Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
17:41
Σαββίδης: "Γιατί ποιος ήταν ο λόγος; Ηταν άραγε αυτοί που ήθελαν καλό αύριο για τον ΠΑΟΚ. Οχι ήταν αυτοί που αδυνατίζουν τον ΠΑΟΚ. Για ποιο λόγο να έχουμε άδειες κερκίδες και χαμένα χρήματα. Οι παίκτες παίζουν για εσάς και εμάς. Αν καταλάβαινα τον λόγο θα ήμουν μαζί σας. Δεν καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγο ο οπαδός με τέτοια δύναμη την στρέφει εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το καταλαβαίνεται αυτό".
μοιράσου το permalink
17:39
Σαββίδης: "Αυτή η ερώτηση έχει λίγο τον χαρακτήρα μη δημόσιας συζήτησης, θα προσπαθήσω πάντως να απαντήσω. Ευχαριστώ που είπατε ήρθε η σειρά μας. Θα ασκήσουμε το δικαίωμά μας σε ότι αφορά την κατάσταση με τους οπαδούς. Θέλω να με πιστέψετε. Ζητάω σήμερα υπομονή κι άλλη μία φορά υπομονή και εμπιστοσύνη σε εμένα. Εάν οι ενέργειες των οπαδών κατευθύνονται να ενισχύσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ θα κάνω το παν ώστε να μας σέβονται σε κάθε σημείο. Δεν θα υπάρχει κανένα κελί που θα χωράει ΠΑΟΚτσή. Εάν όμως οι ενέργειες καταστρέφουν την οικογένεια του ΠΑΟΚ η θέση τους είναι μάλλον στο κελί. Γι' αυτό λοιπόν θέλω να κάνω μία παράκληση. Τα χειροκροτήματά σας τα εκτιμώ. Δεν πρέπει να προκαλούμε ώστε πάνω μας να ασκούν φυσική βία. Είμαστε ήδη αρκετά παθιασμένοι και δεν χρειάζεται αυτό το πάθος να το ενισχύουμε υπέρμετρα. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ πρέπει να τον σέβονται όχι να τον φοβούνται. Υπάρχει κόσμος που φοβάται να πάει στο γήπεδο λέει ότι μονίμως πλακώνονται. Γιατί; Γενικώς οι Ελληνες είναι φορτισμένοι συναισθηματικά. Οταν είδα το ΠΑΟΚ-Αρης, ήταν πολύ καλό το ματς στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάσαμε. Χάσαμε από τις κάρτες που δεχθήκαμε και αν όλα αυτά τα αθροίσουμε είναι περισσότεροι από τρεις βαθμοί. Γι' αυτό λέω και στον προπονητή και στον πρόεδρο γι' αυτές τις καταστάσεις. Πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες το πρώτο ημίχρονο ήταν 4-1 η δύναμη της ομάδας θα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλη. Μήπως χάσαμε. Μας χάλασαν την διάθεση".
Τι εγινε ρε παιδια? Ποιος ηταν αυτος που ξελαρυγγιαστηκε ετσι? Ηρθε ενας σοβαροτατος επιχειρηματιας και δεν πιστευω πως ενα τετοιο παραληρημα και το να του λεει ενας οπαδος κανε αυτο και κανε εκεινο ειναι σωστο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Παρ 12 Οκτ 2012, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τασος : ξεκινησαν να φωναζουν τα λαχανα "νατος ο πρωθυπουργος" που παμε με τετοια μυαλα!!! ζωα υπαρχουν παντου απο τις στανες μεχρι τα κλειστα γυμναστηρια