Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Rizla »

Εικόνα

=

Εικόνα

?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ελα ρε αρμαγεδωνα δωσε πονο, προτεινω να σου δωσουν μπλογκ ειλικρινα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Armagedonas έγραψε:Ετοιμοι να κάνουν την "πατάτα"!!!!!!!!

Από τους Πορτογάλους-φούσκες,όπως Πεσέιρο,Μπόας,Ζαρντίμ,Καρβαλιάλ,Φερέιρα κλπ που τσίμπησαν δόξα από τον Μουρίνιο και από κάποιες καλές πορείες των Πόρτο και Μπράγκα

ΥΓ Είμαι 10000000000000% σίγουρος πως ο περισσότεροι εδώ μέσα θα γράψουν ότι "κάναμε την πιο σωστή επιλογή"!!!!

Και μόνο που συνεχίζουν να ρωτάνε τον Σάντος είναι κατάντια για τον σύλλογο.Με ποια ιδιότητα απευθύνονται σε αυτόν?

Βιογραφικό ελαφρύ σαν πούπουλο
και ποιον να ρωτησουνε αμα δεν ξερουν?Τον παπα παισο? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν υπαρχει σωτηρια.
ωρες ωρες νομιζω πως ο ΠΑΟΚ μονο αφραγκος μπορει να συσπειρωθει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οι εγχωριες μπαλαδοφατσες μας εκαψαν... Προτιμοτερο ειναι να ρωτησουν τον Σαντος ....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο φιλος θα ηθελε λογικα μουρινιο κ πανω!γιατι?Γιατι ΠΑΟΚ εισαι.. :D
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Παράλογη η απαίτηση να βρεθούμε από το -10 στο roof garden μέσα σε ένα μήνα.

Είναι πολύ λογική η μετάβαση από το απόλυτο τίποτα στον Ντομίνγκος.

Δε λέτε καλά που δεν σκάει μύτη κανένας Τσετσένος αυτονομιστής;;

Και προφανώς η ερώτηση στον Σάντος δεν ήταν "Ποιόν να πάρουμε ρε τσάκαλε;;" αλλά προφανώς "Ποιά η άποψή σου για Ντομίνγκος;;". Και πού είναι το κακό;; Ρώτησαν έναν Πορτογάλο για έναν άλλον Πορτογάλο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Armagedonas έγραψε:Ετοιμοι να κάνουν την "πατάτα"!!!!!!!!

Από τους Πορτογάλους-φούσκες,όπως Πεσέιρο,Μπόας,Ζαρντίμ,Καρβαλιάλ,Φερέιρα κλπ που τσίμπησαν δόξα από τον Μουρίνιο και από κάποιες καλές πορείες των Πόρτο και Μπράγκα

ΥΓ Είμαι 10000000000000% σίγουρος πως ο περισσότεροι εδώ μέσα θα γράψουν ότι "κάναμε την πιο σωστή επιλογή"!!!!

Και μόνο που συνεχίζουν να ρωτάνε τον Σάντος είναι κατάντια για τον σύλλογο.Με ποια ιδιότητα απευθύνονται σε αυτόν?

Βιογραφικό ελαφρύ σαν πούπουλο
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου.Ένα μαμημένο θετικό στοιχείο για οτιδήποτε δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Όλα στραβά κ ανάποδα..

Αντε και τον πήραμε αυτόν τον Ντομίνγκος.Πού τον ξέρεις εσύ και σχηματίζεις και άποψη;Ποιος σκατά μεγάλος προπονητής θα έρθει στο Ελλαδιστάν;

Λες απάτη τον Βίλας Μπόας..Δες τί έκανε με την Τότεναμ φέτος.

Και στην τελική άμα δεν γουστάρεις κανέναν και τίποτα κράτα τις απόψεις σου μαγκιά σου.Το δικό μας τα νεύρα σε τί σου φταίνε ακριβώς;
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Τί θετικό να βρω,όταν χθες ακόμα είχαμε λαικά δικαστήρια,αγωνιστικό διασυρμό του συλλόγου ξανά από μικρότερες ομάδες και προπηλακισμούς παικτών και διοικούντων???

