Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Αποδείξεις στο χόρτο αλλά εμείς πρέπει να είμαστε γροθιά μαζί τους, και η αποθέωση η το κράξιμο στο τέλος όχι πριν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγώ γενικώς κωλώνω πολύ όταν πολλές μονάδες σε ένα ρόστερ μετράνε ή αξιολογούντε πολύ παραπάνω απότι ο προπονητής.... ή αντίστροφα δεν εκτιμάτε η δουλειά του προπονητή όσο το "όνομα" των ποδοσφαιριστών..... ανεξαρτήτως πόσο (πρακτικά) καλός προπονητής είναι και εξηγήθηκα.....Mīngus έγραψε:Στα ίσα και με το χέρι στην καρδιά, δεν σας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το γεγονός ότι έχουμε τέτοιο ποιοτικό ρόστερ και το διαχειρίζεται αυτός ο προπονητής; Χωρίς μα και μου, μόνο αυτό.
paokpool έγραψε:.....μακάρι να μπορέσει να διαχειριστεί πλέων την φάση και να συνδέσει το όνομα του, όντως με το καλύτερο ρόστερ που είχαμε ever.... Είναι δύσκολο κακά τα ψέματα για έναν προπονητή που δεν είχε ποτέ να διαχειριστεί τόση ποικιλία ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Εύχομαι να μην το γυρίσει ντίβα όπως κάνουν αρκετοί σε τέτοια φάση για να φτιάξουν το ίδιο τους προφίλ. Με αυτό το ρόστερ ο Σάντος, με την ψυχραιμία και την εμπειρία του θα έκαμνε πλάκα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πάνω σε αυτό.
Μακάρι να τον φωτήσει ο Θεός να του βγούνε όλες ή περισσότερες οι κινήσεις, να ξεκινήσει με ένα ωραίο σερί που θα βοηθήσει σίγουρα και σε αυτόν να πάρει τα πάνω του.
Κάτι ενδιάμεσο παντώς δεν θα υπάρξει.... ή θα σηκώσουμε κούπα / κούπες ή θα φύγει βράδυ.
- P.A.O.K.jim
Δεν πιστεύω οτι φταίει ο Λουτσεσκου για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας γιατί είναι ίδια απο πέρυσι μετά τον τελικό και δεν μπόρεσε κανείς να την βελτιώσει ούτε ο Ιβιτς ούτε ο Στανογιεβιτς ούτε κι ο Λουτσέσκου έχει κάνει μέχρι τώρα κάτι.
Ισως με την είσοδο των μεταγραφών να δούμε κάποια βελτίωση, θέλει λίγο χρόνο όμως αυτό, α και θετική ενέργεια/σκέψη
Μακάρι να ξεκινήσει να φαίνεται απο την επόμενη αγωνιστική η ανάκαμψη της ομάδας και να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα

Ισως με την είσοδο των μεταγραφών να δούμε κάποια βελτίωση, θέλει λίγο χρόνο όμως αυτό, α και θετική ενέργεια/σκέψη

Μακάρι να ξεκινήσει να φαίνεται απο την επόμενη αγωνιστική η ανάκαμψη της ομάδας και να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα

Εννοειται μινγκους. Εχει δικιο κ σ'αυτο που λεει ο πουλ..
Υ.Γ. Jairo, το "αλα καρτ" (κ τα οσα "οξυμωρα" το συνοδεύουν) ανελυσα κ καυτηριασα.
Οχι τη γνωμη σου αυτη καθεαυτή.
Ειμαι υπέρμαχος του να ακουγονται ολες, αρκει ναναι τεκμηριωμενες και κυριως να διέπονται απο συνεπεια.
Υ.Γ. Jairo, το "αλα καρτ" (κ τα οσα "οξυμωρα" το συνοδεύουν) ανελυσα κ καυτηριασα.
Οχι τη γνωμη σου αυτη καθεαυτή.
Ειμαι υπέρμαχος του να ακουγονται ολες, αρκει ναναι τεκμηριωμενες και κυριως να διέπονται απο συνεπεια.
Παίδες νταηλικι ΔΕΝ θα στηθεί θέμα προπονητή.
Έχουμε προπονητή και θα κριθεί μετά από σεβαστό χρονικό διάστημα και μετά από σοβαρό αριθμό αγωνων Ή από τους αμέσως υπεύθυνους στην παε Ή αν είναι ΤΟΣΟ άχρηστος όσο η ο Στανογεβιτς, όχι μεσα σ ένα μηνα επειδή η κομπλεξουπολη δε γουστάρει τη μούρη του
Έχουμε προπονητή και θα κριθεί μετά από σεβαστό χρονικό διάστημα και μετά από σοβαρό αριθμό αγωνων Ή από τους αμέσως υπεύθυνους στην παε Ή αν είναι ΤΟΣΟ άχρηστος όσο η ο Στανογεβιτς, όχι μεσα σ ένα μηνα επειδή η κομπλεξουπολη δε γουστάρει τη μούρη του
- Dinos_Liverpool
Καλά, ρε συ Ζάιρο, που κατάλαβες ότι το λέει για σένα; Ήμαρτον! Και τι νταηλίκι πουλάει ο Ρέιν; Δεν είμαστε καλά!
