Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Odi »

pgetsos έγραψε:Και πείτε για Χαλκιδική που ρώτησα ρε!
Αν είστε παρέα μπάκουροι στο πρώτο πόδι έχει τον πιο πολύ κόσμο.Γενικά αν θέλετε χαμό εκεί θα πάτε.Οι πιο όμορφες παραλίες είναι στο δεύτερο όμως.Όρμος Παναγίας,Βουρβουρού και πιο κάτω.

Αν έχετε αυτοκίνητο είναι το ιδανικό.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

obanebane έγραψε:Κανενας "Ρωμαιος" τι θα προτεινε να δω στην αιωνια πολη εκτος απο τα γνωστα μνημεια;
Και για καμια καλη τρατορια δεν θα ελεγα οχι.
Θα εχω γυναικα και παιδι μαζι. :mrgreen:
Μετα απο μια 10ετια παραμονής στη Ρώμη σου προτείνω τα εξης(πέραν των γνωστών κολοσσαιο,βατικανο,πιάτσα ντι σπάνια,πάνθεον,Φοντάνα ντι Τρεβι κλπ...).Σαντα Μαρια Ματζορε(κοντά στον κεντρικό σταθμό Τερμινι)με απίστευτες τοιχογραφίες του Καραβάτζιο.Συνοικια Τραστεβερε (με ωραίες τρατορίες και μπαράκια)απ την αλλη μεριά του ποταμού.Καμπο ντε Φιορι,στο κέντρο διπλα στη Ναβονα.Ολη αυτη η περιοχή εκει ειναι γεμάτη με μπαράκια και τρατορίες.Θα σου γράψω περισσότερα αυριο γιατι τωρα πρεπει να παω κάπου.....
xaris4

Δημοσίευση από xaris4 »

nikolasf έγραψε:Οποιο καρντασι βρεθει στην ΝΑ ΚΡΗΤΗ, στο χωριο Μυρτος υπαρχει ενα μαγαζακι διπλα στο κυμμα, ονοματι Λυβικο.
Μπορει εκει καποιος να απολαυσει χειροποιητα γλυκα και πιττες και καποια βραδια ζωντανη μουσικη με μικρασιατικες καταβολες.
Δεν θα τα εγραφα αυτα αν το μαγαζι δεν ανεικε στην συζυγα και στην κορη ενος αρρωστημενου ΠΑΟΚΤΣΗ του ΜΙΜΗ.
Αν καποιο καρντασι ειναι στην γειτονια ας το γυρεψει, μεχρι τελη Αυγουστου θα βρει και εμενα καπου εκε κοντα :)
Αδελφέ υπολογίζω για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη να είμαι κάτω αρχικά Ηράκλειο και μετά Χανιά. Αν μπορέσω γιατί θα είμαι οικογενειακώς και θα έχω να δω πολλά φιλαράκια από παλιά θα έρθω.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κρήτη αγαπημένο μέρος. Με δύο παιδιά είμαστε όμως δυσκίνητοι και τα ακτοπλοϊκά είναι πανάκριβα.
Στο μέλλον σίγουρα ξανά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Για Ύδρα και Σπέτσες κάποια tips ?
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μείνε απέναντι και πάνε για ημερήσια στο νησί
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Συμφωνω για το τελευταια, αρκετα ακριβα νησια για διαμονη, πολυ φτηνο το ταξι για να πας απεναντι στις σπετσες. Επισης, αν εχεις αμαξι, εκει κοντα εχει αρκετα ωραια μερη. Προς κοιλαδα εχει και 2-3 εξαιρετικες παραλιες
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ABOLEYTOI έγραψε:μείνε απέναντι και πάνε για ημερήσια στο νησί
Διαμονή και εισιτήρια έχουν κλειστεί.
Για φαγητό ουζάκι τσάρκες με value for Money !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. οικογενειακά θα είμαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:
obanebane έγραψε: Θα εχω γυναικα και παιδι μαζι. :mrgreen:
2)Βατικανό εννοείται,αν θες μπορείς να παραλείψεις τους κήπους.
Στο Βατικανό ρίξε και μια γιουχα στον Πάπα! Πέσ' του έτσι κάνουμε εμείς στους αιρετικούς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

