;;;;giapas έγραψε:Αυτά ήταν πέρυσι, ως πότε ένα πρωτάθλημα θα ξεπλενει λάθη, παραλείψεις κι εγκλήματα;kataramenos5 έγραψε:Αφηστε τα μα και μου και παμε να χειροκροτησουμε τους πρωταθλητες.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ-Πανσερραικός, 17/08, 20:00, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραικός, 17/08, 20:00, Novasports
- kataramenos5
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
giapas έγραψε:Αυτά ήταν πέρυσι, ως πότε ένα πρωτάθλημα θα ξεπλενει λάθη, παραλείψεις κι εγκλήματα;kataramenos5 έγραψε:Αφηστε τα μα και μου και παμε να χειροκροτησουμε τους πρωταθλητες.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
1 τρολαρεις;
2 επαυξάνεις μιλώντας σοβαρά;
3 τι ακριβώς υπονοεις
Πραγματικά το iQ μου δεν είναι πάνω από το επιτρεπτό.
Δώσε φώτα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εντάξει πρώτο το έγραψα,αλλά ρε φίλε πήγε να με ψαρωσει και μαλλον το πετυχε.
Ξεκινάει το πρωτάθλημα!
Επιτέλους, όσοι πάνε στο γήπεδο ελπίζω να κράξουν για την ολη κατάσταση!
Ακόμα να μην έρθει ο Μειτε και 2-3 ακόμα παιχταράδες από το πάνω ράφι;
Είναι δυνατόν;
Πάλι με αυτά τα παλτά θα πάμε για πρωτάθλημα;
Πάλι τελευταίο δευτερόλεπτο θα τρώμε τα νύχια μας για το πρωτάθλημα της σούπερ λιγδας;
Δεν ονειρευόμαστε έτσι την παοκαρα μας!
Κράξιμο στον Ρουμάνογύφτο που δεν αξιοποιεί τα παιδιά από τις ακαδημίες και φεύγουν και πάνε σε κάτι ψωροκώσταινες και λίγα ψωροεκατομμύρια!
Κράξιμο και στον Ρώσο ψεύτοεπενδυτή που δεν μπορεί να κάνει ένα γήπεδο αντάξιο των οπαδών μας που ψάχνουν σπασμένο λινκ για να δουν το ματς και να κράζουν με επιχειρήματα;
Επίσης, πρέπει να γίνει και άποχη από τα ευρωπαϊκα παιχνίδια γιατί αυτό το Europa league δεν είναι διοργάνωση για εμάς.
Αντε να ουμε με όλους τους αλλόθρησκους που πάνε στο γήπεδο και υποστηρίζουν αυτό το τσίρκο!
Έχουμε μπουχτίσει με τις αστοχίες και την κοροϊδία στο ποδόσφαιρο γι’ αυτό και στηρίζουμε σθεναρά μόνο το μπασκετ!
Αντε και καλή αρχή να έχουμε
Επιτέλους, όσοι πάνε στο γήπεδο ελπίζω να κράξουν για την ολη κατάσταση!
Ακόμα να μην έρθει ο Μειτε και 2-3 ακόμα παιχταράδες από το πάνω ράφι;
Είναι δυνατόν;
Πάλι με αυτά τα παλτά θα πάμε για πρωτάθλημα;
Πάλι τελευταίο δευτερόλεπτο θα τρώμε τα νύχια μας για το πρωτάθλημα της σούπερ λιγδας;
Δεν ονειρευόμαστε έτσι την παοκαρα μας!
Κράξιμο στον Ρουμάνογύφτο που δεν αξιοποιεί τα παιδιά από τις ακαδημίες και φεύγουν και πάνε σε κάτι ψωροκώσταινες και λίγα ψωροεκατομμύρια!
Κράξιμο και στον Ρώσο ψεύτοεπενδυτή που δεν μπορεί να κάνει ένα γήπεδο αντάξιο των οπαδών μας που ψάχνουν σπασμένο λινκ για να δουν το ματς και να κράζουν με επιχειρήματα;
Επίσης, πρέπει να γίνει και άποχη από τα ευρωπαϊκα παιχνίδια γιατί αυτό το Europa league δεν είναι διοργάνωση για εμάς.
