22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από plato6 »

Isaak the Greek έγραψε:Kωστα , την πατησαμε μια φορα με τον Σερτζιο....Ας μη κανουμε και δευτερη γκαφα :mrgreen:

Περιμενω εξελιξεις αν και ολα δειχνουν πως οδευει προς την πορτα της εξοδου.Παντως η φανελα με το νουμερο 22 και το ονομα του θα βρισκεται στη ντουλαπα μου για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο κακία για τον Βερόν.

Αυτό που πρέπει να μας μείνει από αυτόν τον παίχτη είναι αυτό που έγραψε ο αδερφός Isaak .

για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.

Αυτά τίποτα άλλο.καλή συνέχεια στην καριέρα του.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

θα μου θυμιζης παντα μια νεα εποχη, οπως λενε και οι αλλοι... εισουν το μετρο ωστε να καταλαβω οτι η ομαδα ανεβηκε ενα επιπεδο απο τα μαυρα χρονια... καλη συνεχεια Ματιας...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Και όμως εγώ θα τον ήθελα, μας λείπουν οι κάθετες πάσες φέτος. Ελπίζω να τον αντικαταστήσουμε με κάτι καλύτερο. Καλή επιτυχία όπου και αν πας (βέβαια δε νομίζω να καταλαβαίνεις ελληνικά αλλά δεν πειράζει)!!!

Νούμερο 22: ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρρρρρρρρικάρντο Ματίας.... ΒΕΡΟΝ (όλε)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

plato6 έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:Kωστα , την πατησαμε μια φορα με τον Σερτζιο....Ας μη κανουμε και δευτερη γκαφα :mrgreen:

Περιμενω εξελιξεις αν και ολα δειχνουν πως οδευει προς την πορτα της εξοδου.Παντως η φανελα με το νουμερο 22 και το ονομα του θα βρισκεται στη ντουλαπα μου για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο κακία για τον Βερόν.

Αυτό που πρέπει να μας μείνει από αυτόν τον παίχτη είναι αυτό που έγραψε ο αδερφός Isaak .

για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.

Αυτά τίποτα άλλο.καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Πάρτε να έχτε και οι δυο σας...++++++++++++++++++++++++++++++Χ4=πολλά...
Άβαταρ μέλους
nasostriumph

Δημοσίευση από nasostriumph »

Θέμα προσωπικό του Σάντος με τον Βερόν, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Άλλωστε ο Πορτογάλος έχει αποδείξει πως όποιος δουλεύει, τον ανταμείβει (βλέπε περίπτωση Μπακαγιόκο που πλακώθηκαν, Αραμπατζή κτλ) Αυτά που ακούω είναι πως δεν δουλεύει στις προπονήσεις και απο την στιγμή που προέκυψε ανταγωνισμός, σήκωσε τα χέρια ψηλά και το παράτησε.
Πάντως ο Βερόν, θα συμφωνήσω πως ανήκει στην ομάδα των παικτών που ανέβασαν τον ΠΑΟΚ στο σημερινό επίπεδο. Ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στην μεσαία γραμμή και έδωσε την ηρεμία στην μεσαία γραμμή, με την απλότητα του παιχνιδιού του. Και φυσικά, όπως είπε και ο Pegasus θα μας λείψει η εκφώνηση του την τούμπα : ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡικάντο Βερόν !!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δεν περίμενα την φετινή εξέλιξη! Αν είναι να φύγει ας πάει κάπου μακριά, όχι αντίπαλος!
Καλή επιτυχία, όπου και αν πας ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡικάρντο!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

O Βερόν ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟΚ. Ποτε δεν ειναι αργα για καποιες αμοιβαιες εξηγησεις. Ο Σαντος εδειξε και περυσι, στην περιπτωση του Μπακαγιοκο, οτι δεν κραταει κακιες και οτι αν ο παικτης του συμμορφωθει δεν βαζει το προπονητικο του εγω πανω απο την ομαδα. Ας επιχειρηθει να γινει κατι παρομοιο και με τον Βερόν.