xaris4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Οποιο καρντασι βρεθει στην ΝΑ ΚΡΗΤΗ, στο χωριο Μυρτος υπαρχει ενα μαγαζακι διπλα στο κυμμα, ονοματι Λυβικο.
Μπορει εκει καποιος να απολαυσει χειροποιητα γλυκα και πιττες και καποια βραδια ζωντανη μουσικη με μικρασιατικες καταβολες.
Δεν θα τα εγραφα αυτα αν το μαγαζι δεν ανεικε στην συζυγα και στην κορη ενος αρρωστημενου ΠΑΟΚΤΣΗ του ΜΙΜΗ.
Αν καποιο καρντασι ειναι στην γειτονια ας το γυρεψει, μεχρι τελη Αυγουστου θα βρει και εμενα καπου εκε κοντα :)
Αδελφέ υπολογίζω για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη να είμαι κάτω αρχικά Ηράκλειο και μετά Χανιά. Αν μπορέσω γιατί θα είμαι οικογενειακώς και θα έχω να δω πολλά φιλαράκια από παλιά θα έρθω.
Όποιος πάει στα ηρωικά Ανώγεια στην Κρήτη ας περάσει κι από το καφενείο του ΠΑΟΚτσή και ενεργού μέλος του συνδέσμου στην Κρήτη. Είναι δίπλα στο Δημαρχείο.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Lacedaemonian έγραψε:
obanebane έγραψε:Κανενας "Ρωμαιος" τι θα προτεινε να δω στην αιωνια πολη εκτος απο τα γνωστα μνημεια;
Και για καμια καλη τρατορια δεν θα ελεγα οχι.
Θα εχω γυναικα και παιδι μαζι. :mrgreen:
Μετα απο μια 10ετια παραμονής στη Ρώμη σου προτείνω τα εξης(πέραν των γνωστών κολοσσαιο,βατικανο,πιάτσα ντι σπάνια,πάνθεον,Φοντάνα ντι Τρεβι κλπ...).Σαντα Μαρια Ματζορε(κοντά στον κεντρικό σταθμό Τερμινι)με απίστευτες τοιχογραφίες του Καραβάτζιο.Συνοικια Τραστεβερε (με ωραίες τρατορίες και μπαράκια)απ την αλλη μεριά του ποταμού.Καμπο ντε Φιορι,στο κέντρο διπλα στη Ναβονα.Ολη αυτη η περιοχή εκει ειναι γεμάτη με μπαράκια και τρατορίες.Θα σου γράψω περισσότερα αυριο γιατι τωρα πρεπει να παω κάπου.....
Η περιοχη μεταξυ Σπανια,Τρεβι,Ναβονα,Πανθεον αποτελει το ιστορικο κεντρο και μεσα στα σοκακια θα βρεις πολλες τρατοριες.Ωραια ειναι στη Ναβονα να παρεις το στενο στην εκκλησια που ειναι ολο μπαρακια και τζελατεριες(Bramante-χαιρετισματα στο Τζιουσεπε-,Bar della Pace και -το παλιο-Jonathan's για το απιστευτο ...μπανιο του! -που γινοταν ενα απ τα μεγαλυτερα ...παιχνιδια με τουριστριες στην εποχη μου...).Γενικα ολη η περιοχη εκει ειναι ομορφη.Για παγωτο το καλυτερο το εχει στο San Giovanni αλλα μην τρεχεις αφου διπλα στο Πανθεον υπαρχει το La Palma.Oμορφο μερος για κεφεδακι αγναντευοντας τη Ρωμη ειναι στην αλλη μερια του ποταμου στο λοφο Gianicolo.Στο Τραστεβερε να πατε βραδυ.Ειναι ακριβως μετα το ποταμι και να προτιμησεις την δεξια πλευρα οπως θα φτασεις (αν και στην αριστερη στο υψος που το ποταμι εχει το νησακι ειναι το ιστορικο Boheme το οποιο το λειτουργουσαμε και ως συνδεσμο του ΠΑΟΚ-υπηρχε και πυρηνας στην Οστια,το επινειο της Ρωμης- οταν το πρωτοανοιξε ο Κωστας που τωρα εχει φυγει-πριν το Μποεμ τη βγαζαμε στη Ρεμπίμπια, μια περιοχη που σημερα ειναι οι νεες φυλακες,α ρε υπεροχες εποχες.........). Αν εχετε -πολυ- χρονο για βολτες εκτος Ρωμης(περα απ τις κατακομβες κλπ γνωστα)το Tivoli ειναι ομορφη εναλλακτικη οπως και τα Casteli Romani-Rocca di Papa.Αν η γυναικα θελει ...