Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Το σημαντικοτερο ειναι να επιλογη Branco-Abel. Αφηστε τους πορτογαλους να κανουν τα κολπα τους να φτιαξουν ομαδα που θελουν. Ο Branco εφερε Misic φανηκε οτι ξερει τι εκανε. Επισης ο Abel δειχνει στοιχεια κατανοησης και αυτοβελτιωσεις που δεν εχω δει ξανα σε coach στον ΠΑΟΚ πραγματικα θα μας φτιαξει ομαδαρα αμα τον στηριξουμε και φερουμε αυτα που ζηταει και ταυτοχρονα θα αναδειξει και παιχτες. 

-
- Επικοινωνία:
Είχαμε ενδιαφερθεί γι'αυτόν και τον Rebocho πριν 2 χρόνια αλλά τους "έφαγε " στην στροφή ο υπερπαικτης Leveque! ΥΓ:Να ήξερα να παραθέτω και link.....είμαι oldschool!Άσχετος ολίγον....invincible έγραψε:Χωρίς λινκ ? Πας να φας τον Μαουρίσιο 8 ? Δεν νομίζω ... Η μεταγραφή ανήκει στον Μαουρίσιο.boogeyman77 έγραψε:Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Rafa Soares της Portimonense για μπακ απ του Vieirinha μιας και μάλλον ο Γιαννούλης παραμένει Ατρόμητο.Σε περίπτωση που "χαλάσει" του Wernbloom θα ήθελα Arnor Gunnarsson
Καλός είναι για όσους παίζανε μανατζερ wonder boy της Porto τον θυμούνται . Γρήγορος είναι αλλά δεν νομίζω να είναι κάτω από 3εκ. η ρήτρα του ... αν είναι 2εκ. όπως είπε κάποιος είναι πολύ καλά . Απλά εντάξει δεν έχει αυτή την σέντρα την συρτή του Γιαννούλη που όσοι την έχουν δυστυχώς στοιχίζουν πολύ....
-
- Επικοινωνία:
Η πορτογαλική έκδοση του Γιαννούλη η οποία ήταν για μεγάλα πράγματα αλλά κάπου το ψιλοεχασε!Αρκετά γρήγορος, αριστερό ξυράφι. Πολύ καλή επιλογή αν γίνει.Argaliad έγραψε:Θυμαμαι οτι το ειχα ξαναδει αυτο το ονομα εδω μεσα. Τον εχεις δει καθολου πες τιποτα για τον παιχτηboogeyman77 έγραψε:Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Rafa Soares της Portimonense για μπακ απ του Vieirinha μιας και μάλλον ο Γιαννούλης παραμένει Ατρόμητο.Σε περίπτωση που "χαλάσει" του Wernbloom θα ήθελα Arnor Gunnarsson
-
- Επικοινωνία:
Φέρτε και Renato Tapia,Fabio Martins και ως "λαχείο" Felix Agu και με ταυτόχρονη απομάκρυνση Wernbloom,Stoch συν πωλήσεις Mihojevic,Μυστακιδη και δανεισμό Esiti( προς Βέλγιο ίσως έχουμε τύχη) αλλάζει όλο το σκηνικό προς το καλύτερο!
Εξαιρετικη προσθηκη!
Η παρουσια Αμπελ, Μπρανκο και Βιειρινια κανει την ομαδα πολυ ελκυστικη στους Πορτογαλους. Ο συγκεκριμενος έχει προοπτικές να γίνει εξαιρετικος παίκτης.
ΥΓ. Για αλλη μια φορα η ΠΑΕ παιρνει παικτη που της προτεινει το φορουμ μας!
Η παρουσια Αμπελ, Μπρανκο και Βιειρινια κανει την ομαδα πολυ ελκυστικη στους Πορτογαλους. Ο συγκεκριμενος έχει προοπτικές να γίνει εξαιρετικος παίκτης.
Fabio Martins αξιος συνεχιστης του Αφανα μας μακαρι να τον εχουν στα υποψη τετοια κατευθυνση πρεπει να εχει η ομαδα πολυ καλες προτασεις φιλε
- invincible
Δεν πειράζει αλλά πρώτος τον βρήκε ο Μαουρίσιο 8, αφού μου το είπε εσύ δεύτερος. Σε αυτόν ανήκει ο παίχτης να ξέρεις δεν θα του πάρεις την μανατζαρια.boogeyman77 έγραψε:Είχαμε ενδιαφερθεί γι'αυτόν και τον Rebocho πριν 2 χρόνια αλλά τους "έφαγε " στην στροφή ο υπερπαικτης Leveque! ΥΓ:Να ήξερα να παραθέτω και link.....είμαι oldschool!Άσχετος ολίγον....invincible έγραψε:Χωρίς λινκ ? Πας να φας τον Μαουρίσιο 8 ? Δεν νομίζω ... Η μεταγραφή ανήκει στον Μαουρίσιο.boogeyman77 έγραψε:Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Καλός είναι για όσους παίζανε μανατζερ wonder boy της Porto τον θυμούνται . Γρήγορος είναι αλλά δεν νομίζω να είναι κάτω από 3εκ. η ρήτρα του ... αν είναι 2εκ. όπως είπε κάποιος είναι πολύ καλά . Απλά εντάξει δεν έχει αυτή την σέντρα την συρτή του Γιαννούλη που όσοι την έχουν δυστυχώς στοιχίζουν πολύ....
Τον Ρεμποτσο τον θυμάμαι... αλλά για Σοάρες δεν θυμάμαι γιατί είναι σαν το Παπαδόπουλος ένα πράγμα πολλοί Σοάρες...

