Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από gika »

ContrerasPablo έγραψε::opaokara: :opaokara: :opaokara: στο τελος θα βαλει και ο γκικα :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ρε εγώ έχω φαν κλαμπ... :opaokara: :opaokara:

Θα μιλάνε στη βουλή για την οικονομική κρίση και γω θα λέω για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ... Και όταν και οι άλλοι οι τρελοι θα αρχίσουν να μιλάνε για μεταγραφές, εγώ θα μιλάω για την οικονομία...

Ρε και κει, οφ-τόπικ θα είμαι σε λέω...

Σταυρώστε με , σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστεμε!!! :P
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GikA-----> :redcard: :redcard: :whatever: :whatever: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

:D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σήμερα ο Santos θα απαιτήσει πολλά goals γιατί είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε όλοι οι Πορτογαλλογενείς λαοί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένας πλούσιος και ένας φτωχός συζητάνε για το τι δώρο κάνανε στις γυναίκες τους στα γενέθλιά τους.
-Εγώ της πήρα μια Mercedes και μια Jaguar, λέει ο πλούσιος. Αν δεν της αρέσει το ένα, να έχει το άλλο.
-Καλά έκανες, του απαντάει ο φτωχός. Εγώ της πήρα ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα δονητή. Αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες .... να πάει να γαμηθεί!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αγαπητέ Νώντα:
Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις; Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά αρνητικός σχετικά με το πάνκ κούρεμά σου, τα τατουάζ και το σκουλαρίκι στη μύτη σου. Έχω συνειδητοποιήσει πια ότι οι μοτοσικλέτες δεν είναι και τόσο επικίνδυνες και δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι όταν έμαθα ότι δεν έχεις δουλέψει μία μέρα στη ζωή σου. Είμαι σίγουρος επίσης ότι όσοι κοιμούνται στα παγκάκια του πάρκου το βράδυ δεν είναι και τόσο κακοί. Βέβαια η κόρη μου είναι μόνο 18 και θέλει να σε παντρευτεί αντί να πάει στο Χάρβαρντ με υποτροφία, αλλά δεν μαθαίνεις τα πάντα από τα βιβλία σε αυτή τη ζωή. Καμιά φορά ξεχνάω πόσο συντηρητικός είμαι. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Τώρα έχω μετανιώσει και έχεις την ευλογία μου να παντρευτείς την κόρη μου.
Φιλικά, ο μέλλων πεθερός σου
Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τα 10 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισες στο Λόττο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει υπολογιστής με σύνδεση στο Internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει e-mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της γυναίκας του και στέλνει το μήνυμα χωρίς να καταλάβει τι έκανε.
Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για e-mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο λιποθυμάει . Ο γιoς της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το e-mail έγραφε:

Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα!
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e-mail από μένα. Έχουν και υπολογιστή πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
ΥΓ : Πολύ ζέστη κάνει εδώ κάτω!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε::opaokara: :opaokara: :opaokara: στο τελος θα βαλει και ο γκικα :opaokara: :opaokara:

Ρε εγώ έχω φαν κλαμπ... :opaokara: :opaokara:

Θα μιλάνε στη βουλή για την οικονομική κρίση και γω θα λέω για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ... Και όταν και οι άλλοι οι τρελοι θα αρχίσουν να μιλάνε για μεταγραφές, εγώ θα μιλάω για την οικονομία...

Ρε και κει, οφ-τόπικ θα είμαι σε λέω...

