=

?
και ποιον να ρωτησουνε αμα δεν ξερουν?Τον παπα παισο?Armagedonas έγραψε:Ετοιμοι να κάνουν την "πατάτα"!!!!!!!!
Από τους Πορτογάλους-φούσκες,όπως Πεσέιρο,Μπόας,Ζαρντίμ,Καρβαλιάλ,Φερέιρα κλπ που τσίμπησαν δόξα από τον Μουρίνιο και από κάποιες καλές πορείες των Πόρτο και Μπράγκα
ΥΓ Είμαι 10000000000000% σίγουρος πως ο περισσότεροι εδώ μέσα θα γράψουν ότι "κάναμε την πιο σωστή επιλογή"!!!!
Και μόνο που συνεχίζουν να ρωτάνε τον Σάντος είναι κατάντια για τον σύλλογο.Με ποια ιδιότητα απευθύνονται σε αυτόν?
Βιογραφικό ελαφρύ σαν πούπουλο
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ σου.Ένα μαμημένο θετικό στοιχείο για οτιδήποτε δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Όλα στραβά κ ανάποδα..Armagedonas έγραψε:Ετοιμοι να κάνουν την "πατάτα"!!!!!!!!
Από τους Πορτογάλους-φούσκες,όπως Πεσέιρο,Μπόας,Ζαρντίμ,Καρβαλιάλ,Φερέιρα κλπ που τσίμπησαν δόξα από τον Μουρίνιο και από κάποιες καλές πορείες των Πόρτο και Μπράγκα
ΥΓ Είμαι 10000000000000% σίγουρος πως ο περισσότεροι εδώ μέσα θα γράψουν ότι "κάναμε την πιο σωστή επιλογή"!!!!
Και μόνο που συνεχίζουν να ρωτάνε τον Σάντος είναι κατάντια για τον σύλλογο.Με ποια ιδιότητα απευθύνονται σε αυτόν?
Βιογραφικό ελαφρύ σαν πούπουλο
Ε ναι ρε φίλε ένα θετικό είναι η οικονομική άνεση.Αλλά εσύ και τον Σαββίδη και τα λεφτά του το έχεις κράξει.Armagedonas έγραψε:Τί θετικό να βρω,όταν χθες ακόμα είχαμε λαικά δικαστήρια,αγωνιστικό διασυρμό του συλλόγου ξανά από μικρότερες ομάδες και προπηλακισμούς παικτών και διοικούντων???
Πες μου εσύ ένα θετικό,πέρα από την οικονομική άνεση που φαίνεται ότι έχουμε,μπας και το δω κι εγώ
Ή μήπως βλέπεις κάποια από τα αρνητικά να εξαφανίζονται πχ κλίκες,φαγωμάρες,αντίμαχόμενα στρατόπεδα,κακές επιλογές??
Μεγάλη κάψα για τον συγκεκριμένο όπως και για Μπιελσα αλλά άστο μην ανοίγεις πληγές .........................ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αγκίρε δεν ήταν αυτός με τον οποίο "μιλάγαμε";