Το "κομπλεξούπολη", πάντως Ρέιν, και η γενίκευση μιας αρρωστημένης αντίληψης από μιά μειοψηφική μερίδα του κόσμου είναι αστοχότατος χαρακτηρισμός!
Κομπλεξικοί είναι όλοι αυτοί που πατούσανε και πατάνε πάνω μου, εδώ και δεκάδες χρόνια, μην τυχόν και με δουν εκεί που αξίζω: από πάνω τους. Το ότι δεν τους γουστάρω ούτε να τους βλέπω δεν με καθιστά κάτοικο κομπλεξούπολης. Ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε κοινωνικά. Ρίχνουν τα πάντα στην Αθήνα και σε μένα κανένα κοκκαλάκι ενίοτε! Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου!
Ναι, ο κόσμος δεν έχει υπομονή και δρα παρορμητικά πολύ συχνά. Αυτό σημαίνει " κομπλεξούπολη";
Το "κομπλεξούπολη", πάντως Ρέιν, και η γενίκευση μιας αρρωστημένης αντίληψης από μιά μειοψηφική μερίδα του κόσμου είναι αστοχότατος χαρακτηρισμός!
Κομπλεξικοί είναι όλοι αυτοί που πατούσανε και πατάνε πάνω μου, εδώ και δεκάδες χρόνια, μην τυχόν και με δουν εκεί που αξίζω: από πάνω τους. Το ότι δεν τους γουστάρω ούτε να τους βλέπω δεν με καθιστά κάτοικο κομπλεξούπολης. Ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε κοινωνικά. Ρίχνουν τα πάντα στην Αθήνα και σε μένα κανένα κοκκαλάκι ενίοτε! Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου!
Ναι, ο κόσμος δεν έχει υπομονή και δρα παρορμητικά πολύ συχνά. Αυτό σημαίνει " κομπλεξούπολη";
Εγώ δεν θα δείξω καμία ανοχή σε κανέναν Λουτσέσκου. Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται από πουθενά. Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω είναι απογοητευτικό και η απογοήτευση μου μεγαλώνει κάθε μέρα πιό πολύ.
Και επιτέλους από τον Μπόλονι και μετά δεν έχουμε δει προπονητή στον ΠΑΟΚ. Μια μέρα πριν αναλάβει ο Σαββίδης τον διώξανε με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο (για την ομάδα, όχι για τον Μπόλονι) και από τότε έχει πληρωθεί από τον ΠΑΟΚ ο κάθε πικραμένος. Κουτσοί στραβοί, ελάτε να πληρωθείτε είμαστε.
Βλεπουμε άλλωστε και που βρίσκονται και τι κάνουν όλες αυτές οι "αλεπούδες" που φέραμε κατά καιρούς. Και τον Λουτσέσκου από τον Πανόπουλο τον φέραμε, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι σαν οργανισμός να προσελκύσουμε και να εντάξουμε κάποιον σοβαρό προπονητή.
Και επιτέλους από τον Μπόλονι και μετά δεν έχουμε δει προπονητή στον ΠΑΟΚ. Μια μέρα πριν αναλάβει ο Σαββίδης τον διώξανε με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο (για την ομάδα, όχι για τον Μπόλονι) και από τότε έχει πληρωθεί από τον ΠΑΟΚ ο κάθε πικραμένος. Κουτσοί στραβοί, ελάτε να πληρωθείτε είμαστε.
Βλεπουμε άλλωστε και που βρίσκονται και τι κάνουν όλες αυτές οι "αλεπούδες" που φέραμε κατά καιρούς. Και τον Λουτσέσκου από τον Πανόπουλο τον φέραμε, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι σαν οργανισμός να προσελκύσουμε και να εντάξουμε κάποιον σοβαρό προπονητή.
++++++++++rainmaker έγραψε:Παίδες νταηλικι ΔΕΝ θα στηθεί θέμα προπονητή.
- potamda
- Bet Guru 2023
Οι περισσότεροι δεν έχουν διαβάσει το βιογραφικό του και νομίζουν ότι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ξάνθη.
Δεν λέω ότι έχει εμπειρίες από τρομερά πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε και εντελώς την πορεία του.
Έχει πάρει 3-4 κύπελλα, έχει κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραπίντ, έχει υπάρξει προπονητής εθνικής Ρουμανίας, έχει εμπειρία από Εμιράτα.
Αν και δεν ήμουν καθόλου υπέρ της επιλογής του, από εδώ και πέρα όλα στο χορτάρι...
Δεν λέω ότι έχει εμπειρίες από τρομερά πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε και εντελώς την πορεία του.
