Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Jairo »

Απαράδεκτος να μην βάζει τον Μπέρμπα στην φυσιολογική του θέση και να καίει έτσι τον παίχταρά..Κάνει πειράματα στην πλάτη του ΠΑΟΚ.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εχουμε στηριξει καθε τυχαρπαστο στο δικο μας παιδι γιατι ειμαστε τοσο αυστηροι και απαιτητικοι????εχει 20 θετικα και ενα αρνητικο...το αρνητικο δεν εχει εμπειρια οκ!!!ουτε ο σιμεονε ειχε,ουτε ο γκουαρντιολα,ουτε ο ζινταν εχει,ουτε ο μουρινιο με πορτο κλπ κλπ......ενα κοινο ειχαν ολοι αυτοι ηταν πολυ εγκεφαλικοι ποδοσφαιριστες παιζανε πρωτα με μυαλο και μετα με το σωμα....το ιδιο και ο ιβιτς.....μιλαμε για παρα πολλα κιλα μπαλα!!!!ξερει την νοοτρπια και ιδιοσυγκρασια της ομαδας.....ξερει το παρασκηνιο τοσο μεσα οσο και εξω.....ξερει τα αποδυτηρια....εζησε τον ΠΑΟΚ του αυτονοητου διπλου σε λειβαδιες και πανιωνιους.....χρειαζεται στηριξη καμστα δυσκολα ακομα περισσοτερο!!!,ναι αυτον να τον στηριξω ειναι ΠΑΟΚτσακι και το εχει δειξει....εναν τυχαρπαστο κροατη που την ειδε κοντε και σε ειχε για σκαλοπατι γιατι????
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Bring back our croatian god
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Πέρα απο την πλάκα, εγώ θέλω ο Βλάνταν να μεινει και την νέα χρονιά σαν πρώτος προπονητής στη ομάδα μας.
Να του δώσουν όλα τα εφόδια και τις βοήθειες που χρειάζεται για να πετύχει.Κόσμος-διοίκηση-παίκτες-ίατρικό team-MME...ολοι γενικά να τον στηρίξουν.Κλειστό συμβόλαιο 3 χρόνια για την αρχή, ηρεμία και μεταγραφές.
(Δέν θέλω λύσεις Σάντος ξανά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος για μένα είναι προδότης που μας πούλησε και μας παράτησε για μιά θεσούλα και το χρήμα απο την κόκκινη ΕΠΟ τότε.Ασε που δεν βλεπαμε και μπάλα.)
Για μένα ο Βλάνταν εχει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου προπονητή, εκτός της εμπειρίας που θα έρθει με τον καιρό.
Αξίζει και πρέπει να στηριχτεί.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ προσωπικά θέλω να μείνει ο Ίβιτς. Τον συμπαθούσα σαν παίκτη και πιστεύω έχει τις γνώσεις και τις παραστάσεις να μας βοηθήσει.
Μην ξεχνάμε πως ήταν από τους πρώτους παίκτες που είχε κλείσει ο Σάντος "το καλοκαίρι εκείνο". Και τον είχε και στην Αεκ άλλα 2 χρόνια.
Σίγουρα τον έχει στιγματίσει και αυτό φαίνεται καθημερινά (από τακτική, νοοτροπία μέχρι δηλώσεις, ρουχισμό).
Σοβαρός προπονητής, νέος σε ηλικία, ξέρει την ομάδα, τις ακαδημίες. Σίγουρα έχει και αρνητικά αλλά για μένα είναι το ίδιο ρίσκο με το να έρθει ο Μπιέλσα ή ο κάθε άλλος αναγνωρισμένος ξένος.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Dimg4 έγραψε:Bring back our croatian god
χαχαχαχαχαχα να εισαι καλα φιλε!!!!! και ομως καποιοι το πιστευουν ................ ζουν αναμεσα μας .......
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε: Δεν ειναι εκρου.Πολυ ανοιχτο καφε ειναι.
Κι όσο αποκτάει εμπειρίες από Π.Α.Ο.Κ. θα..................................................σκουραίνει... :roll:

Υ.Γ. Αύριο κιόλας 5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο για 1ος με ρήτρα αποζημίωσης απόλυσης 2 εκατομμύρια και τα διπλά αν τυχόν αυτό συμβεί..........................................................Μάρτη μήνα!!! :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

+ κ από εμένα για ίβιτς. Δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ούτε καν ο καλύτερος κ ο εμπειρότερος που μπορούμε να φέρουμε, αλλά έχει κ κάποια απαραίτητα στοιχεία που δε θα τα έχουν οι 'καλύτεροι κ εμπειρότεροι' του.

Αυτό που κυρίως μαρεσει με τον ιβιτς είναι οτι μετά από πολύ καιρό δεν κατεβαίνουμε με τακτική όσα φάμε κ όσα βάλουμε μετά από πολύ καιρό. Από την αρχή του αγώνα έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική και με την ίδια συνεχίζουμε για τα 90 λεπτά του αγώνα.