Η ομαδα εχει μεινει με δυο ποιοτικοτα αμυντικα χαφ, τον παικταρα και τον Βιτολο. Απειλειται επιστροφη Μπαλαφα, ενω διαθετουμε τον Βερόν. Αν δηλαδη, ω μη γενοιτο, αντιμετωπισει καποιο προβλημα ο παικταρας ή ο Βιτολο, τοτε θα παρει την θεση τους ο Μπαλαφας? Θα ειναι κριμα και θα ειναι πισωγυρισμα.
kos

Δημοσίευση από kos »

θα ηταν ευχης εργο γιατι ο ανθρωπος ειναι παικταρας αλλα δεν νομιζω να υπαρχει διαθεση απο την ομαδα για κατι τετοιο.
παντως εχω την εντυπωση οτι αν τραυματιστει καποιος απο τους βιτολο γκαρσια ο σαντος θα προτιμησει να γυρισει το συστημα και να παιξει με 2 8αρια ή με τον ρομβο που τοσο γουσταρει παρα να βαλει μπαλαφα ή αμπου.
θα παιξει με εναν κοφτη.
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

Hideguti έγραψε:O Βερόν ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟΚ. Ποτε δεν ειναι αργα για καποιες αμοιβαιες εξηγησεις. Ο Σαντος εδειξε και περυσι, στην περιπτωση του Μπακαγιοκο, οτι δεν κραταει κακιες και οτι αν ο παικτης του συμμορφωθει δεν βαζει το προπονητικο του εγω πανω απο την ομαδα. Ας επιχειρηθει να γινει κατι παρομοιο και με τον Βερόν.

Η ομαδα εχει μεινει με δυο ποιοτικοτα αμυντικα χαφ, τον παικταρα και τον Βιτολο. Απειλειται επιστροφη Μπαλαφα, ενω διαθετουμε τον Βερόν. Αν δηλαδη, ω μη γενοιτο, αντιμετωπισει καποιο προβλημα ο παικταρας ή ο Βιτολο, τοτε θα παρει την θεση τους ο Μπαλαφας? Θα ειναι κριμα και θα ειναι πισωγυρισμα.
ποιος Veron ρε παιδιά είπαμε από εδώ και πέρα η ομάδα θα πρέπει να έχει αθλητές μέσα και όχι περιπατητές καλός ο Veron αλλα με το πρόβλημα της ταχύτητας και της αντοχής δεν μπορεί να παίξει σε επίπεδο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εσυ προτιμας δηλαδη να εχεις τον Μπαλαφα στο ροστερ αντι του Βερον?
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Άσχετε Ούγγρε, συγκρίνεις τον Μπαλάφα με κάποιον Βερόν;

Ο Βερόν ποτέ δεν δέχτηκε να γίνει παγκίτης, οπότε προτίμησε να γίνει εξεδρίτης. Πλέον είναι πολύ αργά για δάκρυα. Όσο πιο νωρίς και όσο πιο πολιτισμένα γίνει η μετακίνηση του τόσο καλύτερα για όλους μας. Πάντως, προσέφερε στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ, και να τον βρίζουμε, να τον ειρωνευόμαστε κλπ. είναι τεράστια μαλακία, αντίστοιχη αυτών που κάνουν τα σκου στους δικούς τους πρώην ήρωες.
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

Hideguti έγραψε:Εσυ προτιμας δηλαδη να εχεις τον Μπαλαφα στο ροστερ αντι του Βερον?
καλός χρυσός μπαλαδόρος και μάγος θα έλεγα με την μπάλα στα πόδια και από τους ποιο έξυπνους παίχτες που περάσανε από τον ΠΑΟΚ αλλα όταν δεν έχει συμπαίκτη διπλα του στον ανοιχτό χώρο ο ταραλίδης φαίνεται ο ΚΑΚA βασικά για εμενα ο Veron είναι όπως θα είναι ο Πίρλο στα 35 36 θα ήθελες τον Πίρλο σε τέτοια ηλικία?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Hideguti έγραψε: Απειλειται επιστροφη Μπαλαφα, ενω διαθετουμε τον Βερόν.
:lol: :lol: :lol: the return of the nightmare
Υ.Γ. Αν και όταν φύγει ο Βερόν (και ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι γιατί όλο τον αποχαιρετάμε και όλο εδώ είναι) θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει σε κάποια συνέντευξη...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κρίμα που φεύγει..
Το ονομα του συνδέθηκε με την αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τα βρήκε με καμμιά ομάδα ή ακόμα...???

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”