Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Σωστή η άποψη πως φέρνουμε, λόγω ανάγκης, έναν παίκτη τώρα. Άλλωστε σε λίγο θα έρθουν οι Άραβες με νέο προπονητή και έναν χαφ του διαμετρήματος του Ρικελμε (στις δόξες του).
τον ρικελμε απο τοτε που τον επιασαν οι ΠΑΟΚτσηδες στο στομα τους εχει εξαφανιστει απο το ποδοσφαιρικο στερεωμα...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!
αλλα αν πιστευουν οτι ειναι καλος για την ομαδα τοτε τι να πω..

Απαράδεκτη και προκλητική η τότε ενέργεια του Φερνάντεζ. Ας μην ξεχνάμε όμως τη μαλακία του ball-boy... Είχε καμια διάθεση πιστεύεις ο Φερνάντεζ μέσα στην ένταση του αγώνα να τον δουλεύει ενας πιτσιρικάς;
MALEF έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!![]()
![]()
![]()
Ναι ναι ουτε εγω δε θελω το τσογλανι που θα εκοβε τη μπαλα στο μεγαλυτερο περιουσιακο μας στοιχειο.... Τι? Τον πηραμε? Ειναι απο τους καλυτερους???
Δεν βαρεσε τον πιτσιρικα, τον εσπερωξε επειδη τον δουλεψε με τη μπαλα... χαλαρωστε λιγο... πανω στην ενταση του αγωνα και με 25000 χιλιαδες να κανουν το γηπεδο κολαση λογικο ειναι να μην ανεχτεις εναν πιτσιρικο να σε κανει ρομπα...
- navigator11
Το σεβασμό του (ή το αντίθετο) θα τον δείξει όταν θα φορέσει το Δικέφαλο Αετό στο στήθος και μπει στο χορτάρι. Ο Ντάριο και ο κάθε Ντάριος...
Εγώ παιδιά το μόνο που εύχομαι είναι να είναι ο τελευταίος δανεικός που παίρνουμε στην ιστορία μας. Σαλαμαλέκομ!!!!

Εγώ παιδιά το μόνο που εύχομαι είναι να είναι ο τελευταίος δανεικός που παίρνουμε στην ιστορία μας. Σαλαμαλέκομ!!!!

