Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από paoki19 »

khaledfreepaok έγραψε:εγω εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στον τουντορ με την πειθαρχεια του παρα στον δανο με τις επιλογες του.
απο την στιγμη που ο σαντος και οι αλλοι σε περιοδους ανειπωτης φτωχειας φερανε αυτους που τωρα νοσταλγουνε ολοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο δανος με πολλαπλασιο μπατζετ στα χερια του εχει φερει μονο εναν (γκαρι) με αυτα τα χαρακτηριστικα.μιλαμε για παιχτες απο ανυπαρκτα πρωταθληματα με ανυπαρκτες συμμετοχες σε ουεφα εστω (εκτος του λεοβατς) απο χωρες του ποδοσφαιρικου μεσαιωνα.και επισης δεν μπορω να πιστεψω πως αντι να ασκουνε κριτικη σε αυτο παρακαλανε να ερθει ο ταδε παιχταρας απο την βοσνια που δεν ξερουμε γιααυτον τιποτα παραπανω απο το προφιλ του σε ενα σαιτ.
δεν ξερω τι θα βγει ο καθενας αλλα αν πριν 5 χρονια μας λεγανε οτι δεν θα ερθει ο σαβινι πχ και θα παρουμε στην θεση του ενας παιχτη απο μια ριεκα αντι απο την λατσιο θα ειχε γινει καταληψη στην παε.ανεξαρτητα πως εξελιχθηκε ο καθε σαβινι λοιπον λεω οτι δεν χαθηκαν οι καλες ευκαιριες στα πρωταθληματα ιταλιας ισπανιας πορτογαλιας γερμανιας ολλανδιας κλπ και οτι οι παιχτες του πρωταθληματος βοσνιας εκ πρωτης οψεως πρεπει να μας κανουν να γελαμε ωσ ΠΑΟΚ και αργοτερα αν βγαλουν ματια τους κανουμε και τατουαζ στο κουτελο

Από τις τελευταίες σειρές σου καταλαβαίνει κανεις ποσό επιφανειακος και ασοβαρος εισαι....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Παλήκαρε, σίγουρα κάτι μπερδεύεις.
Ο Σαβίνι και κυρίως οι υπόλοιποι «γνωστοί» μας παίκτες εκείνης της εποχής, ήταν σε ηλικίες κοντά στα 30. Αυτό επέλεξε η τότε διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, να φτιάξει μια ομάδα που σε 3 χρόνια να χτυπάει πρωτάθλημα και μετά ας διαλυόταν κιόλας. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν ως επί το πλείστον ελεύθεροι (για τον Μούσλι είχαμε δώσει μια 500άρα, αυτός ήταν τότε 26 νομίζω), κάποιοι ήταν γνωστά ονόματα σε πτωτική πορεία και ΕΝΑΣ ήταν δανεικός χωρίς ρήτρα, πιτσιρικάς, που έπαιζε σε ένα χωριό της Πορτογαλίας. Μάντεψε: Τελικά αυτός ήταν ο καλύτερός σου παίκτης (δεν το λέω εγώ, το έλεγαν οι συμπαίκτες του), αυτόν φοβόταν όλοι οι αντίπαλοι και αυτός ήταν ο μοναδικός που πήγε σε καλύτερο πρωτάθλημα, αφήνοντας και παρά πίσω του.

Αν σου βρει ο Άρνεσεν ένα-δύο τέτοιους παίκτες στα 21-23, σε χαλάει;
Ή μήπως δεν το έχει κάνει παλιότερα;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

