F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Ρε φίλε πολύ μα πολύ καλοπροαίρετα....
Εβλεπες basket κάπου τέλη δεκαετίας 80 ?
Οταν η μαφία του "λουκανικου" μας τα στέρησε όλα με τους Ρήγες του ?[/quote]
οχι βλεπω απο το χαμενο της ναντ και μετα πιο πριν δεν θυμαμαι[/quote]
Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτικα ρε φίλε ...
Οταν η μαφία του "λουκανικου" μας τα στέρησε όλα με τους Ρήγες του ?[/quote]
οχι βλεπω απο το χαμενο της ναντ και μετα πιο πριν δεν θυμαμαι[/quote]
Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτικα ρε φίλε ...
Τι ειναι αυτα που γραφετε δε μπορω να καταλαβω και ειδικα 2-3 ατομα που τα ειχα και σε εκτιμηση.
Αυτοι οι ανθρωποι οτι και να ειναι (και εγω δεν τους γουσταρω τους περισσοτερους) ειχαν την ελληνικη σημαια στο στηθος τους,η Ελλαδα ακουστηκε σημερα σε ολη τη γη.
Δεν ειναι αυτο αρκετο δηλαδη να σας κανει λιγο χαρουμενους?
Αν οχι οκ οπως σας ειπε ομως και ο σουρμενα καλυτερα μη μιλατε εκτιθεσται και μαλιστα πολυ ασχημα.
Τι δουλεια εχει η χ.α και το ασημενιο δηλινο με το σημερινο δε μπορω να καταλαβω.
Οσο για σενα Odi πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα,και αν θελεις μη μου απαντας σε παρακαλω.
Αυτοι οι ανθρωποι οτι και να ειναι (και εγω δεν τους γουσταρω τους περισσοτερους) ειχαν την ελληνικη σημαια στο στηθος τους,η Ελλαδα ακουστηκε σημερα σε ολη τη γη.
Αν οχι οκ οπως σας ειπε ομως και ο σουρμενα καλυτερα μη μιλατε εκτιθεσται και μαλιστα πολυ ασχημα.
Τι δουλεια εχει η χ.α και το ασημενιο δηλινο με το σημερινο δε μπορω να καταλαβω.
Οσο για σενα Odi πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα,και αν θελεις μη μου απαντας σε παρακαλω.
-
Μπαρκαρούτσος
Κάποια σχόλια στο παραπάνω άρθρο από μη Έλληνες (οι Έλληνες εννοείται θα πουν "contrats" και "Greek soul" κτλ):
moreno80s (ITA)
Incredible result.I thought Ivory Coast win easily this match.Now I'm curious to see Greece against Costarica...
GG123goal (USA)
I can't believe Greece beat Ivory Coast, the Greeks could've won by more if they weren't unlucky in they two shots that hit the crossbar. LET'S GO GREECE!!!!!!
yokuma (CAN)
Ivory Coast should have had this, but I guess they took Greece too lightly. Honestly though, what were they thinking giving away a penalty in stoppage time???
Checoxp (MEX)
well done Greece! never lost the spirit.
cnwachuku (USA)
What was with Ivory Coast. If it was their fault, they should have taken Greece very seriously when that team tied Japan. Why does it have to be an African team to lose to Greece in a world cup? Why is it that when an African team has a chance to advance, it gets blown up? Drogba's class's time is up.
moreno80s (ITA)
Incredible result.I thought Ivory Coast win easily this match.Now I'm curious to see Greece against Costarica...
GG123goal (USA)
I can't believe Greece beat Ivory Coast, the Greeks could've won by more if they weren't unlucky in they two shots that hit the crossbar. LET'S GO GREECE!!!!!!
yokuma (CAN)
Ivory Coast should have had this, but I guess they took Greece too lightly. Honestly though, what were they thinking giving away a penalty in stoppage time???