και τι υπονοείς? ότι ο Ζαγοράκης τα βάζει στην τσέπη του? γιατί αν μου πεις έκανε λάθη, χαίρω πολύ όλοι κάνουμε λάθοι, αν τα καταφέρεις καλύτερα να αυτοπροταθείς για λογιστής στην ΠΑΕtsou έγραψε:1. Αναφέρω 2 μεταγραφικές επιλογές, δεν τους συγκρίνω.zoomgr έγραψε:τι συγκρίνεις ρε φίλε? ο Ζουέλα είναι center back και ο Φερνάντεζ Χάφ....
δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!! Αυτόν τον πήρες γιατί θες αντικαταστάτη για Βιτόλο-Γκαρσία.
Από αυτό που προκύπτει ο σχεδιασμός μικρής ομάδας? Πάντως αν σε περισσεύει κάνα εκατομμυριάκι και το διαθέτης για μεγαλύτερο σχεδιασμό όπως λες, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον ο Ζαγοράκης.
Αν θες να συγκρίνεις δες το σωστά στις θέσεις,
έδιωξες Μπαλάφα και πήρες Φερνάντεζ, πισωγύρισμα είναι αυτό? η σχεδιασμός μικρής ομάδας
2. Δεν μου περισσεύει κανένα εκατομυρριάκι, πέρνω γύρω στα 800 ευρώ το μήνα. Η ΠΑΕ έχει έσοδα γύρω στα 20 εκατομύρρια ευρώ.
Γούμενο που θέλετε μερικοί.... Όλα είναι στην διαφάνεια, οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει.
Αν έχεις αμφιβολίες ψάξε και μάθε.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
παρτε καμια καλη μεταγραφη γιατι σε 2 βδομαδες θα κλαιμε ολοι μαζι με τα 3 ματσακια που εχουμε.....
καντε την υπερβαση ...
καντε την υπερβαση ...
Θα το έλεγα από πριν για να προλάβω την αναμενόμενη απάντηση αλλά ήλπιζα οτί δεν θα ακουλουθηθεί παλί η πεπατημένη.zoomgr έγραψε:και τι υπονοείς? ότι ο Ζαγοράκης τα βάζει στην τσέπη του? γιατί αν μου πεις έκανε λάθη, χαίρω πολύ όλοι κάνουμε λάθοι, αν τα καταφέρεις καλύτερα να αυτοπροταθείς για λογιστής στην ΠΑΕ
Γούμενο που θέλετε μερικοί.... Όλα είναι στην διαφάνεια, οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει.
Αν έχεις αμφιβολίες ψάξε και μάθε.
Επιχειρήματα του στυλ:''Γούμενο που θέλετε μερικοί, πάνε ανέλαβε εσύ, καλύτερα να αυτοπροταθείς εσύ'' είναι τόσο αναμενόμενα και εκνευριστικά που διογκώνουν πάσης φύσεως γεννητικά μόρια.
Όχι ρε μάγκα, δεν θέλω να αυτοπροταθώ εγώ, ούτε θέλω να αναλάβω εγώ πόστο στην ΠΑΕ.
Είμαι οπαδός, είμαι σε οπαδικό φόρουμ και έχω δικαίωμα(όπως και όλοι) να εκφράζω τους προβληματισμούς μου και τις στεναχώριες μου για τον ΠΑΟΚ.
Σταματήστε με αυτά τα προβατο-αυταρχικο-γελοία επίχειρηματα σας γιατί εκνευρίζετε.
Εκφράζει ένας μια άποψη, πετάγονται από κάτω πέντε κλασικοί, και αρχίζουν: ''Γούμενος που σας χρειάζεται, πάνε ανέλαβε εσύ, Υποννοείς οτί τα παίρνει ο Ζαγοράκης''
Για να προλάβω την αμέσως επόμενη κλασική απάντηση, ΟΧΙ δεν είμαι σκουλήκι.
Δώστε επιχειρήματα, όχι φερεφωνισμό και εδώ είμαστε να συζητήσουμε για το καλό της ΠΑΟΚάρας μας.
ενω εσυ που ριχνεις απλα υποννουμενα εισαι ο εξυπνος οι αλλοι ειναι προβατα .....
που ειναι τα λεφτα μας ? εσυ που λες να ειναι τα λεφτα μας ? αποψη ποια ειναι ? ενω δεν εχεις εχουμε γνωση τι γινεται
με τα οικονομικα απλα μονο οτι καποια σοβαρα εσοδα καθυστερησαν και μεχρι τελη ινανουαριου θα μπουν στην ομαδα (οπαπ νοβα ευρωπη) ριχνεις σποντες για την διαχειρηση την οικονομικη της ομαδας ....
ξερω ξερω δεν εισαι προβατο ανηκεις στους "θοδωρακηδες" που χρεωνουν μεχρι και επιθεση με χημικα στους οπαδους των ματ σε εντολη ζαγορ(ματς με αρη).......τι να πω ειπαμε εδω πετρες πετουσαμε καποτε στον παντελακη στον ζαγορ θα κολλησουμε ?
που ειναι τα λεφτα μας ? εσυ που λες να ειναι τα λεφτα μας ? αποψη ποια ειναι ? ενω δεν εχεις εχουμε γνωση τι γινεται
με τα οικονομικα απλα μονο οτι καποια σοβαρα εσοδα καθυστερησαν και μεχρι τελη ινανουαριου θα μπουν στην ομαδα (οπαπ νοβα ευρωπη) ριχνεις σποντες για την διαχειρηση την οικονομικη της ομαδας ....
ξερω ξερω δεν εισαι προβατο ανηκεις στους "θοδωρακηδες" που χρεωνουν μεχρι και επιθεση με χημικα στους οπαδους των ματ σε εντολη ζαγορ(ματς με αρη).......τι να πω ειπαμε εδω πετρες πετουσαμε καποτε στον παντελακη στον ζαγορ θα κολλησουμε ?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αν δεν γουστάρετε τον Ζαγοράκη μερικοί εδώ μέσα, αλλάξτε φόρουμ.
μας τα έχετε κάνει νταούλια
μας τα έχετε κάνει νταούλια
λαθος κινηση αλλα δεν επεσε στο κορνερ οταν του ριξαμε μετα διαφορα δεν εκανε τον καραγκιοζη ουτε πουλησε αρειανοσυνη ποτε .....εξ αλλου και ο βιτολο εστειλε 6 μηνες εκτος τον βιερινια Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ .....ουτε προσβαλε τον κοσμο του ΠΑΟΚ με χειρονομιες κλπ.MALEF έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!![]()
![]()
![]()
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μπράβο ρε Μάγκα! Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο κεφάλι ήταν αυτό ακριβώς το περιστατικό.MALEF έγραψε:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ BALL ΒΟΥ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 4!![]()
![]()
![]()
Συγνώμη να ζητήσεις πρώτα ρε λακαμά και μετά οι υπογραφές.
- navigator11
σιγα τα αιματα κ τα σπερματα ρε παιδια.χαλαρωστε.οπου φτωχεια κ γκρινια,επιβεβαιωνεται πληρως στην περιπτωση μας.τουλαχιστον γραφετε τον πονο σας,φανατικοι αρνητες και φιλα προσκειμενοι στον προεδρο στο αναλογο τοπικ.ελεος δλδ.αντι το τοπικ αυτο να αριθμει μετα βιας 5-10 σελιδες ολες κιολες ηδη εχει φτασει στο 60 σελιδο+.εδω για ενδεχομενη κοτζαμ αναληψη της ομαδας απο επενδυτες εξ αραβιας συνταχθηκαν 12 σελιδες ολες κι ολες
,που προκειται και για θεμα σοβαρο.