Γιώργος Δώνης

dimbar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από dimbar »

karabill έγραψε:
dimbar έγραψε:Αδερφέ,
αυτή είναι η διαφορά του μεγάλου προπονητή από έναν προπονητή της σειράς.
Ο Σάντος ήξερε τι ήθελε και τί εργαλεία χρειαζότανε για να το πετύχει, ο ΓΔ άρπαξε την ευκαιρεία να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ χωρίς πλάνο και απαιτήσεις όπως εξάλλου θα έκανε κι οποιοσδήποτε άλλος προπονητής με τις παραστάσεις του Δώνη.

Από την άλλη αν πιστεύεις ότι ο Δώνης θα μπορούσε να ισορροπήσει με το ρόστερ του Σάντος όταν ό ίδιος ο Σάντος ήρθαν στιγμές που είχε σοβαρά προβλήματα (πχ Γιάννενα), φαντάζομαι ότι έχεις υπ όψη σου την καρριέρα του Δώνη μέχρι στιγμής και τα ρόστερ που διαχειρίστηκε.Βέβαια έχουν ένα κοινό, έφυγαν και οι δύο σαν αποτυχημένοι από την αεκ, αλλά αυτό είναι το μόνο κοινό τους σημείο.

αποψεις του καθενος φιλε μου....

αν με ρωτησεις αν κρινω θετικο το περασμα του Σαντος απο την ομαδα, θα σου πω ναι!
...ενω σε υποθετικη ερωτηση αν θα ηθελα τον Σαντος ξανα στην ομαδα, θα ελεγα οχι για πολλους λογους!

Παντως θα ηθελα να δω τον Δωνη με το ροστερ του 09' και του 10'!

Δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος, Δωνης ή Φερνανταο... η προφανης απαντηση ειναι οτι ο Πορτογαλος ειναι μεγαλυτερος προπονητης σαν ονομα, αλλα δεν θα πω οτι ενας προπονητης εχει μεγαλυτερες ικανοτητες απο καποιον αλλον, επειδη εχει περισσοτερες παραστασεις!

ok!
Μ αυτήν την λογική ο Χάβος έχει μεγαλύτερες ικανότητες από τον Δώνη κι ας είναι ο Δώνης μεγαλίτερο όνομα!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

δε νομιζω η λογικη που χρησιμοποιησα να ειναι ιδια με αυτην που παρουσιαζεις...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

trel@menos έγραψε:περιμενετε ρε παιδια να τον δειτε τον δωνη αφου μπορεσει να δουλεψει με ολο το ροστερ για λιγο καιρο.
γιατι μεχρι τωρα γαμιοντας τον εχει παει. σαλπι, γκαρσια, λαζαρ κτλ.
υπομονη λιγο ρε γμτ. 2 μηνες ειναι ο ανθρωπος στην ομαδα.

+1
Υπομονή μέχρι τέλους της σεζόν.
Όσοι βγάλατε άχρηστο τον Δώνη πότε προλαβατε να τον κρίνετε; Πεθαίνετε όλοι να βγάλετε κάποιον άχρηστο! Αυτός ο άχρηστος έχει τρεις συμμετοχές σε τελικούς κυπέλλου, τα τελευταία χρόνια, με χειρότερες ομάδες εκτός ίσως από πέρυσι, όπου ναι μεν το budget ήταν χαμηλότερο, αλλά πήρε καλύτερη θέση απο εμάς στο E.L.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν λεω οτι ο Δωνης ειναι προπονηταρα ή οτι θα παρει πρωταθλημμα,αλλα αν καποιος εχει τοσο εμπειρο ματι που μπορει να κρινει εναν προπονητη σε 5 αγωνες,τοτε χαραμίζεται που γραφει σε forums ,κρατατε μια πισινή γιατι η κωλοτουμπα δεν ειναι ωραιο πραγμα,

Υπομονη ξεραμε οτι η χρονια θα ειναι δυσκολη φετος,το ροστερ ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

εδω δεν κανανε υπομονη στον σαντος και στον μπολονι που αν ρωτησεις 100 μπαλαδοφατσες στας ευρωπας μπορει 10-15 να τους ξερουνε

ο δωνης μπορει να μην εχει το ποιοτικο υλικο που ειχαν οι προκατοχοι του , αλλα απο διαχειριση τα παει χαλια
καταφερε να εχει ντεφορμε τον λαζαρ, να καψει τον γκαρσια και τωρα ο βιβιαν που μαλλον δεν εχει ξανακανει τοσο δυσκολη προπονηση και επαθε τον 1ο του μυικο τραυματισμο εβερ..επισης δεν εχει βρει θεση στο γεωργιαδη που πιστευω οτι ειναι μετριος αλλα οχι τοσο χαλια οσο δειχνει, εχει ξεχασει παναγιωτουδη (παιζει ο εμπειρος κατσε) και ποποβιτς (του τρωει τη θεση ο ροναλντο της ροδοπης)
αλλωστε να θυμισω οτι μονο καλα λογια ελεγε για το ροστερ και οτι δεν θελουμε και αμαν μεταγραφες

ο προπονητης κρινεται καθημερινα αλλα και συνολικα
απο τη φοραει, πως σφυριζει, αν εχει τη φραντζα δεξια, αν του αρεσει το καρπουζι, αν ειναι απο χωριο, αν εχει παει στη μυκονο διακοπες, αν πιστευει στο θεο και αν θελει να παει αραβια για το εφαπαξ...ετσι μαθαμε απο παιδια :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ισως πρεπει να φυγεις μερικοι σε μισουν περισσότερο και απο τον σαλπι,φυγε να ησυχάσει το κεφαλακι μας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στην Τούμπα καλά το πας. 4 νίκες σε 4 επίσημα παιχνίδια, οι 3 με ανατροπή :o
στα 2 φιλικά μια νίκη και μια ήττα. Αν η ομάδα καταφέρει 12 νίκες σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στην Τούμπα :o
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

karlat85 έγραψε:Ισως πρεπει να φυγεις μερικοι σε μισουν περισσότερο και απο τον σαλπι,φυγε να ησυχάσει το κεφαλακι μας

Κανένας δεν τον μισεί, αλλά η αλήθεια τσούζει.

