93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Συμφωνώ με τον Απόστολο στο ότι δεν πήρε τις κατάλληλες ευκαιρίες και απορώ πραγματικά γι αυτό...
Προσωπικά μάλιστα, στις μακρινές μπαλιές του (κι απ τα βιντεάκια που είδαμε πέρυσι πριν κλείσει), με θυμίζει πολύ έναν πολυαγαπημένο μου Άγγλο παιχταρά των δεκαετιών '70-'80, τον Glen Hondl της Tottenham...
Προσωπικά μάλιστα, στις μακρινές μπαλιές του (κι απ τα βιντεάκια που είδαμε πέρυσι πριν κλείσει), με θυμίζει πολύ έναν πολυαγαπημένο μου Άγγλο παιχταρά των δεκαετιών '70-'80, τον Glen Hondl της Tottenham...
- Μπαρκαρούτσος
teo4giannitsa έγραψε:Στα αγγλικά γράψε ρε Ρομ-Ρομ...
RoMaN έγραψε:Λευτέρη τι λέει, καλά;; Έχω ξεχάσει ότι υπάρχεις...αν σε έβλεπα στον δρόμο, παίζει και να μη σε αναγνώριζα..!
Freematch, what says, good? I forget you exist...if I see you on the way, it played and don't recognize you...!
Κομπλέ;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν τον έχω δει να είναι αργός. Και - θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά - δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη που έπαιξε μόλις σε 3 αγώνες και μάλιστα χωρίς να είναι ο χειρότερος του κέντρου, θα το λέω ένα εκατομμύριο φορές.
-
Καλύτερα που δεν έπαιξε πάνω απο 3 αγώνες, με το πρώτο αεροπλάνο πίσω Αυστραλία θα τον είχαμε στείλει επειδή δε θα μπορούσε να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του στη 1η του χρονιά στην ομάδα..
Αν εχετε αμφιβολια γι αυτό δείτε τι λέτε στο τόπικ του ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥ του Πέλκα..
Αλλά ο Άντονις είναι ταλέντο και μικρός, ο Πέλκας μεγάλος και χωρίς εξέλιξη
Αν εχετε αμφιβολια γι αυτό δείτε τι λέτε στο τόπικ του ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥ του Πέλκα..
Αλλά ο Άντονις είναι ταλέντο και μικρός, ο Πέλκας μεγάλος και χωρίς εξέλιξη

- kataramenos5
Λες ο Ιβιτς δηλαδη στις προπονησεις να πεταει αητο.Δε βλεπει αν ενας παικτης μπορει να σταθει στην ομαδα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν τον έχω δει να είναι αργός. Και - θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά - δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη που έπαιξε μόλις σε 3 αγώνες και μάλιστα χωρίς να είναι ο χειρότερος του κέντρου, θα το λέω ένα εκατομμύριο φορές.

kataramenos5 έγραψε:Λες ο Ιβιτς δηλαδη στις προπονησεις να πεταει αητο.Δε βλεπει αν ενας παικτης μπορει να σταθει στην ομαδα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν τον έχω δει να είναι αργός. Και - θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά - δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη που έπαιξε μόλις σε 3 αγώνες και μάλιστα χωρίς να είναι ο χειρότερος του κέντρου, θα το λέω ένα εκατομμύριο φορές.
Oυδεις ασφαλτος.
Απο την αλλη,εχει και ....καλντεριμια.
- john4serres
Μυριζει ανατροπη σε δευτερευοντα ρολο, ματς κυπελλου και "ευκολα" εντος να δινει ανασες.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ivic θα κάνει τη δουλειά του, αλλά εμείς για να τον κρίνουμε πρέπει να τον δούμε. Στις απόψεις του Ivic μπορώ να αντιπαραθέσω αυτές του Μουρίνιο που είχε εντυπωσιαστεί από τον παίκτη.
- ΑποστόληςΑ
Αν μείνει θα ανοίξω σαμπάνιες. Η αλήθεια είναι ότι με Kace και Τζιόλη να αποχωρούν, μένουμε με λίγα 6-8ρια.
- ΑποστόληςΑ
Οχι ρε Αποστολη,
ο Λευτερης ειναι μεγαλη καψουρα.
ΥΓ Δες τι γραφω στην 1η σελιδα.
ο Λευτερης ειναι μεγαλη καψουρα.
ΥΓ Δες τι γραφω στην 1η σελιδα.
- ΑποστόληςΑ
Re: Τέρι Αντόνις
Μάλιστα!prist64 έγραψε:Εαν επρεπε να "πονταρω"σε καποιον απο τους νεους παικτες,
και το τελευταιο ευρω μου,
θα το εσπρωχνα στον Λευτερη.