Εκεί που ο μικρός τον αγκαλιάζει λες και ήταν η μάνα του και μετά τον χαϊδεύει στο πρόσωπο για να του πει ευχαριστώ με έκανε να κλάψω σαν π@υτανάκι! ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Σαμαρά!! Έδειξες τι σημαίνει Ελλάδα και Ελληνική ψυχή... RESPECT!!!

Γελάει και ο αγκώνας του Μπεργκ...black death έγραψε:[youtube]wqbCvM0Wfh0[/youtube]
"Δεν είναι επιθετικό φάουλ γιατί ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δεν πηδάει..."Ale έγραψε:Γελάει και ο αγκώνας του Μπεργκ...black death έγραψε:[youtube]wqbCvM0Wfh0[/youtube]
Ok, ποδοσφαιρικά δεν ξέρω. Εγώ μίλησα για την ανθρώπινη πλευρά αυτού που έκανε. Και αυτο-διορθώνομαι, δεν είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.obanebane έγραψε:Οχι αλλες πριμαντονες μισθοφοροι διεθνεις ποδοσφαιριστες στον ΠΑΟΚ,νεα ελληνοπουλα που διψανε για ποδοσφαιρο και ας μην ειναι ολα απο την ακαδημια μας.
Οι δε ξενοι που θα ερθουν ας μην ειναι παραπανω απο 1-2 αλλα να ειναι πραγματικοι παιχταραδες επιπεδου βιερινια και νατχο.
Υ.Γ Ποιος Σαμαρας αυτος που δεν του εκανε προταση ανανεωσης η Σελτικ?
Ας παει στον ΟΦΗ καλυτερα.
bane1980 έγραψε:Ok, ποδοσφαιρικά δεν ξέρω. Εγώ μίλησα για την ανθρώπινη πλευρά αυτού που έκανε. Και αυτο-διορθώνομαι, δεν είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.obanebane έγραψε:Οχι αλλες πριμαντονες μισθοφοροι διεθνεις ποδοσφαιριστες στον ΠΑΟΚ,νεα ελληνοπουλα που διψανε για ποδοσφαιρο και ας μην ειναι ολα απο την ακαδημια μας.
Οι δε ξενοι που θα ερθουν ας μην ειναι παραπανω απο 1-2 αλλα να ειναι πραγματικοι παιχταραδες επιπεδου βιερινια και νατχο.
Υ.Γ Ποιος Σαμαρας αυτος που δεν του εκανε προταση ανανεωσης η Σελτικ?
Ας παει στον ΟΦΗ καλυτερα.
Αυτό είναι καλό νέο γιατί χαμηλώνουν πολύ στα δικά τους στημένα. Οπότε στα ψηλά λίγο προσοχή ο Κάτσικας (αν παίξει) τον Σανκαρέ και ο Κατσού ή όποιος άλλος από τα χαφ γυρίζει πίσω στον Ντε μΠλάσις....τον οποίο εγώ θα τον έβγαζα για 90 λεπτά ραντεβού με τον Κάτσε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τρία προβλήματα για τον Αστέρα
12 Μαι 2014 14:42, Από PAOK24
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική των πλέι οφ τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να έχει τρία προβλήματα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αρκαδίας, Γκόιαν και Εντό, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, καθώς είναι τιμωρημένοι.
Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κοντοές, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης.
καλα ποιος εξυπνος σκεφτηκε να διεξαχθει επαγγελματικο παιχνιδι ποδοσφαιρου μεσα μαιου στης 5 η ωρα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς 17:00 και ο ΠΑΟ 19:15