21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
To απίστευτο δεν είναι ότι είσαι πρώην παλαίμαχος και παίζεις στον ΠΑΟΚ.
Ούτε είναι απίστευτο πως ποδοσφαιρικά έχω να δω τόσο ηλίθιο παίχτη απ την εποχή του Βλάχου
που έπαιζε κι αυτός -ω Θεοί- στον ΠΑΟΚ.
Το απίστευτο είναι ότι έχεις υποστηρικτές.
Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου, απλά ελπίζω να μην ξανασχοληθείς κι εσύ με τον ΠΑΟΚ.
Βασικά μην ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, δεν το κατέχεις σαν άθλημα.
Ούτε είναι απίστευτο πως ποδοσφαιρικά έχω να δω τόσο ηλίθιο παίχτη απ την εποχή του Βλάχου
Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου, απλά ελπίζω να μην ξανασχοληθείς κι εσύ με τον ΠΑΟΚ.
Ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο.
Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και ο ίδιος τα λάθη σου.
Αν δε το θες από μόνος σου δεν θα βελτιωθεί κάτι.
Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και ο ίδιος τα λάθη σου.
Αν δε το θες από μόνος σου δεν θα βελτιωθεί κάτι.
βγειτε και γραψτε ρε δεν πειραζει προσπαθησε το παιδι...ειναι και φιλοτιμο...μπορει να κανει και αυτος καλη ζωη μαζι με τον κοντο...πειτε τα ρε μην τον κραζετε τον ανθρωπο...Karelias έγραψε:To απίστευτο δεν είναι ότι είσαι πρώην παλαίμαχος και παίζεις στον ΠΑΟΚ.
να εκφρασω την θλιψη μου σε οσους εκραξαν το παιδι του λαου εξω απο το γηπεδο
ντροπη σας
νικολα εγω μαζι σου ειμαι καλοκαιρι θα διωξουμε τον παππου ρατς
και αυτην την βδομαδα θα την ξεχασουμε
κανε λιγακι υπομονη ρε νικολα
ντροπη σας
νικολα εγω μαζι σου ειμαι καλοκαιρι θα διωξουμε τον παππου ρατς
και αυτην την βδομαδα θα την ξεχασουμε
κανε λιγακι υπομονη ρε νικολα
ελπιζω να μην σε ξαναδω με την φανελλα του ΠΑΟΚ...
(ΤΟ τραγικο της ομαδας ειναι οτι χτυπουσε τα κορνερ...καλα ρε πλακα μας κανετε? ολοκληρη ομαδα και τον Σπυροπουλο βαλατε να τα εκτελει? μας εκτελεσε εμας και ησυχασατε....
(ΤΟ τραγικο της ομαδας ειναι οτι χτυπουσε τα κορνερ...καλα ρε πλακα μας κανετε? ολοκληρη ομαδα και τον Σπυροπουλο βαλατε να τα εκτελει? μας εκτελεσε εμας και ησυχασατε....
Δρομο παρε και τον δημητρη και τον αλλον τον δημητρη μαζι σου και ουστ 
Επεξεργάστηκε.
Roman
Επεξεργάστηκε.
Roman
- john4serres
Απλά λύση συμβολαίου. Τα πολλά μπινελικια τζάμπα θα γραφτούν για τον συγκεκριμένο παίκτη
Χίλιες φορές από το να σε βλέπω να κοστίζεις βαθμούς στην ομάδα με λάθη που ούτε σε σχολικό αγώνα δεν κάνουν, να βλέπω ένα μικρό στα βαθιά ή το Τζαβέλλα με ένα πόδι.
Κερκίδα και αντίο τον Ιανουάριο.
Στη φάση του 2ου, από το τάκλιν έξω από την περιοχή τους αρχίζεις τη μακακία, σε περνάνε σε σχεδόν 100άρι σπριντ ΟΛΟΙ, και χάνεις και τον παίκτη σου ΞΑΝΑ. Γκολ καρμπόν, προβολή και εσύ απλά να ψάχνεσαι γενικώς...
Κερκίδα και αντίο τον Ιανουάριο.
Στη φάση του 2ου, από το τάκλιν έξω από την περιοχή τους αρχίζεις τη μακακία, σε περνάνε σε σχεδόν 100άρι σπριντ ΟΛΟΙ, και χάνεις και τον παίκτη σου ΞΑΝΑ. Γκολ καρμπόν, προβολή και εσύ απλά να ψάχνεσαι γενικώς...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αν εκφραστω ελευθερα για τον σπυροπουλο θα πρεπει να αυτομπαναριστώ.
Ελπιζω χθες να ηταν το τελευταιο του ματς με την φανελα του ΠΑΟΚ.

Ελπιζω χθες να ηταν το τελευταιο του ματς με την φανελα του ΠΑΟΚ.