Σταυρώστε με , σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστεμε!!! :P
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GikA-----> :redcard: :redcard: :whatever: :whatever: :redcard: :redcard:
καλα λες η πλακα ειναι να βαλω εγω,που ολοι για μπαν με εχετε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

και μενα με απειλουν κατι ψευτομαγκες σαν τον νοβιτο και το γκας... :opaokara: :opaokara: Αλλα ποιος τολμαει...??? :opaokara: :opaokara: Ειμαι η μασκοτ, you know... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

και εμεναν με απειλουν αλλα αν με διωξουν θα καθαρισει το παοκμανια απο οφτοπικ κατα 50% και δεν στεναχωρεθει κανεις,εσυ που εισαι μασκοτ,θα γινει της τουμπας :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ένας άντρας αγοράζει κινητό αλλά δεν το λέει στη γυναίκα του και αποφασίζει να της κάνει μια μικρή πλάκα. Πάει λοιπόν σπίτι του και τη χαιρετάει. Μπαίνει στο μπάνιο και καλεί από το κινητό τον αριθμό του σπιτιού του. Το σηκώνει η γυναίκα του και λαμβάνει χώρα η παρακάτω συνομιλία:
-Λέγετε!
-Γεια σου, κούκλα!
-Κλείσε, κλείσε, είναι ο μ@λ@κ@ς στο μπάνιο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

(Μπορείτε να βάλετε όποιο κόμμα θέλετε)

