτή καθαυτή. Αξία, ανεκτίμητη.
Ο Ολυμπιακός, με εκατό-μηδέν προσχεδιασμένες κινήσεις, θα συνεχίσει να ρίχνει νερό στον μύλο που τον βολεύει. Ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει σε συνθήκη ομηρείας, να πασχίζει να περπατήσει στο νερό επάνω. Πέρυσι, εκεί που...προ Ξάνθης πήγαιναν στήθος-με-στήθος, όταν κάποτε ο ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψε με την ομηρεία το κοντέρ είχε φτάσει να γράφει συν-πλην 18 (πόντους) και ο Ολυμπιακός απολάμβανε τη γενική αποδοχή."
Συμφωνώ και εγώ στο κλείσιμο του φόρουμ
"Και φυσικά καταλήξαμε, εκ νέου ο Ολυμπιακός να σέρνει τον ΠΑΟΚ (ακριβώς επειδή ο ΠΑΟΚ τσιμπάει...) εκεί που είναι ανίκητος. Η ιστορία, θα τραβήξει. Για τον Ολυμπιακό, η κατάσταση είναι win-win. Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με τον Σιαμπάνη, όπως δεν είχε καμία σημασία τι έγινε ή δεν έγινε με την Ξάνθη. Αξία έχει, η ανακατωσούρα αυτή καθαυτή. Αξία, ανεκτίμητη.
Ο Ολυμπιακός, με εκατό-μηδέν προσχεδιασμένες κινήσεις, θα συνεχίσει να ρίχνει νερό στον μύλο που τον βολεύει. Ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει σε συνθήκη ομηρείας, να πασχίζει να περπατήσει στο νερό επάνω. Πέρυσι, εκεί που...προ Ξάνθης πήγαιναν στήθος-με-στήθος, όταν κάποτε ο ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψε με την ομηρεία το κοντέρ είχε φτάσει να γράφει συν-πλην 18 (πόντους) και ο Ολυμπιακός απολάμβανε τη γενική αποδοχή."
Συμφωνώ και εγώ στο κλείσιμο του φόρουμ
Κάνει κινήσεις η ΠΑΕ λέμε ότι τσιμπάει ,δεν κάνει τίποτα η ΠΑΕ πάλι λέμε κοιμαστε....Τι θέλουμε τελικά?Λογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο...τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ ότι η ΠΑΕ τα κάνει πάντα όλα λάθος....Κριτική να γίνεται αλλά εν τέλει είχε δίκιο ο κυρ κυρ πάντα απολογούμενη η ΠΑΕ.Ενωμενοι και συσπειρωμενοι δίπλα στην ΠΑΕ μόνο στις χαρές και στα εύκολα.Απορω δηλαδή πως πήρε έστω και 1 πρωτάθλημα κ 3 κύπελλα.Ετσι τα αντιλαμβάνομαι εγώ πάντως τα πράγματα.
- bersekeros
Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με τον Σπυρόπουλο.
Και τι θα έπρεπε να κάνουμε κατά τη γνώμη του; Να τρώμε ''καρπαζιές'' και να μην απαντάμε, ας πούμε;
Συγνώμη που εγώ στο μυαλό μου έχω έναν ΠΑΟΚ επαναστάτη του Δικαίου και της Διαφάνειας και όχι έναν απαθή καρπαζοεισπρακτόρα, γιατί έτσι θα ήθελαν.
Και τι θα έπρεπε να κάνουμε κατά τη γνώμη του; Να τρώμε ''καρπαζιές'' και να μην απαντάμε, ας πούμε;
Συγνώμη που εγώ στο μυαλό μου έχω έναν ΠΑΟΚ επαναστάτη του Δικαίου και της Διαφάνειας και όχι έναν απαθή καρπαζοεισπρακτόρα, γιατί έτσι θα ήθελαν.
- V-olakiotis
Μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω του forum χωρίς να μας διαβάζουν άσχετοι;
Αν όχι μια μετάβαση σε viber με αυστηρά κριτήρια ένας λογαριασμός ένα τηλέφωνο (δεκτά και πακιστανικά!) κλπ...
Στο γήπεδο τους δεν θα πάμε με ελληνικές sim...θα παρουμε από σιίτη γεννημένο στην Παντζαμπ, κάτοικο στη Μιχαήλ Βόδα...(αριθμό δε λέω ας ψάξουν τα κοπρόσκυλα να τον βρουν
:ugeek: )...
Αν όχι μια μετάβαση σε viber με αυστηρά κριτήρια ένας λογαριασμός ένα τηλέφωνο (δεκτά και πακιστανικά!) κλπ...
Στο γήπεδο τους δεν θα πάμε με ελληνικές sim...θα παρουμε από σιίτη γεννημένο στην Παντζαμπ, κάτοικο στη Μιχαήλ Βόδα...(αριθμό δε λέω ας ψάξουν τα κοπρόσκυλα να τον βρουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 15 Δεκ 2020, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.