Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

renegade έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:21
Cylon-4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:23 Μετα την αλλαγη ιδιοκτησιας της ΚΑΕ, θα ανακοινωθει Αμερικανος τριαρι, με προυπηρεσια στο ΝΒΑ.
Θα ερθει σαν εβδομος ξενος, διχως να αποχωρησει καποιος.
Ελπίζω ότι η πληροφορία είναι κάπως λάθος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να έρθει παίκτης σε θέση που έχουμε τον πιο έμπειρο και για μένα καλύτερο παίκτη της ομάδας ( Ντιμσα) οποίος είναι πρώτος στο efficient στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια,δεύτερος σκόρερ με 15.5,πρώτος ριμπάουντερ με 6.3 και δεύτερος στις ασίστ
Ενώ πίσω από αυτόν υπάρχει ο πιο βελτιωμένος Έλληνας που σκοράρει στην Ευρώπη 7 πόντους με σχεδόν 55% στα τρίποντα και 67% εντός παιδιάς,ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα τα νούμερα του είναι ακόμα καλύτερα
τον ίδιο προβληματισμό έχω από τη μέρα που έσκασε η πληροφορία για 3αρι.
Δε ξέρω, ίσως να πατάει και στο 2;
Ίσως σχεδιάζουν να παίζει μαζί με τον Ντίμσα που θα παει στο 2;
ερώτηση: τώρα όταν αρχίζει τον Περσίδη στο 3, ο Ντίμσα που παίζει; 2αρι; ή είναι ο Περσι 2αρι;
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

ΘΕΛΩ ΣΕΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΡ

:nairepaok:
namisenoiazei

Btw (που λένε και στο χωριό μου) ξέρει κανείς καμιά σελίδα με ελεύθερους παίκτες μπάσκετ και τις ομάδες που παίζανε πριν ; Όχι τίποτα άλλο , αλλά να περνάει η ώρα και να κάνουμε όνειρα (τζάμπα είναι)
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν κάνουμε μια μόνο προσθήκη δεν έχει καμία λογική να πάρεις Γκαρντ σκόρερ και εξηγούμαι
Μπραουν , τζακσον , ντιμσα , μουρ ,μελβιν την κάνουν την δουλειά . Το βασικό θέμα της ομάδας όσο έχω δει δεν είναι το σουτ και δεν είναι τόσο επιθετικό .
Αντίθετα στην άμυνα από την στιγμή που μουρ και μαρβιν μοιράζονται την θέση 5 όπου είναι μια θέση στην οποία χρεώνεσαι θεωρητικά τα περισσότερα φάουλ (δεν μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο ταυτόχρονα ) υπάρχει ένα κενό στο ρόστερ ειδικότερα με αντιπάλους που έχουν παιχνίδι από έξω προς τα μέσα (γκρει,χαρελ)
Οπότε αν έπρεπε να πάρω ένα παίχτη εγώ θα έπαιρνα έναν στιλ χουαντσο .
Καλό σουτέρ καλό στα κατς και με ύψος και σωματότυπο αν χρειαστεί να μπορεί να μαρκάρει από το 3 μέχρι το 5 …
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΟΚ, θες ένα παίκτη στο 3-5.
Να δούμε αυτό το 3αρι που ακούγεται ότι είναι κλεισμένο και περιμένει, τι παίκτης είναι . Είναι από το πάνω ράφι; Πατάει ρακέτα; Καλός αμυντικός;

Πάντως , στο σύνολο μας που ως τώρα δείχνει να βγάζει χημεία παίρνοντας πολλά ματς στον πόντο, μέχρι 2 προσθήκες -αν μιλάμε για παίκτες από το πάνω ράφι- θα το απογείωναν μόλις γινόταν ενσωμάτωση...

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... :|
namisenoiazei

Δε νομίζω , αν είναι αλήθεια ότι είναι κλεισμένος ένας παίκτης , και με το που έρθει ο Μυστακίδης να είναι παίκτης "από το καλάθι" . Λογικά θα
φέρει κάποιον πολύ καλό για να κάνει μπαμ η είσοδό του στην ΚΑΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”