ενταξει αν μας ελειψαν κ οι μεταγραφες τύπου Σαβινι τι να πω.. Δηλαδη καλυτερα να παμε για παιχτες που δεν κανουν για τα μεγαλα πρωταθληματα, ειτε γιατι ειναι λιγοι ειτε γιατι εινσι μεγαλοι, με αποτελεσμα να ερθουν με μιση καρδια να παιξουν σε υποδιεστερο πρωταθλημα κ να θελουν να φυγουν στην πρωτη ευκαρια. Κ οχι να παρουμε κάποιον ελπιδοφορο μετα απο καλο ψαξιμο που ειναι σε ανοδικη πορεια κ μπορει να κερδισουμε σε αποδοση κ σε λεφτα απο μεταπωληση.. Παρανοια
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εγω ξερω οτι εφερες παιχτη τησ ρεαλ και μιλαν,βασικο στην εθνικη χιλης και ταλεντο της μεγαλυτερης ποδοσφαιρομανας πορτο χωρις τα λεφτα των τουρικων ομαδων.
αν εισαι ο αρνεσεν και νομιζεις οτι μπορεις να βρεις αντιστοιχους παιχτες απο χωρες και ομαδες αντιποδοσφαιρομανες κανε οτι νομιζεις αλλα η τυφλη στηριξη πεθανε νεα.εγω θα συνεχιζω να κρινω τους παιχτες με αυτα τα στανταρ χωρις να ειμαι η ρεαλ γιατι κ αυτη 25 παιχτες να εχει.ολοι οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες μην μεινουνε ανεργοι
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

khaledfreepaok έγραψε:εγω εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στον τουντορ με την πειθαρχεια του παρα στον δανο με τις επιλογες του.
απο την στιγμη που ο σαντος και οι αλλοι σε περιοδους ανειπωτης φτωχειας φερανε αυτους που τωρα νοσταλγουνε ολοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο δανος με πολλαπλασιο μπατζετ στα χερια του εχει φερει μονο εναν (γκαρι) με αυτα τα χαρακτηριστικα.μιλαμε για παιχτες απο ανυπαρκτα πρωταθληματα με ανυπαρκτες συμμετοχες σε ουεφα εστω (εκτος του λεοβατς) απο χωρες του ποδοσφαιρικου μεσαιωνα.και επισης δεν μπορω να πιστεψω πως αντι να ασκουνε κριτικη σε αυτο παρακαλανε να ερθει ο ταδε παιχταρας απο την βοσνια που δεν ξερουμε γιααυτον τιποτα παραπανω απο το προφιλ του σε ενα σαιτ.
δεν ξερω τι θα βγει ο καθενας αλλα αν πριν 5 χρονια μας λεγανε οτι δεν θα ερθει ο σαβινι πχ και θα παρουμε στην θεση του ενας παιχτη απο μια ριεκα αντι απο την λατσιο θα ειχε γινει καταληψη στην παε.ανεξαρτητα πως εξελιχθηκε ο καθε σαβινι λοιπον λεω οτι δεν χαθηκαν οι καλες ευκαιριες στα πρωταθληματα ιταλιας ισπανιας πορτογαλιας γερμανιας ολλανδιας κλπ και οτι οι παιχτες του πρωταθληματος βοσνιας εκ πρωτης οψεως πρεπει να μας κανουν να γελαμε ωσ ΠΑΟΚ και αργοτερα αν βγαλουν ματια τους κανουμε και τατουαζ στο κουτελο
1) Τον τουντορ ποιος τον εφερε?

2) Γιατι πρεπει εμεις να ξερουμε περισσοτερα απο ένα προφιλ σε ενα σαιτ? Ας τα αφησουμε αυτα για τους επαγγελματιες του scouting, βλ. Αρνεσεν.

3) Ο χρονος θα δείξει...άλλα απο τους παικταραδες που εφερε ο Σαντος, ουσιαστικα δεν προσφεραν τιποτα, εκτος απο τον αγνωστο Βιερινια που εφερε χρήματα.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

paoki19 έγραψε:

Από τις τελευταίες σειρές σου καταλαβαίνει κανεις ποσό επιφανειακος και ασοβαρος εισαι....
το θεωρεις σωστο να με προσβαλεις?
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

khaledfreepaok έγραψε:εγω ξερω οτι εφερες παιχτη τησ ρεαλ και μιλαν,βασικο στην εθνικη χιλης και ταλεντο της μεγαλυτερης ποδοσφαιρομανας πορτο χωρις τα λεφτα των τουρικων ομαδων.
αν εισαι ο αρνεσεν και νομιζεις οτι μπορεις να βρεις αντιστοιχους παιχτες απο χωρες και ομαδες αντιποδοσφαιρομανες κανε οτι νομιζεις αλλα η τυφλη στηριξη πεθανε νεα.εγω θα συνεχιζω να κρινω τους παιχτες με αυτα τα στανταρ χωρις να ειμαι η ρεαλ γιατι κ αυτη 25 παιχτες να εχει.ολοι οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες μην μεινουνε ανεργοι

Δεν είπε κανείς να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη σε κανεναν. Αλλα τα κριτηρια που έχεις είναι τελείως υποκειμενικά και προσωπικα τα βρίσκω λάθος.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

khaledfreepaok έγραψε:
paoki19 έγραψε:

το θεωρεις σωστο να με προσβαλεις?

