11.Miroslav Stoch
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 11.Miroslav Stoch
πραγματικα δεν τρεφω καποια ιδιαιτερη συμπαθεια στον στοχ κυριως λογο χαρακτηρα,αλλα οποιος δεν βλεπει οτι με την απομακρινση του στεφενς ο στοχ εβγαλε το κοστουμι του κουτσια και πλεον παιζει πραγματικα σαν στοχ,τοτε μαλλον ή ειναι εμαπθης ή βλεπει μπαλα με κλειστα ματια.
σε τρια ματς εκανε πολλες παραπανω ατομικες ενεργιες απ οτι σε ολη την χρονια.
υγ οσο για τον σορλεν που μου γραφεις,αν το ονειρο σου ειναι να βλεπεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στα εξτρεμ με αμυντικο χαφ δικαιωμα σου
υγ οσο για τον σορλεν που μου γραφεις,αν το ονειρο σου ειναι να βλεπεις τον ΠΑΟΚ να παιζει στα εξτρεμ με αμυντικο χαφ δικαιωμα σου
-
Ας περιμένουμε να δούμε και μια διάρκεια όμως. Δεν είναι και τόσο καλό κριτήριο τα ματς με μικρούς στην Τούμπα.
Όσο για το Σορλέν. 8άρι ήταν στην ουσία. Και παρότι δεν ήταν εξτρέμ, πρόσφερε απείρως περισσότερα απ' τον Στοχ σε αυτή τη θέση. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ήταν το όνειρό μου ή όχι...
edit: Τον έχω υπερασπιστεί τον παίχτη όταν τα άκουγε από όλους. Εμπαθής δεν είμαι σε καμία περίπτωση, όπως δεν ήμουν ποτέ με παίχτη του ΠΑΟΚ.
Όσο για το Σορλέν. 8άρι ήταν στην ουσία. Και παρότι δεν ήταν εξτρέμ, πρόσφερε απείρως περισσότερα απ' τον Στοχ σε αυτή τη θέση. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ήταν το όνειρό μου ή όχι...
edit: Τον έχω υπερασπιστεί τον παίχτη όταν τα άκουγε από όλους. Εμπαθής δεν είμαι σε καμία περίπτωση, όπως δεν ήμουν ποτέ με παίχτη του ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
συμφωνω για τον το οτι πρεπει να δειξει διαρκεια,αλλα μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη που αν δεν ειχε το θεμα με την νοοτροποια του δεν θα τον εβλεπες ποτε στην Τουμπα.
στην ουσια μιλαμε για εναν παικτη 23 χρονων που εχει ολο το πακετο απο αποψη ποδοσφαιρικων χαρακτηριστικων.αν ο ΠΑΟΚ πιστευει οτι μπορει να βρει το κουμπι του και να το εξελιξει σαν παικτη καθως τα στοιχεια τα διαθετει τοτε θα ειναι ενα πολυ καλο ντιλ για την ομαδα που πιθανως μελλοντικα να σου αποφερει και μεγαλο κερδος.
οσο για τον σορλεν που λες και αυτα που προσφερε,πιστεψε με αν εκεινον το παικτη τον εβαζες στην σημερινη ομαδα που ειναι ενα ρδελομπου τακτικα και απο αποψη συνοχης θα ηταν ο νουμερο ενα στη γιουχα.
απλα εκεινη η ομαδα ηταν τοσο καλα δουλεμενη που ειδικα παικτες ομαδας οπως ηταν ο σορλεν φαινονταν παικταραδες
στην ουσια μιλαμε για εναν παικτη 23 χρονων που εχει ολο το πακετο απο αποψη ποδοσφαιρικων χαρακτηριστικων.αν ο ΠΑΟΚ πιστευει οτι μπορει να βρει το κουμπι του και να το εξελιξει σαν παικτη καθως τα στοιχεια τα διαθετει τοτε θα ειναι ενα πολυ καλο ντιλ για την ομαδα που πιθανως μελλοντικα να σου αποφερει και μεγαλο κερδος.
