Λογικά Μαλεζά θα εννοεί.Spiros_S έγραψε:Ο Βίτορ τί πρόβλημα έχει; Μήπως εννοούν τον Μαλεζά;
20.Ricardo Costa
- Aigle_Noir
Re: 20.Ricardo Costa
Μία ματιά πριν το στείλουν δε μπορούν να ρίξουν ρε παιδί μου;
Τέλος πάντων. Με το καλό να επιστρέψει.
Τέλος πάντων. Με το καλό να επιστρέψει.
Πάντως ο χρόνος επαναφοράς του είναι σχεδόν εξωπραγματικός, ειδικά για έναν στα 34-35...
τελικά γερό σκαρί ο Πορτογάλος...

τελικά γερό σκαρί ο Πορτογάλος...

-
- hasio_john
Εγώ δε σε γουστάρω .., ΑΛΛΑ φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ, είσαι παλικάρι που κατάφερες τόσο γρήγορα να αποθεραπευτείς, δείχνεις τσαμπουκά και όρεξη με την ανάρτηση που έκανες, δείχνεις πως θες να προσφέρεις ... ΟΠΟΤΕ, καλώς να επιστρέψεις για να συνεισφέρεις στην ομάδα!
Σιδερένιος και προσπάθησε να βοηθήσεις την ομαδάρα σου ρε!

Σιδερένιος και προσπάθησε να βοηθήσεις την ομαδάρα σου ρε!

ενω διαφωνουμε σχεδον σε ολα ειναι φοβερο ποσο συμφωνουμε στον κοσταK_geo έγραψε:ας είχε πάει στην άλλη πύλη του αεροδρομίου εκείνη την ημέρα, ας είχε παει στο γαύρο και τότε θα λέγαμε ένα τέτοιο εμείς γιατί δεν βρίσκουμε... ή ας τον είχε πάρει η σπορτινγκ που όμως έδινε μεχρι 800 όπως έλεγαν τότε... αλλά εμείς τότε λέγαμε το σαντάνα παιχταρά![]()
και τον κόστα λιμό...
![]()
κλασσικά εικονογραφημένα.
τεσπα. εσύ μπορείς να νομίζεις ότι ο Στελάρας είναι καλύτερος αμυντικός. εγώ όχι. άποψη μου και άποψη σου...
προσωπικά, απο ότι έχω δει, είναι ο καλύτερος αμυντικός στο 1με1. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι ήρθε και με προτροπή Φερνάντο Σάντος.
πολλα συν στο ποστ το υπογραφω με και τα δυο χερια

Ελα ρε παιχταρα εσυ με τον Βουλγαρο θα κανετε τη διαφορα τωρα στα δυσκολα,το μονο που μενει ειναι και ο προπονητης να κανει πιο συμπαγη την ομαδα και εσυ εισαι ενα εργαλειο για να γινει κατι τετοιο.
- john4serres
Αν θυμάμαι καλά στην Βαλένθια ήταν ο aggressive κεντρικός αμυντικός και δίπλα του είχε τον ψηλό κεντρικό αμυντικό. Εδώ το δοκιμάσαμε έτσι; Νομίζω πως όχι , χρειάζεται στα στοπερ ένας ψηλός να καθαρίζει στον αέρα. Ναι έχουμε Μαλεζα αλλά δεν είναι το ίδιο με έναν ποιοτικο ψηλό κεντρικό αμυντικό. Θεωρώ τον Μαλεζα backup , δεν έχει ΤΟ ΑΛΜΑ και ταχύτητα να πρωταγωνιστήσει στην άμυνα του Π.Α.Ο.Κ.
Χρειαζόμαστε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ
Χρειαζόμαστε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν αυτος ο παικτης επαιζ στον ΠΑΟΚ την εποχη των γκαρσια κοντραρας θα τον μνημονευαμε για χρονια
Μεγαλη καψουρα ο πορτογαλος
Μεγαλη καψουρα ο πορτογαλος
- thanos-xanthi
αυτος μπηκε πραγματικα λες και δεν ηταν τραυματιας
και συγκεντρωμενος και δυνατα
και συγκεντρωμενος και δυνατα
- john4serres
πως δεν μπήκε στο 90φευγα που ο 34χρονος σηκώθηκε στο Θεό μετά απο 2 μήνες απουσίας με σπασμένο αστράγαλο. πως;