21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:Θα επαναληφθω, αλλά αξίζει... Είδες να κάνει κίνηση κανένας; σε ποιον να δώσει;
Στρατιωτακια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα έπαιζαν σήμερα μπροστά

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι κινηση βρε πιλοτε μου ο ανθρωπος με το ανεμελο τρεξιμο του θυμιζε τη χαιντι στους τιτλους αρχης που ετρεχε με την ασπρουλα...απαραδεκτη συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο σημερα...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε: Υ.Γ Pisa σοβαρα θες να δουμε τι εφερε συνολικα ο Φρανκ?
Ντάξει δεν αμφέβαλλα ότι ειδικά εσένα δεν σου έκανε ούτε ο Φρανκ, ε λοιπόν Μπίσεβαρ Τζάλμα και Τιάμ είναι η εναλλακτική σου, δηλαδή προτάσεις ματαντζαραίων..άλλοι θα βγούνε Κάνιας, κι άλλοι Τζάλμα, αν παραμαζευτούν οι Τζαλμάδες βλέπεις τι γίνεται.
Για πες έναν κακό παίκτη ή μη αθληταρά ή μη γρήγορο που έφερε ο Φρανκ, αν θυμάμαι καλά ο Όλσεν μόνο δεν έπιασε και φεύγοντας από δω έκανε παπάδες...πες μου κ εσύ τι θυμάσαι
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

===> pilotos

Αυτό ακριβώς... +++++++++++++++++ μη τα ισοπεδώνουμε και όλα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Παρ 04 Νοέμ 2016, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

@Sera4
Ισχύει κι όχι μόνο σήμερα. Αλλά δεν είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος.
Επίσης εγώ στο ύφος του, διακρίνω έναν τύπο που μπαίνει μέσα να κάνει χαβαλέ. Με την τσιχλιτσα του, με τουπέ κλπ κλπ.
Δεν είναι απαραίτητο και όλο αυτό, αλλά παραδειχνει χαλαρός, 0 άγχος

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pisakaipoupoula έγραψε:
joshua έγραψε: Υ.Γ Pisa σοβαρα θες να δουμε τι εφερε συνολικα ο Φρανκ?
Ντάξει δεν αμφέβαλλα ότι ειδικά εσένα δεν σου έκανε ούτε ο Φρανκ, ε λοιπόν Μπίσεβαρ Τζάλμα και Τιάμ είναι η εναλλακτική σου, δηλαδή προτάσεις ματαντζαραίων..άλλοι θα βγούνε Κάνιας, κι άλλοι Τζάλμα, αν παραμαζευτούν οι Τζαλμάδες βλέπεις τι γίνεται.
Για πες έναν κακό παίκτη ή μη αθληταρά ή μη γρήγορο που έφερε ο Φρανκ, αν θυμάμαι καλά ο Όλσεν μόνο δεν έπιασε και φεύγοντας από δω έκανε παπάδες...πες μου κ εσύ τι θυμάσαι
Βρε παλικαρι μου απο 11 νομιζω παικτες ενας Γκαρυ εχει μεινει να παλευει μαζι με τον Τσιμιροτ και μου νοσταλγεις τον Φρανκ? Σου ελειψε ο Σαμπο,ο Αντονις,ο Ζαιρο,η σε εχει θαμπωσει ο Λεοβατς? Μηπως ο γκουρου της προπονητικης ο Τουντορ? Ακομα και οι Χατζη,Βελλιδης κατα δηλωση του επιλογες του ηταν.Ο Βρυζας τοτε με Μακ,Βιερινια,Λουκας μονο θα επρεπε να μπει στο πανθεον των ΤΔ.Ασε με τωρα που το προβλημα ειναι η φυγη του Αρνεσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 04 Νοέμ 2016, 07:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάει κ αυτός;

Τεμπέλης ναι,δεν μαρκάρει συμφωνώ,αλλά τον πετάς μέσα με έναν Κλάους που κάνει κινήσεις σέντερ φορ επιπέδου Α Τοπικού,έναν Γκάρι που σήμερα δεν κουνιόταν και τον Μυστακίδη να παλεύει μόνος του.Ε δεν γίνεται.

Οπότε τράβηγμα στο αυτί,γιατί είναι όντως τεμπέλης,αλλά κακός παίκτης όχι.Τουλάχιστον όχι χειρότερος από αυτούς που τον πλαισιώνουν.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Καλός για 5Χ5.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:Θα επαναληφθω, αλλά αξίζει... Είδες να κάνει κίνηση κανένας; σε ποιον να δώσει;
Στρατιωτακια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα έπαιζαν σήμερα μπροστά
+1
Αυτό είναι ένα ελαφρυντικό που έχει ο Bis. Για να τον εκμεταλλευτείς πρέπει να υπάρχει η κάθετη κίνηση. Δυστυχώς ο Μυστα έπαιζε πολύ πίσω ο δε Rodrigues ήταν κλεισμένος καλά. Το κακό μ' αυτόν είναι ότι αν δεν κάνει τις μπαλιές για τις οποίες παίζει δεν έχει ρόλο στην ομάδα. Κάτι σαν τον Αθανασιάδη που αν δεν σκοράρει είναι άφαντος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω είδα οτι κ παλι δεν κρύβεται αλλα να κανει ενα δυο με τον γκαρι που την έχανε μονος του η με τον κλαους που για να κανει κοντρόλ χρειάζεται πέντε προσπάθειες

Ευχαριστημενος δεν ειμαι βεβαια
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έτσι..Τρεις φορές πήγε για συνεργασία με τον Γκάρι που σκόνταφτε μόνος του και άλλες δύο με τον Κλάους που τέντωσε το πόδι του σαν υπερήλικας που παίζει ρακέτες στην θάλασσα στην εκδρομή με το ΚΑΠΗ.

Ένας είναι που μπορεί να κουβαλήσει μπάλα,ας τον θάψουμε κ αυτόν.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μια χαρα ειναι ο μπισεσβαρ..

ΟΤαν κουβαλαει την μπαλα αλλα κανενας δεν κανει κινηση τι να το κανω..

Χθες απο την μεση και μπροστα ολοι ηταν αγαλματα.

Κινηση 0 .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απαξιωση δεν αξιζει μιας και ο παικτης αυτος ειναι.σε ματς πιο light μπορει να κανει πολλα.σε ματς που πεφτουν κορμια δυσκολα τα πραγματα.

Το γιατι ηρθε αυτος θυμηθειτε οτι μετα την χυλοπιτα του ματεους ηρθε πολυ συντομα αυτος.ηταν σταντ μπαι προφανως.

Σιγουρα και οτι ο γκαρθ χθες ηταν κακος μειωνε και αυτον συναμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν δείχνει να είναι το 10αρι που θέλουμε για την ώρα άσχετα αν οι άλλοι κάνουν κίνηση ή όχι.
Χθες ήταν απελπισία
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι δεκαρι απλα δεν ειναι αυτο που σε εκτοξευει σε ολα τα ματς.στα περισσοτερα απο τα ματς που θα δωσουμε θα βοηθησει.σε ολα οχι.

Το οτι πολλοι κραζανε τον Ιβιτς γιατι δεν τον ξεκιναγε νομιζω πηραν απαντηση χθες.εμπαινε ο Σακχοφ ετρωγε το ξυλο,κουραζε τον αντιπαλο και ερχοταν αυτος φρεσκος και εκανε τη διαφορα.χθες δεν το ειδαμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ααα, για αλλαγή του Πέλκα τον πήραμε.
Ε πείτε το ρε παιδιά έτσι να το καταλάβω. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”