οσο για τον σορλεν που λες και αυτα που προσφερε,πιστεψε με αν εκεινον το παικτη τον εβαζες στην σημερινη ομαδα που ειναι ενα ρδελομπου τακτικα και απο αποψη συνοχης θα ηταν ο νουμερο ενα στη γιουχα.
απλα εκεινη η ομαδα ηταν τοσο καλα δουλεμενη που ειδικα παικτες ομαδας οπως ηταν ο σορλεν φαινονταν παικταραδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 31 Μαρ 2014, 13:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι το πόσο καλή τακτικά είναι μια ομάδα έχει να κάνει και με το από τι παίχτες απαρτίζεται, ακόμα περισσότερο απ' ότι έχει να κάνει με το ποιος είναι προπονητής.
Ο Σορλέν ξεχώριζε σε αυτόν τον τομέα και σε ομάδα με Γκαρσία, Ίβιτς και άλλους, γενικά πολύ έξυπνους παίχτες.
Μια ομάδα με 3-4 Σορλέν μπορεί να δυσκολεύεται σε πολλά πράγματα αλλά τακτικά ρδελομπου δύσκολα θα γίνει.
Εδώ ήταν τότε νούμερο 1 στη γιούχα, αυτό δεν λέει τίποτα όμως.
Ο Σορλέν ξεχώριζε σε αυτόν τον τομέα και σε ομάδα με Γκαρσία, Ίβιτς και άλλους, γενικά πολύ έξυπνους παίχτες.
Μια ομάδα με 3-4 Σορλέν μπορεί να δυσκολεύεται σε πολλά πράγματα αλλά τακτικά ρδελομπου δύσκολα θα γίνει.
despe απλά εγώ θέλω να τον δω σε πιο δυνατά από άποψη ποιότητας αντιπάλων σε σχέση με τον άρη, τον απόλλων και την καλλονή.desperando έγραψε:ρε μαγκες για προτεινετε και κανεναν με 1,5 μυριο που θα ειναι και πολυ καλυτερος απο τον στοχ.ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις αλλα και για να βοηθσουμε και τους ανθρωπους της ΠΑΕ
To value for money ας το αξιολογήσουν οι της ΠΑΕ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε μπαλα για να το λες αυτο.δεν σου ετυχε ποτε να ρθει κανενας εξωγηινος και να γινονται ολα μπορτελο.κατι το οποιο πηγε να γινει με τον ροκ σταρ μπερετα.black death έγραψε:Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι το πόσο καλή τακτικά είναι μια ομάδα έχει να κάνει και με το από τι παίχτες απαρτίζεται, ακόμα περισσότερο απ' ότι έχει να κάνει με το ποιος είναι προπονητής.
τελος παντων εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια και τσαμπα συζηταμε
-
Μα δεν έγραψα ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με το ποιος είναι προπονητής, αλλά ότι έχει να κάνει περισσότερο με το ποιοι παίζουν. Συνήθως βέβαια ο προπονητής έχει λόγο και για το ποιοι θα είναι στην ομάδα και ποιοι θα παίζουν.
- desperando
- Επικοινωνία:
συμφωνω οτι ο παικτης εχει δειξει ελαχιστα,αλλα θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι αν ο στοχ εκανε σε ολη την χρονια οτι εκανε με την σαλκε τοτε δεν θα μπορουσαμε να τον κρατησουμε ουτε αν καλυπταμε τα 5 μυρια της ρητρας.teod1980 έγραψε:despe απλά εγώ θέλω να τον δω σε πιο δυνατά από άποψη ποιότητας αντιπάλων σε σχέση με τον άρη, τον απόλλων και την καλλονή.desperando έγραψε:ρε μαγκες για προτεινετε και κανεναν με 1,5 μυριο που θα ειναι και πολυ καλυτερος απο τον στοχ.ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις αλλα και για να βοηθσουμε και τους ανθρωπους της ΠΑΕ
To value for money ας το αξιολογήσουν οι της ΠΑΕ.
παρτε για παραδειγμα τον γκει,που πηρε αυτον τον περεζ 3 μυρια 6 μηνες πριν την ληξη του συμβολαιου του.
καταλαβαινω οτι ως ελληνες εχουμε μια ταση στον τζογο γι αυτο και κυνηγαμε συνεχεια τα λαχεια,αλλα δυστυχως τα λαχεια δεν μπορεις καθε φορα να πιανεις το λαχειο (βιειρινια).
