Δηλώσεις έκανε και ο Χάρης Μάλλιος μιλώντας για την αποχώρηση του, τους λόγους και πολλά θέματα που απασχολούν τον Α.Σ.
Όσα είπε:
"Είναι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη αυτή η ΓΣ. Ο απολογισμός μου αφορά τα 14 χρόνια που ασχολούμαι με το διοικητικό κομμάτι του ΑΣ ΠΑΟΚ. Και ως “αντίπαλος” του Κατσαρή παλιότερα και τα τελευταία χρόνια ως μέλος του ΔΣ".
"Η πάλη στηρίζεται με 25.000 ευρώ από τον κ. Αμοιρίδη και άλλα 25.000 ευρώ που βρίσκει ο κ. Μάλλιος. Ο κ. Κατσαρής έβαλε 10.000 και εγώ έβαλα άλλα 6.000 την πρώτη χρονιά συνεργασίας"
"Έχω πει ότι δε θέλω άλλο κατά τον τρόπο που διοικείται ο ΠΑΟΚ και δεν είναι μομφή προς τον Θ. Κατσαρή. Τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Αμοιρίδη. Ένας τεράστιος παράγοντας του ΠΑΟΚ. Αναρωτηθείτε γιατί δεν είναι σήμερα εδώ. Δε θέλουμε απλώς να δίνουν λεφτά οι παράγοντες, αλλά και να συμμετέχουν. Ευχαριστώ τον κ. Τσαλόπουλο που στήριζε τέσσερα χρόνια αθλητές του ΠΑΟΚ με στόχο την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον Γιάννη Διαμαντίδη που είναι δίπλα στην πάλη και ελπίζω και την επόμενη μέρα να είναι εκεί. Η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δίπλα στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Χατζόπουλο για όσα μας έχει προσφέρει. Τον γιατρό μας το Διονύση Νικηφόρο που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές. Την Κατερίνα Γιαννακοπούλου που σε όλες τις δύσκολες στιγμές των βαρέων αθλημάτων ήταν εκεί. Τιμωρήθηκαν 16 αθλητές – πρωταθλητές του ΠΑΟΚ με έναν χρόνο αποκλεισμό. Ποτέ δεν έχει δεχτεί μεγαλύτερη τιμωρία κάποιος, ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε φίλαθλο.
Πρέπει να πούμε αλήθειες εδώ. Οι 70-80 που είμαστε εδώ πρέπει να συζητήσουμε. Θα ευχηθώ στον Θ. Κατσαρή άλλη μια τριετία, αλλά πρέπει να μιλήσουμε αύριο, πρέπει να μιλήσουμε την επόμενη τριετία. Δεν είναι μομφή αλλά το νομοτελειακό τέλος της διοίκησης Κατσαρή έχει έρθει. Ετοίμασε την επόμενη μέρα πρόεδρε. Δούλεψε πάνω σε αυτό. Λες πάντα ότι μας κούρασες και σε κουράσαμε. Εγώ σε θέλω, αλλά να είσαι ενεργός".
"Ελαχιστοποίηση της νόμιμης επικοινωνίας μέσα στο ΔΣ από την περίοδο covid και μετά. Μηδενική ενασχόληση του ΔΣ με το ζήτημα του γυμναστηρίου των βαρέων αθλημάτων. Θα έπρεπε πρόεδρε να είσαι δίπλα στην επόμενη μέρα των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Μηδέν ενδιαφέρον για νέες εγγραφές μελών στον ΑΣ ΠΑΟΚ και γενικότερη ενεργοποίηση του κόσμου. Δεν υπάρχει πίστη γι’ αυτό, δεν υπάρχει πίστη απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ, στο συνδεσμιακό κίνημα. Χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν λάθη από τον κόσμο. Ελάχιστη ενημέρωση για την χρηματοδότηση από το στοίχημα, αλλά και από τις επαφές που υπάρχουν μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΣ ΠΑΟΚ.
Θα ήθελα να ακούσω γιατί αποχώρησε ο κ. Βαρδαλής από το γυναικείο ποδόσφαιρο, την πρόταση του κ. Τσαλόπουλου για αλλαγή σκυτάλης στον ΑΣ ΠΑΟΚ, μπορεί και να έχει λάθος ο κ. Τσαλόπουλος δε το γνωρίζω, αλλά θα ήθελα να το ακούσω. Ζήτησε ο κ. Νικολαίδης να βγει μπροστά με τον κ. Κατσαρή για να αναλάβει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη;
Έρχονται προτάσεις της ΠΑΕ προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ για μείωση μπάτζετ των τμημάτων. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς γίνεται αυτό. Τιμώ απόλυτα την οικογένεια Σαββίδη όσο δεν πάει. Αλλά πώς διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ φέρνουν τέτοιες προτάσεις. Εάν δε συμβαίνει αυτό, θα είμαι πάλι ψεύτης εγώ ή λάθος πληροφορημένος. Ωραία, ας καταλήξουμε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ποιο είναι το σχέδιο και ποια η επόμενη μέρα για τα ερασιτεχνικά τμήματα;
Η επόμενη μέρα πρέπει να είναι με τους Κατσαρή, Τσαλόπουλο, Χατζόπουλο, Αμοιρίδη και μετά να δούμε όλοι τι μπορούμε να κάνουμε.
Θα θέσω και ένα προσωπικό παράπονο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ένα τουρνουά που έγινε υπό την αιγίδα του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν καλέστηκε. Το γυμναστήριο στη Σταυρούπολη δεν έγινε κομμάτι του ΠΑΟΚ, αλλά σωματείου της Ευκαρπίας. Τα είδη γυμναστηρίου εκεί πέρα τα έχει αγοράσει η οικογένεια Σαββίδη. Αυτό είναι παράπονο κ. Σαββίδη. Έχω στείλει επιστολή στο Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη από τον Σεπτέμβριο του 2023 και δεν έχω πάρει απάντηση. Μπορεί να μην έχει φτάσει καν η επιστολή, δεν θέλω να πω κάτι άλλο.
Ενεργοποίηση του κόσμου για εγγραφή νέων μελών. Συμμετοχή στο ΔΣ με εφόρους των τμημάτων που έχουν γνώση αυτών. Ενεργοποίηση του ΔΣ για την επόμενη μέρα. Δεν ήρθα να αντιπαρατεθώ μαζί σου πρόεδρε πραγματικά. Πίεση στη δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης για ώρες προπόνησης σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ".
Πηγή
https://www.paok24.com/as-paok/519993/d ... itai-o-as/