11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Δεν ξέρω αν το χω ξαναγράψει, το έχω όμως ξαναπεί πολλές φορές σε συζητήσεις με συνοπαδούς, πως νομίζω ότι ο Ταζ μας έχει μέσα του φυτεμένη μια ιδιαίτερη πυξίδα, η οποία δείχνει προφανώς πάντα προς την αντίπαλη περιοχή...
Προσωπικά τέτοιοι επιθετικοί μου αρέσουν, ειδικά όταν έχουν ταχύτητα, έκρηξη και μεγάλη ικανότητα στο 1vs1...
Αυτό είναι χρήσιμο όταν κυνηγάμε απεγνωσμένα ένα γκολ, ιδίως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού...Όταν όμως το σύστημα "χρειάζεται" τους εξτρέμ σε πιο σύνθετο ρόλο απ τον παραπάνω, τότε δεν φτάνει για να βγάζουν 90 λεπτά!!
Θεωρώ ότι τελικά πάει για πώληση και αντικατάσταση, έως το τέλος του καλοκαιριού, αν δεν δοκιμαστεί σαν φορ...
Εκτιμώ, ειδικά λόγω του ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, ότι θα είναι πολυτέλεια να παραμείνει ως άλλος Σόλσκιαερ...
Ίδωμεν...
Προσωπικά τέτοιοι επιθετικοί μου αρέσουν, ειδικά όταν έχουν ταχύτητα, έκρηξη και μεγάλη ικανότητα στο 1vs1...
Αυτό είναι χρήσιμο όταν κυνηγάμε απεγνωσμένα ένα γκολ, ιδίως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού...Όταν όμως το σύστημα "χρειάζεται" τους εξτρέμ σε πιο σύνθετο ρόλο απ τον παραπάνω, τότε δεν φτάνει για να βγάζουν 90 λεπτά!!
Θεωρώ ότι τελικά πάει για πώληση και αντικατάσταση, έως το τέλος του καλοκαιριού, αν δεν δοκιμαστεί σαν φορ...
Εκτιμώ, ειδικά λόγω του ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, ότι θα είναι πολυτέλεια να παραμείνει ως άλλος Σόλσκιαερ...
Ίδωμεν...
- desperando
- Επικοινωνία:
Εχθές πάλι σε δύο φάσεις άφησε τελείως εκτεθειμένο τον Μάτος.
- Sick Bastard
Αν είναι να τον κρατήσουν, ας τον βάλουν επιθετικό, να μην ενοχλεί κανέναν απ τους δικούς μας, να κάνει ότι θέλει πάνω κάτω κι όλο και καμιά 10αρια γκολ θα τα βάλει. 

- sourmenetes
- Moderator
Ισχυει.ισως με αντελινο να συνθεσουν καλο διδυμο.skalon έγραψε:Στην ίδια πλευρά με το Μάτος, δεν πάει... Θα τους πάρουν χαμπάρι και θα παίζουν όλο από εκεί.
Όταν πήγε απέναντι ήταν πολύ καλός. Οι 2-3 καλές προσπάθειες της ομάδας (και το γκολ) από δικές του ενέργειες εκεί αριστερά έγιναν.
- Mutasevic
γιανα καθαριζει τα ματς μετα χωρια που στηνουν λεωφορεια πισω μια χαρα θακανει δουλεια λογικα ομως πρεπει να μεινει η μονο αυτος η μονο ο παρανοικος σεξοΦαραω λογω ελλειψης θεσεων ξενων