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο ΓΔ ανταποκρίνεται στο μέγεθος του ΠΑΟΚ, τότε δώσε χρόνο και δείξε εμπιστοσύνη στον Κουμάλο, (εξ άλλου μόνο με 500 χιλ. μας τον έφερε) και στους Γιάννου-Ρομπέρ (μας είπε ότι καλύπτουν τις ανάγκες μας).

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πιστεύετε οτι μια αλλ@γή προπ@νητή(κακές λέξεις :) ) θα έκανε περισσότερο καλό στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Όχι, με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Τώρα μόλις γύρισα από Τούμπα και είμαι έξω φρενών με κάποια σχόλια, που όπως και να έχει είναι δικαίωμα του καθένα να τα γράφει. Όμως κύριοι, που είναι αυτοί οι "μερικοί" που μισούν το Δώνη, δε στηρίζουν Κουμάλο ή μισούν το Σάλπι. Η ομάδα δε βλέπετε γιατί κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλεία τους (κακοδιαχείριση και μεταγραφές), όμως στο ίδιο επίπεδο είμαστε κι εμείς. Ναι κύριοι, η Τούμπα δε βλέπεται! Δε βλέπεται γιατί είναι απαράδεκτο να έχει 5.000 κόσμο. Δε βλέπεται γιατί αυτοί που βρίσκονται μέσα αντί να φωνάζουν μουρμουρίζουν, βρίζουν ή τρώνε σποράκι! (Προς Θεού δε μιλάω για όλους. Υπάρχουν παλικάρια που φεύγοντας δεν μπορούν να μιλήσουν) Επομένως ούτε εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας που μέχρι τώρα τουλάχιστον ήμασταν περήφανοι γι αυτή. Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας λοιπόν κι ας μην ψάχνουμε να βρούμε θύματα για σφαγή βγάζοντας απ' έξω την πάρτη μας..

Υ.Γ. Ο Κουμάλο είναι χάλια, όμως είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Έτσι είναι υποχρεωμένος ο Παοκτσής που βρίσκεται στο γήπεδο να τον στηρίξει. Αυτόν έχουμε κύριοι, αυτόν μας φέρανε. Όταν έρθει ο καιρός που θα μπορούμε να πάρουμε άλλον θα μιλήσουμε και θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Για την ώρα αν μπορεί να παίξει για έξι ας μην τον κάνουμε να παίζει για 1!
:redcard:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ε με τετοιυς παικτες θες προπονητη 500αρη για να τους προπονει;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ που είναι συγκεκριμένη και που την ανέλυσα σήμερα. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την φιλοσοφία μας, στην Ελλάδα μπορεί να νομίζουν πως χτίζεται μια ομάδα σε μία μέρα. Αυτό δεν γίνεται, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και έχουμε ομοιογένεια. Τώρα τι έγινε παλιά με εμένα, δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ".

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του κ.Δώνη στην αποψινή διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, κάθε κριτική περισσεύει!

ΥΓ Και κάποιος να του πεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΄΄φίλους΄΄, έχει οπαδούς.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/dwnhs-ston-paok-egw-eimai-proponhths-kai-egw-apofasizw.1931544.html

Όταν παραθέτουμε δηλώσεις, παραθέτουμε και την πηγή μας. Link σε κώδικα.
DC
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

dimbar έγραψε:"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ που είναι συγκεκριμένη και που την ανέλυσα σήμερα. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την φιλοσοφία μας, στην Ελλάδα μπορεί να νομίζουν πως χτίζεται μια ομάδα σε μία μέρα. Αυτό δεν γίνεται, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και έχουμε ομοιογένεια. Τώρα τι έγινε παλιά με εμένα, δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ".

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του κ.Δώνη στην αποψινή διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, κάθε κριτική περισσεύει!

ΥΓ Και κάποιος να του πεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΄΄φίλους΄΄, έχει οπαδούς.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/dwnhs-ston-paok-egw-eimai-proponhths-kai-egw-apofasizw.1931544.html

Όταν παραθέτουμε δηλώσεις, παραθέτουμε και την πηγή μας. Link σε κώδικα.
DC

Αλλά δε φταις εσύ.......Ο Βρύζας φταίει και ο ερασιτεχνισμός του.Αυτά δε τα είπανε μεγαλύτεροι προπονητές από σένα.

Τον είδατε?Του κατσε η μπιλια απόψε και αμέσως έβγαλε γλωσίτσα....Τόσο καιρό οι παίχτες φταίγανε.Η κωλοφαρδία όμως σταματάει και δεν είναι κάθε μέρα τα Αγιανιού.Και όπως ήσουν κωλόφαρδος εσύ μπορούσε και ο Αστέρας να έχει βάλει μέσα τα δοκάρια κα να ήταν 2-3 πάλι .......εγωίσταρε.Ε ρε πουστη μου που πάμε και τους βρίσκουμε γαμώ τη τρέλα μου.....πόσο ψωνισμένος....μα πόσο.

Α και πούσε ............στον ΠΑΟΚ είμαστε ΟΠΑΔΟΙ .......................!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”