Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Τον μπαλοτέλι γιατί τον έχουν στο εξώφυλλο;
Αφού ούτε καν στην ίδια ομάδα με Ρίβας δεν παίζουν...
Αφού ούτε καν στην ίδια ομάδα με Ρίβας δεν παίζουν...
Κοιτάξτε το έχω πει πολλές φορές!!!
Η δύναμη μας είναι η αγοράστική δύναμη πρέπει να το καταλάβετε!Ποιος πάει και αγοράζει μια εφημερίδα που είναι γεμάτη απο ανακρίβειες .....κάνει ζημιά στο ΠΑΟΚ και δίνει κατευθυνσεις σε μερικά πρόβατα?Αυτός που την αγοράζει καλά να πάθει!
Μην δίνετε λεφτα σε ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ρε μάγκες που νομίζετε ότι προσβάλλει την ΟΜΑΔΑ μας.....όχι ε ναι μωρε ειναι ΑΡΔ αλλά εχει κάτι μέσα που θέλω αν το διαβάσω.........Ετσι τους δυναμώνετε!Ξυπνάτε!
Η δύναμη μας είναι η αγοράστική δύναμη πρέπει να το καταλάβετε!Ποιος πάει και αγοράζει μια εφημερίδα που είναι γεμάτη απο ανακρίβειες .....κάνει ζημιά στο ΠΑΟΚ και δίνει κατευθυνσεις σε μερικά πρόβατα?Αυτός που την αγοράζει καλά να πάθει!
Μην δίνετε λεφτα σε ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ρε μάγκες που νομίζετε ότι προσβάλλει την ΟΜΑΔΑ μας.....όχι ε ναι μωρε ειναι ΑΡΔ αλλά εχει κάτι μέσα που θέλω αν το διαβάσω.........Ετσι τους δυναμώνετε!Ξυπνάτε!
Εμένα μου φαίνεται πάλι πολύ άστοχο το να αγοράζεις εφημερίδα εν έτη 2011 εν καιρω διαδικτύου και συνεχούς ενημέρωσης.
Να διαβάσω τι σήμερα πχ;
Αυτά που έμαθα χθές;
Να διαβάσω τι σήμερα πχ;
Αυτά που έμαθα χθές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Τετ 31 Αύγ 2011, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρωτοσέλιδο σου λέει μετά..
Κόκκινο φόντο πίσω από το λεονάρντο..
Υδιοφυία όποιος το σκέφτηκε..
Κόκκινο φόντο πίσω από το λεονάρντο..
Υδιοφυία όποιος το σκέφτηκε..
και να ηθελα, δεν μπορω να την αγορασω αφου δεν μενω Β.Ελλαδα (καποια κολλημενα μυαλα εκει μεσα ακομα νομιζουν οτι ΠΑΟΚ ειναι μονο ο Βορρας), αλλα παντα ειχα μια απορια.
γιατι ρε Σπορ ολα τα πρωτοσελιδα με κοκκινα γραμματα??
γιατι ρε Σπορ ολα τα πρωτοσελιδα με κοκκινα γραμματα??
εν έτη 2011 να ακούσεις ζαγορα ; Χίλιες φορές σπορ παρα αυτόν τον τύπο.....Armagedonas έγραψε:Ανυπόληπτοι,ένα βήμα από το κλείσιμο και μυαλό δεν βάζουν
στο δε ράδιο,είπαμε πέτυχαν το ακατόρθωτο
έχουν πιο λίγη ακροαματικότητα και από τον Σκόρδα!!!
και τί να ακούσεις άλλωστε....εν έτει 2011,να ακούσεις Καστάνη???????έλεος....
ΜΜΕ Παοκτσήδικο και πάει για φούντο!!!!
μεγάλη κατάντια
δηλαδη εχω να διαλεξω αναμεσα στους αχρηστους και τους κάνγκουρες;
ακουω εδω κ ποση ωρα τον βένη..
χαμηλοτατο επιπεδο..
χαμηλοτατο επιπεδο..
++++++
το θέμα είναι σοβαρό και το έχουμε πει πολλές φορές ...
έχουμε τεράστιο έλλειμα στην ποιότητα των ΜΜΕ που καλύπτουν το ποδόσφαιρο και κυρίως τον ΠΑΟΚ ...
ιδίως αυτοί στα σπορ είναι πολύ κάτω του μετρίου ...
σε δημοσιογραφία, σε άποψη, σε χαβαλέ, σε μουσική, σε νοοτροπία ...
ελπίζω όλα αυτά γρήγορα να βρουν λύση ...