το οτι υπαρχουν παικταραδες στην θεση του εξτρεμ που ειτε τα συμβολαια τους τελειωνουν ειτε οι ομαδες τους προσπαθουν να τους ξεφορτωθουν ειναι γεγονος,αλλα αυτοι οι παικταραδες ερχονται στον ΠΑΟΚ?
- desperando
- Επικοινωνία:
να στο πω και απλα... η τακτικη διδασκεται αν ο ποδοσφαιριστης εχει ευφυια αναλογη του μεσου ορου, την τριπλα δεν μπορεις να την διδαξεις.black death έγραψε:Μα δεν έγραψα ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με το ποιος είναι προπονητής, αλλά ότι έχει να κάνει περισσότερο με το ποιοι παίζουν. Συνήθως βέβαια ο προπονητής έχει λόγο και για το ποιοι θα είναι στην ομάδα και ποιοι θα παίζουν.
για παραδειγμα η παικτες που ερχονται απο λατινικη αμερικη ειναι ασχετοι με την ευρωπαικη τακτικη και τον τροπο παιχνιδιου αλλα καταφερνουν και παιζουν πολυ γρηγορα γιατι το τακτικο κομματι ειναι κατι που μαθενεται σχετικα γρηγορα.
υγ και φυσικα οταν λεμε τακτικη δεν ειναι αυτο που κακως καποιοι αρδ εχουν περασει.
η τακτικη δεν ειναι μονο στο ανασταλτικο κομματι της ομαδας και οταν αυτη καθεται πισω απο την μπαλα.
υγ2 αλλα στο ελλαντα ποιος θα διδαξει σωστη τακτικη στους ελληνες ποδοσφαιριστες?οι περισσοτεροι ειδικα στις μικρομεσαιες ομαδες παιζουν μονο με το ταλεντο
- ΑποστόληςΑ
+∞desperando έγραψε:πραγματικα δεν τρεφω καποια ιδιαιτερη συμπαθεια στον στοχ κυριως λογο χαρακτηρα,αλλα οποιος δεν βλεπει οτι με την απομακρινση του στεφενς ο στοχ εβγαλε το κοστουμι του κουτσια και πλεον παιζει πραγματικα σαν στοχ,τοτε μαλλον ή ειναι εμαπθης ή βλεπει μπαλα με κλειστα ματια.
Εμενα ενας προπονητης μου χε πει οτι το ποδοσφαιρικο μυαλο ειναι εκεινο που μετραει στον ποδοσφαιριστη γιατι η τριπλα 90% ειναι θεμα εξασκησης και εκγυμνασης. Δεν μιλαω για ροναλντινιο αλλα σε επιπεδο σουπερλιγκ ειμαι σιγουρος πως ισχυει. Εξαιρουνται οι ντριπλες βιερινια που ειναι καθαρα θεμα επιταχυνσης η οποια εξαρταται και απο τον μυικο σωματοτυπο του ανθρωπου.
Αρα ναι πιστευω οτι οι επιθετικοι μας που δεν εχουν τριμπλα ειναι επειδη δεν εξασκουνται οσο πρεπει.(οσο επρεπε)
Αρα ναι πιστευω οτι οι επιθετικοι μας που δεν εχουν τριμπλα ειναι επειδη δεν εξασκουνται οσο πρεπει.(οσο επρεπε)
-
Αν, όπως λες, έχει την ευφυία, και αν είναι αρκετά εργατικός μες στο γήπεδο, και αν δεν είναι εγωιστής κ.ά. Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο πόσο δένει κάποιος με μια ομάδα. Γι' αυτό έκανε καριέρα ο Σαλπιγγίδης και όχι κάτι εκατομμύρια άλλοι με καλύτερη τεχνική.desperando έγραψε: να στο πω και απλα... η τακτικη διδασκεται αν ο ποδοσφαιριστης εχει ευφυια αναλογη του μεσου ορου, την τριπλα δεν μπορεις να την διδαξεις.