ψωνια τα πιο σικ ειναι Πιατσα ντι Σπανια(βια ντει κονντοτι,βια μπαμπουινι κλπ) και περιξ αλλα αν θελεις να τη γλιτωσεις απο γδαρσιμο(και να περασουν καλα και τα παιδια)πες στο ξενοδοχειο να σου κανονισουν το πρωι να πατε με τα πουλμαν στο εκπτωτικο χωριο λιγο εξω απ την πολη.θα φας μια μερα εκει.Καλες τρατοριες εχει και κατεβαινοντας τη Νατσιοναλε( απ τον κεντρικο σταθμο προς Πιατσα Βενετσια) αριστερα και χαμηλα,οχι στις αρχες,μην πας,λιγο πριν τη μεγαλη στροφη κοβοντας απ τα στενακια για Κολοσσαιο.Τα μεσσημερια μην αργησεις πολυ να κατσεις για φαγητο(δηλ μετα τις 3-3μιση).Κλαμπινγκ στο Τεστατσιο/Πυραμιντε που απ οτι μαθαινω εχει ανεβει πολυ(α ρε Radio Londra....... ).Αν πρεπει να σου δωσω μονο μια συμβουλη για "το χωριο μου" ειναι, επειδη περπατιεται και σε καθε σημειο βλεπεις και κατι,φορεστε αθλητικα-ανετα δηλ-παπουτσια.Τα sanpietrini (λιθοστωτα δρομακια σε ολο το ιστορικο κεντρο)δεν ειναι για γοβες και σκαρπινια.Φυσικα αυτα που σου γραφω ειναι τιποτα μπροστα σ αυτα που υπαρχουν.Αν(που θα) βρεθεις πχ στην περιφημη Via Veneto υπαρχει μια εκκλησια/κατακομβη -διπλα ακριβως στο μετρο της Μπαρμπερινι- που τα κελια ειναι "διακοσμημενα" με καρες και οστα Καπουτσινων μοναχων και δεν υπαρχει σε κανενα τουριστικο οδηγο.....Εκει ειναι και το hARD rOCK cAFFE αλλα μην........Απο εκει παρε καμια γραβατα,κανα πουκαμισο,κανα φουλαρι κλπ αλλα απο πιο πανω, μετα τη στροφη του Εξελσιορ και την Αμερικανικη Πρευσβεια.Εκει ξεκιναει και η ¨Βιλλα Μποργκεζε" ,ενα τεραστιο παρκο με την Γκαλερια των Τεχνων στη μια μερια και καταληγει στο Πιντσιο πανω απ το ιστορικο κεντρο (βια ντελ κορσο και πιατσα ντι σπανια)....Δε γραφω αλλα γιατι η νοσταλγια ειναι τεραστια....Τυχερε....Καλα να περασετε και ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ εδω ειμαι....
ΥΓ το προξενειο βρισκεται στο Parioli(την πιο σικ περιοχη....)και -αχρειαστο να ειναι-καποιοι φιλοι εργαζονται εκει....Αν σου τυχει τιποτα μιλα με το Μητσο και πες του "Σκουληκι-ειναι αρειανος!!!!το πιστευεις?!?!-αριστερο χαφ της ομαδας του Πανεπιστημιου, μου ειπε το ΠΑΟΚΙ ο σεντερ φορ χαιρετισματα....
PS του PS Καποια στιγμη θα σας πω και πως κατεληξε ο Λαμπρος ο Χουτος στη Ρομα,πως ειχε "προταθει" στον ΠΑΟΚ πολυ πριν παει στο gayρο(πολυ πιο πριν και απ το νομο Μποσμαν)και γιατι τελικα δεν ηρθε οταν οι ιταλοι προσπαθουσαν να του δωσουν υποικοοτητα για την εθνικη τους.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιδια να σας ευχαριστησω για αλλη μια φορα ολους για τον κοπο σας.
Lacedaemonian Εικόνα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:Σταλκερ εμεις αν τελικα παμε χαλκιδικη και τελικα παμε μονοι μας και οχι με γκρουπ πρεπει να παμε σε δωματια και οχι σε καμπινγκ! Επισης θα μαστε μπακουρια και γενικα οντας μικροι θελουμε να εχει ζωη...π.χ. Σαρτη εχω παει ειναι παρα πολυ ωραια με τρομερες παραλιες τριγυρω αλλα κυριως για οικογενεια!
Αδερφε πηγαινε Καλλιθεα για νυχτερινα παρτυ (Pearl, Ahoy, Aqua ειναι μαστ) και για μπανιο στανταρ Χανιωτη και Παλιουρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το δεύτερο πόδι είμαι πιο όμορφο, αφού.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αφήστε το ήσυχο το δεύτερο λαιμαι.

Σήμερα στις 10 έχει χορό ο σύνδεσμος στην Ορμυλια, στην πλατεία

SM-G935F