- buffalobill4
Το θεμα δεν ειναι να τους κραζουμε μετα απο ηττα. Το θεμα ειναι να βλεπουμε σωστα και να μην τυφλωνομαστε. Ολη τη χρονια καποιοι λεμε για τον ποδοσφαιριστη σπυροπουλο, οτι δεν πρεπει να υπαρχει ουτε σαν τριτη αλλαγη στον ΠΑΟΚ. Οχι πολλες σελιδες πισω εχω ανεβασει ενα βιντεο με γκελα ολκης του συγκεκριμενου σε ματς με την Κ20.
Δε θα εκανε σε ντερμπι? Λογικοι να ειμαστε. Σπυροπουλος -Κατσικας για μενα δεν ειναι ποδοσφαιριστες. Ειδικα ο πρωτος δεν εχει κανεναν τομεα που να λες οτι ειναι ανεκτος. Ο δευτερος ισως εχει αλλα και παλι ποδοσφαιριστης ολοκληρωμενος δεν ειναι ουτε θα γινει (αποψη μου). Βαλτε και το Σαλπι που δεν μπορει να περασει ουτε κωνο, και πλεον δεν ειναι ουτε γρηγορος... δεν ει το γλυκο.
Απολυτη στηριξη στην ομαδα και ας ελπισουμε το Δεκεμβρη η διοικηση να κανει το χρεος της. Δε θελω 5-6 ποδοσφαιριστες. Αργα και σταθερα. Ενα σεντερ μπακ και ενα αρ χαφ. Και σιγα σιγα να γινει αυτο το ξεσκαρταρισμα. Και φυσικα ο Αγγελος να δουλεψει αυτο το απιστευτο κομπλεξ που βγαζουμε σαν ομαδα οταν πρεπει να παιξουμε με τους 2-3 της Αθηνας.
Δε θα εκανε σε ντερμπι? Λογικοι να ειμαστε. Σπυροπουλος -Κατσικας για μενα δεν ειναι ποδοσφαιριστες. Ειδικα ο πρωτος δεν εχει κανεναν τομεα που να λες οτι ειναι ανεκτος. Ο δευτερος ισως εχει αλλα και παλι ποδοσφαιριστης ολοκληρωμενος δεν ειναι ουτε θα γινει (αποψη μου). Βαλτε και το Σαλπι που δεν μπορει να περασει ουτε κωνο, και πλεον δεν ειναι ουτε γρηγορος... δεν ει το γλυκο.
Απολυτη στηριξη στην ομαδα και ας ελπισουμε το Δεκεμβρη η διοικηση να κανει το χρεος της. Δε θελω 5-6 ποδοσφαιριστες. Αργα και σταθερα. Ενα σεντερ μπακ και ενα αρ χαφ. Και σιγα σιγα να γινει αυτο το ξεσκαρταρισμα. Και φυσικα ο Αγγελος να δουλεψει αυτο το απιστευτο κομπλεξ που βγαζουμε σαν ομαδα οταν πρεπει να παιξουμε με τους 2-3 της Αθηνας.
- pisakaipoupoula
Ας χάναμε από μια ομάδα παληκαρίσια, να τρώγαμε άπιαστες γκολάρες ξέρω γω....αυτό που έκανες χθες δε χωνεύεται ρε πστη, πραγματικά δε χωνεύεται...μα και τα βασικά των μπακ να μη ξέρεις θέλει πολύ κόπο ν ακολουθήσεις αυτόν που κάνει κίνηση στην περιοχή σου??ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???????Ρε πστη βλαμμένε γαμώ τη παιανία σου βαλτός ήσουνα??????????Αι σιχτιρ μ όλα τα βαζέλια που χουμε μαζέψει
ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΕ!!
ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΕ!!
- PAOK_Antarctica
Πέραν της απόδοσης του Σπυρόπουλου, ισχύει αυτό λέει το άρθρο στην κεντρική (http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7393 ... po-ti-nova);
Αν ναι, Σπυρόπουλος ξε-Σπυρόπουλος, η ΠΑΕ πρέπει να κάνει κάτι.
- buffalobill4
Εξαρταται απο το πως θες να σπηκαρουν οι δημοσιογραφοι. Εγω για παραδειγμα διαφωνω με τη φιμωση στην περιγραφη που παρατηρειται τα τελευταια δυο χρονια. Θελω να πω δλδ οτι δεν κραζω το λυκουροπουλο γι αυτο που ειπε για το σπυροπουλο. Αποψη του ειναι και εν προκειμενω συμφωνω κιολας. Τον κραζω οταν δε λεει αυτα που βλεπει για να μη φαει πεσιμο η νοβα απο τους δερβεναγες του ελληνικου ποδοσφαιρουPAOK_Antarctica έγραψε:Πέραν της απόδοσης του Σπυρόπουλου, ισχύει αυτό λέει το άρθρο στην κεντρική (http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7393 ... po-ti-nova);