Checoxp (MEX)
well done Greece! never lost the spirit.
cnwachuku (USA)
What was with Ivory Coast. If it was their fault, they should have taken Greece very seriously when that team tied Japan. Why does it have to be an African team to lose to Greece in a world cup? Why is it that when an African team has a chance to advance, it gets blown up? Drogba's class's time is up.
οχι βλεπω απο το χαμενο της ναντ και μετα πιο πριν δεν θυμαμαι[/quote]Mapogo έγραψε:Ρε φίλε πολύ μα πολύ καλοπροαίρετα....
Οταν η μαφία του "λουκανικου" μας τα στέρησε όλα με τους Ρήγες του ?
Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτικα ρε φίλε ...[/quote]
και γω που σε ειρωνευομαι??????????
τελος παντων το κλεινω εδω
εχω την γνωμη μου εχετε την δικη σας και επειδη δεν συμφωνουμε την ακουω κιολας
-
black death
markos4 έγραψε:Τρελάθηκε και ο Τζόκοβιτς με Ελλάδα
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε σαν… Έλληνας τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ
Οι δεσμοί Ελλήνων και Σέρβων είναι γνωστοί. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε σαν… συμπατριώτης τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1, που έφερε και την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Πάμε. Μπράβο Έλληνες», έγραψε ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας στο Twitter δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του να πανηγυρίζει το γκολ πρόκρισης του Σαμαρά μπροστά από την τηλεόρασή του
06/2014, 01:05
Οι δεσμοί Ελλήνων και Σέρβων είναι γνωστοί. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε σαν… συμπατριώτης τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1, που έφερε και την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πηγη:sport-fm.gr

Ας του πει κάποιος ρε παιδιά για Σαρρή και ΣΙΑ, να μην πανηγυρίζει...
ΥΓ. Πεναλτάρα μαρς, μην τρελαθούμε.
Επίσης +1926stelyk έγραψε:Ουτε κρυο ουτε ζεστη για το τι εκανε η εθνικη, εχω δηλωση εξαλλου απο πολυ νωρις οτι θα υποστηριζα κολομβια, ιαπωνια και ακτη.
αν ειπατε χαλαλι που εδωσε το πεναλτυ ενω ΔΕΝ ΗΤΑΝ, του χρονου να μη διαμαρτυρεστε οταν θα τα δινουν κατα μας γιατι η επο θα ναι η ιδια.
αα και χασιο χαλαρωσε ρε φιλε λιγο και μιλα καλυτερα για συνοπαδους σου, σε ΠΑΟΚτσιδικο φορουμ γραφεις, αν δε γουστατεις να διαβαζεις κατα της εθνικης πανε γραψε στον γαλανολευκο φαρο αντε γιατι...
Και ξανά +1926john4serres έγραψε:Μ Ο Ν Ο
Π Α Ο Κ
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
- hasio_john
Ο ξένος τύπος λέει τα καλύτερα για μας ---> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Nati ... 63757.html
Η AS μάλιστα δείχνει και σε φώτο την φάση του ολοκάθαρου πέναλτι!
Η AS μάλιστα δείχνει και σε φώτο την φάση του ολοκάθαρου πέναλτι!
- navigator11
μπροστά!!!!!Όταν,τηρουμένων των αναλογιών πάντοτε,έχεις,φίλε μου,την ευλογία να δείς έστω κι ένα,ανάλογο σε ανταγωνιστικότητα,πρωτάθλημα στο χελλass,το ξαναβλέπουμε το πράγμα.pgetsos έγραψε:Οχι βεβαια, ειμαστε γατακια μπροστα στις δικες τους ρεμουλες
Το "στράβωμά" μου συνίσταται στο ότι υπήρχε μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία μετά το 2004 να κάνει το ποδόσφαιρό μας ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του σε κάθε επίπεδο και προτιμήθηκε,με τη συναίνεση ή την ανοχή,κάθε θεσμικά συμμετέχοντα στο χώρο να νταβατζοποιηθεί στον ίδιο ή και χειρότερο σε σχέση με πριν βαθμό.
