85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Δημοσίευση από danirifle »

monopaokre έγραψε:Το μεγαλύτερο του πρόβλημα δεν το διακρίνω ούτε τεχνικά ούτε και τακτικά. Δείχνει να έχει προβλήματα αντίληψης στο παιχνίδι του...Πολύ περιορισμένη οπτική του γηπέδου και αδυναμία στο να προβλέψει φάσεις και κινήσεις
αδερφέ, αυτό ακριβώς αντιλήφθηκα κι εγώ, γιατί προσπάθησα να τον παρακολουθήσω εκτενώς στο ματς με τους ιρλανδούς... είναι πολλές φορές που φαίνεται να μην ξέρει πού πρέπει αν βρίσκεται. ενδεικτικά είναι μια φάση που έχουν οι ιρλανδοί 2 παίκτες στην πλάγια γραμμή και μεις 3. και στο κέντρο και προς την άλλη μεριά είναι ελεύθεροι και με μια μπαλιά μας έβρισκαν ανοιχτούς... εκεί, ο αρίας αντί να κάνει κίνηση να γεμίσει το κέντρο μας, κλείνει στο χώρο που έχουμε τους 3 μας και σταματάει, χωρίς ούτε να εγκλωβίζει κάποιον αντίπαλο, αλλά ούτε και να καλύπτει το εκτεθειμένο κέντρο μας...

εγώ διαπιστώνω πρόβλημα στις τοποθετήσεις.. αλλά και από την άλλη δεν είμαι προπονητής
απλά καταθέτω αυτά που είδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σοφτ πολυ σοφτ,,,θελουμε 6αρι σκυλι
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

++++

γκαρσια-λαζαρ και μπροστα φωτακις πιστευω θα ηταν πολυ ενδιαφέρον.

(αλλα ο γκαρσια θα αυτοκτονιση απο την κουραση :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

το κακο ειναι οτι ο παμπλο λογω ηλικιας σαν 8αρι παινεται ...εχουμε ελειψη στο 6...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω ρε φιλε θα σου πω μπραβο και για οσους νομιζουν οτι εισουν σοφτ οταν θα πεξουν σε τετοιον αγωνα και θα αρχισουν να πεφτουν οι κλωτσιες που πεσανε ας ερθουν να με πουν σοφτ πραγματα

εκτος εαν εχετε μετρο τον γκαρσια και νομιζετε οτι ολοι εκει γυρο πρεπει να ειναι απο γκαρσια και πανω
μην ξεχνατε οτι ειναι μονο 26 χρονων και εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο μπολονι τον ξεκιναει συνεχεια με κλειστα ματια και επιδη ολο λεμε λεμε για πεστε κιολας τι λιγοτερο κανει απο αυτο που εκανε ο προηγουμενος και τι κανει παραπανω που ο προηγουμενος ουτε σαν σκεψη περνουσε απο το μιαλο του να το κανει....
τρεχει σαν τον φουστη ριχνει κλοτσιες οποτε μπορει κοβει με ολους τους τροπους
εχει καλητερη πασα εχει καλητερη τριπλα και το κυριοτερο παταει περιοχη και ακομη κυριοτερο δεν φοβατε να σουταρει ....και να το θυμιθητε μολις τον κατσει κανα καλο οπως περσυ με τον μπεο οι φοτοβολιδες θα πανε και θα ερχοντε.....
βιερινια-φωτακης-αυτος :lol: :lol: :lol: :lol:
χαρα στους τερματαδες
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε... ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ . Δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απλα μετριος παικτης,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ε ναι ρε μετριος ειναι μποστα στομ γκαρσια
και ακομη ποιο μετριος μπροστα στον ινιεστα και τον τσαβι
δεστε την πραγματικοτητα
εγω ονειρευομε τελικο τσουλου με την μπαρτσα και να την κανω πλακα
αλλα στην πραγματικτητα στην σουπαλινγκα κανεις δεν εχει καλητερα 6αρια απο μενα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το κακό είναι οτι έχει διαστήματα μεγάλα στο παιχνίδι που χάνεται. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο είναι καλός. Μακάρι να μεγαλώσει το διάστημα στο 90λεπτο που θα είναι εντός παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

