Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από guardian4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντελίνο
Φετφατζίδης
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντελίνο
Φετφατζίδης
ο 1ος εχει 2 εκ συμβολαιο
ο 2ος θελει 2 εκ συμβολαιο και ο 3ος εχει να παιξει μπαλα 6 μηνες και περσυ κοστισε 4 μυρια...
αρα πες οτι ο παπαδοπουλος ριχνει απαιτησεις στο 1,5 και ο αντελινο και 0,5 ο φετφα παμε στα 3,5 με εφορια 5,5 εκ ευρω 3-4 για αγορα τους παμε στα 9-10 μυρια...
εφικτο ...ΔΕΝ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εφόσον δεν παίζουν, η αξία τους θα πέσει. Ας τους πάρουμε (τον πρώτο και τον τρίτο) έστω δανεικούς με option αγοράς. Αν βγούμε Ch.L. μπορούμε να τους αποκτήσουμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε δανεικο σακατη(παπαδοπουλο,μολις εκανε ακομα μια επεμβαση και γυρναει σε 3 μηνες),και επισης δανεικο σακατη(φετφα ,εξω απο μουντιαλ κ μετα)
ας γινει κανα 8αυμα με αντελινο και ας παρουμε klich και τασο παπαζογλου μετα!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Αυτός ο Klits τι λέει?Παρακαλουθούσε κανείς Zwolle πέρσι?Δε τον ξέρω καθόλου ούτε τον θυμάμαι από εθνική Πολωνίας

MANIAKOS εσύ συνήθως τα ξέρεις αυτά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

klich...απο τα βιντεο φαινεται εξαιρετικη περιπτωση... box to box με καλη τεχνικη και πασα-σουτ...δεν εινια τυχαιο οτι επαιζε βασικος περσυ στην ε8νικη Πολωνιας ... ειναι περιπτωση ΜΑΚ ... νεαρος ,διεθνης με προσοντα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. εικονα για τον παιχτη εχω μονο απο το γιουτουμπ και το ακατανομαστο (που πλεον ομως παει να γινει τοπ εργαλειο αναζήτησης ;) ).

δειχνει να εχει χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα, καθως ειναι ενας επιτελικος μεσος με μποξ του μποξ χαρακτηριστικά. δεν ειναι ο τριπλαδορος μαγος που θα κρυψει τη μπαλα και θα ξεσηκωσει την εξεδρα, αλλα φαινεται ουσιαστικός και μεστος παιχτης που προσφέρει τα...μαλα στο ομαδικό παιχνίδι. εχει την καθετη ως φαινεται .

το θεμα μου ειναι αλλου. αν παμε για τουτον, σημαινει λογικα οτι ο Γκολασα μετακομιζει στα ακρα ε;;;;; :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν τον εχω δει παιδιά. Αλλά αυτο που μας λειπει απο τα χαφ είναι ταχυτητα. Στα πόδια και στην σκέψη.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ο Κλιχ έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον Γκολάσα; Παίζουν στην ίδια θέση; Ο Γκολάσα ΔΕΝ μπορεί να παίξει στα άκρα, μην γίνει πάλι κανένα έγκλημα και δούμε παίχτες σε λάθος θέση για ν' αποκτηθούν καινούριοι ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο γκολασα απο οτι εχει δειξει, εχει την τριπλα και την μπουκα παρολο που δεν ειναι ο σφαιρας.

και οχι. δεν εχουν ιδια χαρακτηριστικα παντως. ο πολωνος φαινεται πιο μποξ του μποξ μεσος.

ξανατονιζω βεβαια οτι το ευρος γνωσης που λαμβανω για τον παιχτη, ειναι περιορισμενο σε συγκεκριμενα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kevin έγραψε:Ο Κλιχ έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον Γκολάσα; Παίζουν στην ίδια θέση; Ο Γκολάσα ΔΕΝ μπορεί να παίξει στα άκρα, μην γίνει πάλι κανένα έγκλημα και δούμε παίχτες σε λάθος θέση για ν' αποκτηθούν καινούριοι ;)
Καλά τόσες φορές δεν παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε πάγκο και λύσεις για ροτέισον? Εξάλλου στο 4-3-3 έχεις 1 αμ χαφ και 2 οκτάρια, οπότε χωράνε και οι 2. Όπως και να έχει εγώ πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται μόνο τον Βιεϊρίνια. Παίζοντας αυτός στα εξτρέμ, κερδίζουμε τον Γκολάσα στα χαφ, πετάμε 4 μπαλάκια σε κάθε μικρομεσαίο για πλάκα και η άμυνα ούτε που θα μας χρειαστεί :lol: :lol:. Νομίζω ότι αν κινηθούμε τελικά μόνο για αυτόν, έχουμε τα λεφτά να τον φέρουμε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

vs40 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:O Mateusz Klich που ακουγεται εμενα μου αρεσει
https://www.youtube.com/watch?v=TgPWvIvolPY
Μια και θα ανοιξουμε δουλειες με Χιλή γυρισε φέτος στην Κολο Κολο
https://www.youtube.com/watch?v=r9WuszSV4wE
Η καψουρα η μεγάλη απο Χιλή https://www.youtube.com/watch?v=e418IDFGDTE
και νεο φιντανι 20 ετών απο Χιλή Nicolas Maturana https://www.youtube.com/watch?v=wK19EK7CIzs
Αυτός ο Nicolas Maturana δεν υπάρχει. Τι ταλενταρα είναι αυτή ρε? Δε θα παρεξενευτώ αν μεγάλη ομάδα σκάσει 20 μύρια για αυτόν. Φαίνεται άλλη κλάση από Βιεϊρίνια και ΑΝ ερχοταν θα μιλούσαμε για θαύμα. Πολύ πιο εύκολο είναι να πειστεί ο Αντελίνο. Παρά τη δυσκολία αυτών των περιπτώσεων ποτέ δε βλάπτει μια προσπάθεια ειδικά όταν τους κάνεις σκάουτ σε μικρή ηλικία.
Δεν ξέρω αν ειναι τόσο δύσκολο να τον φέρουμε κατα το transfermarkt κάνει μόνο 176.000 λίρες ειναι 21 και τον έχουν δώσει δανεικό... http://www.transfermarkt.co.uk/nicolas- ... ler/185652
Δεξι -αριστερο κυριως αριστερό ,και δεν εχω δει αλλον παικτη να στριβει και να βλέπει μετωπο το γηπεδο τόσο γρηγορα ,δεκαρια απο τα λίγα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Lior Rafaelov...ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαστε στα εξτρεμ...
Noboa...ειναι ακριβως το οχταρι που χρειαζομαστε....
Αβρααμ Παπαδοπουλος...ειναι κοντα σε αυτο που χρειαζομαστε στο σεντερ μπακ...δεν ξερω αν μπορουμε να βρουμε και καποιον σε πιο τεχνιτη και πιο ψηλο...κοστιζει πολυ!!
Υ.Γ.Το δεκαρακι απο Χιλη φαινεται παιχτουρα απο τις λιγες...Αν ο ΠΑΟΚ καταφερνε να αντικαταστησει τον Martens με αυτον τοτε πραγματικα θα ελεγα οτι εχουμε αλλαξει επιπεδο σαν ομαδα....
Υ.Γ.2 Ο Klich μου κανει κλικ ιδιως αν ξεφορτωθουμε και Maduro...
Y.Γ.3 Τον Adelino φερτον το καλοκαιρι μαζι με Lazovic για τους ομιλους!!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Μ αρέσει απο οτι βλεπω ο Maturana!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”