Αυτοχαρακτηριζεσαι κωλοτουμπας και σε προσβάλω εγω;; Θα μας τρελάνεις εσύ...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

το αν εχω αυτογνωσια σου δινει το δικαιωμα να με προσβαλεις με τετοιους χαρακτηρισμους?
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ακριβως αυτο που λεει ο Στεφανος. Δυο επιλογες εχεις

Η να χωνεις λεφτα για δοκιμασμενους αλλα μεγαλους σε ηλικια παιχτες τζογαροντας οτι καποια στιγμη θα σου κατσει και θα βγεις Τσ.Λ ειτε μεσω πρωταθληματος ειτε μεσω προκριματικων, η θα αγοραζεις παιχτες περιμενοντας οτι καποιος απο αυτους θα αποκτησει υπεραξια. Στην δευτερη περιπτωση δεν αποκλειεις και το ενδεχομενο να χτυπησεις καποιον τιτλο γιατι ετσι κι αλλιως το πρωταθλημα σου ειναι μαπα.

Η ομαδα ζαγορακη μετα την τριετια διαλυθηκε. Κι οταν διαλυθηκε αυτο εγινε με κροτο γιατι περα απο Βιερινια δεν ειχε τιποτα αλλο να πουλησει και φαλιρισε.

Δε λεω να γινουμε φυτωριο. Απλα να μπορεσουμε να συνδυασουμε πρωταθλητισμο με παραγωγη παιχτων ωστε να μην χρειαζεται ξηλωμα και σκουπες καθε τρεις και λιγο

ΥΓ Ο Χαμτσικ και ο Στοχ ειναι Σλοβακοι. Ο Τζεκο Βοσνιος. Για Κροατια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φερω παραδειγματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με αυτα και με αυτα,θα παρουμε μια καραβια παικτες,οχι οτι με χαλαει και παλυ δεν θα παρουμε επιτελικο,τι καταρα Θεε μου με αυτη τη θεση,στοιχειωσε μετα την αερινη φρατζα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Απο τοσους παικτες διαλεξες τον Σαβινι για παραδειγμα?
Κριμα, ουτε εσυ δεν πιστευεις στα λογια σου!
Α και κατι τελευταιο, αφησες εξω τον Γκαρυ!( απο Ισπανια και οχι απο βιετναμ)
θα με πεις γιατι μονο αυτος και ο Μαλεζας εχουν δικαιωμα να παιξουν με Μπροντπι?
μηπως οι υπολοιποι ειχαν συμετοχες στο πανασιατικο κυπελο??
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο τύπος τρολαρει δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

khaledfreepaok έγραψε:εγω ξερω οτι εφερες παιχτη τησ ρεαλ και μιλαν,βασικο στην εθνικη χιλης και ταλεντο της μεγαλυτερης ποδοσφαιρομανας πορτο χωρις τα λεφτα των τουρικων ομαδων.
Η Σλοβακια αδερφε εχει βγαλει τοπ παικτες τα τελευταια χρονια (Χαμσικ-Στοχ-Βαις κτλπ).
Η Βοσνια το ιδιο (Τζεκο-Πιανιτς κτλπ)
Το πρασσινο ακρωτηρι το ιδιο (Νανι ασχετα που παιζει με την Πορτογαλια -Ερνανι)

Το θεμα δεν ειναι απο ποια χωρα ειναι....αυτα τα γραφω για να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου οτι δεν ειναι ποδοσφαιρομανες.
Ολοι απο καπου ξεκινησαν για να πανε σε μεγαλα πρωταθληματα και η στροφη των ομαδων απο την Αγγλια σε 2ης ταχυτητας πρωταθληματα μονο τυχαια δεν ειναι (Βλεπε Κραμαριτς απο Ριεκα - Μαρκοβιτς απο την Παρτιζαν κτλπ).
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Παιδια ο τυπος η ειναι 12 χρονων η δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ κ βγες κ πες οτι θες αυτο πιστευω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”