Πρωτάθλημα SL 2025-26

Απάντηση
marsantos

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

Φίλε scifo καλησπέρα.
Αυτή τη στιγμή είμαστε στους 32 αγώνες.
Άλλοι 4 αγώνες δε μπορώ να βρω πως θα χωρέσουν στο καλεντάρι.
Στους 36 αγώνες ήμασταν με 6 ομάδες στα πλέι οφ. Φέτος υπάρχουν και έξτρα αγώνες στο Κύπελλο και φυσικά υπάρχει στη ζωή μας και το joker right.
Άντε πες πως το τεντώνουν και ξεκινάνε μια βδομάδα νωρίτερα το καλοκαίρι και τελειώνουν μια βδομάδα αργότερα το Μάη κερδίζοντας 2 αγώνες με μεσοβδόμαδο. Πες πως κερδίζουν κι άλλη μία με το σούπερ καπ.
Άρα πάμε για μια αγωνιστική περίοδο που για ομάδες σαν κι εμάς και τον οσφπ θα είναι non stop από μέσα Αυγούστου μέχρι τέλη Μαϊου.
Αν κρίνουμε από το πόσο κάηκαν ο ΠΑΟΚ και ο οσφπ, αν δούμε την εικόνα που είχαν οι παίκτες βγαίνοντας από τα απαιτητικά σερί νομίζω είναι εγκληματικό να προστεθούν άλλοι 4 αγώνες.
Αφήνω εμάς για λόγους αντικειμενικότητας.
Ας πάρουμε τον οσφπ. Προχθές είδαμε έναν οσφπ φρέσκο, έναν οσφπ που θύμιζε αυτόν της έναρξης της σεζόν ή τον περυσινό.
Ας θυμηθούμε τον οσφπ πριν από έναν μήνα με την άεκ και την εικόνα για λύπηση που είχε. Για να μπορέσει φτάσει από εκείνη την κατάσταση στην προχθεσινή, αναγκάστηκε να δίνει για 3 σερί βδομάδες 3 ρεπό μέσα σε μια εβδομάδα. Έφτασε στο σημείο να δώσει 3 σερί Πέμπτες ρεπό και μάλιστα τις 2 από αυτές με αγώνα την Κυριακή. Βεβαίως υπήρχε το τίμημα πως χάθηκε λίγο ο ρυθμός στο συνδυαστικό και τους έβλεπες να κάνουν εύκολα λάθη σε προφανείς ευκαιρίες. Όμως ξεκάθαρα η ομάδα του οσφπ είχε φρεσκάδα.
Για να μπορέσει να ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο ο οσφπ έπρεπε να έχει τέτοιο χαλαρωμένο καλεντάρι. Με άλλες 4 αγωνιστικές δε θα υπήρχε αυτή η δυνατότητα και θα συνέχιζε να είναι περιφερόμενο πτώμα.
Ξανατονίζω πως δε λέω κάτι για μας, γιατί αν μετά από αυτό το φετινό ράλι, είχαμε και 4 αγώνες επιπλέον, νομίζω τα εντός έδρας θα γινόντουσαν στο διαβαλκανικό.
Επίσης ας θυμηθούμε τη γενικότερη εικόνα των ομάδων με 6 ομάδες στα πλέι και 36 αγώνες. Οι αγώνες των πλέι οφ ήταν με ομάδες ξεθυμασμένες και οι παίκτες κινούνταν με ταχύτητες βάδην.
Νομίζω πως πρέπει να συνυπολογίσουμε το τι αγώνες θέλουμε να βλέπουμε. 16 ομάδες χωρίς πλέι οφ με 30 αγώνες ή 14 ομάδες με πλέι οφ των τεσσάρων και 32 αγώνες είναι αυτό που μπορεί να σηκώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”