Ο γιακάς και το μανικί πήγαν στο βυζί. Λογικά δεν ήταν πέναλτι.
Patron έγραψε:Πραγματικάpaoki19 έγραψε:Wtf?loukas4 έγραψε:Μιλαμε για ταπεινωση ξεφτιλα να σε παιζη ο Πανσεραικος μεσα στη Τουμπα θα μας πατε απο καρδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αυτη ελεος μονο ντροπη πιστευω φετος θα γελανε τα γουρουνια με μας νιωθο μεγαλη αηδια αποψε σε καθε ματς τρωμε απο δυο γκολ και πανω ελεος τετοιο φοβισμενο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδη ομαδα τυρικυμια εχετε απαιτηση να περασουμε τους Σκωτσεζους Ιρλανδους τη ειναι αυτοι δεν το βλεπω η ομαδα θελει μεγαλο ηλεκτροσοκ και ο Ρωσος και ο Τισουνταλι μου φενοντε την εχουν παρει αλιως μετα τον απιοκλεισμο απο το Τσαμπιονς λιγκ πολοι λιγοι πιστευω ο Σαματα ποιο αισθητη παρουσια θα ειχε
παιζη φενοντε αλιως πολοι... γάμησε τα
Οι Σέρρες δεν έχουν να χάσουν τπτ από αυτό το ματς.Alastor έγραψε:Εμεις ακομα χτιζομαστε,οι σερρες γιατι ηταν λες και εχουν ηδη 10 ματς παιγμενα ?
Οποτε θελουμε δεν εχουμε φορμα,οποτε θελουμε ειμαστε κουρασμενοι,αναλογως τι θελουμε να δικαιολογησουμε
Τσαλοφ θετικος,κανει τα στοιχειωδη πραματα ενος φορ.
Σβαμπ κερβερος και Ντελιας Νασμπεργκ τιμιοι
Βιερινια ουτε με Σερρες δεν κανει πλεον. Ας σκεφτει μηπως σταματησει και τον Γεναρη αν ειναι να τον λογιζουμε ως επιλογη....
Τότε γιατί πετάχτηκες να πεις εξυπνάδα;pxp920 έγραψε:Χαίρομαι; Καθόλου.sourmenetes έγραψε:Ναι.pxp920 έγραψε:Είμασταν έτοιμοι για ομίλους CL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι χαίρεσαι τώρα με αυτό που είπες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα είπαμε στο live.VfB v2 έγραψε:Εντωμεταξύ τώρα που το ξαναβλέπω δεν υπάρχει πέναλτι του Βιειρίνια. Δεν τον ακουμπάει. Πέφτει το πόδι του Αρχηγου πριν ακουμπήσει στον Σαλαζαρ.
Ερμήνευσε το όπως σου κάνει κέφιsourmenetes έγραψε:Τότε γιατί πετάχτηκες να πεις εξυπνάδα;pxp920 έγραψε:Χαίρομαι; Καθόλου.sourmenetes έγραψε:Ναι.
Τι χαίρεσαι τώρα με αυτό που είπες;;
Δηλαδη αν πέρναγες προχθές. 10 δευτερόλεπτα μετά θα ήσουνα;;
Για αυτό όμως έχεις Βαρ.Hayate έγραψε:Βιερίνια παίζει να μην τον ακούμπησε αλλά 90 τις εκατό δίνονται πέναλτι αυτά.Ειναι ο τρόπος που πάει ...Γενικά πάντως η διαιτησία ήταν καλή θεωρώ ,καμία σχέση με τα περσινά ΠΑΟΚ-Καλλιθεα 2-1 τέτοια εποχή...Ίσως άλλαξε κάτι,για να δούμε....Λογικά όχι πάντως...