Αν από το καλοκαίρι έχει άλλους 4-5 ακόμη καλύτερους παίκτες, νομίζω οτι η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη κ με το πέρασμα φυσικά κ ο ίδιος θα γίνεται ακόμη καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: Δεν ειναι εκρου.Πολυ ανοιχτο καφε ειναι.
Κι όσο αποκτάει εμπειρίες από Π.Α.Ο.Κ. θα..................................................σκουραίνει... :roll:

Υ.Γ. Αύριο κιόλας 5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο για 1ος με ρήτρα αποζημίωσης απόλυσης 2 εκατομμύρια και τα διπλά αν τυχόν αυτό συμβεί..........................................................Μάρτη μήνα!!! :shock: :shock:
Σιγά, 27 Φλεβάρη ή 1 Απρίλη (να μην το χάφτουν και οι ΑΡΔ και να λένε για trollάρισμα της Π.Α.Ε.)...μασάνε ωρέ στον Π.Α.Ο.Κ.;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Metagrafakias έγραψε:Εχουμε στηριξει καθε τυχαρπαστο στο δικο μας παιδι γιατι ειμαστε τοσο αυστηροι και απαιτητικοι????εχει 20 θετικα και ενα αρνητικο...το αρνητικο δεν εχει εμπειρια οκ!!!ουτε ο σιμεονε ειχε,ουτε ο γκουαρντιολα,ουτε ο ζινταν εχει,ουτε ο μουρινιο με πορτο κλπ κλπ......ενα κοινο ειχαν ολοι αυτοι ηταν πολυ εγκεφαλικοι ποδοσφαιριστες παιζανε πρωτα με μυαλο και μετα με το σωμα....το ιδιο και ο ιβιτς.....μιλαμε για παρα πολλα κιλα μπαλα!!!!ξερει την νοοτρπια και ιδιοσυγκρασια της ομαδας.....ξερει το παρασκηνιο τοσο μεσα οσο και εξω.....ξερει τα αποδυτηρια....εζησε τον ΠΑΟΚ του αυτονοητου διπλου σε λειβαδιες και πανιωνιους.....χρειαζεται στηριξη καμστα δυσκολα ακομα περισσοτερο!!!,ναι αυτον να τον στηριξω ειναι ΠΑΟΚτσακι και το εχει δειξει....εναν τυχαρπαστο κροατη που την ειδε κοντε και σε ειχε για σκαλοπατι γιατι????
Ψιλοψηθηκα εκτος της τελευταιας προτασης.Το τυχαρπαστος κροατης που σε ειχε σκαλοπατι(για τον Κοντε συμφωνω :mrgreen: ) ποιος μπορει να το κρινει ?ενα τυπος πισω αpο ενα nick(Μεταγραφακιας,κατ5,Fn1m) που δε ξερουμε ουτε τις γνωσεις του ουτε ποιος ειναι ουτε καν αν εχει καλη προθεση ή μηπως οι αρδ τυπου ραπτο και μαφιοζου?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Εχουμε στηριξει καθε τυχαρπαστο στο δικο μας παιδι γιατι ειμαστε τοσο αυστηροι και απαιτητικοι????εχει 20 θετικα και ενα αρνητικο...το αρνητικο δεν εχει εμπειρια οκ!!!ουτε ο σιμεονε ειχε,ουτε ο γκουαρντιολα,ουτε ο ζινταν εχει,ουτε ο μουρινιο με πορτο κλπ κλπ......ενα κοινο ειχαν ολοι αυτοι ηταν πολυ εγκεφαλικοι ποδοσφαιριστες παιζανε πρωτα με μυαλο και μετα με το σωμα....το ιδιο και ο ιβιτς.....μιλαμε για παρα πολλα κιλα μπαλα!!!!ξερει την νοοτρπια και ιδιοσυγκρασια της ομαδας.....ξερει το παρασκηνιο τοσο μεσα οσο και εξω.....ξερει τα αποδυτηρια....εζησε τον ΠΑΟΚ του αυτονοητου διπλου σε λειβαδιες και πανιωνιους.....χρειαζεται στηριξη καμστα δυσκολα ακομα περισσοτερο!!!,ναι αυτον να τον στηριξω ειναι ΠΑΟΚτσακι και το εχει δειξει....εναν τυχαρπαστο κροατη που την ειδε κοντε και σε ειχε για σκαλοπατι γιατι????
Ψιλοψηθηκα εκτος της τελευταιας προτασης.Το τυχαρπαστος κροατης που σε ειχε σκαλοπατι(για τον Κοντε συμφωνω :mrgreen: ) ποιος μπορει να το κρινει ?ενα τυπος πισω αpο ενα nick(Μεταγραφακιας,κατ5,Fn1m) που δε ξερουμε ουτε τις γνωσεις του ουτε ποιος ειναι ουτε καν αν εχει καλη προθεση ή μηπως οι αρδ τυπου ραπτο και μαφιοζου?
Α μπραβο. Ακου εκει τυχαρπαστος..... επιστροφη αμεσα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

O μονος μου ενδοιασμος για μια πιθανη παραμονη του Vlado ειναι,η διαχειρηση μιας αγωνιστικης κρισης.Αν τον πιστευει και ειναι αποφασισμενος ο Ιβαν να τον στηριξει νομιζω πως αξιζει να μεινει και εχω και την εντυπωση οτι θα τα παει μια χαρα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οποιος δεν πετυχαινει στον ΠΑΟΚ δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και τυχαρπαστος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό που έχω να πω είναι στη διαχείριση προσώπων, μέχρι στιγμής, τα πάει καλύτερα από τους άλλους. Θα ήθελα βέβαια να δώσει χρόνο και στον Antonis, ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει τους κουρασμένους Τζιόλη, Cimirot με πιθανή και την απουσία Kace στον τελευταίο αγώνα με ΠΑΟ.
Τώρα για πρώτος προπονητής από Ιούλιο, όπου θα έχει λόγο στις μεταγραφές, για καθιέρωση συγκεκριμένου συστήματος, για αύξηση της ομαδικότητας και βελτίωση της επιθετικής μας ανάπτυξης δεν ξέρω πώς θα τα πάει.

ΥΓ: Το δεν ξέρω δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα τα πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε: Α μπραβο. Ακου εκει τυχαρπαστος..... επιστροφη αμεσα
Αυτό επί λέξη είπε ο καταραμένος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”