Στην Αγγλία ή στην Ισπανία κλπ,πέρα απ'το να πανηγυρίζανε,θα πήγαιναν έστω και μισό βήμα πιο μπροστά.Λυπάμαι που μπορεί να θεωρηθώ μικρόψυχος αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Αααααναγειασου!!!navigator11 έγραψε:Τις γραφικότητες περί απάτριδων τις αφήνω ασχολίαστες.Μπράβο στον προπονητή και τους παίχτες.Αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους.Από αυτό μέχρι να πανηγυρίσω υπάρχει και μαμώ τις αποστάσεις.Όσο οι αποψινοί "ήρωες" θα εξακολουθούν,όπως επί συναπτά έτη κάνουν ευλαβικά,να μην κάνουν απολύτως τίποτα για να εξυγιανθεί το εγχώριο ποδόσφαιρο,που πρόκειται περί άθλιας φαρσοκωμωδίας και το ξέρουν πάαααρα πολύ καλά,αναγνώριση από εμένα ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ δεν πρόκειται να έχουν.Στο φινάλε,για την πάρτη τους παίζουν,όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές οποιασδήποτε εθνικής ομάδας.Τώρα ό,τι άλλο κομίζεται εξ αντανάκλασης στο εθνικό φρόνημα του καθενός είναι άσχετο,κατ'εμέ,θέμα.
- hasio_john
Αλέ ..., η πρώτη σου κουβέντα σήμερα στο τόπικ!Ale έγραψε:Επίσης +1926stelyk έγραψε:Ουτε κρυο ουτε ζεστη για το τι εκανε η εθνικη, εχω δηλωση εξαλλου απο πολυ νωρις οτι θα υποστηριζα κολομβια, ιαπωνια και ακτη.
αν ειπατε χαλαλι που εδωσε το πεναλτυ ενω ΔΕΝ ΗΤΑΝ, του χρονου να μη διαμαρτυρεστε οταν θα τα δινουν κατα μας γιατι η επο θα ναι η ιδια.
αα και χασιο χαλαρωσε ρε φιλε λιγο και μιλα καλυτερα για συνοπαδους σου, σε ΠΑΟΚτσιδικο φορουμ γραφεις, αν δε γουστατεις να διαβαζεις κατα της εθνικης πανε γραψε στον γαλανολευκο φαρο αντε γιατι...
Άλλος ένας δυσαρεστημένος σήμερα! Μάλιστα...
-
black death
Κάποιοι bane δεν έχουν καμία επαφή με εθνική συνείδηση. Δεν θα πω ότι είναι κακό ούτε θα κάτσω να τους κρίνω γι' αυτό στο paokmania, απλά είναι μια πραγματικότητα.obanebane έγραψε:Τι ειναι αυτα που γραφετε δε μπορω να καταλαβω και ειδικα 2-3 ατομα που τα ειχα και σε εκτιμηση.
Φυσικά δεν εννοώ ότι όποιος έχει εθνική συνείδηση έπρεπε να χαρεί σήμερα, προς θεού.
Ακόμα όμως κι αυτή η γελοιότητα που λέγεται μπάλα, καλώς ή κακώς, βγάζει μια εικόνα προς τα έξω.
Γιατί όταν πάει πχ. το Καμερούν, μαζεύει ένα τσουβάλι γκολ, τρώει κόκκινες επίτηδες και παίζουν κουτουλίδια μεταξύ τους, μαντέψτε τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος.
- aisiodoksos
μεγαλη μαγκια να μην υποστηριζουμε την χωρα μας και να υποστηριζουμε ολους τους αλλους..ωραιος ειναι ο νεοΠΑΟΚτσης .. θελετε δεν θελετε μερικοι η Ελλαδα ειναι η χωρα ολων μας ... και ο ΠΑΟΚ ειναι Ελληνικη ομαδα... το οτι εχετε ασχημα συναισθηματα για πολλα πραγματα που συμβαινουν δεν σημαινει οτι παυουμε να ειμαστε Ελληνες..ελεος.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΩΡΑ!
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΩΡΑ!