14. Andrija Zivkovic
- xrictoforoc
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ήσουν τεράστιο πουλεν λόγω fm. Όταν ήρθες ήμουν με ένα χαμόγελο για μέρες, το ένιωθα ότι θα πετύχει αυτό, αλλά να βγάλεις τέτοια καυλα με την ομάδα από την πρώτη χρονιά και χωρίς κόσμο δεν το περίμενα. Ισόβιο συμβόλαιο για τον Παρτιζάνο, όπως πολλοί είπατε πολύ γυροφερνει σε Αντρέ! Α ρε παιχτουρα Αντριγια
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ABOLEYTOI έγραψε:πλάκα κάνετε;
αν είχαμε φάει εμείς τέτοιο γκολ, θα υποκλινόμασταν στο μεγαλείο του αντιπάλου και στις μεταγραφάρες που κάνει ο πρόεδρας τους, ναι αλλά με τα κλεμμένα από το τσουλού, βρε να φτιάξεις σκάουτινγκ να τους βρίσκεις και εσύ και άλλα παρόμοια που γράφουμε με τους τόνους εδώ μέσα.
Χαχαχα
Μας γάμησες ομαδικα
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Παιχταράς με ταπεινότητα, τακτική προσήλωση και γουστάρει ΠΑΟΚ.
Τι περιμένετε δηλαδή για να τον ανανεώσετε;; Τεχνικό διευθυντή; Δεν χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη
Τι περιμένετε δηλαδή για να τον ανανεώσετε;; Τεχνικό διευθυντή; Δεν χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη
Σόρυ που θα γίνω σπόιλερ, αλλά γιατί να θέλει ο Αντρίγια να ανανεώσει;
Ο λόγος του 2ετούς συμβολαίου με εμάς ήταν να ξαναπάρει τα πάνω του να παίξει στο παραπάνω ράφι
Ο λόγος του 2ετούς συμβολαίου με εμάς ήταν να ξαναπάρει τα πάνω του να παίξει στο παραπάνω ράφι
- ΑποστόληςΑ
Η άποψη μου για τον αντριγια είναι η ίδια από το Σεπτέμβρη: τσαλαβούτας.
Ναι εντελώς μαγική, ιστορική, γκαβλωτικη και φοβερή η ασίστ στον τελικό. Και σε άλλο ένα κάρο περιπτώσεις έχει δείξει ότι ξέρει εκατό κανταρια μπάλα
Αλλά δεν έχει πλήρες πακέτο για να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του, δεν έχει μεγάλο ρεπερτόριο, δεν έχει έκρηξη, δεν έχει τρίπλα, δεν έχει δύναμη, δεν έχει ταχύτητα.
Πολύ καλός παίκτης αλλά με ορατό ταβάνι.
Με τη σωματοδομή και το επίπεδο ταχυδυναμης που έχει, σε ποιο πρωτάθλημα θα κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα;
Ναι εντελώς μαγική, ιστορική, γκαβλωτικη και φοβερή η ασίστ στον τελικό. Και σε άλλο ένα κάρο περιπτώσεις έχει δείξει ότι ξέρει εκατό κανταρια μπάλα
Αλλά δεν έχει πλήρες πακέτο για να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του, δεν έχει μεγάλο ρεπερτόριο, δεν έχει έκρηξη, δεν έχει τρίπλα, δεν έχει δύναμη, δεν έχει ταχύτητα.
Με τη σωματοδομή και το επίπεδο ταχυδυναμης που έχει, σε ποιο πρωτάθλημα θα κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα;
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πω το διαβασα και με επιασε αλλεργια μονο στην σκεψη [FACE WITH TEARS OF JOY]Μαυρο Χιονι έγραψε:Ζιφκοβιτς, ο νέος Λημνιός του λουτσου
- Shivaspace
παίζει να την κάνει και αυτός δηλαδήrainmaker έγραψε:Η άποψη μου για τον αντριγια είναι η ίδια από το Σεπτέμβρη: τσαλαβούτας.