Έχει πάρει 3-4 κύπελλα, έχει κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραπίντ, έχει υπάρξει προπονητής εθνικής Ρουμανίας, έχει εμπειρία από Εμιράτα.
Αν και δεν ήμουν καθόλου υπέρ της επιλογής του, από εδώ και πέρα όλα στο χορτάρι...
Mα στο χορταρι αποκλειστηκε απο τους ψαραδες,εφερε Χ με την σουβλακερι και εφαγε ντορτι απο το τσιπουραδικο...
- potamda
- Bet Guru 2023
Δεν μπορεί να κριθεί σε 20 μέρες που ανέλαβε μια καμένη ομάδα που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Για κάποιες επιλογές του σ' αυτά τα παιχνίδια του ασκήθηκε κριτική (δικαίως), αλλά δεν είναι δείγμα ικανό.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη λύση, μόνο ηρεμία και στήριξη στην ομάδα. Αν φανεί στην πορεία ότι δεν το κατέχει το ξανασυζητάμε. Δε γίνεται όμως, ο προπονητής να είναι συνέχεια στην πρίζα.
Για κάποιες επιλογές του σ' αυτά τα παιχνίδια του ασκήθηκε κριτική (δικαίως), αλλά δεν είναι δείγμα ικανό.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη λύση, μόνο ηρεμία και στήριξη στην ομάδα. Αν φανεί στην πορεία ότι δεν το κατέχει το ξανασυζητάμε. Δε γίνεται όμως, ο προπονητής να είναι συνέχεια στην πρίζα.
- Sick Bastard
Για να δούμε αν κατάλαβα καλά.
Είπε ότι θα κάνει η ομάδα μία μίνι προετοιμασία.
Κι έγιναν διπλές προπονήσεις.
Και στο καπάκι ένα φιλικό.
Και κατέβασε μια ομάδα που μάλλον δεν θα ξαναπαίξει ποτέ μαζί
Κι έχασε με 4αρα όπως πέρυσι χάσαμε στη Δράμα
πάνω κάτω αυτά δεν έγιναν;
Είπε ότι θα κάνει η ομάδα μία μίνι προετοιμασία.
Κι έγιναν διπλές προπονήσεις.
Και στο καπάκι ένα φιλικό.
Και κατέβασε μια ομάδα που μάλλον δεν θα ξαναπαίξει ποτέ μαζί
Κι έχασε με 4αρα όπως πέρυσι χάσαμε στη Δράμα
πάνω κάτω αυτά δεν έγιναν;
Δεν φταίει για την εικόνα αλλα κ ωραίο ποδοσφαιρο δεν περιμένουμε να δούμε . Καμία ομάδα του δεν έπαιξε κ δεν πρόκειται να παίξει. Σοβαρός προπονητής δεν αναλαμβάνει τωρα κ σοβαρές ομάδες δεν ψάχνουν τωρα, υπομονή. Κάποιος μίλησε για Μπόλονι, δάσκαλος πραγματικός σύμφωνα κ με την παραδοχή πολλών παικτών. Ο κλαους τον ανέφερε σε πολλές συνέντευξεις
O Στανόγιεβιτς έφυγε όμως με ενεργητικό σε επίσημα ματς μια νίκη και μια ισοπαλία. Μπορεί να είναι κακός προπονητής, μπορεί να μην έκανε καλή προετοιμασία, αλλά εφόσον κρίθηκε αυστηρά από την παε δεν είναι καθόλου παρανοϊκό ο καθένας μετά να κρίνει αυστηρά το Λουτσέσκου, ο οποίος εξαρχής είναι ένα πρόσωπο μη αρεστό από σεβαστό κομμάτι του κόσμου και ήρθε με την αύρα του γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και του ΠΑΟΚ.simba έγραψε:Jairo, τονισα το "αλα καρτ"...
Απ'οσους στηριζουν το "θεσμο" ορκισμενα, εκτος αν ερθει κανενας αντικαταστατης ή καποιος που δε γουσταρουμε..
Απ'οσους, στηριζαν τον Στανο με τα μπουνια και δεν την επεφταν (σωστα) μονο σε απαξιωσεις και ειρωνειες εις βαρος του (ή σε αφορισμους στα 2 φιλικα), αλλα και σε απλες κριτικες.
Δν ειναι παρανοικο να διαβαζεις τωρα τους ιδιους (και εσενα), να επιδιδονται σε αντιστοιχες απαξιωσεις (κ μαλιστα με αφορμη ενα φιλικο, παροτι σωστα αντιδρουσαν(με) στους αφορισμους για τα 2 φιλικα επι Στανο)?
Δεν ειναι ακομη πιο παρανοικο, αυτο να γινεται για την προσωπικη/1η επιλογη Μιχελ στο θεμα προπονητη, απο φιλους που δε δεχονται την παραμικρη κριτικη για Μιχελ και τον στηριζουν/αποθεωνουν σε καθε ευκαιρια?
E, νταξ, λιγο μπαστα με το "κατα το δοκουν"...