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς. Για τους Έλληνες είπε :
-Θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα ψηφίζουν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.
Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
-Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.
-Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο. Κι έτσι κι έγινε.
Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και ψηφίζει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, δεν είναι έξυπνος!
Αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίμιος και
αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μία ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό. (Γ=γυναίκα, Α=άνδρας)
Γ-"Γεια σου μωρό μου, είσαι στο κλαμπ;"
Α-"Ναι καλή μου."
Γ-"Αγάπη μου δε θα το πιστέψεις αλλά είμαι μπροστά στου YSL και υπάρχει ένα πανέμορφο μινκ προσφορά στη βιτρίνα."
Α-"Πόσο κάνει καλή μου;"
Γ-"Το σκοτώνουν. Μόνο 2.000.000. Το πιστεύεις;"
Α-"Μα δεν έχεις ήδη πολλά παλτά;"
Γ-"Σε παρακαλώ αγάπη μου, είναι μοναδικό!"
Α-"Καλά, καλά, πάρ'το!"
Γ-"Σ' ευχαριστώ καρδιά μου. Α, για να μη σε κρατώ πολύ", πέρασα από τη Mercedes το πρωί και είδα το νέο κάμπριο. Πέθανα! Μίλησα στον πωλητή και αυτό που έχει στην έκθεση είναι ολοκαίνουργιο, με δερμάτινα καθίσματα, υδραυλικά, ηλεκτρικά, τα πάντα. Χρώμα χρυσό! Τι λες;"
Α-"Έλα τώρα γλυκειά μου, έχουμε ήδη πολλά αυτοκίνητα!"
Γ-"Μα μου είχες υποσχεθεί ότι μπορώ να πάρω ένα κάμπριο!"
Α-"Πόσο κάνει;"
Γ-"Δε θα το πιστέψεις, αλλά ο πωλητής είπε ότι θα μας το αφήσει μόνο 35.000.000, full extra, κομπλέ, με το κλειδί στο χέρι!!!"
Α-"Καλά, καλά, άντε πάρ'το!"
Γ-"Μωρό μου σε λατρεύω. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα. Ελπίζω να μην το παρακάνω αλλά θυμάσαι το ταξίδι που είχαμε κάνει στο Παρίσι; Θυμάσαι το ξενοδοχείο με την πισίνα και τα γήπεδα του τέννις; Πουλιέται. Το είδα το πρωί στο μεσιτικό γραφείο. Αν το αγοράζαμε θα είχαμε το τέλειο μέρος να μείνουμε τους κρύους μήνες του Χειμώνα!!!"
Α-"Να σου πω, το είχα σκεφτεί κι εγώ. Πουλιέται είπες;"
Γ-"Αλήθεια; Το είχες σκεφτεί; Να πάω να κάνω μια προσφορά; Ξέρεις, δεν είναι πολύ ακριβό και θα ταίριαζε στον τρόπο ζωής μας!"
Α-"Πόσο το έχουν;"
Γ-"Μόνο 180.000.000 αγάπη μου. Είναι ευκαιρία!"
Α-"Νομίζω έχουμε λεφτά στην άκρη. Πήγαινε και κάνε μια προσφορά αλλά με τίποτα πάνω από 165.000.000."
Γ-"Τελικά η σημερινή μέρα είναι καταπληκτική! Δε βλέπω την ώρα να σε πετύχω το βράδυ στο σπίτι για να το γιορτάσουμε!!!"
Α-"Τα λέμε το βράδυ καλή μου."
Ο τύπος κλείνει το κινητό και ρωτά δυνατά:
Α-"ΡΕ ΣΕΙΣ! ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;;;;"
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μία ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό. (Γ=γυναίκα, Α=άνδρας)
Γ-"Γεια σου μωρό μου, είσαι στο κλαμπ;"
Α-"Ναι καλή μου."
Γ-"Αγάπη μου δε θα το πιστέψεις αλλά είμαι μπροστά στου YSL και υπάρχει ένα πανέμορφο μινκ προσφορά στη βιτρίνα."
Α-"Πόσο κάνει καλή μου;"
Γ-"Το σκοτώνουν. Μόνο 2.000.000. Το πιστεύεις;"
Α-"Μα δεν έχεις ήδη πολλά παλτά;"
Γ-"Σε παρακαλώ αγάπη μου, είναι μοναδικό!"
Α-"Καλά, καλά, πάρ'το!"
Γ-"Σ' ευχαριστώ καρδιά μου. Α, για να μη σε κρατώ πολύ", πέρασα από τη Mercedes το πρωί και είδα το νέο κάμπριο. Πέθανα! Μίλησα στον πωλητή και αυτό που έχει στην έκθεση είναι ολοκαίνουργιο, με δερμάτινα καθίσματα, υδραυλικά, ηλεκτρικά, τα πάντα. Χρώμα χρυσό! Τι λες;"
Α-"Έλα τώρα γλυκειά μου, έχουμε ήδη πολλά αυτοκίνητα!"
Γ-"Μα μου είχες υποσχεθεί ότι μπορώ να πάρω ένα κάμπριο!"
Α-"Πόσο κάνει;"
Γ-"Δε θα το πιστέψεις, αλλά ο πωλητής είπε ότι θα μας το αφήσει μόνο 35.000.000, full extra, κομπλέ, με το κλειδί στο χέρι!!!"
Α-"Καλά, καλά, άντε πάρ'το!"
Γ-"Μωρό μου σε λατρεύω. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα. Ελπίζω να μην το παρακάνω αλλά θυμάσαι το ταξίδι που είχαμε κάνει στο Παρίσι; Θυμάσαι το ξενοδοχείο με την πισίνα και τα γήπεδα του τέννις; Πουλιέται. Το είδα το πρωί στο μεσιτικό γραφείο. Αν το αγοράζαμε θα είχαμε το τέλειο μέρος να μείνουμε τους κρύους μήνες του Χειμώνα!!!"
Α-"Να σου πω, το είχα σκεφτεί κι εγώ. Πουλιέται είπες;"
Γ-"Αλήθεια; Το είχες σκεφτεί; Να πάω να κάνω μια προσφορά; Ξέρεις, δεν είναι πολύ ακριβό και θα ταίριαζε στον τρόπο ζωής μας!"
Α-"Πόσο το έχουν;"
Γ-"Μόνο 180.000.000 αγάπη μου. Είναι ευκαιρία!"
Α-"Νομίζω έχουμε λεφτά στην άκρη. Πήγαινε και κάνε μια προσφορά αλλά με τίποτα πάνω από 165.000.000."
Γ-"Τελικά η σημερινή μέρα είναι καταπληκτική! Δε βλέπω την ώρα να σε πετύχω το βράδυ στο σπίτι για να το γιορτάσουμε!!!"
Α-"Τα λέμε το βράδυ καλή μου."
Ο τύπος κλείνει το κινητό και ρωτά δυνατά:
Α-"ΡΕ ΣΕΙΣ! ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;;;;"

Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχει ξαναμπει.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Με στενοχώρησες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”