Μονο εγω τον θελω ως game changer φαση μπισεσβαρ? Δηλαδη να μπαινει στο 70 και να τρεχει σαν παλαβος και να κολλαει κανα παστελι?
Δεν ειναι για βασικος ετσι οπως εχει στησει την ομαδα ο λουτσεσκου, χρειαζομαστε πιο κοντρολαρισμενο εξτρεμ. Ιδανικο σεναριο για μενα ειναι να ερθει μπακ απροσπελαστο και να παει ο βιερινια μπροστα. Αυτα περι ηλικιας μονο ως αστειο τα εκλαμβανω λες και παιζουμε στην μπουντεσλιγκα. Μπροστα απο ματος αν μπορουσε να ερθει ενας λουκας η ακομα και ο ιδιος τοτε ναι θα ελεγα πως ειμαστε πρωτο φαβορι για πρωταθλημα
Δεν ειναι για βασικος ετσι οπως εχει στησει την ομαδα ο λουτσεσκου, χρειαζομαστε πιο κοντρολαρισμενο εξτρεμ. Ιδανικο σεναριο για μενα ειναι να ερθει μπακ απροσπελαστο και να παει ο βιερινια μπροστα. Αυτα περι ηλικιας μονο ως αστειο τα εκλαμβανω λες και παιζουμε στην μπουντεσλιγκα. Μπροστα απο ματος αν μπορουσε να ερθει ενας λουκας η ακομα και ο ιδιος τοτε ναι θα ελεγα πως ειμαστε πρωτο φαβορι για πρωταθλημα
Πωπω αυτό το άχαστο στο τέλος το ένιωσα σαν μαχαιριά στην παραμονή του στην ομάδα. Νομίζω και ο ίδιος. Είναι φανερό πως δεν είναι καλά. Ίσως ήδη τα μηνύματα για αυτόν να είναι δυσοίωνα.Dimg4 έγραψε:Μονο εγω τον θελω ως game changer φαση μπισεσβαρ? Δηλαδη να μπαινει στο 70 και να τρεχει σαν παλαβος και να κολλαει κανα παστελι?
- ΑποστόληςΑ
Βιάζεστε να κρεμάσετε έναν παίκτη που έχει παίξει μόλις 2 ημίχρονα. Πέρυσι ήταν εκτός ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου. Δώστε του μια ευκαιρία να προσαρμοστεί πρώτα.
Αποστόλη, εγώ να μείνει θέλω. Λατρεύω Ταζ. Απλά έχει πολύ λίγο χρόνο να πείσει έναν προπονητή που βάζει σε δεύτερη μοίρα τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του παίκτη και δίνει μεγάλη σημασία σε αυτά που δεν έχει τόσο αναπτυγμένα. Επίσης δεν ανήκει στον περσινό, δοκιμασμένο κορμό. Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ατομικής διάκρισης που πέφτει στα πόδια του. Σήμερα απέτυχε πλήρως σε αυτη του την επιτακτική ανάγκη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Βιάζεστε να κρεμάσετε έναν παίκτη που έχει παίξει μόλις 2 ημίχρονα. Πέρυσι ήταν εκτός ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου. Δώστε του μια ευκαιρία να προσαρμοστεί πρώτα.
Χτες δεν έλεγαν ότι δε θα παίξει;
Δημιουργούν θέματα εκ του μη όντως;
SM-G965F
SM-G965F
καλα μετα την δηλωση ,οτι πρεπει να παρουμε μια αποφαση και τετοια .. μαλλον θα φυγει..
Σαν φορ έπαιξε όμως, επειδή δεν έπαιξε ο Πρίγιο...Όχι σαν εξτρέμ...pilotos έγραψε:Χτες δεν έλεγαν ότι δε θα παίξει;
SM-G965F

Ο Σπανος εχει ζητησει δανεικο το Ουαρντα 'η τον Ταζ, ελπιζω να μην παει και αλλος στον ατρομητο
Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίρνει κάτι παραπάνω από 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα κάνει τόσο λάθος και αψυχολόγητη κίνηση. Έχεις όλο το τέρμα μπροστά σου και επιλέγεις όχι μόνο λάθος γωνία, αλλά δε δίνεις ούτε το απαραίτητο ύψος ούτε καν την απαραίτητη δύναμη στη μπάλα.
Η ομάδα έχει πάρα πολλές μεσοεπιθετικές λύσεις και δυστυχώς δε βλέπω να μένεις παρ΄όλο που περιμένα να γυρίσεις και να μείνεις.
Η ομάδα έχει πάρα πολλές μεσοεπιθετικές λύσεις και δυστυχώς δε βλέπω να μένεις παρ΄όλο που περιμένα να γυρίσεις και να μείνεις.