Πες μου εσύ ένα θετικό,πέρα από την οικονομική άνεση που φαίνεται ότι έχουμε,μπας και το δω κι εγώ

Ή μήπως βλέπεις κάποια από τα αρνητικά να εξαφανίζονται πχ κλίκες,φαγωμάρες,αντίμαχόμενα στρατόπεδα,κακές επιλογές??
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Βλέπεις φετος βγαλαμε ματια με την αποδοση μας και το υπεροχο ποδοσφαιρικο θεαμα σε Ελλαδα και Ευρωπη και μας πεφτει λιγος ο συγκεκριμενος ....
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ενα φιλος πιο πανω ειχε δικιο...ποιος μεγαλος προπονητης θα ερθει στην ελλαδα?? και για ποιον λογο??ο βιλας μποας πατατα???ρε εισαστε καλα??με ποιον θα εισαστε ικανοποιημενοι εσεις που κραζετε το καθε ονομα που ακουγεται??
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Armagedonas έγραψε:Τί θετικό να βρω,όταν χθες ακόμα είχαμε λαικά δικαστήρια,αγωνιστικό διασυρμό του συλλόγου ξανά από μικρότερες ομάδες και προπηλακισμούς παικτών και διοικούντων???

Πες μου εσύ ένα θετικό,πέρα από την οικονομική άνεση που φαίνεται ότι έχουμε,μπας και το δω κι εγώ

Ή μήπως βλέπεις κάποια από τα αρνητικά να εξαφανίζονται πχ κλίκες,φαγωμάρες,αντίμαχόμενα στρατόπεδα,κακές επιλογές??
Ε ναι ρε φίλε ένα θετικό είναι η οικονομική άνεση.Αλλά εσύ και τον Σαββίδη και τα λεφτά του το έχεις κράξει.

Να σου πω κ ένα αρνητικό που σου αρέσουν κιόλας;Έχουμε γεμίσει γκρινιάρηδες τύπους σαν εσένα που τους αρέσει να μηδενίζουν τα πάντα,να τα βρίσκουν όλα αρνητικά και από στήριξη στον ΠΑΟΚ μηδέν.

Δεν συνεχίζω γιατί ήδη είμαι off-topic.Αλλά φτάνει πια.Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αγκίρε δεν ήταν αυτός με τον οποίο "μιλάγαμε";
Μεγάλη κάψα για τον συγκεκριμένο όπως και για Μπιελσα αλλά άστο μην ανοίγεις πληγές .........................
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Iσως να ξενερωσω καποιους αλλα να σας υπενθυμισω οτι απλως λεφτα εχουμε ....Κατα τα αλλα το επιπεδο των ομαδων μας και του πρωταθληματος μας ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο του Τουρκμενισταν...

Και ουτε Σαουδαραβες ειμαστε να κολλαμε ενσημα με τετοια ανεση.... Ωραια τα καλα και μεγαλα ονοματα αλλα στο δια ταυτα τους βλεπαμε ολους διστακτικους ....

Και εν κατακλειδει ....Μεχρι πριν λιγες ημερες ειχαμε τον ψευτο-προπονητη στον παγκο ...Δεν θα με χαλασει αν ερθει ο Ντομινγκος....

Το ονειρο μου μπορει να ηταν ο Μουρινιο αλλα ....
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο πορτογαλος λεει εχει βοηθο του ... τον

Εικόνα

Aκομα θυμαμαι την εξαιρετικη δουλεια που ειχε κανει στον ΠΑΟΚ. Ειχαμε μακραν του δευτερου την καλυτερη φυσικη κατασταση.

Αυτο που μου εχει μεινει... ηταν στο ζεσταμα πριν το ματς.. λιγο πριν η ομαδα φυγει για τα αποδυτηρια.. τους μαζευε γυρω του.. αφηνε να σκασει η μπαλα και εφευγαν καρφι για τα αποδυτηρια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”