Αντε να ουμε με όλους τους αλλόθρησκους που πάνε στο γήπεδο και υποστηρίζουν αυτό το τσίρκο!
Έχουμε μπουχτίσει με τις αστοχίες και την κοροϊδία στο ποδόσφαιρο γι’ αυτό και στηρίζουμε σθεναρά μόνο το μπασκετ!
Αντε και καλή αρχή να έχουμε
- kataramenos5
Λοιπον κανονιστε με το τρολαρισμα δε θα κανω το δραγουμανο συνεχως.
Δε θα μας φατε και τη δουλεια ενταξει?
Δε θα μας φατε και τη δουλεια ενταξει?
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εμείς πάντως φοβόμαστε να τρολαρουμε,εδώ μέσα.
Σποραδικά μόνο.
3-1
Τσαλοφ
Οζντόεφ
Μουργκ
Ασίστ
Ντεσποτοφ
Σολετιρε
Σποραδικά μόνο.
3-1
Τσαλοφ
Οζντόεφ
Μουργκ
Ασίστ
Ντεσποτοφ
Σολετιρε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχει κανείς εικόνα του Πανσερραϊκού;
Κάποιοι τον δίνουν φαβορί για φούντο.
Εγώ θεωρώ ότι πρώτες αγωνιστικές τέτοια ματς είναι πολύ επικίνδυνα γιατί δεν έχεις πλήρη εικόνα του αντιπάλου ακόμα.
Κάποιοι τον δίνουν φαβορί για φούντο.
Εγώ θεωρώ ότι πρώτες αγωνιστικές τέτοια ματς είναι πολύ επικίνδυνα γιατί δεν έχεις πλήρη εικόνα του αντιπάλου ακόμα.
-
john4serres
O Nanasi αν είχε τον Λύρατζη απέναντι του ούτε μπάλα θα ακουμπούσεscarsick έγραψε:Χάσαμε το τσουλου γιατί δεν μπήκε ο Λύρατζης και ο Τσαούσης, ναι.
Οι μίρλες και οι γκρίνιες να καθίσετε σπίτι και να ζητάτε λινκς, μην έρθετε γήπεδο και μας σπάσετε τα παπάρια στην πρώτη στραβοκλοτσιά με μουρμούρα και "γιατί έβαλες τον τάδε και όχι τον παρατάδε".
Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές σήμερα, πάμε για το μπακ του μπακ, όποιος πονάει ακόμα από τις 19 Μαΐου έχει βγάλει καινούργια σειρά η μπεπανθόλ, να ξέρει.
Σ' το έχω πει, όχι πολλή παρέα με τον Αποστόλη.giapas έγραψε:Αφού ψάρωσε κι ο drama, επιτυχημένο ήταν!
Kat
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε:Αφού ψάρωσε κι ο drama, επιτυχημένο ήταν!
Kat
Έπρεπε να ήμουν εγώ mod και θα σε έριχνα ένα ban (μηναίο) κάθε εβδομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Υπερβολικό σε βρίσκω. Πες μας τουλάχιστον σε τι κατάσταση είναι ο Πανσερραϊκός φέτοςjohn4serres έγραψε:...O Nanasi αν είχε τον Λύρατζη απέναντι του ούτε μπάλα θα ακουμπούσε
-
Μπαρκαρούτσος
+1926scarsick έγραψε:Χάσαμε το τσουλου γιατί δεν μπήκε ο Λύρατζης και ο Τσαούσης, ναι.
Οι μίρλες και οι γκρίνιες να καθίσετε σπίτι και να ζητάτε λινκς, μην έρθετε γήπεδο και μας σπάσετε τα παπάρια στην πρώτη στραβοκλοτσιά με μουρμούρα και "γιατί έβαλες τον τάδε και όχι τον παρατάδε".
Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές σήμερα, πάμε για το μπακ του μπακ, όποιος πονάει ακόμα από τις 19 Μαΐου έχει βγάλει καινούργια σειρά η μπεπανθόλ, να ξέρει.