Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Ασχετο,αλλα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον προπονητη που εχουμε.Ειμαι πολυ αισιοδοξος για φετος -μακαρι να μη κανω λαθος-.
- painkiller4
Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν υπήρξε καμία μετάδοση του αγώνα ο Τζουριτς έπαιξε καθόλου?
Δεν ξέρω αλλά είναι βέβαιο ότι αν πχ μένει στον πάγκο συνέχεια ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες που έχουν επενδύσει πανω στο δικό του project ίσως ενταθούν και οι φωνές για την αντικατάσταση του οριστικά και αμετάκλητα.
Δεν ξέρω αλλά είναι βέβαιο ότι αν πχ μένει στον πάγκο συνέχεια ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες που έχουν επενδύσει πανω στο δικό του project ίσως ενταθούν και οι φωνές για την αντικατάσταση του οριστικά και αμετάκλητα.
Μπήκε στον τελευταίο πόντο. Νομίζω πως δεν παίζει αντικατάσταση πια, τελείωσαν οι μεταγραφές.painkiller4 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν υπήρξε καμία μετάδοση του αγώνα ο Τζουριτς έπαιξε καθόλου?
Υποθέτω πως θα επιστρέψει όταν κρίνει ο προπονητής πως είναι έτοιμος. Καλύτερα έτσι από το να εκτίθεται και να μην τραβάει η ομάδα.
- painkiller4
Παρελθον ο Τζουριτς. Δυστυχως ηταν το αναμενομενο με ενα βαρυ συμβολαιο που δεν προσφερε τα αναμενομενα μετα τον τραυματισμο του.
Ο Ολλανδος ως αντικαταστατης του βρισκεται να ειναι σε φουλ φορμα και ετσι ειναι καλυτερο για την ομαδα.
Ο Ολλανδος ως αντικαταστατης του βρισκεται να ειναι σε φουλ φορμα και ετσι ειναι καλυτερο για την ομαδα.
Κρίμα δεν μπόρεσε να επανέλθει στο επιθυμητο επίπεδο.
Πως? Δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου στο ρόστερ και το μεταγραφικό παράθυρο νομίζω οτι έχει κλείσει.CCCP έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να παρουμε παικτη?
Eλπιζω να τελειωσαμε τουλαχιστον με τα χαζα πειραματα και του χρονου επιτελους ξανα πιο σοβαρος σχεδιασμος. Τουλαχιστον φενεται να εχει γινει καλη δουλεια τωρα, ο Ολλανδος επιτελους ο παικτης που έπρεπε. Ειμαι αισιοδοξος, υπομονη δουλεια και περιμενουμε το ματς με το γαυρο για να μετρησουμε δυναμεις.
- giwrgos04dex
Δυστυχώς χάσαμε απο τον Παμβοχαϊκό 3-1, (25/16 22/25 25/18 25/22) χωρίς Muagututia.
Τα στατιστικά:
http://hvl-web.dataproject.com/MatchSta ... 065&PID=43
Τα στατιστικά:
http://hvl-web.dataproject.com/MatchSta ... 065&PID=43
Άδεια δόθηκε λέει για υπερατλαντικό ταξίδι στον Μουαγκουτούτια πριν απο δύο κρίσιμα παιχνίδια το ένα μάλιστα νοκ άουτ. Λυπάμαι που απαξιώνεται και κουράζει έτσι αυτή η ομάδα.
Ευτυχώς βγήκε ο διαγώνιος λαχείο. Δύσκολα για τελικούς φέτος, ακόμη πιο δύσκολα για κάποιο τρόπαιο. Το χειρότερο δεν είναι η κακή υποδοχή, αλλά η νοοτροποία και ο κάκιστος σχεδιασμός που καταλίγει σε σαπουνόπερες τύπου γκόμεζ και Τζούριτς.
Σε τρείς μήνες, ξήλωμα όλα πάλι.
Ευτυχώς βγήκε ο διαγώνιος λαχείο. Δύσκολα για τελικούς φέτος, ακόμη πιο δύσκολα για κάποιο τρόπαιο. Το χειρότερο δεν είναι η κακή υποδοχή, αλλά η νοοτροποία και ο κάκιστος σχεδιασμός που καταλίγει σε σαπουνόπερες τύπου γκόμεζ και Τζούριτς.
Σε τρείς μήνες, ξήλωμα όλα πάλι.
Ρε άνθρωπε, παντρευόταν ο αδερφός του, το να λείπει αυτή την περίοδο ήταν προϋπόθεση για να υπογράψει,την Τετάρτη θα είναι παρών.
Ήρθε δηλαδή για 3 μήνες με την προυπόθεση να λείψει και απο 2 σημαντικούς αγώνες... Μετά απο 15 ώρες ταξίδι με ανταπόκριση, θα δούμε τι θα μπορεί να προσφέρει.obanebane έγραψε:Ρε άνθρωπε, παντρευόταν ο αδερφός του, το να λείπει αυτή την περίοδο ήταν προϋπόθεση για να υπογράψει,την Τετάρτη θα είναι παρών.
Έτσι περιμένεις να φτιάξεις πιστό κοινό 2-3.000? Όταν ουσιαστικά φτιάχνεις ομάδα για 5-6 αγώνες στο τέλος, έτσι θα συμπεριφέρεται και ο κόσμος. Οι περισσότεροι έχουν ήδη φύγει. Σε κάθε παιχνίδι είμαστε και λιγότεροι, σε κάθε ντέρμπι και λιγότεροι.
Από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια, σημαίνει ότι κάτι δε γίνεται σωστά,δε μπορούμε όμως να ισχυριστούμε ότι δεν προσπαθούν για το καλύτερο.
Επιμένω ότι αυτήν τη στιγμή η ομάδα αν παραμείνει υγιής,θα παίξει στα ίσα το πρωτάθλημα.
Την Τετάρτη θα κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα είτε παίξει είτε δεν παίξει ο Αμερικάνος.
Επιμένω ότι αυτήν τη στιγμή η ομάδα αν παραμείνει υγιής,θα παίξει στα ίσα το πρωτάθλημα.
Την Τετάρτη θα κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα είτε παίξει είτε δεν παίξει ο Αμερικάνος.
Τελικά όντως κερδίσαμε με 3-0 σετ τον βάζελο και προκριθήκαμε στα ημιτελικά.