33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- ace79grpaok
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Klaus ο ματ μπουλαρντ του ποδοσφαίρου,ποιο μονοδιάστατος πεθαίνεις
-
Καθηστε δειτε το ματς με μολυβι και χαρτι και μετρηστε μονομαχιες που χασε/κερδισε στον αερα/χαμηλα γουατεβερ, οπως και τα κοντρολ που του φυγαν η μοιρασε σωστα...
ματια εχουμε και βλεπουμε, δε θα μας βγαλετε τρελους επειδη τωρα (?) θυμηθήκατε να βγάλετε το κόμπλεξ σας στον Κλαους και στον Κατσε που στη τελικη τραβάνε το κουπί τόσα χρόνια με αποτυχία της ομάδας να βρει καλυτερους αφού αυτοί ειναι το πρόβλημα.Που δεν θα αργησει με τη σειρα του να ερθει στην ιδια θεση και ο Χαρισης και ο Τσιμιροτ και ο Μυστα και όποιος άλλος τώρα αποθεώνεται, αφου βλέπετε μπάλα με τις δικες σας προκαταλήψεις και χωρις καμια βαση στη πραγματικότητα...
ματια εχουμε και βλεπουμε, δε θα μας βγαλετε τρελους επειδη τωρα (?) θυμηθήκατε να βγάλετε το κόμπλεξ σας στον Κλαους και στον Κατσε που στη τελικη τραβάνε το κουπί τόσα χρόνια με αποτυχία της ομάδας να βρει καλυτερους αφού αυτοί ειναι το πρόβλημα.Που δεν θα αργησει με τη σειρα του να ερθει στην ιδια θεση και ο Χαρισης και ο Τσιμιροτ και ο Μυστα και όποιος άλλος τώρα αποθεώνεται, αφου βλέπετε μπάλα με τις δικες σας προκαταλήψεις και χωρις καμια βαση στη πραγματικότητα...
Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμαSfinas έγραψε:εντάξει ο στέφανος δεν πήρε ούτε μια πασα, τι περιμένατε να κάνει χωρίς να πάρει πασα? όλα τα αλλα τα έκανε πολύ καλά, κυνηγούσε σαν σκυλί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό![]()
ας θυμηθούμε τώρα και τις ποιο αρχδατες δηλώσεις ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ''άμα ήμουν ο πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους''![]()
https://www.facebook.com/11696706168021 ... 219768853/
ΑΠλα το παιδι διαχρονικα δε δουλεψε σε αδυναμιες οι οποιες θα τον εβγαζαλ απο την μετριοτητα. Δεν δουλεψε στην τεχνικη ΚΑΘΟΛΟΥ παρα μονο βασιστηκε στο ενστικτο του για εκτελεση. Δυναμωσε το σωμα του αλλα δυστυχως αυτο δεν αρκει να τον ανεβασει επιπεδο και ουτε στα 27 του θα αλλαξει δραματικα.Odi έγραψε:Εντάξει ρε παίδες οκ.Δεν τον βοηθάει η ομάδα,δεν παίρνει μπαλιές,δεν παίρνει σέντρες,δεν υπάρχουν μέτρα από τα χαφ..Επί 30+ παιχνίδια φέτος.
Δεν λέω να πάρει την μπάλα μόνος του και τριπλάρει όλη την αντίπαλη ομάδα.Λέω να κάνει αυτό που έκανε π.χ σήμερα ο Ιντέγιε στο 2-0 του γαύρου.Κοντρόλ-γύρισμα στην εστία-γκολ.Να μην είναι τόσο μονοδιάστατος.
Ειχε βαλει ενα γαματο buzzer beater με ραβερσε εναντιον του περιστεριου στο παλε!ace79grpaok έγραψε:Klaus ο ματ μπουλαρντ του ποδοσφαίρου,ποιο μονοδιάστατος πεθαίνεις
Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.Dimg4 έγραψε:Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμαSfinas έγραψε:εντάξει ο στέφανος δεν πήρε ούτε μια πασα, τι περιμένατε να κάνει χωρίς να πάρει πασα? όλα τα αλλα τα έκανε πολύ καλά, κυνηγούσε σαν σκυλί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό![]()
ας θυμηθούμε τώρα και τις ποιο αρχδατες δηλώσεις ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ''άμα ήμουν ο πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους''![]()
https://www.facebook.com/11696706168021 ... 219768853/
Να σου θυμήσω, πως τα παστέλωνε με τον ΑΑ έως ένα σημείο βέβαια;
Για μένα ο καλύτερος επιθετικός μας από τότε που έφυγε ο Μιετσελ
ξέρεις πόλους επιθετικούς με 140.000 να βάζουν 100 goal?Dimg4 έγραψε:Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμαSfinas έγραψε:εντάξει ο στέφανος δεν πήρε ούτε μια πασα, τι περιμένατε να κάνει χωρίς να πάρει πασα? όλα τα αλλα τα έκανε πολύ καλά, κυνηγούσε σαν σκυλί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό![]()
και τα 700.000 λίγα είναι με αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα.
και εν τέλη να σου πω κάτι ρε μάγκα, αν και είμαι νέος εδώ δεν ξέρω την ιστορία σου , αλλα από ότι λένε παλαιότεροι εσύ έκανες άγαλμα τον σαλπιγγίδη,που πήγε στο βάζελο για τα $$$ , και τολμάς να μιλάς για τον στέφανο που πρώτη του και τελευταία επιλογή ήταν ο ΠΑΟΚ???γελάνε και οι πέτρες ψιλέ....

Πόσα γκολ έβαλε μέχρι τώρα στην καριέρα του ο αμπαλος;Ακάλυπτος έγραψε:Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.Dimg4 έγραψε:Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμαSfinas έγραψε:εντάξει ο στέφανος δεν πήρε ούτε μια πασα, τι περιμένατε να κάνει χωρίς να πάρει πασα? όλα τα αλλα τα έκανε πολύ καλά, κυνηγούσε σαν σκυλί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό![]()
Να σου θυμήσω, πως τα παστέλωνε με τον ΑΑ έως ένα σημείο βέβαια;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήταν πιο εύστοχο να ρωτούσες πόσες κάρτες έχει φάει μέχρι τώρα, γιατί κάποιοι προσπαθούν να περάσουν την εικόνα ενός παίκτη που έχει κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή και περιμένει να ζμπρώξει την μπάλα σε άδεια εστία. 

- kataramenos5
Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.eorptol έγραψε:
Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμα
Να σου θυμήσω, πως τα παστέλωνε με τον ΑΑ έως ένα σημείο βέβαια;[/quote]
Πόσα γκολ έβαλε μέχρι τώρα στην καριέρα του ο αμπαλος;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Γιατι λες αμπαλο τον Κλαους?
- kataramenos5