Μαλλον δεν εχω το δικαιωμα να εχω διαφορετικη αποψη . Προφανως εσυ κατεχεις την μοναδικη αλήθεια. Ξαναλεω μιλαμε για κατι που δεν ειναι φυσιολογικο για το επιπεδο ενος παικτη 6εκατ.Για κατι που γινεται επαναλαμβανομενα σε καθε παιχνιδι. Μια ολοκληρη σαιζον τον γλεντανε ολοι οι επιθετικοι.Βαλε και δες τα γκολ που φαγαμε. ΟΚ απλα μια κακη μερα στη δουλειαGiorgosAtha έγραψε:Τον να τον θεωρείς λίγο, άσχετο αμπαλο κτλ όπως πιστεύει πχ. ο Τσιριγώτης είναι άποψη και δεκτή.
Αλλά αυτό που κάνεις κατ είναι τραγικό -για να μη πω τίποτα χειροτερο-.
Ή τον θεωρείς στημένο άρα έχεις και αποδείξεις ή δεν έχεις και απλά λες μ@λακιες.
Αυτά τα "δεν ξέρω... γιατί το ένα... γιατί το άλλο... ίσως... μπορει... κτλ." είναι αστεία πράγματα.
Ειδικά αυτό με το βίντεο... για γέλια. Όλοι εδω μέσα μπορούμε να βρουμε φάσεις πχ από τον Βαρέλα που τον περνάνε σαν κώνο ή κάτι πάσες του Καντουρί δώρο στον αντίπαλο. Και αυτοί στημένοι?
Απορώ πως γράφεις ακόμα εδώ. Άλλοι φάγαν μπαν για λιγότερα.
Μεγαλυτερη μλκια απ το "εχεις αποδειξεις?" που λες δεν υπάρχει. Πως θα μπορουσα να εχω αποδειξεις οτι ειναι αδιαφορος, εκνευρισμενος με την ΠΑΕ η τζαβελας?Γινεται? Τι εχω τον υπερκοριο? Εσυ οταν βριζεις το Βαγγελα και τη μανα του , η τον Καρυ ως τανακι του χοντρου τι αποδειξεις καταθετεις δηλαδη?
Υγ Ο βλαντο τι αποδειξεις καταθεσε?
Υγ Αμα θες κανεις ανφορα κι οτι πουν οι μοντ. No problem.
Η ζητα και γινε εσυ μπας και με μπαναρεις να σου φύγει τ απωθημενο.
Στάλθηκε από το KOB-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk