Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από diniko80 »

η ομαδα ειναι ασυνδετη στις γραμμες και η τακτικη μας θυμιζει αγγελο...το ξαναλεω οπως το ειπα μετα απο καλο αποτελεσμα..... ετσι δεν παμε μακροπροθεσμα μπροστα ειναι η αποψη μου....περιμενω βελτιωση σταθεροτητα και πιστη σε τακτικες συστηματα και παικτες...μεχρι στιγμης βλεπω μονο το τριτο...διπλο στο μπρουζ γιατι ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτό που πρέπει να κάνει κατά τη γνώμη μου είναι να μην αλλάζει όλη την ώρα τους 4 μεσοεπιθετικούς κι επιθετικούς μεταξύ τους. Έχει 10 επιλογές: Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο, Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Ίβιτς, Βιερίνια, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης. Όλοι αυτοί μπορούν να παίξουν σε τουλάχιστον μία θέση μπροστά και να προσφέρουν σε λιγότερα ή περισσότερα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη μου ως στραβοστόμη προπονητή της κερκίδας είναι κάθε παίχτης να έχει ως βασική μία και μόνο θέση κι εναλλακτικά σε έκτακτες περιπτώσεις μόνο να παίζει και σε μία δεύτερη. Όχι να φέρνει γυροβολιές όλο το γήπεδο ή να παίζει πότε εδώ και πότε εκεί. Η εξειδίκευση βοηθά. Και ας μην ανησυχούν για τα παιχνίδια: όλοι θα περάσουν απ' τον πάγκο και όλοι απ' τη βασική εντεκάδα. Μάλιστα μπορεί κάποιοι παίχτες να έχουν προτεραιότητα σε μεσοβδόμαδα παιχνίδια (Ευρώπη, κύπελλο) και άλλοι στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Και φυσικά υπάρχουν οι τραυματισμοί και οι κάρτες...

Φέτος η επίθεσή μας έχει μεγάλες δυνατότητες. Αρκεί να μη μείνουν απραγματοποίητες.
melios

Δημοσίευση από melios »

Οι αλλαγές των άκρων, εντός εκτός και επί τα αυτά είναι πλέον της μόδας...

Τις ξεκίνησε ο Ραικαρντ στο FCB, τις συνέχισε ο "ματάκιας" (Βεγκέρ) στα κανόνια, το έκανε ο Mr Alex στο United, το έκανε ο εκλεκτός στην Chelsea & στην Inter, το κάνει ο Πεπ τώρα στο FCB (καλά αυτός αλλάζει και τα χαφ)...

Στην τελική το έκανε και ο Santos στον ΠΑΟΚ πέρσι σε αρκετούς αγώνες...

Έτσι είναι το καλύτερο για εμένα με βάση το υλικό που έχει η ομάδα και καλά κάνει ο Δερμιτζάκης...Λογικό να μην του βγει με την μια...Δεν έχει Xavi στα χαφ, Ιβιτς έχει...Άμα του έβγαινε όμως και έπαιρνε το διπλό στην τρίπολη όλοι θα παραμιλούσαν....

Άμα οι μπροστινοί έχουν πνευμόνια (που οι δικοί μας έχουν λόγω ηλικίας) είναι το καλύτερο σύστημα...Το θέμα είναι ότι θες και αναπληρωματικό χαφ σε περίπτωση που τα φτύσει ο Ιβιτς...

Δεν έχω δει ακόμα τραγικό λάθος από τον Δερμιτζάκη αν και ήμουν - είμαι ακόμα αρνητικός στην πρόσληψη του....

ΥΣ Η άμυνα είναι τραγική φέτος ( σε σχέση με πέρσι) γιατί τα ακραία μπακ μαρκάρουν με τα μάτια....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

melios έγραψε:Οι αλλαγές των άκρων, εντός εκτός και επί τα αυτά είναι πλέον της μόδας...

Τις ξεκίνησε ο Ραικαρντ στο FCB, τις συνέχισε ο "ματάκιας" (Βεγκέρ) στα κανόνια, το έκανε ο Mr Alex στο United, το έκανε ο εκλεκτός στην Chelsea & στην Inter, το κάνει ο Πεπ τώρα στο FCB (καλά αυτός αλλάζει και τα χαφ)...

Στην τελική το έκανε και ο Santos στον ΠΑΟΚ πέρσι σε αρκετούς αγώνες...

Έτσι είναι το καλύτερο για εμένα με βάση το υλικό που έχει η ομάδα και καλά κάνει ο Δερμιτζάκης...Λογικό να μην του βγει με την μια...Δεν έχει Xavi στα χαφ, Ιβιτς έχει...Άμα του έβγαινε όμως και έπαιρνε το διπλό στην τρίπολη όλοι θα παραμιλούσαν....
Μαζί σου ...αλλά κάθε 5 λεπτά???
melios έγραψε:
ΥΣ Η άμυνα είναι τραγική φέτος ( σε σχέση με πέρσι) γιατί τα ακραία μπακ μαρκάρουν με τα μάτια....
[/quote]

Μήπως και τα χαφ??
melios

Δημοσίευση από melios »

giapas έγραψε:
Μαζί σου ...αλλά κάθε 5 λεπτά???
Βασικά, άμα ο αντίπαλος, έχει βάλει την αμυντική του διάταξη σε ζώνη σε συνδυασμό με μαν-μαν του παίχτη, συνήθως η ώρα της αλλαγής φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα δηλαδή κενό στην άμυνα (αφού χαλάει η ζώνη για να ακολουθήσει ο παίχτης το προσωπικό του μαρκάρισμα) άρα εύκολη ευκαιρία για γκολ...

giapas το 4-3-2-1 ή και το 4-2-3-1 με αλλαγές στα 2-1 ή και 3-1 πού πάει να κάνει ο Δερμιτζάκης είναι δύσκολο σύστημα. Άμα πιάσει γαμάει. Άμα δεν πιάσει σε κουράζει. Πήγε να το κάνει και σε μια φάση ο Σαντος στην αρχή πέρσι, αλλά επειδή είχε ένα κόλλημα με τον Έλληνα "μέσι" το έκοψε και το γύρισε σε 4-3-3 κλασσικό...

Ίδωμεν...

Σε λέω ότι δεν είμαι και φαν του Δερμιτζάκη...Απλά δεν βλέπω τραγικά λάθη από μέρος του ως τώρα για να τον κράξω...

Πάντως τα του Σαντος τα περσινά με κούραζαν πιο πολύ από τα προχθεσινά που είδαμε στην Τρίπολη...Βλέπω μια αλλαγή. Κάτι το διαφορετικό...Αμα πιάσει καλώς. Αμα δεν πιάσει πάλι τουλάχιστον η ομάδα προσπάθησε...

Προσωπικά με τους χοντρομπαλάδες που έχουν αναλάβει τα δύο ξαδερφάκια δεν ευελπιστώ σε πρωτάθλημα... Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για μένα πρέπει να είναι κύπελλο Ελλάδος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη...Με ένα τέτοιο σύστημα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου...Μακάρι να βγω ψεύτης και να πάρουμε πρωτάθλημα...Αλλά ιδικά φέτος θα δούμε τρελά πράγματα....
giapas έγραψε: Μήπως και τα χαφ??
Δεν ξέρω να σε πώ...Πιο πολύ βλέπω την ομάδα να εκτίθεται από τα άκρα παρά από τον άξονα. Ίσως να είμαι λάθος...Θεωρώ τα ακραία μπακ μαρ μαρκάρουν με τα μάτια...Έχουν το νού τους όταν κόψει την μπάλα το σεντερ μπακ και τους την δώσει να αρχίσουν να ανεβάζουν παιχνίδι από την πλευρά τους...

Ξανα ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"Έτσι είναι το καλύτερο για εμένα με βάση το υλικό που έχει η ομάδα και καλά κάνει ο Δερμιτζάκης...Λογικό να μην του βγει με την μια... Δεν έχει Xavi στα χαφ, Ιβιτς έχει...Άμα του έβγαινε όμως και έπαιρνε το διπλό στην τρίπολη όλοι θα παραμιλούσαν...."

λανθανεις φιλε μου.σιγουρα θα υπηρχε ικανοποιηση για τη νικη αλλά η εμφανιση της ομαδας θα εξακολουθουσε να'ταν αθλια και ακρως ανησυχητικη.η ομαδα παρουσιαστηκε περισσοτερο χαλαρη και ... ξεγνοιαστη απο οτι σιγουρα απαιτειται για να νικαει "χωρια" εκτος εδρας.και τουτο απλα θα κουκουλωνοταν με ενδεχομενη νικη.θα μου πεις και περυσι,προπερυσι νικουσαμε και κρυβαμε κατω απο το χαλακι αδυναμιες αγωνιστικες,που σιγουρα υπηρχαν.ακομα κι εγω,που'μαι δεδηλωμενο σαντοσκυλο,το αναγνωριζω.μεταπτωσεις ωστοσο τετοιου ειδους στην αποδοση της ομαδας δεν υπηρχαν.εμπαινε μεσα στο γηπεδο η ομαδα και ηταν θανασιμα προβλεψιμο τι θα επακολουθουσε.ενας ΠΑΟΚ,οχι φαντεζι και αχαλινωτα παραγωγικος,αλλά ΠΑΝΤΑ σοβαρος,στιβαρος,με προβλεψιμοτητα στο παιχνιδι του μεν,πολυ δυσκολα αντιμετωπισιμη δε,με παιχτες με ξεκαθαρους και διακριτους ρολους,που ηξεραν εκ των προτερων (ΠΡΙΝ την εναρξη ακομα του αγωνα) πως επρεπε να παιξουν για να φτασουν στη νικη,διχως αναγκη για συχνα ανακατεματα της τραπουλας και ασσους απο το μανικι.

το μεγαλο στοιχημα λοιπον για τον προπονητη ειναι η ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ομαδας και η προσδοση ξεκαθαρης αγωνιστικης ταυτοτητας σ'αυτην.το ζητουμενο ειναι να μην αλλαξει ωστοσο η νοοτροπια των παιχτων.προς το παρον,σε μικρο δειγμα αγωνων,διακρινω μια επαναπαυση.με φανελες μονο και "ΠΑΟΚ εισαι" ειναι δεδομενο οτι χαϊρι δε θα δουμε.γι'αυτο πρεπει ο παυλος να μεριμνησει.για μενα ειναι καθαρα ζητημα ... "διαθεσης" των παιχτων,μιας και τακτικα δεν εχω διακρινει ως τωρα τιποτα τρελες διαφοροποιησεις,πλην της εμφασης στο επιθετικο κομματι και τα συνεπακολουθα αυτης στο αντιστοιχο αμυντικο.ο βαθμος συγκεντρωσης και η σοβαροτητα των παιχτων παντως δειχνει να διαφερει καπως σε σχεση με παλιοτερα σε αγωνες ... ρουτινας.

υγ θεωρω ατοπη και ακαιρη και τη δηλωση ζαγορακη περι πρωταθληματος.απο τοτε που ειπωθηκε πολλαπλασιαστηκαν οι αντιστοιχου υφους δηλωσεις ποδοσφαιριστων μας.εν δυναμει μπορει να οδηγησει σε επαναλαμβανομενα κρουσματα ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ :!:
melios

Δημοσίευση από melios »

navigator11 έγραψε: λανθανεις φιλε μου.σιγουρα θα υπηρχε ικανοποιηση για τη νικη αλλά η εμφανιση της ομαδας θα εξακολουθουσε να'ταν αθλια και ακρως ανησυχητικη.η ομαδα παρουσιαστηκε περισσοτερο χαλαρη και ... ξεγνοιαστη απο οτι σιγουρα απαιτειται για να νικαει "χωρια" εκτος εδρας.και τουτο απλα θα κουκουλωνοταν με ενδεχομενη νικη.
navigator11 απαξ και έκανε το διπλό με τόσες εσωτερικές αλλαγές, το Σάββατο το βράδυ οι γραφίστες των τοπικών φυλλάδων θα περνούσαν μια ώρα στο photoshop για να παρομοιάσουν special one με Δερμιτζάκη για τα κυριακάτικα εξώφυλλα. Το παίζω 1, 0000001.....
navigator11 έγραψε: θα μου πεις και περυσι,προπερυσι νικουσαμε και κρυβαμε κατω απο το χαλακι αδυναμιες αγωνιστικες,που σιγουρα υπηρχαν.ακομα κι εγω,που'μαι δεδηλωμενο σαντοσκυλο,το αναγνωριζω.μεταπτωσεις ωστοσο τετοιου ειδους στην αποδοση της ομαδας δεν υπηρχαν.εμπαινε μεσα στο γηπεδο η ομαδα και ηταν θανασιμα προβλεψιμο τι θα επακολουθουσε.ενας ΠΑΟΚ,οχι φαντεζι και αχαλινωτα παραγωγικος,αλλά ΠΑΝΤΑ σοβαρος,στιβαρος,με προβλεψιμοτητα στο παιχνιδι του μεν,πολυ δυσκολα αντιμετωπισιμη δε,με παιχτες με ξεκαθαρους και διακριτους ρολους,που ηξεραν εκ των προτερων (ΠΡΙΝ την εναρξη ακομα του αγωνα) πως επρεπε να παιξουν για να φτασουν στη νικη,διχως αναγκη για συχνα ανακατεματα της τραπουλας και ασσους απο το μανικι.
Προσωπικά και εγώ Αγγελόσκυλο ήμουν, μέχρι που με έβαλε στο 70' τον Λιάσο τον Λουκα για να γυρίσει το παιχνίδι με τους Εβραίους...Πλέον δεν είμαι φαν κανενός...Λίγο με τον Γκαρσία είμαι αλλά όχι λόγω "τρομοκρατίας" αλλά επειδή έκανε μείωση αποδοχών για να κάτσει στην ομάδα ενώ θα μπορούσε να έπαιρνε πιο παχουλό συμβόλαιο στην γείτονα χώρα...Α! Και με τον Χιλιανό...Εκτός ότι κάνει την διαφορά, επειδή δεν μιλάει του γραφούν και τον κατηγορούν για τα χίλια μύρια....

Πάντως πολλά χαρακτηριστικά από αυτά που γράφεις πάνω, δεν τα είδα πέρσι σε παιχνίδια όπως ΑΕΚ (εκτός και εντός), Ηρακλη (εντός), Ξάνθη (εντός) Ολυμπιακό (εκτός - κανονική διάρκεια), Π ανθρακικό (εκτός), Ατρόμητό Αθηνών (εντός) και πολλά άλλα....

Η ομάδα του Σαντος άρχισε να φορτσάρει στον δεύτερο γύρω και έφτασε στο πικ της στα Play off...Και πολύς κόσμος έκανε delete όλα τα άλλα...

Πρόσεξε, δεν τον κατηγορώ, δεν το θεοποιώ κιόλας...Ένα καλός προπονητής που έφτασε στο πικ του, βάση της εποχής του, της φιλοσοφίας του και τον τρόπο παιχνιδιού του. Δεν ήταν και ο Μπριάν Κλάιφ...

navigator11 έγραψε: το μεγαλο στοιχημα λοιπον για τον προπονητη ειναι η ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ομαδας και η προσδοση ξεκαθαρης αγωνιστικης ταυτοτητας σ'αυτην.το ζητουμενο ειναι να μην αλλαξει ωστοσο η νοοτροπια των παιχτων.προς το παρον,σε μικρο δειγμα αγωνων,διακρινω μια επαναπαυση.με φανελες μονο και "ΠΑΟΚ εισαι" ειναι δεδομενο οτι χαϊρι δε θα δουμε.γι'αυτο πρεπει ο παυλος να μεριμνησει.για μενα ειναι καθαρα ζητημα ... "διαθεσης" των παιχτων,μιας και τακτικα δεν εχω διακρινει ως τωρα τιποτα τρελες διαφοροποιησεις,πλην της εμφασης στο επιθετικο κομματι και τα συνεπακολουθα αυτης στο αντιστοιχο αμυντικο.ο βαθμος συγκεντρωσης και η σοβαροτητα των παιχτων παντως δειχνει να διαφερει καπως σε σχεση με παλιοτερα σε αγωνες ... ρουτινας.
Για μένα το ποδόσφαιρο εξελίσσεται. Και ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία. Βλέπω κάποιον στον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να φέρει αυτήν την εξέλιξη...Δεν ξέρω αμα φάει τα μούτρα του αλλά βλέπω μια διαφορετική προσπάθεια...Και με κάνει...Σε ξαναλέω δεν είμαι φαν του τύπου...Απλά δεν έχω δει κάποιο τραγικό λάθος...

Ας περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και τότε θα έχουμε πιο σοβαρά κριτήρια...

Τέλος, θεωρώ τον ΠΑΟΚ επιθετική ομάδα ανέκαθεν... Από το 2003 και μετά, αυτή η αμυντικογενής πορεία που πήγε να χαράξει ο Αναστασιάδης, μπήκε στο dna της ομάδας και πέρασε στην κερκίδα και στον κόσμο και δυστυχώς υπάρχει ακόμα.

Άμα δεις στατιστικά από τo RSSSF ο ΠΑΟΚ πάντα είχε πάνω από 50 γκολ την σεζόν...Ξαφνικά κόλλησε...

Για μένα αυτό είναι τραγικό...Το ας κερδίσω μισο μηδέν πολλές φορές είναι μπούμερανγκ κατά με...

Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Εγω νομιζω οτι το προβλημα στην αμυνα οφειλεται στα χαφ.....
Συνηθως βρισκονται αντιπαλοι με την μπαλα στα ποδια εξω απ την περιοχη μας αμαρκαριστοι και πεφτει ολο το βαρος στο κεντρικο αμυντικο διδυμο.....

Ο βιτολο τουλαχιστον μεχρι τωρα ειναι χειροτερος απο περυσι και επιπλεον κανει ορισμενες περιττες, απιστευτα εκνευριστηκες και πολυ επικυνδυνες ενεργειες πολυ χαμηλα στην αμυνα!!!! ελπιζω να σοβαρευτει και να γινει παλι ο περσυνος!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

melios έγραψε: Βασικά, άμα ο αντίπαλος, έχει βάλει την αμυντική του διάταξη σε ζώνη σε συνδυασμό με μαν-μαν του παίχτη, συνήθως η ώρα της αλλαγής φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα δηλαδή κενό στην άμυνα (αφού χαλάει η ζώνη για να ακολουθήσει ο παίχτης το προσωπικό του μαρκάρισμα) άρα εύκολη ευκαιρία για γκολ...

giapas το 4-3-2-1 ή και το 4-2-3-1 με αλλαγές στα 2-1 ή και 3-1 πού πάει να κάνει ο Δερμιτζάκης είναι δύσκολο σύστημα. Άμα πιάσει γαμάει. Άμα δεν πιάσει σε κουράζει. Πήγε να το κάνει και σε μια φάση ο Σαντος στην αρχή πέρσι, αλλά επειδή είχε ένα κόλλημα με τον Έλληνα "μέσι" το έκοψε και το γύρισε σε 4-3-3 κλασσικό...

Ίδωμεν...
Αν δε κάνω λάθος το 4-2-3-1(αν βάλεις το Ιβιτς στους 3 ) πάει να παίξει με αλλαγές στους ακραίους και στο φουνταριστό ( αν ήταν ο Ζλάταν δε θα έκανε τόσες αλλαγές...με το Φιλομένο πειραματίστηκε)

Αλλά ρε συ αν το πας έτσι χάνεις κάθε έννοια τακτικής συνοχής. Να το κάνω άμα έχω ομαδάρα και είμαι συνεχώς στην επίθεση...Να το κάνω μέσα στη Τούμπα. Γιατί απαράιτητο είναι τα μπακ να ανεβαίνουν συνέχεια και να παίζουν ουσιαστικά ως εξτρεμ ...για να εκμεταλλεύονται τα κενά που δημιουργούνται από τις συνεχείς μετακινήσεις των άλλων...
Ασε που κανείς δε σε παίζει πλέον μαν του μαν (τουλάχιστον τα εξτρεμ)για να τους μπερδέψεις...Απλή ζωνούλα είναι

Είναι σαν να παίζω με 2-3 ελεύθερους που τριγυρνάνε στο μεσοεπιθετικό χώρο...

Πολύ φιλόδοξο...κ σίγουρα όχι μέσα σε έδρα μεσαίας-σκληροτράχιλης ομάδας..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επεσε γκαζωμα στην προπονηση...

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη η άχρωμη και άοσμη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη δεν πέρασε ασχολίαστη. Στη σημερινή (13/9) προπόνηση της ομάδας στη Σουρωτή τσίτωσε το "γκάζι", στην ομιλία του προς τους παίκτες, κάνοντας δριμείες παρατηρήσεις προς αυτούς κυρίως για την παρουσία τους και ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση εν όψει των αγώνων που ακολουθούν, με πρώτο αυτόν κόντρα στην Μπριζ.

Ο τεχνικός του "Δικέφαλου" είπε χαρακτηριστικά στους "ασπρόμαυρους" σχολιάζοντας το παιχνίδι της Τρίπολης: "Σε κανένα σημείο δεν ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις του αγώνα. Περίμενα πολλά περισσότερα από εσάς. Η εμφάνιση ήταν κακή και δεν πρέπει να επαναληφθεί".

Ο Δερμιτζάκης στάθηκε ιδιαίτερα και στους παίκτες που πέρασαν στην αναμέτρηση ως αλλαγή, δηλαδή στους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη. Οι δύο νεαροί άκουσαν τον προπονητή τους να εκφράζει έντονα παράπονα για τη δική τους εμφάνιση: "Δεν πήραμε αυτά που περιμέναμε από τους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι. Μπορούσαν και έπρεπε να βοηθήσουν περισσότερο. Τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να επαναληφθεί από κανέναν. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι και όταν περνούν στο παιχνίδι να βοηθούν ουσιαστικά".

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε και μια μικρή αναφορά για τα παιχνίδια που είναι μπροστά: "Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν έχουμε εύκολο πρόγραμμα και πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι".

www.olapaok.gr

Ετσι μπραβο...Σφιξε τα λουρια...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

sourmenetes έγραψε: Ο Δερμιτζάκης στάθηκε ιδιαίτερα και στους παίκτες που πέρασαν στην αναμέτρηση ως αλλαγή, δηλαδή στους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη. Οι δύο νεαροί άκουσαν τον προπονητή τους να εκφράζει έντονα παράπονα για τη δική τους εμφάνιση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

τον δερμιτζακη εχουμε προπονητη,μην μπερδευεσαι ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δεν μπερδευεται...Κοιτα τι κραταει στο χερι ο δερμιτζακης.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

ψαλιδι :?: :lol:

ειναι λιγοτερο strict ο παυλος,ευτυχως :!: μεχρι και τσιχλιτσα μασαει εν ωρα αγωνα.βεβαια,το μασουλημα πιθανως τον παραχαλαρωσε προχθες ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το κομποσκινακι στο χερι το ξεχασες??? :!: :!: :!:
Την εικονα της παναγιας περυσι στην Τουμπα ως προπονητης του πανθραξ το ξεχασες????

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”