13 πάσες
1/1 γεμίσματα
1 λάθος
3 κλεψίματα
3 φάουλ κατά
1 φάουλ υπέρ
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

danirifle έγραψε:
monopaokre έγραψε:Το μεγαλύτερο του πρόβλημα δεν το διακρίνω ούτε τεχνικά ούτε και τακτικά. Δείχνει να έχει προβλήματα αντίληψης στο παιχνίδι του...Πολύ περιορισμένη οπτική του γηπέδου και αδυναμία στο να προβλέψει φάσεις και κινήσεις
αδερφέ, αυτό ακριβώς αντιλήφθηκα κι εγώ, γιατί προσπάθησα να τον παρακολουθήσω εκτενώς στο ματς με τους ιρλανδούς... είναι πολλές φορές που φαίνεται να μην ξέρει πού πρέπει αν βρίσκεται. ενδεικτικά είναι μια φάση που έχουν οι ιρλανδοί 2 παίκτες στην πλάγια γραμμή και μεις 3. και στο κέντρο και προς την άλλη μεριά είναι ελεύθεροι και με μια μπαλιά μας έβρισκαν ανοιχτούς... εκεί, ο αρίας αντί να κάνει κίνηση να γεμίσει το κέντρο μας, κλείνει στο χώρο που έχουμε τους 3 μας και σταματάει, χωρίς ούτε να εγκλωβίζει κάποιον αντίπαλο, αλλά ούτε και να καλύπτει το εκτεθειμένο κέντρο μας...

εγώ διαπιστώνω πρόβλημα στις τοποθετήσεις.. αλλά και από την άλλη δεν είμαι προπονητής
απλά καταθέτω αυτά που είδα
Πολύ σωστά... το παιδί ξέρει μπάλλα, αλλά δεν ξέρει που να σταθεί στο γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

όταν τα έλεγε ο Μάκης κοροϊδεύαμε
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε θα του πει καποιος να το βουλωσει μετα απο καθε ματς?
Εχει γινει γραφικος, ειδικα τη στιγμη που ηταν απο τους χειροτερους στο πρωτο ημιχρονο απεναντι σε ενα αθλιο ρουλικο κεντρο με δυο φορες χερι σε κοντρολ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και οχι μονο αυτον..ολα παμε για πρωταθλημα και εχουμε 2 χ και 1 ηττα///ας σκασουνε επιτελους..μηνας ειναι θα περασει
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δυστυχώς κάνει μπαμ,η έλλειψη της "σκέψης" του σωστού παιχνιδιού,δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις φάσεις,δεν μπορεί να δώσει εκρηκτικότητα στον άξονα,να βγάλει μια καθαρή μπαλιά,τίποτα απ'όλα,ναι είναι εξάρι θα με πείτε,αλλά ούτε ανασταλτικά δουλεύει σωστά,σ'όλο το ματς εξαφανισμένος είναι,πιο πολύ κόβουν Βιεϊρίνια-Σάλπι παρά το Αρίας,δυστυχώς,και για να παίζει σε αυτήν την θέση πρέπει να έχει θετικά στοιχεία κεντρικού,και ειδικά σε αυτό πιάνει πάτο.....Πάντως δεν νομίζω να τον συγκρίνει κανείς με τον Γκαρσία,μην ξεχνάμε ότι πέρσυ είχαμε το καλύτερο Αμυντικό Χαφ του πρωταθλήματος και μάλλον με αυτόν τον συγκρίνουμε,τον Βιτόλο,όσο και να μην θέλουμε (μαζί και εγώ) κάποιοι να το παραδεχτούμε,κάνει μπαμ το κενό που άφησε στην ομάδα,δύσκολα βρίσκεις τέτοιους παίκτες -σχετικά φθηνούς-έκπληξη,πόσο μάλλον από Ελληνική ομάδα...

Τι να κάνεις,το παιδί προσπαθεί,αλλά με 13 πάσες κεντρικός...............απλά δεν :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”