για παραδειγμα η παικτες που ερχονται απο λατινικη αμερικη ειναι ασχετοι με την ευρωπαικη τακτικη και τον τροπο παιχνιδιου αλλα καταφερνουν και παιζουν πολυ γρηγορα γιατι το τακτικο κομματι ειναι κατι που μαθενεται σχετικα γρηγορα.
υγ και φυσικα οταν λεμε τακτικη δεν ειναι αυτο που κακως καποιοι αρδ εχουν περασει.
η τακτικη δεν ειναι μονο στο ανασταλτικο κομματι της ομαδας και οταν αυτη καθεται πισω απο την μπαλα.
υγ2 αλλα στο ελλαντα ποιος θα διδαξει σωστη τακτικη στους ελληνες ποδοσφαιριστες?οι περισσοτεροι ειδικα στις μικρομεσαιες ομαδες παιζουν μονο με το ταλεντο
[dailymotion]xle0rg_rubin-kazan-paok-2-2-highlights_sport[/dailymotion]
Τακτικη .. δεν ειναι μονο καθομαι πισω απο την μπαλα εχω αλληλοκαλυψεις και τα σχετικα.
Τακτικη εχει και η επιθεση.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο παραπανω βιντεο το γκολ του φωτακη.
Τακτικη .. δεν ειναι μονο καθομαι πισω απο την μπαλα εχω αλληλοκαλυψεις και τα σχετικα.
Τακτικη εχει και η επιθεση.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο παραπανω βιντεο το γκολ του φωτακη.
- desperando
- Επικοινωνία:
@guardian4
φυσικα και το μυαλο ειναι το Α και Ω γιατι ειναι αυτο που παντα δινει τοπλεονεκτημα.ακομα και παικτες οπως ο μεσσι αν δεν ειχε αυτη την ποδοσφαιρικη ευφυια δεν θα καταφερνε τιποτα απο αυτα που εχει καταφερει.εσυ βεβαια μιλας για ποδοσφαιρικη ευφυια και οχι για για τακτικη γνωση,κατι που ειναι τελειως διαφορετικο.
οσο για το αν η τριπλα αν ειναι θεμα προπονησεις οι μισοι ελληνες ποδοσφαιριστες θα ειχαν τριπλα ροναλντινιο με το εφετζιλικι που τους διακρινει.δυστυχως ομως οι περισσοτεροι ελληνες αντι να τριπλαρουν κυνηγουν την μπαλα απο πισω
φυσικα και το μυαλο ειναι το Α και Ω γιατι ειναι αυτο που παντα δινει τοπλεονεκτημα.ακομα και παικτες οπως ο μεσσι αν δεν ειχε αυτη την ποδοσφαιρικη ευφυια δεν θα καταφερνε τιποτα απο αυτα που εχει καταφερει.εσυ βεβαια μιλας για ποδοσφαιρικη ευφυια και οχι για για τακτικη γνωση,κατι που ειναι τελειως διαφορετικο.
οσο για το αν η τριπλα αν ειναι θεμα προπονησεις οι μισοι ελληνες ποδοσφαιριστες θα ειχαν τριπλα ροναλντινιο με το εφετζιλικι που τους διακρινει.δυστυχως ομως οι περισσοτεροι ελληνες αντι να τριπλαρουν κυνηγουν την μπαλα απο πισω
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη να σου κανω μια ερωτηση...θες να μου πεις για παραδειγμα οτι ο στοχ (απο τις ακαδημιες της τσελσι και βασικο γραναζι της πρωταθλητριας τβεντε σε ηλικια 20 ετων) για παραδειγμα ειναι λιγοτερο τακτικος ποδοσφαιριστης απο καποιον σαλπιγγιδη ή φωτακη που το πως παιζεται το κανονικο ποδοσφαιρο το εχουν δει μονο στην τηλεορασηblack death έγραψε: Αν, όπως λες, έχει την ευφυία, και αν είναι αρκετά εργατικός μες στο γήπεδο, και αν δεν είναι εγωιστής κ.ά. Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο πόσο δένει κάποιος με μια ομάδα. Γι' αυτό έκανε καριέρα ο Σαλπιγγίδης και όχι κάτι εκατομμύρια άλλοι με καλύτερη τεχνική.