khaledfreepaok έγραψε:εγω εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στον τουντορ με την πειθαρχεια του παρα στον δανο με τις επιλογες του.
απο την στιγμη που ο σαντος και οι αλλοι σε περιοδους ανειπωτης φτωχειας φερανε αυτους που τωρα νοσταλγουνε ολοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο δανος με πολλαπλασιο μπατζετ στα χερια του εχει φερει μονο εναν (γκαρι) με αυτα τα χαρακτηριστικα.μιλαμε για παιχτες απο ανυπαρκτα πρωταθληματα με ανυπαρκτες συμμετοχες σε ουεφα εστω (εκτος του λεοβατς) απο χωρες του ποδοσφαιρικου μεσαιωνα.και επισης δεν μπορω να πιστεψω πως αντι να ασκουνε κριτικη σε αυτο παρακαλανε να ερθει ο ταδε παιχταρας απο την βοσνια που δεν ξερουμε γιααυτον τιποτα παραπανω απο το προφιλ του σε ενα σαιτ.
δεν ξερω τι θα βγει ο καθενας αλλα αν πριν 5 χρονια μας λεγανε οτι δεν θα ερθει ο σαβινι πχ και θα παρουμε στην θεση του ενας παιχτη απο μια ριεκα αντι απο την λατσιο θα ειχε γινει καταληψη στην παε.ανεξαρτητα πως εξελιχθηκε ο καθε σαβινι λοιπον λεω οτι δεν χαθηκαν οι καλες ευκαιριες στα πρωταθληματα ιταλιας ισπανιας πορτογαλιας γερμανιας ολλανδιας κλπ και οτι οι παιχτες του πρωταθληματος βοσνιας εκ πρωτης οψεως πρεπει να μας κανουν να γελαμε ωσ ΠΑΟΚ και αργοτερα αν βγαλουν ματια τους κανουμε και τατουαζ στο κουτελο
Από τις τελευταίες σειρές σου καταλαβαίνει κανεις ποσό επιφανειακος και ασοβαρος εισαι....