το θέμα είναι σοβαρό και το έχουμε πει πολλές φορές ...
έχουμε τεράστιο έλλειμα στην ποιότητα των ΜΜΕ που καλύπτουν το ποδόσφαιρο και κυρίως τον ΠΑΟΚ ...
ιδίως αυτοί στα σπορ είναι πολύ κάτω του μετρίου ...
σε δημοσιογραφία, σε άποψη, σε χαβαλέ, σε μουσική, σε νοοτροπία ...
ελπίζω όλα αυτά γρήγορα να βρουν λύση ...
χαβαλες;;
ΧΑΒΑΛΕΣ;;;
αυτοι ουτε χαβαλε δεν ξερουν να κανουν.. το επιπεδο τους ειναι ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ!
κριμα..
οι δημοσιογκραφιτυ της πολης ειναι για τα θηρια..
χιλιες φορες, να βαλω ενα cd, κ ασε με να διαβαζω με τις ωρες..
ουτε κουφος δεν μπορει να τους αντεξει αυτους..
ΧΑΒΑΛΕΣ;;;
αυτοι ουτε χαβαλε δεν ξερουν να κανουν.. το επιπεδο τους ειναι ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ!
κριμα..
οι δημοσιογκραφιτυ της πολης ειναι για τα θηρια..
χιλιες φορες, να βαλω ενα cd, κ ασε με να διαβαζω με τις ωρες..
ουτε κουφος δεν μπορει να τους αντεξει αυτους..
προτιμώ φίλε να ακούω σκορδα να με μιλάει για το μεγαλείο του ρουληfreskos έγραψε:δηλαδη εχω να διαλεξω αναμεσα στους αχρηστους και τους κάνγκουρες;
χαμηλοτατο επιπεδο..

α και ο βενης είναι μια χαρα έχει κάτι περήφανους Τρεγιες κλπ που είναι απαραδεκτοι .....
Ο Βένης είναι απαράδεκτος κατ εμέ..
Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, μετριότατη πνευματική υπόσταση, βλαχο ελληνική αντίληψη του κόσμου, λίγο εθνικόφρων, λίγο μισέλληνας, οτι ναναι. Και η ΠΑΟΚτσήδικη αντίληψη του, απο τις χειρότερες δυνατές.. Απο την χειρότερη πάστα θεσσαλονικιού. Οτι ακριβώς αντιπαθώ. Απλά έχει καθαρή φωνή για ράδιο (απο τεχνικής άποψης), και είναι σύγχρονος, οπότε παίρνει τέτοιες εκπομπές. Σαφώς ανώτερος ο Τσατσαρός που έχει το γέλιο του, απλά κάνει απαράδεκτη επιλογή μουσικής..
υ.γ. Καλά με κάτι άλλους τρέγιες κλπ δεν ασχολούμαι καν... Οι περισσότεροι απο εδώ μέσα να πάμε να κάνουμε εκπομπή, δέκα φορές καλύτεροι θα είμαστε..
Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, μετριότατη πνευματική υπόσταση, βλαχο ελληνική αντίληψη του κόσμου, λίγο εθνικόφρων, λίγο μισέλληνας, οτι ναναι. Και η ΠΑΟΚτσήδικη αντίληψη του, απο τις χειρότερες δυνατές.. Απο την χειρότερη πάστα θεσσαλονικιού. Οτι ακριβώς αντιπαθώ. Απλά έχει καθαρή φωνή για ράδιο (απο τεχνικής άποψης), και είναι σύγχρονος, οπότε παίρνει τέτοιες εκπομπές. Σαφώς ανώτερος ο Τσατσαρός που έχει το γέλιο του, απλά κάνει απαράδεκτη επιλογή μουσικής..
υ.γ. Καλά με κάτι άλλους τρέγιες κλπ δεν ασχολούμαι καν... Οι περισσότεροι απο εδώ μέσα να πάμε να κάνουμε εκπομπή, δέκα φορές καλύτεροι θα είμαστε..
- navigator11
αναφερόμαστε στον ίδιο βένη,που ακόμα και σήμερα φαντάζομαι-μιάς και δεν μπαίνω στον πειρασμό να τον ακούσω-εξακολουθεί να "ξεσκίζει" το σάντος και να γλύφει τα @@ του κολλητού του αναστασιάδη;

Καλα με σαντος εχει κόλλημα αν και έμμεσα παραδεχετε ότι ο σαντος ήταν ένα σκαλί για να ανεβεί επίπεδο ο ΠΑΟΚ....