Βέβαια ο Γιαννούλης έχει εξελιχτεί σε τόσους τομείς τόσο πολύ που αν τον βάλεις να δουλέψει και το μακρινό δυνατό σουτ μπορείς να τον πουλήσεις σε ένα χρόνο και 20 εκ. κατά την γνώμη μου.
Ο Σοάρες είναι πραγματικά στύλ Γιαννούλη. Ίδιο ύψος, παίζει όλη την πλευρά με εξαιρετικό αριστερό σε σέντρες και πάσες. Φαίνεται πιό δυνατός του Γιαννούλη αλλά όχι τόσο γρήγορος. Εχει περάσει από το νησί αλλά δεν έπιασε.
Γενικά είναι εξαιρετική περίπτωση που ίσως να βρεί το κατάλληλο έδαφος στον ΠΑΟΚ. Το στύλ παιχνιδιού του, απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Φερέιρα βασίζεται σε αυτό το πάνω κάτω των πλάγιων για να βγάζει υπεραριθμίες μπροστά (Γιαννούλης, Λημνιός) και για την μετάβαση στην άμυνα. Απλά από τα δεξιά μας λείπει η καλή σέντρα, η ασσίστ κλπ, αλλά υπάρχει δύναμη με Λημνιό, Μάτος.
Πιστεύω ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη ταχύτητας στις θέσεις 6 , 8, ακόμα και στο 5 όταν δεν παίζει ο Κρέσπο. Τα πολλά γκόλ που δεχόμαστε έχουν να κάνουν με το ότι οι αντίπαλοι πατάνε πολύ εύκολα περιοχή, ειδικά στο τρανζίσιον. Θα χρειαστούμε ενίσχυση για τους προκριματικούς το καλοκαίρι στον άξονα, άν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Για την φετινή περίοδο είμαστε μιά χαρά.
Γενικά είναι εξαιρετική περίπτωση που ίσως να βρεί το κατάλληλο έδαφος στον ΠΑΟΚ. Το στύλ παιχνιδιού του, απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Φερέιρα βασίζεται σε αυτό το πάνω κάτω των πλάγιων για να βγάζει υπεραριθμίες μπροστά (Γιαννούλης, Λημνιός) και για την μετάβαση στην άμυνα. Απλά από τα δεξιά μας λείπει η καλή σέντρα, η ασσίστ κλπ, αλλά υπάρχει δύναμη με Λημνιό, Μάτος.
Πιστεύω ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη ταχύτητας στις θέσεις 6 , 8, ακόμα και στο 5 όταν δεν παίζει ο Κρέσπο. Τα πολλά γκόλ που δεχόμαστε έχουν να κάνουν με το ότι οι αντίπαλοι πατάνε πολύ εύκολα περιοχή, ειδικά στο τρανζίσιον. Θα χρειαστούμε ενίσχυση για τους προκριματικούς το καλοκαίρι στον άξονα, άν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Για την φετινή περίοδο είμαστε μιά χαρά.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι και μένα δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά όσο να ναι έχει παίξει 3 ματς. Αν δεν πάρει 3 4 ματς συνεχόμενα, εγώ κρατάω πισινή.obanebane έγραψε:mbison έγραψε:Θυμιζω οτι για τον Ροντρίγκο λεγανε το καλύτερο δεξι μπακ του πρωταθλήματος τους.
Αυτοί (αρδ) λεγανε, εμείς τι γράφαμε, θυμάσαι;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Napoli4 έγραψε:Εξαιρετικη προσθηκη!

- paokovios1974
Καλήμερα παιδιά και χρονια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
Να μην ανησυχούνε οι συμφορουμιτες για τις σελίδες του νήματος, απο της 27 και μετά θα γίνει της π@τ@ν@ς.
Καλημέρα σας.
Να μην ανησυχούνε οι συμφορουμιτες για τις σελίδες του νήματος, απο της 27 και μετά θα γίνει της π@τ@ν@ς.
Καλημέρα σας.
- john4serres
Εχουν μείνει 8+10 αγωνιστικές πρωταθλήματος και 2+2+1 κυπέλλου.
Πιστευω οτι ο Σοάρες χωράει και χωρίς να φύγει ο Γιαννούλης. Και μακάρι να γίνει έτσι.
Ανανέωση συμβολαίου στον Γιαννούλη, άμεσα.
Πιστευω οτι ο Σοάρες χωράει και χωρίς να φύγει ο Γιαννούλης. Και μακάρι να γίνει έτσι.
Ανανέωση συμβολαίου στον Γιαννούλη, άμεσα.
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:ΥΓ. Για αλλη μια φορα η ΠΑΕ παιρνει παικτη που της προτεινει το φορουμ μας!
Ευτυχώς που η ΠΑΕ δεν διώχνει παίκτες που προτείνει το φόρουμ μας......!
Εκτός από Jaba. Αυτός δρόμο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Κόλκας στην forza λέει πως πάμε και για έμπειρο Φορ κοντά στα 30.
Έλα να πέφτουν προβλέψεις.
Έλα να πέφτουν προβλέψεις.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω Ibrahimovic για του χρόνου. Έχει συμβόλαιο στη Milan μέχρι Ιούνιο.